Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als je een persoonlijk berichtje achterlaat!

Gastenboek
Bezig met versturen

 

Henk van Ingen zegt:
Datum: 3-11-2018

2x de show gezien en genoten van de 1e tot de laatste minuut. Symfo van grote klasse. Ga vast nog een keer van jullie muziek genieten.
Ruud Zahradnik zegt:
Datum: 15-10-2018

Goededag dames & heren van de symphonicrocknight,
Zaterdagavond heb ik ontzettend genoten van jullie optreden in Den Helder. Nu ken ik ongeveer 80% van jullie materiaal waarvan ik het meeste nog op LP heb maar sommige nummer komen mij bekend voor maar kan ze dan net niet thuisbrengen. Is het misschien mogelijk de setlist met de originelen artiesten doorsturen? Alvast onze dank en tot ziens. Muzikale groeten Ruud Zahradnik
Rinske zegt:
Datum: 14-10-2018

Wat een toffe avond in De Kampanje met de Symfonic Rock Night meegemaakt. Mooi stel rasmuzikanten!!!
Rob en Lily Venema zegt:
Datum: 6-05-2018

we vonden het een geweldige bak 'herrie' gisterenavond in Rijswijk en hebben een hele toffe avond gehad. Bedankt. We komen zeker nog eens. mvrg
Lily en Rob Venema
Frank Lieffering zegt:
Datum: 6-05-2018

Gisteravond in de Rijswijkse Schouwburg geweest. Schitterende band, goede muzikanten, de nummers werden vrijwel identiek aan het origineel gespeeld. Ik heb genoten. Veel mooie herinneringen uit mijn jeugd kwamen weer boven. Van de bands die werden gecoverd heb ik de meesten in hun glorieperiode ook zien optreden. De uitvoeringen klopten aan alle kanten. Bij de Genesis nummers merkte ik zelfs dat als diehard fan van de periode tot 1977 mij het emotioneel raakte. Vooral Cinema Show vond ik erg goed. Een extra pluim voor de weergaloze saxofoniste van de band, die hiermee ook een extra dimensie aan de Genesis nummers toevoegde, maar ook haar bijdrage in het nummer van Solution was klasse. Nou ja, superlatieven schieten tekort. Ik heb een wereld avond gehad.
Ron de Bruijn zegt:
Datum: 6-05-2018

Gisteren geweest in Rijswijk. Het was een goed concert. Wellicht een idee voor de volgende serie: Song of the maching children van Earth and Fire.
Roger zegt:
Datum: 6-05-2018

Zang mag wat harder, vooral Mickey heeft een prachtige stem. Het enthousiasme van de bandleden naar elkaar en naar t publiek toe sloeg duidelijk over op de zaal.

Al in de pauze en ook na afloop schiep dat een band onderling met die honderden mensen allemaal gelijkgestemd en gek op deze muziek! Ik vond het meer dan geweldig en mijn vriendin ook, ondanks dat het haar muziek niet is. Heel erg vermaakt!
Marjan zegt:
Datum: 6-05-2018

Voor het merendeel van de nummers neem ik mijn hoed diep af. heel goed gespeeld en vrijwel gelijk aan het origineel. Geen Gino Vannelli zou ik doen en minder Yes, die nummers zijn zooooo lang.
Margreet van den Bergh zegt:
Datum: 6-05-2018

Goede muzikanten en heerlijk repertoire, mooi bij elkaar gezocht. Meer bekende nummers zouden wij fijn vinden, Supertramp en Pink Floyd waren de toppers gisteren
Simone Zijlmans zegt:
Datum: 6-05-2018

GE-WEL-DIG! Iedereen was erg goed, geen enkele zwakke plek. De saxofoniste was TOP! Wat een muzikaliteit en diversiteit zeg, NIET NORMAAL ZO GOED. Tip: UK met Rendez Vous 602
Tony zegt:
Datum: 6-05-2018

Eerste helft wat voorspelbaar maar zeker oke, tweede helft SUPER. Het swingende vooral met Gino Vannelli Alquin en Solution en de verrassingen.

Volde concertreeks Eloy, Kayak, Earth and Fire??
Herman zegt:
Datum: 6-05-2018

Mooie show van zeer professionele muzikanten. Lange show die nog wel een uur had mogen duren. Drums erg goed vooral die jonge drummer. Sax ook uitblinkster en de gitaristen! Zangeres prachtige stem bij Yes en Supertramp. Gefeliciteerd met dit succes !
Aletha zegt:
Datum: 6-05-2018

Met zn vieren genoten in een vrijwel uitverkocht theater in Rijswijk.

Wat zijn jullie goed! Niemand uitgezonderd was dit een collectief dat staat als een huis en onderling veel plezier maakt.

Pink Floyd was het mooiste vinden wij.
Suzan zegt:
Datum: 6-05-2018

Mooi concert! Genesis en Pink Floyd werd perfect gespeeld. Goede keyboards sax en gitaar.

Twee drumstellen ook leuk en zanger had gezellige praatjes . Heel erg naar ons zin gehad en publiek reageerde inderdaad fantastisch
Peter zegt:
Datum: 6-05-2018

Prachtige avond was het mooi bedacht Luuk Braun!! We weten hoe lang en intensief jij hieraan gewerkt hebt en het resultaat moet je heel erg goed hebben gedaan. Voortreffelijk ingespeelde band met een paar uitblinkers. Mooie lijst nummers inderdaad en weergaloze solo’s!!!!
Linda zegt:
Datum: 6-05-2018

Grandioos concert in Rijswijk gisteren. Zeiden zulke muzikanten zo vol passie deze moeilijke muziek vlekkeloos zien uitvoeren. Complimenten voor de variatie van de lijst met nummers. Briljant samengesteld en wij kenden alles nummers!!!
jjam barendse zegt:
Datum: 6-05-2018

gisteravond een geweldig concert in rijswijk. tot de volgende keer .
groeten koos en bernadette.
John van Straalen zegt:
Datum: 6-05-2018

Wat een geweldige show in Rijswijk. Yes, Genesis, Pink Floyd en vele andere. The Cinema Show, And You and I en Chapaqua waren voor mij de hoogtepunten. Ga zo door!
Peter Kraay zegt:
Datum: 6-05-2018

Gisteren genoten in de Rijswijkse Schouwburg. Het was Fenomenaal. Beste prog tribute die in Nederland zag en ik heb de allemaal gezien!!
Marion zegt:
Datum: 6-05-2018

Net thuis na een prachtige avond in de Rijswijkse Schouwburg. Wat een mooi stel enthousiaste en erg goede muzikanten ! Genoten van begin tot eind. Schitterende nummers van vooral Genesis, Solution, Yes, Pink Floyd, Camel, Alquin en opening Supertramp ook sterk. Erg goed was t.
Jeroen zegt:
Datum: 2-05-2018

Na een schitterende avond 14 dagen terug met wat ‘’helemaal mijn muziek’’ is in de uitverkochte zaal in Naaldwijk, hebben we ook de stoute schoenen aangetrokken en zijn we er zaterdag ook in Rijswijk op Bevrijdingsdag voor de tweede keer bij. Dit is zo’n mooi live-optreden dat je er gewoon nogmaals live bij wilt zijn. Zet hem op zaterdag super goede band, jullie zijn fantastisch. Groeten van Jeroen en Sandra.
Peter zegt:
Datum: 30-04-2018

Genoten van jullie optreden in Nieuwegein, vooral Genesis, Yes en Rush, ook van Saga, bij het grote publiek onbekend.
Ga proberen nog een kaartje te krijgen voor Rijswijk.
Jammer dat dit al het laatste concert is.
Hoop dat jullie volgend jaar weer een tour gaan plannen.
Tip: Saga - Don't be late, Rush - The Weapon
Ans zegt:
Datum: 28-04-2018

Genoten in Nieuwegein. Wat een talenten!
Tip: Empty rooms van Gary Moore.
Irene Schrauwen zegt:
Datum: 27-04-2018

Idee: Saucalito summernights - Diesel
Ria zegt:
Datum: 27-04-2018

Gossiepietje..... wat heb ik -weer- genoten. Omdat ik jullie in ook in Amersfoort had gezien/gehoord kon ik mooi een vergelijking maken. De nummers staan als een huis en worden vol passie gespeeld en gezongen. Wat een prachtige energie zit er in jullie. En ja hoor, twee keer Rush. Speciaal voor mij 😇 😉 (en nog een andere vrouwelijke Rush-fan!) Wat een super stel zijn Joop en Edwin bij het spelen van YYZ! Uiteraard mag de superdrummer niet onvermeld blijven.
Monica blies de sterren van de hemel met de nummers van Supertramp en Solution. Petje af!
Zal ik iedereen gaan noemen? Nee, ga het zelf maar ervaren. In Rijswijk nog of misschien bij een volgend theatertournee? Alhoewel een regulier podiumtour mij ook wel aanspreekt.... dan kun je wat makkelijker meeswingen. Succes allemaal!
Fleur zegt:
Datum: 27-04-2018

Genoten van een spectaculaire symfonische rock band in de KOM gisteravond, alles was geweldig. Goede band, die de moeilijkste nummers van Genesis, Yes enzo niet uit de weg ging en de gitaarheld die Rush speelde, stak er bovenuit.
Balder de Vreede zegt:
Datum: 27-04-2018

Voor ons vanavond in het mooie theater De Kom hier in Nieuwegein ook een wereldavond met de beste muziek die er uitgebracht is, bands als Pink Floyd, Camel, Genesis waren voor ons hoogtepunten en inderdaad de nummers die we vroeger zovaak live hebben gezien en ons ontzettend blij verrasten: Revolutions Eve van Alquin (strak gespeeld!!!) en Chappa Qua van Solution met jullie dame in de hoofdrol. De praatjes tussendoor kunnen wel minder oubollig. Maar geweldig hoor wat jullie bedacht hebben en neergezet. Degene die dit zo allemaal heeft bedacht en gerealiseerd met dit stel muzikanten verdient een standbeeld!!
Rienk Besuijen zegt:
Datum: 27-04-2018

Net thuis van een prachtige avond. Weergaloze show van jullie gezien in Nieuwegein met de songs van Camel en Alquin als de grootste verrassingen en ook beste nummers. We wisten niet wat we moesten verwachten maarwerden blij verrast en het was weergaloos genieten.
Rob zegt:
Datum: 26-04-2018

Mooie show in Stadskanaal op 20-04-2018! Zoals gevraagd nog een paar tips:
- King Crimson - 'Starless' (1974)
- Van der Graaf Generator - 'Scorched Earth' (1975) of 'A Place to Survive' (1976)
- Camel - 'Lady Fantasy' (1974)

Ik heb de platenkast vol staan met deze zooi dus ik hoor het wel als er meer tips nodig zijn.
m van den berg zegt:
Datum: 23-04-2018

Datum: 23-04-Wat een supersymphonicrocknight was het zaterdag in de Naald.
Geweldige muzikanten en de mysterieuze zangeres erbij, volop genieten. En nog bedankt voor al die mooie Pinknummers en natuurlijk ook Rush! Kleine aanrader voor een volgende tour:
Alan parsons met Sirius(instr.) / Eye in the sky, da's ook helemaal kippevel. En natuurlijk mag Ruthless queen van kayak niet ontbreken, helemaal gave nedersymphonicrock. Graag tot een volgende keer !
R. ren Brink zegt:
Datum: 23-04-2018

Geweldige avond gehad met prachtige nummers.
Heerlijk om een avond échte muziek te horen.
Tip voor een volgende serie: naast Pink Floyd , Alan Parssons en Genesis ook werk van Caravan, Camel, en van Nederlandse bodem nog meer werk van Alquin ( bijv. Mountain Queen), Solution maar ook Supersister, Focus, Kayak.
Anne Marie De Wilde zegt:
Datum: 23-04-2018

Het was afgelopen zaterdag echt een feestje in my hometown Naaldwijk. Genoten van jullie samenspel, alsof jullie al jaren bij elkaar zijn. Feest der herkenning en zeker voor herhaling vatbaar!
Carlo zegt:
Datum: 23-04-2018

Briljante show gezien zaterdag in een uitpuilende De Naald, ben nog steeds aan het bijkomen. Wie dit allemaal bedacht heeft is briljant. Ik kende elk nummer en had geen betere lijst met nummers kunnen bedenken en genoot van de leuke enthousiaste band en wat die allemaal konden met hun stem of instrument. Drums en bas waren als basis de hele avond heerlijk, gitaren fantastisch en sax en toetsen ook prima. Als fan van Camel natuurlijk meer van die band willen horen maar het was al zo perfect. Ik neem aan dat dot gezelschap nog jaren op podia en in theaters te zien zal zijn????
Paul Grootscholten zegt:
Datum: 22-04-2018

Geweldig was het ja. De gekozen nummers, de solo’s, de zang, de drummers, de sax ALLES. Iedereen grote klasse, we hebben genoten.
Hans zegt:
Datum: 22-04-2018

Prima voorstelling, Pink Floyd-nummers werden op een erg hoog nivo gespeeld. Comfortably Numb met de twee gitaristen en ijzersterke ritme-sectie nog nooit zo goed horen spelen. Het was top.
Gekuid mag wel ietsje zachter voor deze oude man, ik hoorde daar meer mensen over na afloop.
.
Ik zou jullie graag ook Led Zeppelin Deep Purple en Focus zien spelen.
Suzan zegt:
Datum: 22-04-2018

Bedankt Symfonische Rock Night voor een historische avond. Naaldwijk zat bomvol en genoot met volle teugen. De drummer was voor ons de uitblinker van de avond. In-a-Gadda-davida is misschien voor een volgende keer ook leuk om te doen voor jullie.
Shirley zegt:
Datum: 22-04-2018

Echt heel gaaf!!!! Terug naar mijn jeugd!! Hele goede muzikanten. Rush was schitterend, Xanadu volgende keer?
Rien Dijkhuizen zegt:
Datum: 22-04-2018

Alles was goed. Genoten van de eerste tot de laatste noot, alles geweldig uitgevoerd. Voor herhaling vatbaar. Zang kan nog iets meer tot zijn recht komen. Instrumentale gedeeltes waren schitterend, zelden zo’n goed concert hier in t Westland gezien. Ontzettend bedankt!
Victor zegt:
Datum: 22-04-2018

Helemaal eens met alle lovende berichten. Ontzettend goed zijn jullie. Hoogtepunten voor mij Pink Floyd, Rush, Alquin, Solution, Supertramp. Voor de volgende tour heb ik als suggestie: Trilogy van ELP, Jethro Tull en Money van Pink Floyd!!!!
Raymond de Vries zegt:
Datum: 21-04-2018

Gisteravond een Naaldwijk een magisch mooie avond beleefd. WAT een band. We hebben hier inhet Westland veel tributebands gezien, maar jullie spannen de kroon.

Ik begrijp er niks van dat ik tot twee weke geleden nog niet over jullie gehoord had. Jullie zijn veeeeel beter dan pink project en sowieso een klasse beter dan symfoclassics.
Wim zegt:
Datum: 21-04-2018

Vanavond in De Naald geweest. Was erg goed, uitstekende muzikanten! Bedankt voor de fantastische avond! Voor velen was het nummer van Solution waarschijnlijk onbekend, duurde wat te lang, wel dikke pluim voor saxofoniste!! Tips volgende keer: Rush - Xanadu, Yes - I've seen all good people, Kayak - Merlin, Camel - Snowgoose, ELP - Peter gunn, Mangrove - Beyond reality 🙂
Marja zegt:
Datum: 21-04-2018

Ik heb genoten van de avond in De Naald. Echt mijn muziek. Ik heb wel een tip. Misschien omdat het een klein theater betreft, maar het gevolg van dit avondje genieten is een constante suis in mijn oren. Misschien dat er oordopjes uitgedeeld hadden kunnen worden
Berty zegt:
Datum: 21-04-2018

Wat een geweldige avond hadden we gisteren! Maar dat hebben we jullie na afloop al doorgegeven.
Tips: van Gino Vanelli: Powerful People, nog meer Camel, verder Soft Machine, King Crimson en Caravan.
Bedankt allemaal en tot een volgende keer.
Leon zegt:
Datum: 21-04-2018

XXL genoten van jullie in theater Geert Teis in Stadskanaal. Puntje van kritiek: het optreden was natuurlijk véél te kort. Jullie hadden wat mij betreft nog uren mogen doorspelen! Volgend jaar zelfde tijd, zelfde plaats?
Peter zegt:
Datum: 21-04-2018

Joop je was geweldig!!!!
Ronnie zegt:
Datum: 21-04-2018

Stadskanaal ging helemaal uit zijn dak gisteren en IK was erbij!!! Wat een onverwacht goede show hebben jullie op de ‘mat’ gelegd!

Sfeervol en vol overgave gespeeld. Een stuk of 12(!)Muzikanten van professioneel niveau allemaal dat was wel duidelijk. Goed op elkaar ingespeeld en veel verschillende instrumenten. Marillion zou ik “Script for a jesters tear” of “Easter” van doen, maar we begrepen de keus voor Kayleigh wel omdat er ook bekende nummers gespeeld moeten worden. Bohemian Rhapsody kunnen jullie muzikaal ook wel aan ik denk dat de zaal daar ook wel van ontploft.
Sander zegt:
Datum: 21-04-2018

Weergaloos!!!! De muziek, de sfeer, de presentatie, veel nostalgie op een voortreffelijke manier weergegeven. Geluid soms iets te hard. Pink Floyd werd beter gespeeld dan de Nederlandse tributebands die alleen Pink Floyd spelen. Supertramp en Camel waren ook weergaloos, tips: Soft Machine en meer Camel.
Reini zegt:
Datum: 21-04-2018

Vanuit Friesland met z’n zessen naar Stadskanaal waar we vaker komen bij tribute bands. Na de laatste wat tegenvallende keer Pink Project waren we nog wat sceptisch maar direct vanaf de opening ‘’ verkocht ‘’. Een zeer professionele band waarin het collectief een meer dan indrukwekkende prestatie leverde. Fantastisch gespeeld en gezongen. Tips voor de nieuwe show Focus, meer Alquin, Deep Purple en Led Zeppelin.
Jan Venema zegt:
Datum: 21-04-2018

Ik kan nog niet slapen na de overdosis adrenaline die mij vanavond in Stadskanaal is toegediend. Wat een prachtig concert met topmuzikanten. Als ik zo’n beetje door het gastenboek kijk dan is alles en iedereen al wel eens genoemd en dat ga ik niet herhalen ondanks dat ik het met alle positieve opmerkingen helemaal eens ben. Ik ben zelf muzikant (gitarist) en ik wil toch nog iets positiefs toevoegen dat ik nog niet heb gelezen en de gemiddelde bezoeker misschien niet opvalt. God heeft bij het uitdelen van talent sommige mensen overbedeeld. De gitarist die Cinemashow tokkelt, wat op zich al best lastig is, zingt daar tegelijkertijd met enorm gemak met een stem die de stem van Gabriel zeer dicht benadert overheen. Qua timing is dat enorm lastig en je moet dan bijna de onafhankelijkheid van een drummer hebben. Gabriel en Hackett in één persoon dus. Zoals gezegd valt dit de gemiddelde bezoeker misschien niet gelijk op maar ik vind het razendknap. Dit geld ook voor firth or fifth. Het tokkelwerk in cinemashow is ook erg goed gedaan en de kleine blonde gitarist heeft toen God het talent uitdeelde vooraan gezeten want mij God wat kan die man spelen! Ik wil de andere muzikanten niets te kort want iedereen is erg goed en het klinkt ook als een zeer hecht collectief. Zullen wel heel wat uurtjes voorbereiding in zijn gaan zitten. Ook leuk dat jullie na afloop in de foyer rondlopen zonder kapsones of sterallures. Bedankt allemaal. Tips voor de nieuwe show. Gentle Giant en King Crimson bijvoorbeeld Starless. Eens kijken of het slapen nu wel lukt.
Gerjan Hoijtingh zegt:
Datum: 20-04-2018

Vanavond genoten in Stadskanaal, geweldig optreden. Bewondering voor de sax in het nummer van Solution. En ondanks alle geweldige lead-gitaristen, drummers, zanger(s)(es) en keybordspeler wil ik toch vooral de bassist complimenteren met zijn spel.

Ik kom zeker terug!!!!
Alle zegt:
Datum: 20-04-2018

Hey. Genoten van jullie optreden vanavond/gisteravond in Stadskanaal. Tip: Finch. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Finch_(band)
K Hertsenberg zegt:
Datum: 20-04-2018

Het speciale aan deze avond vond ik dat je lekker in je stoel kon genieten van mooie luistermuziek.
Het geluid was goed, zanger Eric te Bos sprong er wat mij betreft bovenuit, wat een performence en uitstraling.Hij was de man die contact maakte met de zaal en zich inleefde in zijn teksten .De dames waren ook super.
Jammer vond ik dat jullie afsloten met een instrumentaal werk, op een avond als deze is het juist mooi om een programma op te bouwen.
Dat gebeurde helaas niet.Wat is er niet mooier om samen af te sluiten en veel saamhorigheid te tonen met alle muzikanten en zangers(essen)
Stilte tussen de nummers kan ook opgevuld worden met mooie tunes....je zit er helemaal in, en dan is het weer stil.
sommige waren geweldig, maar ook enkele veel te lang.Verder een mooie avond beleefd , maar wel te weinig Symphonic.
Jack Pellikaan zegt:
Datum: 20-04-2018

Geweldige avond in Deventer er kwam geen eind aan en van mij had het nog wel even door mogen gaan. Complimenten voor Comfortably numb bij dit nummer gaan er een heleboel nat, maar jullie uitvoering was top.
Nog een suggestie" zoals gevraagd" ook van Nederlandse bodem. It Takes a Lot of Time
van Sweet d'Buster of een ander nummer van deze topband. Fantastische bas, sax en drums.
Groetjes Jack
Ton zegt:
Datum: 20-04-2018

Concert Deventer 19 apr 2018:
Te weinig SYMPHONIC en te veel ROCK.
Beau van der Laan zegt:
Datum: 20-04-2018

Grandioze avond gehad in Deventer gisteren in een volle zaal. Rasmuzikamten die weten hoe ze een instrumenten bespelen moeten en beheersen, de lijst met nummers was uitstekend samengesteld en gevarieerd. Ook ik kende alles nummers . De 2 Nederlandse bands werden inderdaad voortreffelijk gespeeld en waren zeker hoogtepunten, maar de hele show was van a tot z doordacht en schitterend, erg blij naar huis gegaan. Genesis nummers werden ook erg vakkundig gespeeld.
Luuk zegt:
Datum: 20-04-2018

WOW.... Dat was een avondje met zo veel energie! Gave nummers, fantastische muzikanten. Supertramp, Pink Floyd, Rush, Genesis echt super. Twee drumstellen zien er mssn mooi uit op een podium maar die jonge gast drumt voor drie... Echt een van de uitblinkers! Er worden al zoveel prachtige bands genoemd voor een volgende keer, want die moet komen!!! Klaatu - hope/prelude, Dream theater - octavarium/ dance of eternity. Rush -Jacobs ladder? Nou ja, zoveel moois! Ik als 'blazer' vond het geweldig dat er een superartiest op sax/fluit speelde.
Echt genoten, dank!!
En Roland, bedankt voor het "opdragen..."
Hein Kers zegt:
Datum: 20-04-2018

Ik heb gisteravond weer erg genoten van de Symphonic Rock Night in Deventer. Ze speelden veel nummer van mijn favoriete bands. Roland van der Horst blijft toch een spring in het veld. Tijdens zijn beginperiode bij Mangrove gleed hij uit bij een Open Podium Concert in Vaassen. Hij lag op zijn rug in de zaal en speelde gewoon door. Verder heb ik erg genoten van het sax spel van Monica Kemink. Jullie concert is echt een aanrader.
Hans Rietberg zegt:
Datum: 20-04-2018

Jullie gisteren in Deventer gezien. 't Was fantastisch. Alles klopte en heel goed vertolkt. Blijkt maar weer dat ook op Nederlandse bodem er goede muziek gemaakt werd (Solution en ook Alquin). Ben benieuwd wanneer jullie nog meer optreden na de zomer, want ik zie jullie graag nog een keer.
Berend Stertjan zegt:
Datum: 20-04-2018

Dat was “de avond van herkenning”, gisteren in Deventer. Wat maken jullie geweldige muziek. Het was regelmatig zo indrukwekkend dat we letterlijk met stomheid waren geslagen. Sorry.

De meeste van ons (publiek), kennen het repetoire bijna noot voor noot. Als de nummers dan met zoveel respect voor het “origineel” worden gespeeld....petje af.

Uiteraard konden de solisten excelleren, maar niet zonder een waanzinnige ritmesectie. Twee drummers en een ongelofelijk goede bassist. Edwin, je hebt een groot fan erbij.

Ik kom volgend jaar weer. Zouden jullie dan Hocus Pocus van Focus willen spelen. Of een extra nummer van Marrilion, het liefst van voor Misplaced Childhood.

publiek werd adem benemend meegenomen in een ruim 2 uur durende show.
Jolanda de Hoog zegt:
Datum: 19-04-2018

Net weer thuis na jullie optreden in Deventer.
Wat een gedrevenheid en passie, het spat van het toneel af!
Mijn favoriet: The Alan Parsons Project, wat ‘n geniale muziek!! Had van mij wat meer van in gemogen. En Roland.......topper👍🏼
Gert Littooij zegt:
Datum: 17-04-2018

Samen met mijn broer naar jullie optreden in het Kruispunt in Barendrecht geweest voor een avond melodieuze symphonische rock. Voor het eerst hoorden we de klassiekers niet uitgevoerd door de originele artiesten, maar door een groep Nederlandse top muzikanten! Een aantal nummers had ik nooit live mogen bijwonen. Ik vind het goed dat jullie aan de nummers ook jullie eigen signatuur hebben gegeven en niet geprobeerd hebben de nummers tot in het kleinste detail te kopieren! De afwisseling van de nummers en uitvoeringen maakte het concert niet alleen boeiend, maar ook verrassend. In plaats van Kayleigh had ik liever een nummer van Script gehoord. Voor de volgende toer zouden jullie ook kunnen denken aan IQ, Pendragon en Moon Safari… maar er is zo ontzettend veel moois! Na het concert hebben we nog nagepraat met Roland (Mangrove) – King Crimson hoort zeker tot de groten, Erik (Silhouette) – de eerste cd van Martin Orford heet "Classical Music And Popular Songs", Mickey (End Of The Dream) en Monica (onder andere De Marathon). Stuk voor stuk bevlogen mensen. Dat maakte deze avond tot een waar we met veel plezier aan zullen terugdenken. Tot de volgende keer!
Ferry Speelman zegt:
Datum: 17-04-2018

Mooie reacties allemaal in dit gastenboek!! Logisch na dit enorme spektakel.
Ook ik was erbij, in mijn geval zaterdag in het Scheldetheater.
WAT een mooi concert!!!!

Hoogtepunten zijn voor iedereen persoonlijk maar bij ons staken Genesis, Alquin en Solution erbovenuit met erg goed toetsen en drumwerk en vooral de sax
Henk Littooij zegt:
Datum: 16-04-2018

Het was fantastisch om jullie voor de eerste keer live te zien. En dat in Barendrecht! Naast de te verwachten klassiekers waren de grootste verrassingen van de avond Stationary Traveller, Fool's Overture en... Solution! Echt super!!! Hoewel heel goed uitgevoerd, had Gino Vannelli niet gehoeven. Er zijn zoveel meer invloedrijke groepen, zoals bijvoorbeeld ELP, King Crimson en UK. Jammer dat het voorstellen van de band ons bijna volledig ontging. Het was dan wel weer heel leuk om een aantal van jullie achteraf te kunnen spreken. Bedankt, veel succes met de tour en jullie andere projecten, en tot ziens!

Oh ja, ook nog wat ideeën voor de volgende keer: Sheep, The Fountain of Salmacis en Pipeline (volgens Google heeft Parsons die maar 1x live gedaan, terwijl het met Floydiaans gitaar bombasme ipv het orkest een super live nummer wordt, zeker met die prachtige sax).
Suzanne zegt:
Datum: 16-04-2018

G E W E L D I G, wat een avond in Terneuzen en het plezier dat jullie samen hebben, heerlijk om dat te mogen ervaren van een band.
Bedankt voor Comfortably numb .........our ultimate favourite 🙂
Tip: probeer eens iets van Triumvirat......album Spartacus, song: Sweetest Sound of Liberty .
Teun en Carla van der Lee zegt:
Datum: 16-04-2018

Wat een verrassende avond voor ons als liefhebber van de symphonische rock.Van Camel krijgen wij nooit genoeg en ook niet van Pink Floyd.Het enige wat er van ons niet in hoefde was de muziek van Gino Vanelli, niet echt het genre van de avond, maar verder Genoten!
Margreet Westerveld zegt:
Datum: 15-04-2018

Ontzettend goed zijn jullie niemand uitgezonderd. Hechte band die er erg veel plezier in heeft en daardoor het publiek aan steekt.

La Villa Strangiato is een goede tip en iets van Emerson Lake and Palmer wat ik hier lees, moeten jullie inderdaad ook zeker overwegen. Poseidons Creation van Eloy is niet heel bekend maar ook een fantastisch nummer.
Olaf zegt:
Datum: 15-04-2018

Geweldige avond gehad in Terneuzen. Erg genoten. Een suggestie: La Villa Strangiato van Rush zou wel gaaf zijn een volgende keer.
Frans Voet zegt:
Datum: 15-04-2018

Fantastisch mooie avond in Terneuzen gehad, genoten van jullie prachtige muziek. Gino Vanelli zou van mij weggelaten mogen worden en meer nummers van Camel en Marillion zou ik erg op prijs stellen. De Pink Floyd nummers waren erg goed. Als Nederlandse groep zouden een aantal nummers van Kayak en Earh and Fire ook aan te bevelen zijn. Verder prachtig gitaarspel en zang,. Hulde aan de band.
Ronald Bouman zegt:
Datum: 15-04-2018

Fantastische avond gisteren in Terneuzen. Geweldig hoe deze muziek, covers, zo waarheidsgetrouw, met gevoel/passie gebracht is. TOP!! Bedankt voor deze belevenis.
Tip voor een volgend concert: Renaissance, een band met misschien wat minder rock, maar wel heel veel symfonie!!
Verder zoals al eerder hieronder genoemd ELP en E&F, storm and thunder
Annet Hagenbeek zegt:
Datum: 15-04-2018

Wat heb ik genoten gisterenavond in Terneuzen. Ik wens jullie heel veel succes en zie uit naar jullie nieuwe tour.
Albert Landa zegt:
Datum: 15-04-2018

Mooi concert in Terneuzen. Geweldige muzikanten en samenspel. Wat mij betreft kan Candy Dulfer met pensioen. Geweldig gedaan.
Wat nummers betreft : Gino Vanelli vervangen door Rush, Spirit of the radio , trees, closer to the heart.
Hugo Verschraegen zegt:
Datum: 15-04-2018

14 april in Terneuzen was een superavond.
Prachtig gedaan, alle lof. Herkende alles voor de pauze meteen. Na de pauze vooral Alquin en Solution indrukwekkend. Zelf als Pink Floyd fan goed bedeeld. Thx voor een fijne avond.
Hans Keijmel zegt:
Datum: 15-04-2018

Nog een aanvulling (nu ben ik hier toch): ik lees dat iemand ELP aanbeveelt. Daar kan ik in meegaan. Absoluut TOP.
Fanfare for the Common Man of Pirates zou niet misstaan in deze show.
Hans Keijmel zegt:
Datum: 15-04-2018

Het was zeker een leuke avond met muziek van "mijn" bands Genesis, Yes en Pink Floyd. Ik vond echter niet alle instrumenten er steeds goed uitkomen. Zoals de bas bij de Yes nummers en soms ook de keyboards niet zo. Gitaren meestal super. De saxofoon echter ERG goed. Bij de Genesis-nummers vond ik de zang niet zo mooi, niet zo passen. Peter Gabriël heeft natuurlijk ook een unieke stem De andere zang OK.
Tip: andere zanger voor de Genesis-nummers.
Tips voor nummers: Learning to fly en misschien Arnold Layne (uit de begintijd) van PF, The Knife en Selling England by the Pound van Genesis (grijs gedraaid!).
Robert Boskamp zegt:
Datum: 15-04-2018

Erg genoten in Terneuzen ook. Briljant gespeelde nummers uit mijn jeugd. Knap hoe een tribute niet 1 band maar 6 of 7 grote artiesten zo perfect kan naspelen.
Vond het gepraat tussendoor soms popi jopi en wat “leraar-achtig”,maar de muziek en zang was zo perfect dat ik bijna nog nooit ZO genoten heb van een concert als gisteren.
Begin met de eerste twee nummers Supertramp en Camel was prachtig. Suggestie voor de nieuwe show: ELP!
Jan Alkemade zegt:
Datum: 15-04-2018

Memorabele avond in Terneuzen ja! Goede zitplaatsen, goed muzikanten, goede accoustiek en geweldige muziek. Perfecte uitvoeringen van mooie nummers.

De afwisseling in de nummers en de hele samenstelling van deze voorstelling petje af! Afhalen van consumpties kan beter. Het plezier dat deze band uitstraalt zie je weinig, de skills van alle muzikanten waren van top niveau.
Cornelia zegt:
Datum: 15-04-2018

Geweldig concert gisteren in Terneuzen! Bedankt.
Tip voor nieuw nummer:
Earth and Fire - Storm and Thunder
Wilma Berkhout zegt:
Datum: 14-04-2018

Wij hebben genoten, jullie zijn fantastisch goed! De volgende keer dat jullie naar Barendrecht komen, hopen wij er wéér bij te zijn.
Olaf Post zegt:
Datum: 14-04-2018

Gisteravond erg genoten van jullie concert in Barendrecht. Heel leuk om Rush eens door een zangeres te laten zingen en zeker voor herhaling vatbaar. Tips voor de volgende keer: Ook iets modernere symfo: Porcupine Tree, Spock’s Beard, Dreaml Theater?
Hopelijk tot ziens,
Olaf
Charlotte Janssen zegt:
Datum: 14-04-2018

Nog even getwijfeld maar vrijdagmiddag met manlief toch voor de show in Barendrecht kaartjes gekocht voor wat mijn vroeger helemaal mijn man’s muziek was en WAT hebben we genoten!!!! Ik kende lang niet elk nummer maar de passie van de erg professionele band sloeg direct bij het eerste nummer over op mij en duidelijk ook op de hele zaal. Het was een hele mooie avond vooral voor mijn man. Hij heeft het er nu nog over!!! Band band wat hebben jullie een mooie strakke show neergezet en mooie nummers gespeeld.
Ephraim Groeneveld zegt:
Datum: 14-04-2018

Wat een te gekke avond was het hier in Barendrecht. En wat een mooie setlist niet altijd de standaard nummers en bands er zaten vanavond echt mooie juweeltjes tussen. Ik hoop dat jullie hier lang mee doorgaan. Bij deze jullie hebben een vaste fan erbij👍. En jullie vroegen om tips voor de volgende show. Mostly Autumn, Eloy, Karnataka en nog veel meer bands. Hopelijk tot de nieuwe show en hier in de buurt weer. Bedankt Symphonic Rock Night 👍
Klaas-Jan de Jongh zegt:
Datum: 14-04-2018

Enorm van genoten, een must voor de liefhebbers van dit genre. Stuk-voor-stuk geweldige muzikanten ! De setlijst nummers was met andere pareltjes ( minder bekend ) zoals cinema show en Alan Parsons goed in balans met monumenten zoals Comfortably Numb. Suggestie: meer van Nederlandse bands zoals vooral Sunrise van Alquin en Mammoth van Kayak, Echoes van pink Floyd, Earth and Fire met only time wil tell en High Hopes van Pink Floyd. Dancing with the Moonlight Knight van Genesis ook mooi en Crime of the `century van Supertramp en O ja Queen met Show must go on.
Ronald de Ligt zegt:
Datum: 14-04-2018

Topavond hebben we gehad in Barendrecht met jullie show, zo leuk Alquin en Solution dat was voor ons het beste. Veel kwaliteit, klasse gespeeld echt geweldig. Voor ons alledrie een 10 plus.
J.Liedtke zegt:
Datum: 13-04-2018

Wij hebben heel erg genoten van een fijne avond!
Ik zal graag jullie songlijst willen hebben.
Alvast bedankt voor de moeite.

Grt Jörg en Caro
Loek Bartelings zegt:
Datum: 12-04-2018

Ha geweldige band! Twee keer geweest en beide keren een feest!
K zou nog wat suggesties delen: Niet helemaal 70's maar wel fijn: Blackest eyes van PorcupineTree. Verder Darling Superstar van Alquin, en In the cage (of de medly?) van Genesis.
K verheug me al op de volgende show!
Bas Vroegindeweij zegt:
Datum: 10-04-2018

Een geweldige show in Winterswijk. Ik vond persoonlijk Gino Vanelli wat uit de toon vallen, gaat wat mij betreft meer naar de jazzrock. Verder alleen maar lofzang over dit optreden. Mijn tip : Gino mag eruit en daarvoor in de plaats het enigszins ondergewaardeerde Gentle Giant , en dan vooral nummers uit de vroege 70's. Ik hoop jullie weer terug te zien in de Storm.
Elbert Brethouwer zegt:
Datum: 9-04-2018

Elbert Brethouwer Heb dit gisteren in theater "De Storm" in Winterswijk gezien. Heb me zeer goed vermaakt. O.a. prima versies gehoord van "Stationary Traveller" van Camel en "Cinema Show" van Genesis, maar het hoogtepunt zat voor mij net na de pauze. Eerst Gino Vanelli's "Brother to Brother" gevolgd door een Nederlands kwartiertje "Revolution's Eve" van Alquin en "Chapaqua" van Solution. Geweldige saxofoon (Monica Kemink). Gevolg: vandaag zowel Alquin als Solution zitten luisteren. Prima muzikanten, zang is anders maar je kunt met enkele vocalisten ook niet precies het stemgeluid van Jon Anderson, Geddy Lee, Peter Gabriel , Chris Rainbow en Rodger Hodgson en al die anderen benaderen. Ik vond de harmoniën in bv. "Yours in no disgrace" zelfs boven verwachting. Geen moment spijt van het besluit om dit mee te maken.
Rocky ( Willem Hess ) zegt:
Datum: 9-04-2018

Super afgelopen vrijdagavond in het Isala Capelle. ik heb er erg van genoten. En hoe het begon Supertramp school ik kreeg gelijk kippenvel. Nou ga wel vaker naar Concerten maar wat ik hier zo goed van vind het gemak om steeds weer een andere band te spelen. Hier door gingen we door heel wat herinneringen heen. Oja Jethro Tull had er zeker bij gekend. Toppie tot volgend jaar ?
wolfgang Kemper zegt:
Datum: 9-04-2018

Als Besucher aus dem Nachbarland war ich auch begeistert von diesem tollen Konzertabend.
eric wamelink zegt:
Datum: 8-04-2018

Fantastisch optreden gisteren in Winterswijk. Het klopte van A tot Z. Een feest van herkenning voor de progrockliefhebbers die de jaren 70 en 80 muzikaal gevolgd hebben. Omdat we mochten aangeven wat er nog ontbrak: Persoonlijk was ik toentertijd ook helemaal gek van Jethro Tull.En jullie hebben een uitstekende dwarsfluitiste in jullie midden, dus.......Succes verder!
Marjan zegt:
Datum: 8-04-2018

Wat een leuke berichtjes allemaal!! Volkomen terecht deze lof. Ook wij waren gisteren in Winterswijk. Onverwacht heel goed, want wij kenden de muziek niet goed. Eigenlijk is dit mijn mans ding, maar hij kon niet mee. Met mijn dochter erg genoten. Als ‘’leken’’ willen we het gewoon nog een keer zien en beleven. De zangeres zouden we voor de pauze wat vaker willen zien. Iets meer lichtspektakel mag ook.
Kees Robbemond zegt:
Datum: 8-04-2018

Super band en super Samenspel. Mooi die grote band en die twee drumstellen en goede lichtshow en mooi geluid. Iets van the Doors erbij misschien volgende keer? Gitaar, zang en sax waren de uitblinkers. Ripples zou een mooie aanvulling zijn bij de volgende toernee. Succes de komende weken op 5 mei willen we naar Rijswijk komen voor jullie laatste show in dit theater-seizoen, we hoorden na afloop gisteren dat er daar twee nieuwe nummers worden gespeeld
André Hoek zegt:
Datum: 8-04-2018

Dit was helemaal compleet! Kon niet beter. In tegenstelling tot anderen kende ik alle nummers, ik kon het bijna niet geloven. Mooie mix van de bands/nummers uit de symfonische rock. Pink Floyd werd erg goed gespeeld. Yes, Supertramp, Genesis liet zien dat deze muzikanten hier lang op gestudeerd hebben. Alles was super. Tips: Kayak en meer Marillion, bijvoorbeeld Script for a Jesters Tear.
Hans zegt:
Datum: 8-04-2018

Super! Alles wat goed!!!! Een dikke 10.
Daniël Harmse zegt:
Datum: 8-04-2018

Wauw wat een show in Winterswijk gisteren!!! De diversiteit en repertoire-keuze was briljant en DE basis voor deze muzikale avond van erg hoog nivo met stuk voor stuk ras-muzikanten!!! Prima zangeres, aanrader: Jethro Tull, Focus, ELP en van Pink Floyd the Great Gig In The Sky.
Hans Weeink zegt:
Datum: 7-04-2018

Genoten vanavond in Winterswijk, is er ook een playlist beschikbaar.
Nummers waren wel bekend, maar naam artiest ontbreekt er bij mij.
Willem zegt:
Datum: 7-04-2018

Samen met wat bandleden jullie show bezocht. Heerlijk om eens uitgebreid te genieten van ouderwets goede muziek. Op de momenten dat jullie elkaar wat meer opzoeken (bij de toegift bijvoorbeeld) wordt het nog leuker om naar te kijken. Perfect gedaan en een aanrader voor de volgende keer.
Muzieksuggestie: UK Rendezvous 6.02 / Rush La Villa STrangiato
Lydia zegt:
Datum: 7-04-2018

Beste muzikanten, in het begin even zoekend naar de juiste sound, maar jullie werden steeds beter!! Al die mooie nummers; een feest van herkenning! Het gevoelige you and I van Yes; klasse! En het gitaarwerk van Joop Scholten (ja, die heb ik even gegoogeld...) bij “Yours is no disgrace”; kippevel!!! Dus ja: ik had een superavond! Eigelijk moeten jullie nog een mooie band-naam verzinnen, jullie zijn veel meer dan een Symphonic rock night ....
Verder een goeie nummerkeuze, misschien “Grendel” van Marillion erbij?
Ik hoop jullie de volgende tour weer te zien!
Reini zegt:
Datum: 7-04-2018

TOP !!!! Alles was goed, alle nummers en de muzikanten. Volgende show tip: iets van Kayak.....
Eric de Bruijn zegt:
Datum: 7-04-2018

Twee weken geleden poster zien hangen in Capelle en gisteren pas besloten maar te gaan. Helemaal overdonderd, je wist niet hoe goed dit zou zijn of wat je kon verwachten. Maar dit sloeg alles in positieve zin. Briljant concept en een nummerkeuze die erg aansloeg bij het publiek. Niet voor niks een staande ovatie. Ik ga dit zeker promoten en aanraden bij iedereen die van goeie muziek houdt!
Astrid zegt:
Datum: 7-04-2018

Super avond gehad in Capelle gisteren. Leuk dat (jonge) bandeleden er zo voor gaan!! Afwisseling in de nummers zangpartijen en geweldige musici ieder op zijn of haar gebied.... soms wel iets te stil bij de overgang tussen twee nummers. Van mij mag er ook een nummer van the Doors in: when the Music’s over. Misschien niet heel symfonisch maar met zo’n prachtig orgeltje!!!
Gerard Klein zegt:
Datum: 7-04-2018

Gisterenavond Symphomic Rock Night bezocht in het theater in Capelle a/d IJssel. Ik had hoge verwachtingen van het optreden, maar deze zijn overtroffen. Naast pareltjes als Firth of fifth en The Musical Box van Genesis en Shine on you crazy diamond en Wish you were Here van Pimk Floyd speelden deze rasmuzikanten op hoog niveau nummers van Supertramp, Camel, Yes en zelfs van Nederlandse sympfonic rockbands Alquin en Solition. Een magnifieke kijk- en luisterervaring !!
Henry van der Plicht zegt:
Datum: 7-04-2018

Zag enkele weken geleden de aankondiging staan van deze show, op 6 april in Capelle aan den IJssel
Na enig twijfelen, toch besloten om een kaartje te kopen. Bleek de beste beslissing sinds tijden te zijn geweest! Vanaf de mondharmonica aan het begin van de show tot aan het wegebben van de laatste cymbaal klanken was dit top muziek op top niveau!
Een dubbele drum bezetting die perfect synchroon waren, behalve als dat niet moest. Een bassist die de basis legt en dan ook nog kan soleren. Gitaristen die de sterren naar beneden speelden en een een vrouws blazers sectie die de muziek helemaal af maakt. En dan nog twee hele goede zangers en een absolute top zangeres. Genieten en een absolute aanrader!
Herman + Agnes zegt:
Datum: 4-04-2018

Zaterdag 24 maart in Doetinchem genoten van een heerlijk avondje muziek. De ruim 3 uur met Symphonische knallers vloog voorbij.
Genieten en nog eens genieten.
Heerlijke muziek, geweldige muzikanten.
Met deel 2 zijn we weer present! 👍🏼😎
Jan Jansen zegt:
Datum: 4-04-2018

Als ouwe symfonische rockfan zat ik donderdag 15 maart in Cuijk midden op de eerste rij te genieten van al die schitterende nostalgische nummers, vertolkt door een klasse band!! Heerlijk terug zwijmelend naar "the good old times", tot tranen geroerd door prachtige gitaarsolo's van met name Joop Wolters. Groot respect voor hem om zo los te gaan, ondanks het trieste feit dat zijn vader enkele dagen eerder overleden was !!!! Dan ga je na weer zo'n solo uit eerbetoon staan om dan nog te klappen. Gelukkig heb ik hem later in de foyer nog kunnen complimenteren.
Ook de schitterende saxpartijen van Monica bezorgde mij kippenvel: wat kun jij spelen meid!! En ook de nummers, vertolkt door Eric ten Bos hebben mij geroerd; prachtig. Na het laatste slotapplaus hebben we nog even enkele woorden gewisseld, waarin onze liefde voor deze muziek bleek.
Dank voor deze onvergetelijke avond.
Een verzoekje voor een volgende keer: nog meer (oude) Genesisnummers mag! (als zeer fervente Genesisliefhebber)
Erwin Bos zegt:
Datum: 4-04-2018

Erg genoten van de kwaliteit van de muzikanten en de leadzanger Eric ten Bos alsmede de zangeres (naam mij onbekend). Jammer dat zij minder aan bod kwamen. Het presenteren (spreker) vond ik niet passen bij het publiek. Gewoon lekker spelen en niet zoveel praten. Kwaliteit genoeg!
Ger Renting zegt:
Datum: 4-04-2018

Waar krijg je voor € 23,50 zoveel Genesis, Yes, Camel, Alquin etc. van zo'n grote kwaliteit? Helemaal geweldig dat de nummers niet 100% gecoverd worden vanaf de albums, maar dat er een 'personal touch' aan zit, die je doet geloven dat de musici het leuk vinden en waardoor de beleving ook intenser wordt! En de blazer (v),erbij vind ik ook een verrijking!
TOP! TOP! TOP!
Trudes Oude Voshaar zegt:
Datum: 3-04-2018

Wat een geweldige reis door de muziek afgelopen zaterdag in Hengelo! Super genoten van de muziek en ook van zang Eric ten Bos zanger bij Marathon / ENorm. Geweldig mooie stem die je meeneemt in het verhaal van de muziek Marillion, Pink floyd, Saga, Alan Parsons.....en a.s zaterdag gaan we weer. een muziekverhaal wat je echt vaker wilt horen.
Clemens zegt:
Datum: 3-04-2018

Zaterdag in Hengelo ook ontzettend genoten van dit fraaie concert en concept. Meningen verschillen nogal zie ik in dit gastenboek, maar waar iedereen het overeens is is de kwaliteit van de muzikanten. Die is hoger dan je doorgaans hoort/ziet in popmuziek theatershows.

Bij de keuze voor repertoire staan wij aan de kant van de mensen die juist blij zijn met de nummers van blijkbaar onbekendere bands, juist dit was gedurfd en voor de liefhebbers die al die nummers dus wel allemaal herkennen prachtig; waar hoor je live een perfecte uitvoering qua drums gitaar sax en toetsen van Solution nog zoals zaterdag?? Of nummers van Saga, Camel, Alquin. Complimenten voor iedereen van de band; heel erg hoog niveau. Groeten Clemens.
Paul zegt:
Datum: 3-04-2018

Zijn zaterdagavond geweest in Hengelo.
Veel onbekende nummers. Weet dat jullie een moeilijk repertoire spelen, maar toch vonden we het jammer. En het geluid werd ook steeds harder.
Ingrid zegt:
Datum: 3-04-2018

Wij vonden het een geweldige avond, wat een bijzondere muziek. En gedreven muzikanten. Wat wij misten (al door meer mensen gemeld):
we vonden dat er teveel onbekende nummers bij waren. En misten daardoor bekendere nummers. Met name tegen het eind van de show zou het leuk zijn om met bekende nummers swingend te kunnen afsluiten..... En een nummer van Kayak zou ook gaaf zijn (en meer nummers van Alan Parsons mag altijd). Maar muzikale voorkeuren blijven persoonlijk natuurlijk. Veel succes en hopenlijk tot volgend jaar!
Marja Waanders zegt:
Datum: 2-04-2018

Enorm genoten van jullie show in Hengelo, even terug in de tijd, heerlijk!

Jullie vroegen suggesties voor een volgende tour:
Jethro Tull
King Crimson
Emerson Lake & Palmer
Procol Harum
Kayak
Porcupine Tree / Steve Wilson
Rene Jongsma zegt:
Datum: 2-04-2018

Complimenten voor de Mooie show van jongstleden zaterdag mannen en vrouwen !! Erg leuk die dubbele drums en de hele groep muzikanten haalde een dikke 8 zo niet hoger !! Genoten van vooral Pink Floyd, maar ook zeker van Genesis en Yes wat erg moeilijk is om te spelen weet ik uit ervaring, heb dat jaren geleden al opgegeven want dat moet je echt wat kunnen.
Peter van Stek zegt:
Datum: 2-04-2018

Als muzikant (gitaar) met vrienden nieuwsgierig naar de show, genoten in Hengelo. Mooie set met voldoende afwisseling, complimenten. Muzikanten weten hoe lastig dit materiaal is. Extra lof voor de saxofoniste, zeer goed. Groeten van Tukkers. Top geluid!
Jacqueline zegt:
Datum: 2-04-2018

Waren ook in Hengelo en het is maandagmiddag nu en we zijn er nog steeds erg vol van. Dit is het mooiste wat ik in het theater ooit heb gezien.

Precies de muziek uit onze tijd en ook Camel etc erbij dat hadden we nooit verwacht en die nummers werden ook erg goed gespeeld. En dit alles bijna 3 uur lang het was ongelofelijk mooi allemaal.

Ben het totaal niet eens dat het na de pauze minder was integendeel we vonden het toen nog overduidelijk veel beter dan voor de pauze en in het hele laatste gedeelte en de toegift was het beste van de avond tot het laatst bewaard juist....... we hebben besloten in Stadskanaal nogmaals te komen kijken en hebben drie andere liefhebbers net ook overtuigd en die gaan mee !!!
Robbert zegt:
Datum: 2-04-2018

Mooie avond afgelopen zaterdag. Eerste helft beter dan de 2e helft. Ligt vooral aan de line up. Niet naar een climax toegewerkt van bekende nummers, dat verwacht je dan. Succes verder nog!
Stephan zegt:
Datum: 2-04-2018

Zaterdag 31-3-2018 geweldige show in Hengelo gezien en gehoord. Jullie doen hier een heleboel fans een heel groot plezier mee. Voor mij staat symfonische muziek voor muziek die je ook heel goed kunt uitvoeren met een symfonie-orkest erbij (idee?).
Moeilijk te zeggen wie of wat ik nou het beste vond maar ik was aangenaam verrast door "Yours is no disgrace" en de albumversie van "The turn of a friendly card". Natuurlijk heeft iedereen zijn favoriete bands en nummers en er kwamen voor mij ook nog 4 onbekende nummers voorbij, maar wat een beleving op het podium en dus ook in de zaal. Als jullie weer eens in de buurt zijn kom ik zeker nog een keer.
Jullie wilden nog suggesties?
Meat Loaf - Bat out of Hell
Alan Parsons - Silence and I
Yes (alles t/m Yessongs uit 1973)
Pink Floyd - Sheep
En in Nederland hadden we natuurlijk Kayak, maar Song of the Marching Children van Earth & Fire zou ook niet misstaan.
Edwin zegt:
Datum: 1-04-2018

Erg genoten van de show in Hengelo. Een echte aanrader voor iedereen die van deze muziek houdt.
Herbert zegt:
Datum: 1-04-2018

Het nummer van Solution was niet Divergence, maar Chappaqua.
Nanne Hein zegt:
Datum: 1-04-2018

Geweldige avond gehad in Hengelo.
Wat een top avond, geweldige muzikanten die geweldige nummers spelen.
Kan niet wachten op de volgende Symphonic Rock Night en dan mag de setlist nog best iets langer:-)
Leo van Bommel zegt:
Datum: 1-04-2018

Bijzonder goed was het in het theater Hengelo. Hele leuke band met vrolijke enthousiaste en vooral goede muzikanten. De opening met Supertramp, Camel en Pink Floyd(met 2 drummers als muzikaal/visuele spectakel) pakt heel goed uit.

Sfeer zat er daarmee voor de hele avond bij ons in en het hele publiek ging er vollebak voor, door de erg vrolijke en goede band aangestoken. Mooi stel muzikanten bij elkaar dat nog mooie dingen kan gaan doen in de toekomst.

We vonden deze show met het goede licht en geluid ook in totaal beter dan alle andera tributes die we ook hebben gezien hier. Zat meer pubkiek ook gisteren dan bij die andere.....

Groetjes
Leo + 4 vrienden (symfo kenners)
Jos Rumathe zegt:
Datum: 1-04-2018

Leuke show voor de pauze beter dan erna.
Best of betekend voor mij de bekendste nummers van..
Wat Pink Floyd Marrion Yes en Supertramp betreft was dat nog enigzins het geval. Maar Bij Genesis miste ik Follow you follow me.
Wat ik het het meest miste was dat er van Alquin en Solution geen meer bekender songs werden gespeelt. Wheelchar gruopie en Its only just begun. En KAYAK ?? De band is er naar.
Ronald zegt:
Datum: 1-04-2018

Hartstikke goed concert gisteren in Hengelo! Al hadden jullie alleen het nummer van Solution (ben ff de titel kwijt) 5 keer achter elkaar gespeeld, dan was de avond voor ij al super geslaagd geweest! Super saxofoniste ook! De rest ook trouwens!
Peter Boers zegt:
Datum: 1-04-2018

Gisteren een topavond gehad in Hengelo. Al mijn persoonlijke favoriete nummers uit de 70-jaren in een perfecte uitvoering gehoord.
Verschillende malen met kippenvel zitten te genieten.
Ga zo door.
Peter Boers
Marcel Diepenmaat zegt:
Datum: 1-04-2018

Afgelopen zaterdag in Hengelo jullie optreden gezien. Zag er prima uit, ook muzikaal was het uitstekend. De keuze van de nummers is uiteraard persoonlijk maar ik heb heel weinig met Alquin, Solution, Gino Vanelli en deels ook Yes. Ben zelf een enorm liefhebber van de muziek van Genesis (vooral periode met Peter Gabriel ) en ook Pink Floyd.
Als ik mijn voorkeur mag geven zou ik voor een volgende keer kiezen voor songs als Suppers ready, ripples, carpet crawlers of entangled. Ook een song van Peter Gabriel zou niet verkeerd zijn, bijv. Mercy street. De keuze voor de songs van Pink Floyd was prima. Tot slot mag wat mij betreft de bijdrage van Marillion ( een erg onderschatte band ) groter zijn. Desalniettemin is jullie optreden een aanrader. Veel succes en ik blijf jullie volgen.
Groet, Marcel Diepenmaat
Sandra zegt:
Datum: 1-04-2018

T was een Erg goed optreden in Hengelo. We hebben met een volle zaal heel erg genoten, super! ! ! Supertramp en de `Nederlandse symfonische rock was het hoogtepunt. Wij zouden jullie adviseren nog iets meer bekende nummers doen, stuk of 5, 6 nummers herkenden wij niet. Iets vak Kayak zou ook fijn zijn.
Pieter Schermer zegt:
Datum: 1-04-2018

We waren gisteren in Hengelo en wisten niet wat we meemaakten. Een ontzettend goede band, tien keer beter nog qua toetsen, drums gitaar en zang dan in in 2017 in Zoetermeer waar deze geweldige show volgens mij ooit begon en wij ook van de partij waten en er met minder goed muzikanten werd gespeeld. Die team was erg goed ingespeeld met nummers Alquin, Solution, Genesis, Marillion voor ons als hoogtepunten. Solo van het meisje op de sax bij Solution (was dit Divergence?) mega goed.
Dick Lievestro zegt:
Datum: 1-04-2018

Thnx! Heren en dames

Weer genoten van jullie show
Het geluid vond ik nog beter dan in het alom geprezen Amphion te Doetinchem. Nog enkele gevraagde tips voor jullie setlist tenminste als de groepen bij het repetpire passen.
Jethro tull, dreamtheater, porcupine ttree
Heb volste vertrouwen dat jullie volgend jaar weer een mooie lijst hebben. Hoop trouwens dat iedereen weer van de partij is.

Dic
Gjw zegt:
Datum: 1-04-2018

Ein echtes Erlebnis und eine tolle Show. Allerdings wurde die Atmosphäre des Theaters der Musik und der Band leider nicht gerecht.
Herbert zegt:
Datum: 31-03-2018

Geweldige show in Hengelo! Wat een top muzikanten zijn jullie.
Voor mij was het absolute hoogtepunt het nummer van Solution, als ik het goed heb Divergence. De rest was natuurlijk ook super en verrassend . De nummers van Alan Parsons en Gino Vanelli waren een leuke afwisseling, ook het vergeten Saga met het nummer Humble Stance was zeer goed. Top show, ik hoop volgend jaar weer een tournee, vergeet dan ook Porcupine Tree en Steven Wilson niet.....
Marcel Roesink zegt:
Datum: 31-03-2018

Vanavond genoten van jullie fantastische optreden in Hengelo. Wat zijn jullie ongelooflijk goed zeg. Tot volgend jaar.
Frans van Rheden zegt:
Datum: 31-03-2018

Geweldige show. Mis iets van journey 😁. Verder geweldig genoten.
Frans Kroon zegt:
Datum: 31-03-2018

Fantastische avond met uitstekende en zeer bevlogen muzikanten.
Feest der herkenning. Een echte aanrader.
Marcel zegt:
Datum: 25-03-2018

Beste bandleden,
Gisteravond in Amphion / Doetinchem genoten van prachtige muziek gecombineerd met leuke videobeelden. Jullie zijn stuk voor stuk topmuzikanten resp. - zangers/ zangeressen. Echt SUPER vond ik Shine on you cray diamond. Mede dankzij prachtig gitaarwerk. Aftrap met School ook geweldig. Het was een prachtige avond. Paar tips: Doe Wish you were here met 2 acoustische gitaren. En soms zit er geel gekleurde tekst in de video’s , terwijl de achtergrond licht ( blauw) of wit is. Zwarte of donkerblauwe tekst is dan beter leesbaar. Succes verder. Groet, Marcel
Teun Breen (63) zegt:
Datum: 25-03-2018

Genoten van jullie show in Zwolle.

Misschien nog paar ideeën voor een nieuwe show:
The Who - Tommy - See me, feel me
John Miles - Music of the future
ELO - Livin Thing
Jeff Wayne - The war of the worlds
Procal Harum, Alan Parson

Ga lekker door; ik kom volgende keer weer!

Teun Breen
Donald Geers zegt:
Datum: 25-03-2018

Ook wij waren in Amphion en heel blij verbaasd/verrast over het hoge nivo van deze muzikanten. Goed ingespeeld, niemand uitgezonderd en duidelijk happy onderling en gepassioneerd bij het spelen van die pareltjes van de symfonische rock. Pink Floyds wish you wou were was voor mij het hoogtepunt van voor de pauze en daarna de nummers van Genesis Yes en natuurlijk die fantastische en lange toegift. We zijn heel blij dat we zijn komen kijken en nu al benieuwd naar de volgende tour waar weer nieuwe nummers gespeeld gaan worden begrepen we na afloop in de foyer. Leuk!
Margreet zegt:
Datum: 25-03-2018

Super goed. Ga zo door. Doetinchem heeft genoten van de eerste tot de laatste minuut !!!
Olav van Wijngaarde zegt:
Datum: 25-03-2018

Bedankt Symphonic Rock Night mensen en wie dit bedacht heeft. Ontzettend fijne muzikale avond gehad in Amphion gisteren. Het enthousiasma en plezier dat jullie beleven op het podium straalde af op de zaal. De tekst op het scherm is soms slecht te lezen omdat de achtergrond te licht is. Je moet daar een donkerdere kleur voor nemen
Ester de Visser zegt:
Datum: 25-03-2018

Heerlijke avond in Doetinchem gisteren. Super gedaan. Was een musici!! Podium-presentatie van de dames kan wel beter, de saxofoniste/fluitiste en Micky de zangeres mogen meer stil staan om applaus in ontvangst te nemen dat verdien je maar ook het publiek wil je dat geven
Dik van Schagen zegt:
Datum: 25-03-2018

Kundigheid en enthousiasme!!!! Was super. Goede muzikanten en zangers. Pink Floyd nummers het hoogtepunt. Bedankt ook voor Rush!!!
Simon zegt:
Datum: 25-03-2018

Was erbij in het volle theater in Doetinchem gisteren. De muziek was prachtig en de lichtshow het het geluid ook. Gitaristen waren erg goed. Zelfs het moeilijke Genesis repertoire werd net als alle andere nummers precies zo gespeeld als op het origineel. Dat is erg knap. We hebben een heerlijke avond gehad.
Jan Willem zegt:
Datum: 25-03-2018

Super concert super muziekanten super jaren 70....weer helemaal in love met de muziek van genesis solution yes marillion enz. En dat alles vanavond in het mooiste theater van Nederland. Van 20 tot 2320 uur gespeeld met korte pauze met zoveel passie en plezier. Mooie show en voldaan in bed nog ff nagenieten met spotify en alle nummers nog even toevoegen aan mijn afspeellijst. Bedankt voor deze mooie hernieuwde ontdekkingstocht toen muziek nog muziek was en een nummer gewoon minimaal 10 minuten duurde! Thanxs
Gea Paassen zegt:
Datum: 25-03-2018

Vanavond een fantastisch gave avond gehad in de Amphion!! Jullie hebben gigantisch mooie muziek laten zien en vooral horen. Persoonlijk kende ik niet alle nummers maar daarom ook verrassend!

Nogmaals de complimenten!!

Gea Paassen
Jan zegt:
Datum: 18-03-2018

Wat een ontzettend gaaf optreden gisteren in Odeon! Vanaf de eerste tonen van "School" van "Supertramp" stond het kippenvel al op mijn armen, en het werd alleen maar beter en mooier: Pink Floyd, Alan Parsons, Camel, en meer. En wat vormen jullie een goed op elkaar ingespeeld 🙂 team op het podium! Echt super, als jullie weer in de buurt zijn, ben ik er ook weer bij!
Ronald, Hans en Ed zegt:
Datum: 18-03-2018

Ha Jongens en dames natuurlijk niet te vergeten. Wij, verwende muziekliefhebbers uit de 50er jaren, waren ook in Zwolle om te genieten van jullie muziek.
We vonden het meeste erg goed, vooral op details.
Goed op elkaar ingespeeld en lekker enthousiast.
Je vroeg om reacties of tips; misschien heb je hier wat aan.
Vooral rustige nummers zijn favoriet denken we, wij vonden die het best.
Jullie gaan vast volgend jaar weer een tour doen, we hopen het!
Denk ook eens aan Brainbox, Earth and Fire en Kayak, ook iets wat jullie kunnen.
Succes verder en graag tot ziens!
Groeten, Ronald, Hans en Ed.
Dedemsvaart.
Roland zegt:
Datum: 18-03-2018

In Zwolle een heerlijk avondje gewandeld langs Memory Lane. Een complete show met zowel fantastische muziek, prachtige lichtshow als een perfect geluid. Je kunt hier wel allerlei kleine plus- en minpunten gaan benoemen, maar het belangrijkste is dat het publiek een geweldige symfonische show heeft gezien met nummers van de top aan symfobands als Pink Floyd, Yes, Genesis en Supertramp. Gedurfd om daar ook Solution en Alquin aan toe te voegen, maar dat is een uitstekende keuze want deze NL-bands horen zeker in dit rijtje thuis. Tot slot een groot compliment voor de jonkies Micky, Monika en Tim die zich op het podium met gemak staande weten te houden naast alle "Krasse Knarren". Ik ga zeker nog een keer kijken!
Pieter zegt:
Datum: 18-03-2018

Ik was net als Martien voor de tweede keer bij deze geweldige show. Naast alle positieve berichten die ik niet ga herhalen wil ik het volgende over de zang zeggen. Je bent geboren met een bepaalde klankkleur in je stem en dat kan je niet veranderen. Wat deze zangers erg goed doen is de sfeer en de wijze van zingen met veel respect voor het origineel doen en kan ik er enorme van genieten. Vooral bij de Pink Floyd Yes en Genesis nummers is dat het geval. Heb je wel eens blootlegs van live opnamen van deze bands gehoord? Daar is de zang soms tenenkrommend vals! Dat kan je van deze artiesten absoluut niet zeggen en met name het inleveingsvermogen en de zuiverheid van de bebrilde zanger is fenomenaal. Er is al eens eerder gezegd dat zijn stem dicht bij Collings en Gabriel ligt en dat klopt als een bus. En dat alles 2,5 uur geconcentreerd volhouden met deze complexe muziek en dan ook nog eens zoveel plezier uitstralen? Unieke topklasse en dan ga ik niet zeuren over een klein foutje of slippertje. Dit is zo goed dat ik er nog een keer naar toe ga. Ik ga weer van jullie genieten in Deventer!
Thomas zegt:
Datum: 18-03-2018

Gaaf concert Rush was voor mij het hoogtepunt, daarnaast zeker ook Yes Genesis en Pink Floyd. Pak alsjeblieft betere nummers van Marillion.
Frans zegt:
Datum: 18-03-2018

Fantastische avond gehad. Mooi ook dat "vergeten" bands als Alquin en Solution onder de aandacht werden gebracht.
De informatie die over de bands wordt geprojecteerd mag nog wel wat worden uitgebreidt.

Muzikaal allemaal erg goed! Ik ga het nog wel een keer zien.
Adri zegt:
Datum: 18-03-2018

Zelf niet zó van symfonische rock, kwam ik op het concert af vanwege de 'bebrilde zanger/gitarist' Roland van der Horst. Had hem al eens vaker in symfonisch werk bezig gezien met zware-kost-nummers van Genesis. Ik had mij daar nu ook op voorbereid: een lange taaie avond....
Maar wat een verademing. Symfonische muziek dat ik voor 3/4 deel helemaal niet kende, maar waar voor mij de pauze te vroeg kwam en het einde nog wel een eindje uitgesteld mocht worden.
Wel een paar nummers 'taaie kost' maar gezien de afwisseling met andere soorten symfo heel goed te doen. Heb mij elke minuut vermaakt. En verwonderd over hoe muzikanten die ingewikkelde nummer überhaupt kunnen instuderen en dan ook nog als een eenheid vertolken.
Niet te vergeten: complimenten aan het geluid. Prima sound.
En wat een geweldige lichtshow! Prachtig ook de bijbehorende videopresentatie.
Super onder in indruk van de twee jongste muzikanten: drummer en saxofoniste. Wat een talenten! Andere muzikanten zijn met recht 'doorgewinterd' te noemen. Jongens en meisjes: dank voor deze fijne avond!
Ga jullie show nog een keer bijwonen. Fantastisch!
Hans Jansma zegt:
Datum: 18-03-2018

Zwolle was heel blij met jullie, maar dat merkten jullie wel. Staande ovatie na bijna 3 uur letterlijk en figuurlijk. Ik vond die jongen die zong erg goed en de gitarist. Gewoon doorgaan en mag ook van mij wel iets meer bekendere nummers.
Reinier Berghuis zegt:
Datum: 18-03-2018

Mooie show. Gino wel mee eens, maar als je bijna 3 uur speelt is een iets minder geslaagd nummer nig een hoge score. Het hele publiek niemand uitgezonderd stond op de banken in Zwolle. Mooie show met erg goede muzikanten.

Die 2 drumstellen er in houden erg leuk om te zien en sterke drummers, de tekstuele toelichting op het scherm was ook leuk ook graag bij Solution.
Dick zegt:
Datum: 18-03-2018

Ook wij waren in Odeon en maakten echt iets heel bijzonders mee. Het werd inderdaad een trip naar de jaren 70 maar dan zonder joint. Vraag om meer bekende nummers deel ik niet.

Afwisseling in nummers was juist de kracht van deze show en goed bedacht. Vond persoonlijk alleen het nummer van Gino Vannelli uit de toon vallen.

Goed om dwarsfluit en sax erbij te hebben. Leuk voor het plaatje ook die twee dames. Zangeres was heel erg goed.
Steef zegt:
Datum: 18-03-2018

Zwolle heeft genoten van jullie. Een echte ‘trip down memory lane’. Keuze van de nummers bepaalde dit succes. Prachtig was het.
Henk zegt:
Datum: 18-03-2018

Héééérlijk! Dynamiek en mooi geluid en licht. Eindsolo Comfortably Numb was lang, maar mag van mij nog langer en als laatste.......
Renate zegt:
Datum: 18-03-2018

Was erbij in Zwolle gisteren. Was erg goed, muzikaal en bevlogen gespeeld. Best tribute band die ik ooit in Nederland zag, zeker in dit Genre. Chemie en enthousiasme was inderdaad opvallend. Diversiteit en repertoirekeuze was goed doordacht.
Peter van Drimmelen zegt:
Datum: 18-03-2018

Sfeervolle avond van enthousiast gezelschap dat duidelijk zelf ook lol heeft onderling. Persoonlikk vooral genoten van nummers Supertramp, Pink Floyd en de Nederlandse bands . Genesis en Yes ook virtuoos gespeeld, zo hoor je dit in Nederland nergens. Niveau muzikanten is hoog. Lichtshow bij de drumstellen was knallend.
Famke zegt:
Datum: 18-03-2018

Wat hebben jullie gisteravond in het karakteristieke theater Odeon in Zwolle een fantastisch optreden neergezet. Een verrassende en goed doordachte playlist die perfect werd uitgevoerd! En het nummer van Alquin... Wauw! Vele kippenvelmomenten ervaren...
Het totale plaatje van muziek, licht, geluid en de beelden op het unieke ovale scherm maakten de avond tot een memorabele ervaring...
Zonder uitzondering zwaar getalenteerde muzikanten en wat een strakke organisatie. Respect ook daarvoor!
Er werd gezegd dat dit slechts jullie zesde show in deze formatie was. Dat was niet te merken! De band die ik op het podium zag staan kwam over alsof ze al jaren met elkaar spelen.
Jullie hebben er een fan bij. Ik hoop nog na vele shows te kunnen komen.
Martien Berends zegt:
Datum: 17-03-2018

Ik heb jullie optreden afgelopen donderdagavond in de Schouwburg van Cuijk gezien. Ik ben een enorme liefhebber van Symfonische Rock en kende alle nummers die jullie hebben gespeeld. Jullie leggen de lat voor jezelf wel erg hoog, omdat je niet bepaald voor de simpelste nummers kiest. Ik heb er erg van genoten, maar betrapte jullie ook op enkele slippertjes. het probleem met het coveren van symfonische rockgroepen zit vaak in het zangwerk. Zoals het vocale gedeelte van Yes en Pink Floyd blijft altijd moeilijk en dat moet jullie zangeres voor een groot gedeelte compenseren. Trouwens niet vergeten om dit te vermelden, wat hebben jullie een uitstekende saxofoniste en de rest waar ze op blaast. Een tien plus voor haar, absoluut, wat is zij goed. Als ik een punt voor jullie optreden moet geven, kom ik terecht op een 8,7. Ik wens jullie nog heel veel succes met de tour en wie weet, zit er wel een vervolg aan vast??
Gerard Middelkoop zegt:
Datum: 16-03-2018

ik ben best wel naar veel concerten geweest maar dit theaterconcert sloeg echt alles.

Als je van Yes, Genesis PinkFloyd etcetera houdt moet je deze voorstelling zien.

Lekker vanuit je stoel met verzorgd licht en erg mooi geluid zonder dat iemand er doorheen babbelt ga je werkelijk iets beleven.

Zeker als je deze muziekstroming al goed kent een aanrader
Desiree Baars zegt:
Datum: 16-03-2018

KEI GOED!!!!!
tonnie thelosen zegt:
Datum: 16-03-2018

ik had dinsdag pas een kaartje gekocht, het was geniaal het beste concert wat ik ooit in cuijk gezien heb rasmuzikanten geweldig het is moeilijk om nummers van vele bands tespelen dan van een bepaalde groep hopelijk volgend jaar weer mvg ahj thelosen
Sonja zegt:
Datum: 16-03-2018

Het was een super-avond gisteren muzikaal natuurlijk top ik ben met een glimlach wakker geworden. Voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk goede band met een duidelijk saamhorigheid dat spatte er van af. Voor ons waren de gitaarsolos het hoogtepunt. Marillion en Pink Floyd klonken precies als de versies die we kennen met gitaarsolo s die door je ziel snijden. Als symfonische rock fan moet je deze show gezien hebben, meer bekende nummers is inderdaad wel fijn maar als liefhebbers geniet je zeker van Alcuin Solution Camel etc. als je zulke goede muzikanten hebt, die hele band is ontzettend goed ook de 3 zangers/zangeres.
Jurre zegt:
Datum: 16-03-2018

Kei gaaf! Vooral Pink Floyd sterke uitvoering van gitaar toetsen en ritme-sectie. Twee drumstellen zorgde voor spektakel.
Marieke zegt:
Datum: 16-03-2018

Heel goed was het gisteren. Echt heel professioneel. Nooit eerder gezien dat het met de sound en uitvoering zo het origineel benaderde en zelfs overtrof, 1 tip: zorg dat jullie met het finale nummer allemaal op het podium staan
Peter zegt:
Datum: 16-03-2018

De show in Cuijk gezien. Wat een prachtige avond. Een goede mix tussen hits en minder bekende nummers. Alle nummers werden opgerekt door w a a n z i n n i g goede solo's. De voorstelling duurde wel 3,5 uur. Echt genoten.
Twan zegt:
Datum: 16-03-2018

Waren ook in Cuijk gisteren, wát een avond. Gaaf bedacht en neergezet! Hulde aan de kleine gitarist, wiens vader was overleden. Hij was de uitblinker In de show. Wat een power van de hele band ook bij de toegifts aan het eind. Samenstelling was vakwerk. Hoorde wel mensen zeggen dat ze wat meer bekende nummers wilde horen. Maar als je het repertoire kent is dit een avond om je vingers bij af te likken. De 3 Pink Floyd nummers werden beter gespeeld dat ik van andere tribute bands heb gezien. Voor velen waren die het hoogtepunt.
Maria de Valk zegt:
Datum: 16-03-2018

Geweldig genoten! Feest der herkenning!! Wat een mooie chemie tussen de bandleden. Kei gaaf om te zien. Dubbele drummers heel leuk. TOP
Herman zegt:
Datum: 16-03-2018

We waren gisteren in Cuijk in een nagenoeg uitverkochte zaal. Jullie speelde super goed speelde en hadden vooral veel schik!! Het enthousiasme spatte ervan af. Wel wat onbekende nummers hier en daar voor ons die wel prachtig klonken, maar ik zou iets meer bekende nummers doen. Verder een 10 voor de show en de uitvoering!
Mart Broers zegt:
Datum: 13-03-2018

Hele leuke avond gehad bij Het Speelhuis in Helmond.
Tip voor een nummer om te spelen

Pendragon Breaking the spell.
Het album heeft zelfs nummer 1 gestaan in UK.
Geert Lenssen zegt:
Datum: 12-03-2018

Hallo allemaal,

Ik heb erg genoten kan ik zeggen en jullie zijn echte muzikanten. Nog nooit had ik nummers van YES zien en horen coveren. Was erg goed.
Er waren zelfs 2 nummers die ik niet kende maar 1 ervan wel herkende (CAMEL) het nummer van Gino Vanelli was me onbekend.

Ik heb geleerd dat Solution een niet te vergeten band is, dank daarvoor.

Om het publiek volledig te informeren zou ik bij elk nummer aankondigen wat je nu gaat spelen. De aanvullende teksten op het ‘filmscherm’ is ook prima verzorgd.

Toch heb ik nog een vraag: welk nummer was het 3e nummer van de playlist van afgelopen zaterdag?

Succes met jullie tour. Een aanrader.
Jur Wijsman zegt:
Datum: 12-03-2018

Inderdaad genieten geblazen. Uitstekende afwisseling tussen bekend en minder bekend. Mooi, een Nederlands tintje. Ik denk, dat jullie ook heerlijk uit het symfonische dak kunnen gaan met People come and people go van Earth&Fire. En met Lady Fantasy van Camel zullen jullie ook wel raad weten. Oor en oog verwend, mede door de goed aangeklede meisjes.
En als verrassing van Mangrove: Beyond Reality en Day Six: Grace in words
Carmen zegt:
Datum: 12-03-2018

Echt genoten! De solo's van de gitarist en saxofonist waren fantastisch, ook zang was heel krachtig. Het lijkt of deze band al jaren samenspeelt, erg professioneel. Hopelijk komt er een vervolg!
Pieter zegt:
Datum: 12-03-2018

Wat een fantastische show zaterdag in Helmond. Ik ben zelf muzikant en luister daarom misschien wat anders dan een gemiddelde bezoeker. Knap hoe jullie deze ingewikkelde muziek vertolken en soms zeer dicht bij het origineel. Gitaarsolo’s in Shine on you crazy diamond waren 1:1 als op de studieplaat inclusief de losse G snaar die Gilmore onbedoeld raakt! Dat heb ik nog niet eerder een gitarist zo horen doen en ook de sound was spot on. Er zijn veel pink floyd covers bands in Nederland en daar buiten maar die kunnen hier niet aan tippen. De andere gitaristen ook erg goed en vooral de kleine blonde is technisch zeer begaafd hetgeen tijdens o.a. Saga en Yes goed naar voren komt. Gitarist links op podium ook goed maar speelt nogal een verkeerde noten en timing niet altijd sterk. Je merkt nu waarschijnlijk wel dat ik zelf gitarist ben.:) Zang ook erg goed vooral de metal look zangeres! Zanger die Genesis nummers deed heeft stem die zweeft tussen Gabriel en Collings vooral bij Cinema show. Zeer hechte ritmesectie op technisch hoog niveau. Bassist speelt af en toe verkeerde noten. Alle muzikanten op zeer hoog niveau en vertolkingen van de nummers die het origineel recht doen en soms zeer dicht benaderen vooral Pink Floyd. Als jullie de foutjes er nog uit weten te krijgen dan is een betere show bijna niet denkbaar. Ik las dat het een project is maar het geheel komt op het podium als een solide band over. Ik heb een topavond gehad. Ga zo door!
Sam zegt:
Datum: 12-03-2018

Complimenten aan de muzikanten. Jullie spelen dit nog beter bijna dat de originele artiesten denk ik? Ik kende niet alles. Persoonlijk sprongen de pink floyd nummers met 2 drummers en de 2 supertramp nummers er uit . Daarnaast alquin en solution. Die Nederlandse bands zijn voor mij niet bekend maar beide nummers kwamen wel heel goed over.. Genesis en Yes klonken mooi, maar nummers kende ik zelf niet, die moet je vaker horen eigenlijk. De keuze van nummers zullen jullie zelf hebben gemaakt, ik snap dat je dan soms voor minder bekend gaat, puur omdat jullie t zelf graag willen spelen. Mijn voorkeur : iets bekender repertoire, met iets meer ruimte/rol voor de vocalen.
Linda Dijkstra zegt:
Datum: 11-03-2018

We hebben genoten van jullie optreden in Amersfoort afgelopen vrijdag! Heel muzikaal met geweldige zang. Ook leuk om naar te kijken met de filmbeelden met info over de artiesten en de mooie lichtshow. Wij genoten vooral van de muziek van Supertramp, Pink Floyd en Camel. We hebben al een paar keer een optreden van Roger Hodgson gezien in Carré en ook concerten van Camel bijgewoond. In juni zien we ze weer. Ook gaan wij graag naar concerten van the Moody Blues. Voor die groep zouden jullie ook kunnen kiezen in jullie repertoire. Kayak, ELO en Boston zou ook mooi zijn. Veel succes met jullie optredens en misschien tot ziens!
Cees v. Someren en Hetty v.d.Ham-Floor zegt:
Datum: 11-03-2018

In één woord: FANTASTISCH!
Saskia zegt:
Datum: 11-03-2018

In Helmond 3 uur lang een zalige avond gehad. Jongens waar waren jullie al die tijd????? Wat moet dit een enorme voorbereiding zijn geweest. Wees trots op het resultaat mannen en vrouwen!! Verzoeknummer volgende tour: July Morning van Uriah Heep.
Jarno de Vries zegt:
Datum: 11-03-2018

Super onderhoudend , mooi, professioneel, heel goed. Echt genieten! Zo doorgaan. Solo’s van gitaar en sax sneden door je lijf. Vooral Pink Floyd en Supertramp werden goed gespeeld. Keyboards precies de sound van toen en met de 3 goede drummers heel veel te zien en Spectakel. goed geluid ook, bij een aantal nummers ook erg mooi en spectaculair licht. Had wel meer gemogen!!!
Fred Leeflang zegt:
Datum: 11-03-2018

In 2016 helemaal naar Zoetermeer afgereisd en ooit de allereerste schreden gezien van de band die toen Symphonic Rock Night was. Prima bandje, maar wat een groei heeft dit project doorgemaakt. Ik begreep gisteren na floop in Helmond dat ze een vol jaar met deze muzikamten hebben gerepeteerd. Dat was te zien. De show was kei strak en deze nog veel betere muzikanten waren griezelig dichtbij de versies die we allemaal kennen.
Suzanne zegt:
Datum: 11-03-2018

Gister in Helmond geweest. Super goed die show. Wat een goede muzikanten. Een 10+ Saxofiniste en de gitarist die nummers Yes speelde waren de uitblinker. Mooie afwisseling bekende en minder bekende nummers. Uitvoeringen Wish you were here en Comfortably Numb waren magistraal.
John zegt:
Datum: 11-03-2018

Virtuoze muzikanten gisteravond gezien in ruim 2,5 uur muziek uit onze jeugd. In de pauze konden we al ons bijna niet voorstellen dat ze met de exacte sounds in gitaar, keyboards en sax en leadzangers het origineel zo goed bleven benaderen, maar het werd na de pauze nog beter. Ik zou wel afsluiten met een ‘hit’.
Ans van Rooij zegt:
Datum: 11-03-2018

Gisteren in Helmond erbij geweest, wat een mooie verrassing!
Van harte gefeliciteerd met wat jullie met elkaar laten zien en horen, compliment voor de muzikale prestaties en de geweldige podiumuitstraling, vooral van Joop, Monica en Erik. Het was 3 uur lang verwonderen en genieten!
Petra zegt:
Datum: 11-03-2018

Ontzettend bedankt voor jullie geweldige optreden vanavond in Helmond! Wij hebben genoten van de heerlijke rocknummers die jullie speelden; bijna nog beter dan de 'echte' muzikanten.
Jullie enthousiasme straalde van het podium.
frank zegt:
Datum: 10-03-2018

STOP THE PRESS!!
Laat alles vallen en ren naar de kassa voor de nog te verkrijgen kaartjes, als liefhebber van symphonic rock, of prog rock zoals het nu genoemd wordt, GA DEZE SHOW ZIEN! Vergeet de originele uitvoeringen van de diverse bands maar ga volledig op in de nagenoeg perfecte covers uitgevoerd door dit ensemble. Niks geen 12 in een dozijn en gelukkig zelfs aandacht voor de Nederlandse bands in de sympho scene. Fantastische set list en erg divers en de vraag voor eventuele andere nummers ga ik niet invullen, want dan wordt het dus een top 40 list. Niet doen blijf de mooie songs zelf kiezen en dan laat ik mij erg graag verrassen tijdens een bezoek aan deze geweldige show. Het was in mijn ogen en oren veel te vroeg afgelopen en dan ook nog 2 toegiften, het kon niet op gisteravond
Amersfoort was weer voor even ROCK-CITY RULES, en ik verlangde even naar de tijd om mijn elpees te gaan kopen bij de Joker, Dollhouse en Elpee.
Sandra zegt:
Datum: 10-03-2018

GE-WEL-DIG. Mooie avond gehad. Bedankt! Leuke mix van bekende en minder bekende songs. Geweldige muzikanten, stuk voor stuk echte professionals, fantastisch. Allemaal. Perfect die opening met mondharmonica. Voor mij viel Gino Vannelli een beetje uit de toon. Keus genoeg om daar een andere voor te kiezen. Maar bijna 3 uur echt genoten van een mooie avond. 9++
Ria vd Haar zegt:
Datum: 10-03-2018

Goede muziek, super muzikanten. Ik merkte wel dat mijn kennis op het progrock gebied wat mist want niet alle nummers waren herkenbaar voor mij. En net als Bea in haar bericht schrijft miste ik de aankondigingen van de nummers. Omdat ik niet alles kende was het voor mij gissen van welke band er muziek gespeeld werd. Ik was trouwens erg blij met Rush - Tom Sawyer (goed gezongen door Micky) en merkte dat dit nummer steviger was dan het gemiddelde repertoire dat gespeeld werd (lol). Het publiek kon dit trouwens ook wel waarderen!
Mijn echtgenoot vond het 2e gedeelte wat minder, hij had het meer op prijs gesteld bij de (radio) 5 minuten versies van de nummers..... (hij is geen fan van progrock maar sprak geeft wel zijn complimenten aan alle muzikanten!)
Paul Stevens zegt:
Datum: 10-03-2018

Fantastische avond in Flint Amersfoort! Ik geef het een 9. Fantastische gitaristen, vooral die kleine blonde is geniaal. Nummers Yes waren geweldig. Drummers ook erg goed. Saxofoniste ook, alleen likt ze wel de hele tijd aan haar instrument en lippen. Wat meer bekende nummers zou mooi zijn, maar hoeft niet. Heb echt een heerlijke avond gehad. Ga zo door!
John Blauwendraat zegt:
Datum: 10-03-2018

Ik heb zo genoten in Amersfoort.Wat een feest der herkenning.Waaaaauw ze speelde Saga!
Ronald zegt:
Datum: 9-03-2018

Ik ben nu in Amersfoort en dit is echt een vreselijk goede band. Het was Try Out in Emmeloord toch? Dan kan t geluid nooit perfect zijn. Nu in pauze en erge goede set al gezien van topmusici
Arend zegt:
Datum: 9-03-2018

Het optreden in Emmeloord was niet best. Geluid was slecht. Na de pauze was het beter. Ik vond het erg tegenvallen.
Henri Wuytens zegt:
Datum: 5-03-2018

Erg goede band zijn jullie. Mooie mix van de hele periode Symphonic rock en erg sterke muzikanten. Bezetting met geen enkel zwak punt en goede gitaristen, drummers, keyboards, zang en sax. Haarzuiver allemaal en dicht bij de versies die we kenden. Paar voor mij onbekende nummers maar die klonken ook lekker. We gaan deze show zeker en vast nog een keer bekijken.
Bea Wieringa-Schilder zegt:
Datum: 3-03-2018

Ik ben gisteravond in Emmeloord naar jullie optreden geweest. De muzikanten en zang zijn geweldig. Pink Floyd en Alquin met name werden erg goed gespeeld en gezongen. Ik had op iets meer bekende nummers gehoopt. Een start met Supertramp beloofde me veel,maar de line-up die verder volgde kon ik niet zo goed begrijpen. Omdat dit een try-out was heb ik misschien wat tips om het geheel nog mooier te maken. Kan iemand de titel en de band aankondigen (vooraf gaand aan iedere song)of in ieder geval het een en ander met elkaar verbinden?Het gebeurde af en toe,maar dat mocht van mij meer. Leuk die achtergronden,maar aan het eind had ik een vrolijker filmpje en nummer heel fijn gevonden.Dat loopt wat makkelijker naar huis. Toen we weer in de auto zaten ,werd toevallig The Wall gespeeld en konden we lekker meelallen. Dat had ik ook enigszins gehoopt bij dit concert. Ik wens jullie veel succes,want talent hebben jullie en ik wens de volgende bezoekers meer herkenning dan ik had.
Herman zegt:
Datum: 3-03-2018

Geweldige avond met 4 oude maten beleeft in schouwburg Emmeloord. Schitterende muziek die heel heel dicht bij t origineel zat en dat ais razend knap. Mooie sound, klonk precies als Yes, Genesis etcetera. Zelfs Alquin en Solution kwam langs, schitterend De drummers waren heel goed en zorgden voor een sterke basis. De rest ook muzikanten met ervaring en klasse.
Jan Visser zegt:
Datum: 3-03-2018

Wij hebben ontzettend genoten van jullie geweldige show gisteravond in Emmeloord. Goed geluid en licht. Super strak gespeeld! Gewéldige uitvoering van Comfortably Numb. Mooie beelden op de achtergrond. Verrassende nummers. Echt een aanrader!
Peter zegt:
Datum: 28-02-2018

Zaterdag bij premiere in Almere, vooral benieuwd naar Solution, Yes en Camel !!
Pieter van Baarle zegt:
Datum: 14-09-2017

Wat een fantastische muzikanten staan er op de lijst bij Symphonic Rock Night 2! Deze band is nog veel beter dan die in 2016. Wij gaan kijken in Zwolle. Kunnen niet wachten, zin in!!
Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 12-06-2017

Voorverkoop voorpremiere vrijdag 2 maart 2018 in Emmeloord en première zaterdag 3 maart in Almere is gestart. Als je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang. Alle eerdere concerten waren in korte tijd stijf uitverkocht.
Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 22-01-2017

Dat klopt. In februari, maart en april 2018 zijn de eerste concerten in de Nederlandse theaters. Vrijwilliger worden bij dit spektakel? Meld je aan via info@symphonicrocknight.nl. Het wordt een belevenis!
Rob zegt:
Datum: 6-01-2017

Kan niet wachten tot deze show de theaters in gaat. Schijnt in seizoen 2017/2018 te gaan gebeuren hoorde ik?
Eddy Baard zegt:
Datum: 10-04-2016

Gisteravond ONTZETTEND genoten van het unieke concert tesamen met 3 plaatsgenoten en symphonische rock liefhebbers uit Zeewolde.
Onvoorstelbaar dat zo'n selecte Nederlandse muzikantengroep deze schitterende muziek uit de jaren 70 doet herbeleven met internationale allure: chapeau!
Ook de historische informatie en beelden van de toonaangevende bands uit deze tijd was heel waardevol.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Rolf Rook zegt:
Datum: 10-04-2016

Gisterenavond in De Boerderij werkelijk genoten van een geweldig goed concert. Al vele decennias lang liefhebber van Symphonische Rock en dan op één avond daarvan veel moois live gespeeld te krijgen, super. Alle muzikanten, ondersteuning en organisatie heel hartelijk dank en ik kijk nu al uit naar Symphonic Rock Night 2.
Aart Hemker zegt:
Datum: 2-04-2016

Wat heb ik gisteren genoten van jullie waanzinnig gave concert. Grote klasse. Echt top!!!!!!
Bram zegt:
Datum: 31-03-2016

Geweldig initiatief dat een blijvertje moet zijn voor de komende jaren. Muziek verbroedert! Suc6 en veel plezier!
Stephan van Rijt zegt:
Datum: 30-10-2015

Ik wens alle medewerkers veel succes toe met de organisatie van deze bijzondere Symphonic Rock Night.
Sponsor
Stichting Symphonic Rock Night
T: 06 23643220
E: info@symphonicrocknight.nl
W: www.symphonicrocknight.nl

KvK: 64612821