Het begin

Samen met de door de wol geverfde Ferdinand Bakker van Alquin en Pink Project-voorman en oprichter Peter Chattelin, is productieleider Luuk Braun de initiatiefnemer van de Symphonic Rock Night. De drie Delftenaren zijn vanaf het begin nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de show die een gezelschap van meer dan 25 muzikanten op 9 april in De Boerderij in Zoetermeer opvoert. ,,Een heel karwei”, aldus Braun, wiens doel is een historische avond op hoog niveau. ,,We streven hetzelfde niveau na, dat Pink Project al jaren in de Nederlandse theaters neerzet. Dat gaat zeker lukken.”

Bakker en Chattelin

De ervaren muzikanten Peter Chattelin en Ferdinand Bakker zijn meer dan enthousiast. ,,Het wordt een feest der herkenning”, zegt die laatste. ,,Het komt niet zo vaak voor dat zo’n grote groep bevlogen en uitstekende muzikanten op een avond het podium delen. Voor mij ook weer eens een mooie mogelijkheid om samen met Michel van Dijk, naast mijn studiowerk, weer eens live te spelen. Alquin treedt niet meer op, dus dit is voor onze fans ook iets moois. Ben benieuwd hoe het uitpakt.”

 

Peter Chattelin

,,Een prachtig initiatief waarbij de symfofans voor het eerst een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Een one and only chance ook, om een aantal bekende muzikanten gezamenlijk muziek te zien maken in een net weer andere setting. Hoewel we een druk schema hebben met Pink Project, deel ik graag het podium met deze collega-muzikanten. Waar ik zelf het meeste van houdt, buiten Pink Floyd? Camel en Marillion. En die komen 9 april ook aan bod.”

Sponsor
Stichting Symphonic Rock Night
T: 06 23643220
E: info@symphonicrocknight.nl
W: www.symphonicrocknight.nl

KvK: 64612821