Vriend van Symphonic Rock Night

De Symphonic Rock Night is een initiatief zonder winstoogmerk, opgezet door de Stichting Symphonic Rock Night. De inkomsten dienen eerst en vooral om de kosten voor repetities en apparatuur en verdere onkosten te bekostigen. Met 27 muzikanten, een show waarbij ook films en teksten op een groot scherm worden geprojecteerd, is de productie een duur project.  Niet in het minst door in de show gebruik te maken van het allerbeste licht en geluid.

Hoewel het gaat om een eenmalig evenement, komen er nu al verzoeken van theaters en popzalen om deze show elders in Nederland op te voeren. Die kans is klein, maar om die mogelijke opties te effectueren, hebben we meer financiële armslag nodig. 

Er zijn verschillende manieren om ons te helpen de Symphonic Rock Night als sponsor of vriend tot een succes te maken. Elke bijdrage is van harte welkom!

Wilt je een eenmalige gift doen? Dat kan heel gemakkelijk door middel van het invullen van het contactformulier. Wij sturen jou vervolgens een bericht met daarin de benodigde gegevens.

Vind je de Symphonic Rock Night een leuk initiatief en wil je een andersoortig financieel steentje bijdragen? Heel graag verwelkomen wij jou dan als vriend van de Symphonic Rock Night. Als vriend draag je voor een bedrag van € 20,- al bij aan het verwezenlijken van de doelstelling van de stichting Symphonic Rock Night.

Sponsor
Stichting Symphonic Rock Night
T: 06 23643220
E: info@symphonicrocknight.nl
W: www.symphonicrocknight.nl

KvK: 64612821