Gastenboek

Gastenboek

Bezig met versturen

 

Paul Geurts zegt:
Datum: 19-03-2023

Wat een geweldig Prog Rock concert in het Agora theater van Lelystad jl vrijdagavond. Genoten van jullie optreden. Onbegrijpelijk dat het niet uitverkocht was. Dank jullie voor de top avond!!!


Andre zegt:
Datum: 18-03-2023

Gisteravond het concert in lelystad bezocht en kan niet anders zeggen dat het erg goed en muzikaal was. 9 top muzikanten op het podium. Een nummer coveren is niet zo moeilijk maar complete muziekstukken van Camel, Genesis en Pink Floyd geloofwaardig neerzetten, dat is echt wel next level. Tien plus voor de drummer, pianist, saxofoniste, zanger, gitaristen.. en voor de overigen een dikke 9. Volgend jaar hoop ik jullie weer te zien, in Lelystad. Top.


Jan Wierenga zegt:
Datum: 18-03-2023

Gisteravond het concert in Lelystad bezocht. Enorm genoten van de formidabele muzikanten, zangers en zangeressen. Heerlijk avondje uit.


John van der Wal zegt:
Datum: 18-03-2023

Mooie avond inderdaad met prachtige legendarische songs van legendarische bands als Supertramp, Genesis en Pink Floyd die herleefden en video’s die een mooie toevoeging vormde – echt een aanrader deze show


Nadia zegt:
Datum: 18-03-2023

Ontzettend leuke avond gehad in Agora, boven verwachting goed deze band en de songs die zijn gekozen ja… Hele leuke avond gehad was supertof


Tom Bekkering zegt:
Datum: 18-03-2023

Heel erg genoten van deze schitterende muziek en leuke band! Ga zo door met deze muzikanten en blijf de juiste songs kiezen want daar valt of staat een theatershow als deze mee


Sophie Corton zegt:
Datum: 18-03-2023

Wat een feest zeg 17-03-23 in onze schouwburg in Lelystad met voor ons de volgende steekwoorden: super – lekker – top! Mooi bedacht deze lijst prachtige nummers


Anja Posthumus zegt:
Datum: 18-03-2023

Heel strak gespeeld door jullie super-muzikanten en uitstekende stemmen. Voor de pauze waren jullie minder los dan erna, die tip willen we jullie wel geven


Mathieu de Goede zegt:
Datum: 18-03-2023

Heerlijke voorstelling van jullie in ons Agora Theater (Lelystad) op 17-03-23; elke song was raak – wel een tip: niet iedereen kent de namen van de songs, dus een lijstje met gespeelde nummers is wellicht handig! Verder erg genoten!


Marc Friebel zegt:
Datum: 11-03-2023

Heel goed ! Vooral zo doorgang ! Voor ons de beste show die we dit seizoen zagen! Mooi samengesteld qua songs en de uitstekende band heeft duidelijk lol met elkaar


Anonimous zegt:
Datum: 11-03-2023

Z U P E R ! ! ! ! !


Tristan en Sara zegt:
Datum: 11-03-2023

10-03-23 Rapportcijfer 9,5! Groots. Super. Met name na de pauze was de zang krachtig en meespelend. Songtitels aankondigen op het videoscherm was telkens een spannend moment waarbij we de hele zaal met opwinding zagen reageren nu ze wisten welke iconinische ons wederom te wachten stond – goed bedacht die video’s ook die de show helemaal afmaakte


Hanneke de Schepper zegt:
Datum: 11-03-2023

Top Top Top! De Meente schudde op haar grondvesten van zoveel prachtig rockgeweld van 9 prima muzikanten en goede zang – een van de beste muziiekshows die wij hier ooit zagen dus kom maar gauw terug !!


Leo en Ans zegt:
Datum: 11-03-2023

Genoten van ern schitterende show! Goed gedacht en uitgevoerd! Echt een aanrader


Gerard de Vries zegt:
Datum: 11-03-2023

Waanzinnige avond in de door de sneeuw mooi omgeven theater De Meenthe met hele sympathieke muzikanten die hun instrument uitstekend beheersten – genoten van Supertramp Genesis Pink Floyd Rush Eagles et etc In een hele mooie show met mooi geluid licht en videoprojectie – deze show was helemaal af met als laatste een mega uitvoering van Radar Love als slagroom op de taart! WAT EEN BAND!!!


Kees van Velzen zegt:
Datum: 11-03-2023

Prachtige avond in ons theater hier in Steenwijk voor eenVolle zaal!! Wat een tractatie, liefst twee en een half uur deze muziek geweldig gespeeld door deze band met mooie gekozen songs uit dat pallet van de hele symfonische rock, zo genoten allemaal !!


Simone Snelders zegt:
Datum: 11-03-2023

Een dikke 10! Mooi uitgevoerd werd dat door de originele artiesten nauwelijks meer live wordt gespeeld en Symphonic RockNight houdt deze eer op een geweldige manier hoog!


Symen de Jonge zegt:
Datum: 11-03-2023

Wat een on Nederlands goede voorstelling hebben wij beleefd in ons Rabo theater te Steenwijk. Zeer mooie lijst songs die goed in belang was en in de dubbele toegift tot een geweldige climax kwam.


Symphonic Rock Night -Luuk zegt:
Datum: 8-03-2023

Paulien: onze gespeelde Camel-songs waren End of the Day en Coming of Age van het album Harbour of Tears


Piet Nicolaas zegt:
Datum: 8-03-2023

Wow, wat een geweldige avond in Zoetermeer op 3 maart 2023; was mijn favoriete avond dit theaterseizoen tot nu toe. Wat een professionals en wat een kwaliteit dat ze brengen.


Paulien van Doorm zegt:
Datum: 7-03-2023

Geweldige show! Volgend jaar weer 🤩Camel’ had ik nog nooit van gehoord maar wat was dat ook goed zeg, kunnen jullie mij helpen aan de songtitels?


Jaap Lindeboom zegt:
Datum: 6-03-2023

Beste leden van Symphonic Rock Night. Dit is mijn tweede keer dat ik jullie als band weer heb zien op treden. Nu in het theater de Tamboer in de Drentse stad Hoogeveen. Als nog supermooi vertolkt. Hit liederen van beroemde rockbands keurig nagespeeld en gezongen. De volgende keer ben ik er weer bij. Jullie zijn toppers mensen van Symhonic Rock Band. Groeten van jullie fan Jaap Lindeboom.


Pieter van Arnhem zegt:
Datum: 4-03-2023

Waanzinnige show die qua songs en uitvoering razend knap bedacht is en door de negen professionals voortreffelijk wordt uitgevoerd… Hulde!! Ga dit zien!!


John van der Drift zegt:
Datum: 4-03-2023

Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten van jullie optreden. Wat een muzikalbrengen jullie samen. Dank jullie wel voor een fantastische avond


Ester Hoekstra zegt:
Datum: 4-03-2023

Wát een avond !! Grandioos; een 10 met een griffel !!!!!!!! De topsongs uit het oeuvre van de Symphonic Rock van legendarische bands als Pink Floyd, Genesis, Camel (wat was dat goed!), Marillion, Solution, Rush, aangevuld met de allermooiste top-2000 klassiekers zoals Gabriels duet met Kate Bush ‘don’t give up uit’ de ‘gewone’ rockmuziek. Heel goed bedacht in een mooi concept en ook nog eens op het podium voortreffelijk uitgevoerd door louter toppers. Bedankt !!!!


Nathalie van Drenth zegt:
Datum: 4-03-2023

Eens met de vorige ‘post’!! Echt een TOP_SHOW !! Zo genoten van dit stel met een heerlijke set songs van bands die inmiddels,helaas niet meer bestaan, maar via deze band volledig voortleven… Symphonic Rock Night heeft voor stuk uitstekende mannen en vrouwen die hun ‘mannetje’ staan in dit heerlijke geweld dat naar onze vreugde ruim 2,5 uur duurde met een pauze in het midden. De twee dames stonden hun ‘mannetje’ tussen de 7 mannen en samen vormen zij een hecht collectief dat deze lastige muziek volledig in de vingers heeft! Klasse hoor!!!!!


Arne van Slooten zegt:
Datum: 4-03-2023

Wereld-avond gehad 2 ruim 2 een half uur lang, pure klasse deze band en geweldige setlist ook, waar hoor je deze geweldige songs nog van Genesis, Pink Floyd, Supertramp, Rush etc. en dat met maar liefst 9 hele goede muzikanten. We kregen een voortreffelijke keuze van de songs met hier en daar een heerlijk TOP 2000- nummertje wat er ook heel erg goed bij paste – gaat dit zien !!!


Herman Poos zegt:
Datum: 4-03-2023

Geweldige avond in stadstheater Zoetermeer, briljante afgewogen lijst met songs van Symfo tot pareltjes uit de top2000. Goed concept en een uitgelaten zaal die tot en met de toegift lekker los ging. En terecht: goede setlist en erg goede muzikanten. Video’s ook mooi.


John V zegt:
Datum: 4-03-2023

Bekeken in Stadstheater Zoetermeer. Wat een topshow zeg…Erg goed! Wensen voor een volgende show: Styx, Suite madame Blue, Crystal Ball, Saga: Image of twilight – Marillion latere periode album Ahbid


Anoniempje zegt:
Datum: 28-02-2023

Een 10+ Voor deze geweldige show in Stadstheater Zoetermeer vanavond…

Tim ik ben je grootste fan!

xxx Anoniempje


Ashley Bakker zegt:
Datum: 12-02-2023

Grandioze avond gehad. Geweldige show, tópmusici en strakke regie. Goeie mix van symfonische rock en andere iconische nummers, kortom: voor ieder publiek een aanrader! Nog een paar Nights te gaan in The Third Line…


Gert Cupido zegt:
Datum: 11-02-2023

Gisteravond show bezocht in Hoofddorp. Geweldige avond. Goede nummerkeuze, mooie opbouw van de show. Topmuzikanten, fijne zangers. Gelukkig niet alleen de grijsgedraaide nummers maar ook (voor mij) minder bekende muziek. Gebruik van het Hammond orgel erg mooi. De baspartij in “Heroes” perfect! Kortom een aanrader. Band, bedankt voor deze prachtavond.


Stephan Brandt zegt:
Datum: 8-02-2023

Een 10 met een griffel! Erg goed bedacht en uitgevoerd !


Remco van Rhoon zegt:
Datum: 11-02-2023

Gisteren in C punt me laten meenemen naar de 80-ies.
Terug naar mijn jeugd. Eens met Arne en Liz, juiste mix symphonisch en pop songs. Geweldige zangeres en het duet met ‘don’t give up’ echt super.
Ook geweldig de jongedame met de saxofoon, heel goed!
Als Supertramp liefhebber zou ik volgende keer heel graag School of Fools ouverture willen horen😉
SRN, ik zou zeggen ‘Don’t give up’ 👍


Gerard zegt:
Datum: 11-02-2023

De show is mooi in balans en het feit dat de prachtige band maar liefst 2,5 uur speelt met twee fantastische toegifts moet toch tot tevredenheid leiden…het applaus/gejuich was in Hoofddorp gisteravond fantastisch n het gros van de reacties hier zijn heel erg positief. En daarmee de maatstaf. Camel-song Coming of Age was briljant en voor ons het hoogtepunt – en nieT alleen voor ons zo te horen want de hele zaal ging gisteren volledig ‘los’… Bedankt muzikanten!!! Echt een heerlijke show…Van A tot Z


Leo zegt:
Datum: 11-02-2023

Fantastisch avond gehad on de Meerse. Enorm genoten van de vele songs en het fantastische gitaarspel. Het weggaan van muzikanten werkt bij een aantal nummers goed.


Arne en Liz zegt:
Datum: 11-02-2023

De mix van iconische songs uit de Top2000 is briljant en zorgt ervoor dat iedereen (ook de dames die 2,5 uur lange Symfo-songs door die fantastische popsongs ook volledig aan zijn of haar trekken komt bij deze geweldige muzikanten. Dat is juist de opzet bij deze shows, die al jaren een enorm succes zijn in de theaters met volle en (zoals we gisteren allemaal hebben ervaren) heel erg enthousiast publiek in de zaal…


Quint Veenstra zegt:
Datum: 11-02-2023

Een 10 met een griffel deze Symphonic Rock night band en de gekozen songs, echt ontzettend verwend werden we ruim twee en een half uur lang – compliment aan de bedenker(s) van deze prachtige lijst songs


Jordi Meinands zegt:
Datum: 6-02-2023

Wauw dat was genieten vanavond in theater De Meerse (Hoofddorp)…Wat een on-Nederlands goed stel zeg! En het repertoire was stuk voor stuk fantastisch met een fantastische lijst zowel voor als na de pauze. Een standbeeld voor de kenner van de symfonische rock, die de weegschaal in evenwicht heeft gebracht met schitterende TOP2000 songs. Toegift was helemaal grandioos als slagroom op de taart…


Annelies zegt:
Datum: 10-02-2023

Ik heb een topverjaardag gehad. Wat een goede band. Ik heb genoten.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 8-02-2023

Dank je Ruud, een regen aan complimenten krijgen we al dit hele seizoen…’Fools’ is Is zeker een optie!


Ruud Hobo zegt:
Datum: 8-02-2023

We hebben in Hoogeveen genoten van jullie optreden. Wat een topmuziekanten zijn jullie. Jullie stralen er ook nog plezier bij uit.
The second chapter was fantastisch en deze minimaal net zo goed.

Bij het verlaten van het theater besloten we al om nog een keer te gaan. We kijken uit naar het optreden in Deventer.

Is “Fools overture” van Supertramp niet iets voor de 4de show?


Jaap Lindeboom zegt:
Datum: 5-02-2023

Beste leden van Symphonic Rock Night. Dit is mijn tweede keer dat ik jullie als band weer heb zien op treden. Nu in het theater de Tamboer in de Drentse stad Hoogeveen. Als nog supermooi vertolkt. Hit liederen van beroemde rockbands keurig nagespeeld en gezongen. De volgende keer ben ik er weer bij. Jullie zijn toppers mensen van Symhonic Rock Band. Groeten van jullie fan Jaap Lindeboom.


Jack zegt:
Datum: 5-02-2023

Genoten!! Maar dat gold overduidelijk voor de hele zaal! Erg goede show van liefst 2 en een half uur met een geweldige dubbele toegift dus gaat dit zien! Camel, Rush verrassend goed en de mooie filmpjes op de achtergrond maakte deze show helemaal af


Lies zegt:
Datum: 5-02-2023

Super goed. Kom ook eens spelen in Ommen op ons openlucht-festival, het grootste van Nederland; Bostheater Ommen met hele goede accoustiek


Ron zegt:
Datum: 5-02-2023

Heerlijk ja. Echt genieten van echte muziek. Fantastische muzikanten die van ons best een metertje dichterbij het publiek zouden mogen staan. Songs stuk voor stuk briljant – een 10!


Elsa zegt:
Datum: 5-02-2023

Ronduit geweldig. Echt waar, wat een klasse en de keuze van deze mix van TOP2000 en die-hard Symfo was briljant -videoshow erg mooi


Margreet zegt:
Datum: 5-02-2023

Zalige avond in De Tamboer !! Wat een muzikanten !! Een 10 + !!!


Tilly zegt:
Datum: 5-02-2023

Een dikke 10 voor de samenstelling van deze geweldige songs, die je haast mens meer hoort, 9 top musici en prachtige video – presentatie op het videoscherm – complimenten voor de samenstellers die deze songs zo mooi op een rijtje kreeg….


Pascal zegt:
Datum: 5-02-2023

Voor herhaling vatbaar!

Echt een schitterende show


Tanja van Beek zegt:
Datum: 5-02-2023

SUPERGOED !! Het was fantastisch – mooi bedachte show en vooral Camel heerlijk


Peet zegt:
Datum: 31-01-2023

Schitterende avond in Hoogeveen, waar in vrijwel volle De Tamboer werd verwend op een serie songs die zijn weerga niet kende. Liefst 2,5 uur de ene na de andere voltreffer die duidelijk bedacht is door een kenner van de symfonische rock, aangevuld met heerlijke taartjes uit de TOP 2000. Erg genoten, maar dat gold zo te zien voor de hele zaal!


Joop Anderson zegt:
Datum: 29-01-2023

Beste SRN,

Met een vriend ben ik geweest en wilde toch nog een review geven.
Het was een goed optreden met een goed geluid waarbij de solo’s goed te horen waren(gebeurt niet overal). Het enthousiasme van de muzikanten was groot dat een fijne sfeer creerde.
Een tweetal opmerkingen:
1) het geluid was goed en we zijn blij dat het volume niet te hoog is gezet (zoals buiten theaters vaak gebeurt). Echter bij dit type muziek mocht het algemene volume wel wat hoger (wat ouder publiek met minder goede oren!?).
2) er zaten ook diverse popnummers bij, die volgens ons niet echt symphonisch zijn. We snappen de motivatie (toegankelijk voor breder publiek), maar het moet geen top 2000 concert worden. Maar de randjes opzoeken mag wel.
De keuze bij SR is minder; zeker van bekendere nummers. Of het wordt te veel Pink Floyd. Sommige mensen houden misschien niet of minder van progrock of te alternatieve symphonische rock.
Maar het thema dat wel zijn en blijven. Persoonlijk vond ik de nummers van Camel mooi. Is Tangerine Dream een optie?
Andere opties zijn misschien: Focus, ELO, Jethro Tull

Veel speelplezier en bedankt. Tot de volgende show.


Johnny T. zegt:
Datum: 28-01-2023

Hartstikke goed, dank jullie wel! Zeer professioneel en boven onze verwachtingen – SUPER – ga zo door, wij komen zeker de volgende voorstelling ook bekijken !


Peter Buurman zegt:
Datum: 28-01-2023

Super! Erg genoten van deze songs die goed werden gespeeld; mag wel wat meer interactie tijdens het spelen tussen de band-leden maar ook met het publiek – verder is dit een echt fantastische show


Rina van Oosten zegt:
Datum: 28-01-2023

Wat een heerlijke avond in de volle Junishof! Geweldig gevarieerd repertoire met kneiters van hits uit de Top2000 en heerlijke Symfonic rock met 9 goede muzikanten die er erg veel lol in hadden samen….. Hulde aan de organisatie die deed toch maar even heef neer gezet ! Ik begreep dat er om de twee jaar een nieuwe show word gemaakt en wij zijn daar zeker wederom van de partij!!!!!


WPG Hoogezand zegt:
Datum: 28-01-2023

Super optreden ! Blijf dit genre spelen! Gewoon zo doorgaan


Pieter M. zegt:
Datum: 28-01-2023

Geweldige muziek, sound, vibe…en enthousiasme op het podium met dit negental – videoshow was schitterend ook 😜 we hebben genoten _ volgend jaar iets van Dire Straits??


Urby Sijntje zegt:
Datum: 28-01-2023

Band was erg goed, de setlist waanzinnig en de schitterende video’s op het grote scherm maakte het helemaal af……


Sonja Heitinga zegt:
Datum: 28-01-2023

WAT een avond zeg! Zelden zulke topmuzikanten zo’n geweldige show zien spelen – de hele symfonische rock kwam voorbij, met ook heel wat pareltjes uit de Top 2000 – 9 muzikanten allemaal prof naar wij begrepen deden het stuk voor stuk fantastisch . Naast de Line up was de keuze voor deze songs voortreffelijk!!!!


Chris en Antoinet van Hulzen zegt:
Datum: 28-01-2023

Wat een enthousiasme op het podium! Ongekend goede voorstelling met prachtige songs uit de jaren toen de popmuziek zoveel mooier was – we hebben genoten !!!


M&P zegt:
Datum: 28-01-2023

Dit was mijn eerste concert XXX Masst & Pris(k)ma en het was overweldigend – volgend jaar weer!!!!?


Piet van der Sluijs zegt:
Datum: 28-01-2023

Leipe shit ouwe! Een vette 10 voor deze magistrale voorstelling met onze helden Genesis, Floyd, Marillion etc. etc. Het kon niet op! BEDANKT


Saskia Valeriuss zegt:
Datum: 28-01-2023

Hartstikke goed was het, zelden zo’n waanzinnige show gezien die mooi werd opgebouwd met deze 9 fantastische musici en schitterende video-presentatie op het video-scherm!


Mirjam Lobregt zegt:
Datum: 28-01-2023

Zeer professioneel echt fantastisch wat een avond we hadden met jullie band en “onze” zangeres Yvon Mocking uit Wageningen die het geweldig deed


Marjan van den Oever zegt:
Datum: 28-01-2023

FANTASTISCH – WAT EEN BAND – ZO GENOTEN!!! EEN DIKKE 10


Rint de Bakker zegt:
Datum: 28-01-2023

Wauw!! Echt super. Boven onze verwachtingen – zo goed was deze wervelende show. Volgende show zijn wij er zowieso weer bij hoor ! Pink Floyd’s jaren 60 songs Sorrow en Echoes waren briljant!!


Sandra Beekman zegt:
Datum: 28-01-2023

Geweldige avond met een klasse-band en geweldig repertoire. Heel knap bedacht deze tsunami van songs waarvan je soms niet meer wist hoe goed die zijn. Complimenten voor de bedenker!


Rogier Slob zegt:
Datum: 28-01-2023

Grandioos! Ontzettend goed bedacht dit concept en de keuze voor de songs. Dat moet welhaast een kenner zijn!!


Wim van Bokhorst zegt:
Datum: 28-01-2023

Voor 300% genoten van concert in Wageningen. Besef dat het hoog tijd wordt dat ik de naald van mijn pick-up vervang en mijn platen schoonmaak. Bedankt!!


Herman van Rheenen zegt:
Datum: 27-01-2023

erg genoten van jullie show in JUnushof. Kippenvel. 👍
groet, Een oude senior.


Ing Vermeulen zegt:
Datum: 25-01-2023

Wat een heerlijke avond hebben wij gehad bij jullie concert in Winschoten. Wat zijn jullie stuk voor stuk goede en enthousiaste muzikanten die hun muziek daadwerkelijk LEVEN!!
Helemaal vergeten was ik dat ik ‘vroeger’ een beetje fan was van Camel en Solution en dat ik destijds ook hield van symfonische rock en jullie brachten mij deze bands en de symfonische rock terug in mijn herinnering. Als jullie weer in Winschoten komen optreden,van zijn wij zeker ook weer van de partij!


Wim Gibcus zegt:
Datum: 22-01-2023

Wat een optreden, fantastisch, geweldige muzikanten en sound. Heerlijk genoten, een genot om te luisteren en te kijken. Misschien ook nummers in jullie programma opnemen van the Yardbirds. Succes en tot volgend jaar.


Bert zegt:
Datum: 22-01-2023

Gisteravond jullie concert in de klinker in Winschoten bezocht en ik moet zeggen dat ik erg nieuwsgierig was naar jullie show. Ik heb erg genoten, echt heel goed. Voor iedere muziekliefhebber een aanrader, vooral beide gitaristen.


Reinie Vollenbroek zegt:
Datum: 22-01-2023

TOP !!!! Goede band die plezier uitstraalt en heerlijk deze songs stuk voor stuk !


Victor Prinssen zegt:
Datum: 22-01-2023

Fantastisch!! Zoiets zie je niet vaak in ons theater, maar wat een beleving van deze muzikanten en het bekende repertoire uit de jaren60/ 70/80 an bands PinkFloyd, Genesis, Rush, de Eagles, Toto, Supertramp, was inderdaad GRANDIOOS!


Sandra zegt:
Datum: 22-01-2023

Een 10+ voor deze muzikanten en de voortreffelijke keus van dit heerlijke repertoire, wat een avond ! Zo genoten !!


Rien Dijkhuizen zegt:
Datum: 22-01-2023

Rapportcijfer 10 ! Prachtige avond in De Klinker 21-01-23 met een geweldige band…Hoogtepunten waren de songs van Pink Floyd en de mooi bedachte lange Genesis-medley de prachtige video’s! Complimenten voor de leiding voor de songs en keus voor deze topmusici !


Jac. zegt:
Datum: 14-01-2023

Het was een feestje gisteravond in De Flint. Wat hebben jullie geweldig gespeeld en gezongen, ondersteund met mooie videobeelden en prachtige belichting.
Het enthousiasme en liefde voor voor de muziek spat er af bij alle negen muzikanten.

Wie niet geweest is, heeft echt iets gemist.


Sanne zegt:
Datum: 14-01-2023

Mooie show!!! Fantastische muzikanten stuk voor stuk. Het plezier dat de twee gitaristen samen hadden was aanstekelijk! Saxofoniste: you rock!!!


Jolanda zegt:
Datum: 14-01-2023

Wat een geweldige avond hadden wij gisteren in de Flint. Negen rasmuzikanten waar het plezier vanaf spat en dan getrakteerd worden op muziek van mijn favoriete bands Genesis, Pink Floyd en Supertramp . Een prima setlist en vooral de Genesis medley en Echoes bezorgden mij kippenvel. De nummers van Camel en Marillion waren ook uitzonderlijk goed ( voor Danielle: nr heet Script for a jesters tear)
Wij zijn er volgende keer zéker weer bij. Bedankt voor een avond die wij nog lang zullen koesteren.
Ps. Compliment voor de zangeres. Eerste keer?! Petje af…


John Strijbos zegt:
Datum: 14-01-2023

Werelds!! De perfect muziek uitgevoerd door 9 topmuzikanten en een prachtige aanvulling op het videoscherm maakte het compleet!


SRN zegt:
Datum: 14-01-2023

Dat nummer van Marillion heet ‘Script for a jesters tear’ Daniëlle !


Lisanne zegt:
Datum: 14-01-2023

Absolute topband in dit genre en daar de top van. Ruim twee uur genieten was het!!!


Daniëlle zegt:
Datum: 14-01-2023

Speelden jullie in Flint Amersfoort. Het was echt te gek. Vooral don’t give up and Pink Floyd. Er werd ook een heel mooi nummer van Marillion gespeeld. Vrij lang nummer waarbij zanger heel mooi zong. Lijkt echt op de zanger van Marillion qua stem. Hoe heet dat nummer?


ROB vis zegt:
Datum: 14-01-2023

Gisterenavond bij de show geweest, wat een energie krijg ik hiervan. Het ene nummer nog mooier dan het andere. Niet een afgerafelde show maar heerlijk tot het einde vol gas. Niet 1 top talent die de show draagt maar een hele verzameling. De volgende aflevering ben ik er zeker weer bij.


Jacques zegt:
Datum: 14-01-2023

We hebben genoten van de avond maar vooral van de drummer!! Die was echt top.


Anja zegt:
Datum: 14-01-2023

Een dikke vette 10!! Dank jullie voor een leuke avond, zo genoten van deze songs en hoe die gespeeld werdén!!


Elroy zegt:
Datum: 14-01-2023

Een 9 voor de geweldige avond gespeeld door een schitterende band die er duidelijk lol in heeft en vooral een dikke vette pluim voor de keus van de muziek – noet gemakkelijk om uit het enorme spectrum van de symphonische rock zo’n evenwichtige show samen te stellen die het publiek – letterlijk soms – op de banken kreeg….


Ruud B. zegt:
Datum: 14-01-2023

TOP!! Zo geweldig genoten!!!!! Op de balkons werd zelfs gedanst op deze voortreffelijke bedacht en gespeelde muziek van onze jeugd !


Reini Koster zegt:
Datum: 14-01-2023

Fantastische show, nog beter dan de vorige ((Second Chapter)) met mooie lijst songs en geweldige gitaristen/drummer en de rest ook prima gespeeld, Sorrow en Echoes waren voor ons het hoogtepunt. Magistraal gespeeld! Genesis medley ook mooi bedacht en prima gespeeld


Simone zegt:
Datum: 14-01-2023

Hele gedenkwaardige avond gehad met twee mooie sets muziek van Floyd, Genesis, Supertramp em dat alles heel professioneel neergezet!


Isabel zegt:
Datum: 14-01-2023

Prachtige muziek en mooie video’s! Prachtige songs van legendarische bands die zelf niet meer bestaan. De keuze voor de songs was heel erg goed! Ontzettend genoten !!!


Anja en Simon zegt:
Datum: 17-12-2022

EEN DIKKE 10 – een show die ons echt heeft geraakt! Deze avondwas in 1 woord geweldig! Dat mega applaus na de toegift sprak boekdelen!!! Wel zo doorgaan please !!!


Enthousiaste fans Voorveghter Hardenberg zegt:
Datum: 17-12-2022

Geweldig deze 2,5 uur durende top-show!! Met volle teugen genoten van deze waanzinnige voorstellingVooral de gitaarsolo’s waren grandioos. Misschien nog wat tips voor de toekomst: Thin Lizzy-Black Rosé + Dream Theater-Bad Company !


Astrid zegt:
Datum: 17-12-2022

We hebben een SUPERavond gehad met veel flashbacks naar onze jongere jaren haha….. mooi was het inleidende verhaal over de song van David Bowie dat mag ook bij andere nummers: wat achtergrondinformatie. Wat ons zeker ook raakte waren de beelden/videopresentatie


Sanne / Erik zegt:
Datum: 17-12-2022

Helemaal fantastisch, een 10 met een dikke plus. Uitgekiende show met een prachtig slot. Song voor song hebben we van jullie genoten en voor ons kon het deze avond echt niet beter….. Kom maar weer snel terug met een volgende voorstelling !


Anne zegt:
Datum: 17-12-2022

Geweldig! Wat een prachtig duo die twee gitaristen! die duidelijk niet alleen collega’s maar ook dikke vrienden zijn. Echt een feest om naar jullie band ruim twee uur te luisteren maar ook kijken, rasmuzikanten!


Suzanne zegt:
Datum: 17-12-2022

In 1 woord GEWELDIG! Volle zaal en prachtige voorstelling 🤟Camel was voor ons het hoogtepunt van de avond in een heerlijk volle zaal…. De saxofoniste was een duidelijke toevoeging bij de andere topmuzikanten in een wervelende show!


André zegt:
Datum: 17-12-2022

Prachtige theatershow!! Vooral na de pauze was het een geweldig feest der herkenning met legendarische songs die we allemaal kennen en perfect werden uitgevoerd door jullie 9-tal! Filmpjes op het videoscherm waren een dikke plus! Ons Hardenbergse Voorverghter boft maar met dit soort top-avonden – grote klasse!


Johan Sterkenburg zegt:
Datum: 17-12-2022

Mooie show zeg! Allereerst de keuze van de liedjes, maar ook de ballotage van de muzikanten is goed verlopen zeg! Gitaristen en drummer staken er voor ons bovenuit en die frisse zangeres was ook een voltreffer…


Suzanne zegt:
Datum: 17-12-2022

Een dikke 10, de show heeft me enorm geraakt! Songs kwamen goed uit de verf!


Theo van Zetten zegt:
Datum: 17-12-2022

Jullie show in Hardenberg vanavond (16 december) gezien voor een uitverkochte zaal was In 1 woord geweldig! Prachtige beelden op het videoscherm, 9 muzikanten 9 stuk voor stuk goed en het uitkiezen van deze songs moet wel door een echte kenner zijn gebeurd. Heerlijke avond gehad!! Kom maar weer snel terug!


Nathalie Drenth zegt:
Datum: 21-11-2022

We kijken nu al uit naar deze theatershow waarover we alleen maar goede berichten hebben gehoord… Op vrijdagavond 13 januari zijn we aan de beurt: Symphonic Rock Night in ‘ons’ Flint Theater hier in Amersfoort. Zoveel lof is al naar ons toegewaaid over deze prof-band! Dus kom maar op!!!


Marcel Pijnappel zegt:
Datum: 30-10-2022

Het was wederom een fantastische show. Super muzikanten, prachtige nummers, en mooie achtergrondfilmpjes. Genieten!!


Dick van Gelderen zegt:
Datum: 30-10-2022

Conclusie: we hebben van A tot Z genoten. Deze show was fantastisch en de muzikanten stuk voor stuk fantastisch!


Peter Slager zegt:
Datum: 30-10-2022

Niet mee eens Ige…Het concept is juist uitgekiend bIj Symphonic Rock Nigt. De randen van de rock werden juist mooi aangetikt met de prachtige uitvoering van Heroes en klassiekers als Hotel California en Let it be mogen er best in. Vergeet niet dat de mannen in de zaal vaak die-hard symfonic rock-liefhebbers (en fan van bands als Camel) zijn en hun vrouw gezellig naar het theater mee willen nemen, die ook die andere bekende rocksongs willen horen – en die zoals je zag helemaal los gingen op Radar Love…sowieso waren de beide toegiften waanzinnig en een duidelijke toevoeging / meerwaarde


Ige Kessenich zegt:
Datum: 30-10-2022

Goedemorgen luitjes,
Gisteravond naar jullie concert geweest wat op zich muzikaal goed was! Punt van kritiek hou het bij Sympho nummers en geen Heroes, Let it be en Hotel California, Radar Love. Past niet! Er zijn nog zoveel prachtige symphonische nummers. Hoop dat jullie er iets mee kunnen! Op naar de vierde! Veel succes!


Rien Dijkhuizen zegt:
Datum: 30-10-2022

Helemaal eens met Stephan. Als muzikant weet ik hoeveel uren, bloed, zweet en tranen dit moet hebben gekost om dat zo voortreffelijk fine te tunen. De keuze van de songs en de opbouw naar set 2 waarin de gitaristen Joop en Anand en de toetsenisten excelleerden in de Floyd-klassiekers Echoes en Sorrow en de ritmesectie stond als een huis. Wat een band zeg en wat een mooie voorstelling!!!


Stephan Emmer zegt:
Datum: 30-10-2022

In de reacties is te zien dat deze waanzinnig knappe show niet op waarde wordt geschat. Hoe moeilijk deze muziek is (om in te studeren) kun je uitsluitend weten als je zelf muzikant bent. Ongelooflijk knap uitgevoerd deze razend lastige nummers en Symphonic Rock Night slaagt daar niet alleen in; deze show is verreweg de beste in hun bestaan. Alleen het origineel is beter!! Wel dat het publiek nog wat tam bleef. Vooral omdat deze muzikanten en de samenstellers van dit programma heel erg duidelijk insiders zijn die precies hebben voorvoeld welke songs de allerbeste zijn binnen dit genre. Wij komen zeker nog een keer naar deze show, want die is echt griezelig goed !!


Leo de Vries zegt:
Datum: 30-10-2022

Heerlijk deze band en deze songs. Opstelling kan beter; vanaf rechts zit je tegen een zware vleugel aan te kijken en hierdoor zie je de sax en toetsenist niet. Erg jammer… het steeds weglopen van zangeres en saxmevrouw is storend. Verder een mega compliment voor het gekozen repertoire. Dat moet gedaan zijn door een hele grote kenner van symfonische rock….


Frank zegt:
Datum: 30-10-2022

Dikke 10! WAT EEN SHOW Niet normaal zo verschrikkelijk goed! Genesis, Gilmour, Camel wat een weelde. De leslie van de Hammond mag wel wat meer draaien hoor! Wordt te weinig ingezet


Inez van Putten zegt:
Datum: 30-10-2022

Ronduit geweldig deze show. Had graag de ruimte gehad om op deze geweldige liveband te kunnen dansen! Genesis-medley van The Lamb lies down on Broadway was briljant gespeeld. De twee gitaristen en de drummer blonken uit….


Renate Peters zegt:
Datum: 30-10-2022

Iets meer interactie met elkaar op t podium is mijn tip! Gekozen repertoire is echter absoluut grandioos!!! Sorrow was het hoogtepunt. De prachtige video’s op grote scherm waren ook van hoge kwaliteit – Hotel California was daarvan het beste


Rini B. zegt:
Datum: 30-10-2022

Even een rondje gemaakt met reacties in onze groep (7 mannen en 3 vrouwen): 1. Het was perfect 2. Geweldige avond gehad 3. Goede muzikanten 4. Het op- en aflopen van t podium is storend, maar de klasse druipt af van de muzikanten en hij of zij die deze fantastische songs heeft gekozen voor deze geweldige show!


Monique zegt:
Datum: 29-10-2022

Vanavond ze in Barneveld zien en horen spelen , een steengoede band , met hele mooie nummers , hebben ook second chapter gezien maar vonden third line veel mooier, omdat er veel meer bekende liedjes langskwamen die mee te zingen waren , vooral tears for fears met woman in chains , super goed gezongen door beiden , Meer van dat soort liedjes zijn welkom , de rest van de band , drums gitaren , piano saxofoon enz ook gaaf , alleen jammer dat het meeste publiek erg droog was , een keer een liedje mee staan klappen , dansen was er niet bij , Mee zingen nauwelijks , Er was weinig beweging in te krijgen , begrijp dat niet als je naar een rockconcert gaat en dan. zo stil op de stoel blijft zitten , vind dat niet leuk voor de band , maar voor herhaling vatbaar en als ze soms nog een vierde deel gaan doen , dan graag eens mama van genesis en bijv. go your own way van fleetwood Mac en Sara


Sanne Vermeulen zegt:
Datum: 23-10-2022

Heel, heel, heel erg van jullie show in Castellum genoten!!!! Griezelig dichtbij het origineel komen jullie met dit repertoire van de ‘groten der aarde’ uit de popmuziek. Jullie zeer sympathiek overkomende band was van begin tot eind 2,5 uur de absolute TOP !!!!


Steef en Karin zegt:
Datum: 23-10-2022

Zalige avond met maar liefst 9 professionele topmuzikanten die zich er bepaald niet met een Jantje van Leiden van afmaakten, met twee lange sets plus een waanzinnige toegift van een kwartier. Al het beste dat Symfo biedt was aanwezig wat een superavond ! En de videowall maakte het helemaal af! Gaat dit zien liefhebbers !!


Lisanne zegt:
Datum: 23-10-2022

Alleen maar genoten! Wat een super band !!! Hoogtepunten waren zonder twijfel de Genesis-medley, Coming of Age van Camel en de songs van Bowie, Supertramp, Marillion en vooral
de twee magistrale songs van Floyd !


Pascal Leeuwenhoek zegt:
Datum: 23-10-2022

Heerlijke avond gehad in Castellum met deze ras-muzikanten die er een heerlijke avond van maakten. Waar hoor je deze schitterende songs nog? De meeste originele artiesten zijn er niet meer, maar deze Symphonic Rock Night-band houdt al die legendarische songs al jaren levend met om de twee jaar een mooie nieuwe voorstelling in theatershows van 2,5 uur zoals gisteren. Wat was dat weer genieten! Ga zo door toppers!


bart de vries zegt:
Datum: 23-10-2022

Goede show, willen zeker nog een keer gaan begin 2023. Kan me voorstellen dat dit de kickoff was, zijn wat verbeter puntjes. Zangeres die Kate Bush probeert te benaderen. Is wel een hele hoge lat hoor. Misschien de volgende keer beter haar geluid in de mix? En dan “the beatles”.. Sorry, daar krijg ik geen symfonisch rock gevoel bij. Er zal toch nog wel een andere nummer te vinden zijn waar het publiek wat kan meezingen?


Pelle de Vries zegt:
Datum: 23-10-2022

Een waanzinnig mooie show gezien en al zeker de gekozen songs! Ja ook en de uitvoeringen van Heroes, Sorrow, Don’ give up en Echoes. Camels Coming of Age was voor ons het hoogtepunt, dankjewel Limburger Joop Wolters !


Ron Clement zegt:
Datum: 23-10-2022

Gelukkig heeft Ben meer verstand van verzekeringen???? Heroes was nu juist fenomenaal in die versie en set 1 was ook gewoon uitstekend. Smaken verschillen, maar het enthousiasme van de volle zaal sprak boekdelen: dit was een geweldig concert zowel voor als na de break… Toegift schitterend!


Ben zegt:
Datum: 23-10-2022

23 okt 2022 Castellum, Alphen ad Rijn
Vreselijk slechte uitvoeringen van o.a. Heroes en A Whiter Shade Of Pale (doe het dan zonder Hammond) voor de pauze. Zielloze muzikanten op het podium, timing volkomen zoek, nauwelijks hoorbaar stemmetje van de zangeres in Don’t Give Up. Het enige lichtpuntje was de saxofonist. Even overwogen om maar naar huis te gaan.

Maar wat is er in de pauze met jullie gebeurd? Iedereen leek wakker geschud. Sterke koffie, Red Bull?
Opeens stonden daar 9 enthousiaste topmuzikanten waarbij alles klopte.
Knallende uitvoeringen van o.a. Echoes (helaas de korte versie) en Hotel California. En als uitsmijter Radar Love met het publiek op de banken.
Hoogstandjes van de gitaristen, perfecte drummer, zang veel beter, saxofonist was al goed.
Voor mij onverklaarbaar dat contrast van voor en na de pauze.


Arjan de Graaf zegt:
Datum: 23-10-2022

Gisteravond naar Symhonic Rock Night in Castellum geweest. Vaak is de muziek die van je favoriete bands wordt gespeeld wel ok, maar gisteren was dit spot on, wat een top ervaring, Camel, Genesisis, Pink Floyd , Marillion etc. en met je ogen dicht waande ik mij regelmatig bij een live optreden van de betreffende band waar een nummer van gespeeld werd!
Een aanrader met top muzikanten!!!


Edith zegt:
Datum: 23-10-2022

Ademloos genoten van jullie !! 2,5 uur lang met een zeer goed gekozen songs en dito opbouw van symfonische rock-songs die door de originele artiesten niet weer worden gespeeld en met deze 9 (!!) top-musici herleven… Met ook nog een schitterende video-show op de achtergrond waar veel aandacht aan is besteed. Echt een theatershow van hele grote klasse 🙋‍♂️


Pelle Kramer zegt:
Datum: 23-10-2022

Van Echoes en Sorrow (PF) en Script for a Jesters Tear tot Coming of Age (Camel) – het kon niet op in een volgepakt Castellum bij de eerste show van THE THIRD LINE, waarmee symphonic Rock Night weer een voltreffer afvuurde in dit nieuwe theaterseizoen! Goede vocalen en hele sterke ritmesectie maar ook twee prima toetsenisten en de vaste saxofoniste – wat een klasse!! Gaat dat zien mensen !!!


Sanne Reizige zegt:
Datum: 23-10-2022

Beste show ooit voor mij in Castellum – wat een vreselijke goede band die duidelijk naar een next level is gegroeid. Schitterend die muziek van Genesis (prachtige medley), David Gilmour (Echoes, Sorrow) etc. Met geweldige band en hele goede keus aan songs voor deze THIRD LINE show! Niet normaal genoten, echt….


Milco van Klingeren zegt:
Datum: 22-10-2022

Jullie concert vanavond bijgewoond, was erg tof, geluidskwaliteit super mooi. Complimenten.


Peter Vergeer zegt:
Datum: 18-10-2022

Zalen lopen al jaren over vol, voor deze geweldige band met de allerbeste muzikanten en altijd een programma waarin de beste songs die er zijn in dit genre altijd aan bod komen. Beide theatershows van ze eerder al gezien en nu tickets voor de show in Rijswijk waar we met 6 man cq vrouw wederom met volle teugen gaan genieten ! !


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 28-07-2022

Symphonic Rock Night start met de theatershow The Third Line (het derde hoofdstuk) op zaterdag 22 oktober 2022 in theater Castellum te Alphen aan den Rijn. Daarna doen we tot 30 april 2023 de volgende steden aan: Barneveld, Hardenberg, Amersfoort, Winschoten, Wageningen, Hoogeveen, Hoofddorp, Zoetermeer, Steenwijk, Lelystad, Rijswijk, Terneuzen, Dordrecht en Deventer


René Boeff zegt:
Datum: 17-05-2022

Ik heb genoten van de show in het oude Luxor. Goede muziek, uitstekend geluid en licht, leuk gepresenteerd en mooie beelden op de achtergrond. Ben heel benieuwd naar de third chapter!


Leonne Grueter zegt:
Datum: 15-05-2022

EEN 10 MET EEN GRIFFEL !!


Brian van der Poel zegt:
Datum: 15-05-2022

Waanzinnige performance van het stel vrouwen en mannen dat de muziek van deze legendarische bands tot leven riep. In 1 woord fantastisch! Mooie video’s ook op het doek, dat maakte de show helemaal af. Hulde voor de keuze van de songs en het werven van deze lui, hetgeen duidelijk een schot in de roos was. Zang was ook super! Absoluut ook aanwezig zijn wij bij the third Line van deze fabelachtig goede band!!


Jan Geleedst zegt:
Datum: 15-05-2022

Wat heb ik genoten. Ben bijna 65. Gezellig met al mijn leeftijdsgenoten. Mijn eerste grote concert was ik 18. Dat was van Yes. Heerlijk om dan weer een nummer life te horen. Ook van focus welke ik op schoolavonden heb mee gemaakt. Uiteraard ook alle nummers fantastisch. Bedankt voor deze terug reis in de tijd. Tot het volgende project.


Meijer Ronald zegt:
Datum: 15-05-2022

Een geweldig optreden gezien van deze passievolle band die voor hen zelf niet de makkelijkste nummers van grote namen als Pink Floyd, Supertramp, Genesis, Yes ev. Op een fantastische manier spelen ! Een genot om mee te mogen maken. Tot de 3 rd chapter !


Gregor Hans zegt:
Datum: 15-05-2022

Luxor Rotterdam genoot met volle teugen van jullie geweldige show. Zowel qua repertoire-keuze als bezetting een Great Job van wie daar ook verantwoordelijk voor was of waren. Sowieso kenners van deze geweldige muziek-stroming. Sowieso zijn wij er in jullie volgende voorstelling ‘’The ThirdLine” weer bij – en zo te horen aan het vette applaus steeds niet alleen wij!!


Truus zegt:
Datum: 14-05-2022

Wat een fantastische musici. Heerlijke nummers, kortom genoten.


Rina Abbriata zegt:
Datum: 14-05-2022

Geweldig !!! Graag tot volgend jaar met jullie THIRD LINE show – had van ons nog wel een uurtje door mogen gaan zo fantastisch was deze voorstelling !!!


René de Bakker zegt:
Datum: 14-05-2022

Een dikke 10 voor dit uitgekiend samengesteld gezelschap topmuzikanten. Hele hele mooie avond in ons Oude Luxor….Volgende show graag iets van Camel please…..


Anja zegt:
Datum: 14-05-2022

Wat een avond in het Oude Luxor in Rotterdam. Zeer goed gekozen songs en prima gespeeld. Loepzuiver gezongen ook, door twee sterke vocalisten!


Martijn zegt:
Datum: 14-05-2022

Waanzinnig goede band. De avond is heerlijk voorbij gevlogen!
Wij kijken uit naar de ’third chapter’.


Cliff zegt:
Datum: 14-05-2022

Mooie avond in het Munttheater, zowel ik als mijn cliënt genoten van deze top show


Quincy zegt:
Datum: 14-05-2022

Genoten van een mega-goede band ie precies weet hoe je deze muziek moet spelen. Is griezelig dicht bij het origineel, absolute aanrader om ook de nieuwe show volgend seizoen te gaan bekijken. Pure klasse!


Rob zegt:
Datum: 14-05-2022

Fantastische muzikale avond met fantastische selectie van de gespeelde nummers. Tips voor jullie: songs van Camel, Flower Kings, Spocks Beard en Little River Band.


Simone zegt:
Datum: 14-05-2022

Wat een show bij ons in Weert van deze super-band. OVERWELDIGEND goed met heel wat rocksongs die in nieuwe jasje geweldig klonken!


Klaas Stoker zegt:
Datum: 13-05-2022

Wat een prachtige muziekavond gisteren in Sneek. De hele avond door een gevarieerd programma met allemaal pareltjes. “People come, People go” van Earth and Fire nog eens live te horen, dat had ik niet verwacht………..bedankt !!! volgend jaar wat mij betreft weer welkom in Sneek of Drachten.


Syb Middendorp zegt:
Datum: 13-05-2022

Mega goed optreden in Theater Sneek van een zeer professionele band die de muziek van grootheden als Genesis, Pink Floyd, Yes, Supertramp en zelfs Rush(!) uitvoert alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Bijna 1 op 1 gelijk aan het origineel, we konden onze oren bijna niet geloven! Mooie video’s ook op het scherm tijdens de show, ook daar was aan gedacht – profband met veel allure kom volgend jaar maar weer naar het Friese Haagje…


Rint de Boer zegt:
Datum: 13-05-2022

Prachtige voorstelling van Symphonic Rock Night met onze eigen Friese lead-zanger Jos Harteveld! Wie dit stel enthousiastelingen bij elkaar heeft gehaald verdient een medaille! Ook de gekozen songs waren voor ons allemaal voltreffers !! Heerlijke avond die naar meer smaakt…..


Jacques en Reini zegt:
Datum: 8-05-2022

Superband !! Volgende voorstelling(en) van jullie bij ons in de buurt komen we zeker weer!


Ruud Rutten zegt:
Datum: 8-05-2022

Volgeplakte, dampende zaal hier in Winterswijk waar we er volgens mij bij het eerste applaus al massaal lieten blijken hoe welkom jullie waren!! Daarna betaalden jullie dat vertrouwen dubbel en dwars uit met een van de beste voorstellingen die ik hier ooit zag. Vakmanschap was hoog gisteravond en jullie dames deden ook een flinke duit in het zakje… duidelijk professionals die deze muziek in hun vezels hebben!


Rommie zegt:
Datum: 8-05-2022

Zo genoten gisteravond!! Songs van Genesis, Supertramp, Yes en Floyd waren stuk voor stuk grandioos en verrassend ook na de pauze Earth&Fire en Solution wat fantastisch werd gespeeld met deze 9 man/vrouw band die een hoog nivo haalt, we kijken al uit naar de nieuwe voorstelling van jullie mooie gezelschap!!!


Hans Janssen zegt:
Datum: 8-05-2022

Volledig uitverkochte zaal in de Achterhoek zag en hoorde deze betoverende rockshow die prachtig in elkaar is gezet… Voor ieder wat wils en de muzikanten zijn goed gekozen. Dit lijkt echt op een ijzersterk team dat onderling ook nog eens onwijs veel lol maakt maar eerst en vooral hun instrumenten beheerst en dat sloeg over op ons. Dit was publiek dat hier met volle teugen van genoot en ik was er 1 van, dus kom maar terug hoor! groetjes Hans


Henry zegt:
Datum: 8-05-2022

Superavond in De Storm, van begin tot eind hele strakke en sterk bedachte show. Hele sympathieke muzikanten die er enorm veel lol aan beleven op het podium en dat slaat over op het publiek. Erg genoten….


Rob Sleeswijk zegt:
Datum: 8-05-2022

Hele volle zaal en hele goede band vanavond in De Storm Winterswijk. Ras-muzikanten ook. Erg genoten, dus houden zo!!


Ronald de Jong zegt:
Datum: 30-04-2022

10 met een griffel dit, echt waar!! Hele dag zitten nagenieten vandaag! Zo goed spelen jullie met 9 muzikanten na, dat t bijna griezelig is om al deze songs waarvan de bands amper nog bestaan tot leven komen. Voor mij de mooiste voorstelling die ik ooit zag in de Meerpaal !! Drums en de 2x gitaar waren voor mij de beste! Groetjes Ronald – (rock on…!)


Sanne zegt:
Datum: 30-04-2022

Grote klasse deze theatervoorstelling! Echt bizar goed…Genoten gisteravond van begin tot eind!


Astrid van der Poel zegt:
Datum: 30-04-2022

Een avondje theater van de bovenste plank! Eigenlijk speelde iedereen in deze 9-mans/vrouw band op top-level. Zeer goed ingestudeerd allemaal met de originele geluiden en de fantastische zang maakte het volledig af – oktober start jullie hele nieuwe show hoorden we en ik hoop dat jullie De Meerpaal dan ook weer komen verblijden met jullie hele sympathiek overkomende Rock-band die wat mij betreft tot de top behoort, groetjes Astrid x


Walter F zegt:
Datum: 30-04-2022

Mooie reacties allemaal. De Meerpaal ontplofte bijna ja – bij zoveel kwaliteit. Samenstelling en volgorde songs is uitgekiend en fantastisch – tip voor de volgende show : The Dance van Alquin – begreep dan in oktober weer een nieuwe voorstelling komt die weer langs alle theaters zal reizen Mooi!


Chantal Koenen zegt:
Datum: 30-04-2022

Hoe deze band de songs van Supertramp Genesis en Pink Floyd gewoon 1 op 1 fantastisch speelt, is ongekend. Nooit eerder een cover band gezien die dit tot in de kleinste details heeft in-gestudeerd. Niet alleen de gitaristen zijn bij jullie van top-nivo, ook de zang is supergoed en Bas/Toetsen passen er precies in, on-Nederlands goed was deze show en we genieten vandaag nog zeker even na….


Martin Bos zegt:
Datum: 30-04-2022

TOP! Mag nog langer hoor en kom maar snel weer terug. Knap dat jullie de moeilijke stukken ook zo grandioos hebben ingestudeerd. Prima zang ook! En de video bij In the Cage was schitterend 💪🤟


Patricia de Groot zegt:
Datum: 30-04-2022

Het was zo geweldig!!! Deze hele band is top!


Siebert Cannegieter zegt:
Datum: 30-04-2022

Lieve muzikanten van S.R.N. : ontzettend bedankt voor een onvergetelijke avond in Dronten…… In the Cage was voor mij de topper – echt fantastisch – Met geweldige video op het scherm die ‘sink’ was met het geluid. Knap gedaan ! Zang was fantastisch – maar deze hele band past als puzzelstukjes in elkaar. Dus kom maar snel terug in De Meerpaal met jullie nieuwe show!!


Jolanda de Graaff zegt:
Datum: 30-04-2022

Net thuis van bezoek aan De Meerpaal na een erg strakke en goed bedachte show qua songs. Heel bijzonder en gelukkig dus ook te zien in Dronten. Twee geweldige lead-vocals, twee gitaristen – echte profs – en drummer en toetsenisten ook heerlijk. Prachtige lijst met songs hadden jullie en ja, Rush is altijd een discussiepunt bij zoiets maar was mooie performance dat La Villa Strangiato – op sommoge passages ging de decibelmeter waar wij vlak achter zaten wel in het ‘rood’. Maar schitterende band waar iedereen op hoog niveau zijn of haar ‘mannetje’ staat


John Stemerdink zegt:
Datum: 29-04-2022

Mooie show die goed in balans was, Rush wel pittig maar erg knap gespeeld door gitaar bass en drums. Alle negen muzikanten haalden een bijzonder hoog niveau en de stemmen van de lead-vocalen zijn erg goed! Saxofoniste die ook de koortjes mee zingt is ook een voltreffer


Pieter zegt:
Datum: 29-04-2022

Indrukwekkend ! Muzikaal was dit helemaal top. Graag volgend jaar met jullie nieuwe show ook weer Zevenaar aandoen…..


Sylvia zegt:
Datum: 29-04-2022

Wat een rockshow zeg hier in Zevenaar. Dit hadden we zo goed niet verwacht….. een 10, echt Fantastisch! Mickey en Jos wat een prachtstemmen hebben jullie !!


Petra G zegt:
Datum: 29-04-2022

Avondje Musiater om nooit meer te vergeten!! Echte muzikanten!! Wat geweldig zeg: Pink Floyd, Yes, Genesis, Marillion: het ene werk werd nog beter uitgevoerd dan het andere. Heel dik boven onze verwachten deze klasse-band – HET WAS TOP


Rien Blanker zegt:
Datum: 29-04-2022

Wat een waanzinnig mooie avond in het Museatar waar de band Symphonic Rock Night alle verwachtingen nog eens overtrof met een hele strakke show waarin alles binnen de symphonic rock aan bod kwam. Keus van de songs zowel als de uitvoering van deze geweldige muzikanten was heel eerlijk gezegd gewoon een 10 !!


Jeroen zegt:
Datum: 29-04-2022

Geweldige avond gehad in Zevenaar ! Goede muziek met veel enthousiasme gespeeld. Wachten op chapter 3


Gert van der Steen zegt:
Datum: 26-04-2022

Een geweldig optreden in Veenendaal. Dit was het tweede optreden dat ik heb bijgewoond. Mooi dat elke cyclus zijn eigen nummers kent.
Als ik nog een voorzet mag geven zou ik graag eens iets zien van Renaissance.


Rien Dijkhuijzen zegt:
Datum: 25-04-2022

ON-Nederlands goed deze formatie! Twee keer gezien dit seizoen en steeds weer een lust voor oor en oog. Pure klasse!


Bart Sachse zegt:
Datum: 25-04-2022

Genoten van de show in Enschede op 22 april. De uitvoering heeft me echt positief verrast! O.a. Roundabout van Yes, In the Cage van Genesis, Crime of the Century van Supertramp: magisch uitgevoerd.

Ik zie jullie in the Third Chapter nog wel een niveau hoger schakelen: Supper’s Ready van Genesis…


Leo zegt:
Datum: 24-04-2022

Het was in 1 woord echt GRANDIOOS ! Super profs met ongelooflijke sterke rockshow


Hans Drost zegt:
Datum: 24-04-2022

optreden Kampen beleeft en zeer verrast door spectaculair optreden.
Geweldige muzikanten en mooie show,
Hopende dat we een volgend jaar weer S.R.N. in Kampen kunnen beleven.
Gasten bedankt voor een geweldige avond in de Stadsgehoorzaal !!!!!!
Gr Hans en Berp.


Robert groen zegt:
Datum: 24-04-2022

Was een geweldig optreden, echt fantastisch!!!
Voor de zanger en zangeres die ook de saxofoon speeld, speelden jullie met nieuwe oortjes?
Het leek wel of jullie continu ruzie hadden met de oortjes? Leid nogal af 😊
Maar echt het was een top avond, nummer van Rush…. HEERLIJK ik heb enorm genoten!! bedankt.


Jos van Hoef zegt:
Datum: 24-04-2022

Genoten in Kampen! Wat zijn jullie allemaal geweldige muzikanten. Mooi om te zien hoeveel lol jullie ook hadden! Mijn vrouw en ik zijn fan! Dank jullie wel voor een fantastische show!


Rommert van der Meer zegt:
Datum: 24-04-2022

Wat een heerlijk stel enthousiaste muzikanten op het podium.
Een geweldige set met nummers die op een passievolle manier vakkundig worden uitgevoerd.
Ontzettend genoten van het fabelachtige goede gitaarwerk in La Villa Strangiato van Rush door Joop Wolters!

Ook leuk Joop dat ik je na afloop nog even heb kunnen spreken 😀

Ontzettend veel succes de komende optredens en hopelijk zien we jullie nog eens terug in de Stadsgehoorzaal in Kampen.


Max van der Ven zegt:
Datum: 24-04-2022

Erg goede band. De originele versies zijn het mooist ja, hou die svp in tact !!!!


Ron van der Pol zegt:
Datum: 24-04-2022

Mooie band met goede vocalen, we hebben echt genoten en het enthousiasme was wel duidelijk bij de toegift, heel goed gekozen die afsluiter en sympathieke band


Bram van Zeenen zegt:
Datum: 24-04-2022

Jullie leveren kwaliteit en stralen plezier uit en dat is heerlijk. Hele leuke avond gehad ! Rush vonden we wat minder


John Wesselink zegt:
Datum: 24-04-2022

Een dikke 10 voor deze rasmuzikanten! En wat gingen ze samen met ons heerlijk los aan het einde! Super!! Mooie lichtshow ook…..


Dave Buisman zegt:
Datum: 24-04-2022

Een dikke 10, allemaal ras-muzikanten! Een mooie lichtshow ook van hoog niveau en ook de video’s waren prima! Wel eens met het handhaven van de originele versies in plaats van eigen solo’s want daar zitten we echt niet op te wachten…… Gitaar is bij jullie overigens in goede handen met die twee toppers


Sanne Pekelaar zegt:
Datum: 23-04-2022

Hele mooie voorstelling van deze band. Plus: supermuzikanten! Gekozen songs op dat nummer van Rush na. Min: niet aan originele (gitaar)solo’s gaan zitten bij Earth and Fire’s masterpiece People come, ook Money is beter met de originele solo hoewel jullie gitarist die dat speelde ook goed is. Maar hou het origineel in ere, zoals jullie bij de meeste songs gelukkig goed deden.


Pieter Borst zegt:
Datum: 23-04-2022

Prima prima prima. Zeer goede artiesten in een zeer speciale band. De beste die we hier zagen vat mij betreft. Alles was goed!! Supertramp Led Zeppelin Solution Focus ECHT alles! Ga zo door jongens en meiden !!


Job de Vries zegt:
Datum: 23-04-2022

Een 10!!! Echt geweldig. Jammer dat het niet uitverkocht was, want dat verdient een show als die van jullie dubbel en dwars!! Camel met Snowgoose mag er ook wel bij de volgende keer…


Addie H. zegt:
Datum: 23-04-2022

Micky we Love You !!! Wat een kneitergoede zangeres ben je !! Samenstelling van deze songs krijgt een dikke vette pluim ! Kom maar snel terug in Enschede !!


Johan de Visser zegt:
Datum: 23-04-2022

Mooie avond zeg!! Zo gevarieerd en goed gearrangeerd – wij geven jullie een dikke 10! Drums was misschien wat aan de harde kant maar jullie verdienen volle zalen met dit concept en de verrassend knappe keuze van de songs – alles bij elkaar een super-show!!


Ton B. zegt:
Datum: 23-04-2022

Een geoliede machine die duidelijk lol heeft met elkaar en tot deze geweldige prestatie kwam – keuze van de nummers is briljant en zeer gevarieerd


Jeanette de Bont zegt:
Datum: 23-04-2022

Heel tof!!! Genoeg afwisseling qua soort en instrumenten en iedere muzikant heeft bij jullie zijn of haar eigen bijdrage. Hulde voor dat mooie meisje dat voor het eerst mee deed. Wat een lef om daar in zo’n band te gaan staan… GIRLPOWER – ENSCHEDE LOVES YOU


Rob en Dieneke zegt:
Datum: 23-04-2022

Echt mensen een DIKKE 10 ! Wat een schitterende songs en zo fantastisch uitgevoerd. Kom maar snel weer terug in ons mooie Enschede 💪


Sandra van Leuven zegt:
Datum: 23-04-2022

Hele mooie avondvullende voorstelling in ons Muziekcentrum Enschede! Echt een goede band!! Het repertoire was perfect gekozen en wat een uitblinkers: voor ons de drummer en saxofoniste


Potkamp zegt:
Datum: 22-04-2022

We hebben erg genoten In Enschede van de zeer muzikale band , geweldige zang en bespelen van de instrumenten , wat wij een beetje jammer vonden was dat we wel wat meer bekendere nummers hadden willen horen bijv genesis , mama of against all ods , verder verbazen we ons altijd dat het meeste publiek zo droog is , stil op de stoel en tussendoor bij de snellere liedjes niet even meeklappen En staan , maar alleen aan het eind , en dan wel we want more roepen na het laatste lied , maar voor herhaling vatbaar de band


Edwin Stoker zegt:
Datum: 18-04-2022

Een avondje Veenendaal met vrienden. Geen idee wat mij te wachten stond. Vanaf het begin en glimlach en die is de hele avond gebleven. Wat een show en wat een rasartiesten. Ik heb voor mezelf en minpuntje……. waarom heb ik deel 1 gemist.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 17-04-2022

Je bedoelt Firth of Fifth – die gaan we spelen ja…


Robert zegt:
Datum: 17-04-2022

Beste muzikanten, ik heb genoten gisterenavond en kom graag nog eens. Ik hoop dat dan third of fifth ook op jullie setlist staat.


Hans Hendriks zegt:
Datum: 17-04-2022

Heerlijk nagenoten thuis en via spotify de songs herbeleefd… complimenten ook voor de prachtige Video’s die achter / boven de band werden getoond! Heel Professioneel en goed over nagedacht !


Rien van Velzen zegt:
Datum: 17-04-2022

Wat een super voorstelling op een magische avond in Lampegiet! Gauw weer terugkomen naar Veenendaal met jullie volgende show !!!


Quinten V. zegt:
Datum: 17-04-2022

Wakker en erg blij geworden met een heerlijke herinnering aan jullie magistrale voorstelling in een volle zaal gisteravond! Keuze van de songs erg zorgvuldig en uitgekiend door duidelijke kenner(s) van deze muziek-soort. De show was mooi in evenwicht en de muzikanten deden niet hun ‘eigen ding’ maar speelde in dienst van een hecht collectief dat een sterke onderlinge band lijkt te hebben – The Third Line komen we absoluut ook weer bekijken


Frank zegt:
Datum: 17-04-2022

Wat een lovende reacties EN TERECHT! Het was oprecht hartstikke leuk om jullie zo enthousiast en bevlogen op het podium je ding te zien doen. RESPECT!! Grote klasse, stuk voor stuk allemaal toppers zijn jullie…


Heleen zegt:
Datum: 17-04-2022

KEI GOED ! Niks aan veranderenwant elke theaterbezoekers die een beetje verstand heeft van muziek gaat na een dergelijke avond dol-gelukkig naar huis


Gert-Jan en Marianne zegt:
Datum: 17-04-2022

Geweldig was dit. Snel terugkomen jullie !! Fijne Pasen – Gertjan en Marianne


Sonja en Thiemo zegt:
Datum: 17-04-2022

Voor ons was het mooiste op deze top-avond dat de afzonderlijke muzikanten helemaal op gingen in deze geweldige muziek – jullie hebben het allemaal zo naar je zin op het podium en de klasse druipt er van af – ontzettend goed was het….


Erik van Leeuwen zegt:
Datum: 17-04-2022

Grandioos….Geweldige band. Zang was fantastisch en drummer ook – een dikke 10! Vele jaren doorgaan jullie en hulde voor degene die dit inititatief heeft genomen want deze voorstelling behoort tot de top in theaterland!!


Trudela zegt:
Datum: 16-04-2022

Geweldige avond in ons mooie Lampegiet-theater – alles viel op z’n plek bij deze top-band. Focus aan t eind was geweldig goed gekozen!! Rush vond ik wat minder, maar dat mocht de pret niet drukken….Het was een fantastische avond en de moeite dubbel en dwars waard – dus kom maar vaker onze kant op: Wageningen-Veenendaal


Leo en Natas zegt:
Datum: 16-04-2022

Wat een avond ! De meeste indruk maakten Jos en Micky: het stembereik van de zanger en zangeres. Super strak gespeeld ook alles door deze top-band. Wat zijn jullie steengoed zeg!!! ENORM GENOTEN hebben we!! De nieuwe voorstelling the third line gaan we zeker ook zien!!


Sylvia de Winter zegt:
Datum: 16-04-2022

Lampegiet-theater had een dikke vette voltreffer vanavond !! GE – WEL – DIG ! Kon niet beter – echt grandioos – doen jullie ook concerten in onze garagebox ???? 🤪🤪😜😜


Peter van Soest zegt:
Datum: 16-04-2022

Mooi en fantastisch ! Echt super genoten. Minpuntjes: niet steeds van het podium aflopen en geluid van de zang werd soms overstemd door de overweldigende instrumenten – maar wat een mooie show!!


Joke zegt:
Datum: 16-04-2022

Superavond met een voorstelling die je maar zelden hoort en ziet. Oude tijden herleefden. Leadvocalen waren super. Jullie zangeres kan zo bij Within Temptation zingen! Repertoire super afwisselen


Krista en Hendrik zegt:
Datum: 16-04-2022

Hele gave voorstelling. Genoten!


Jan zegt:
Datum: 16-04-2022

Vanavond in het Lampegiet theater kunnen genieten van deze fantastische band! Prachtige gevarieerde keuze van symfonische muziek van topbands. Zeer goed gebracht met heel veel enthousiasme, dit is voor herhaling vatbaar. Echt top!


Milko Kliemert zegt:
Datum: 16-04-2022

Super avond gehad. Top artiesten en goede keus van muziek, tipje voor de third edition ELO?


Ferdinand zegt:
Datum: 13-04-2022

Het was een fantastische ervaring. Jullie kiezen ook echt lastige nummers uit om te spelen, en dat ging perfect! Echt genieten. Ik hoop dat jullie in deze samenstelling nog lang doorgaan.


Marja van der Wel zegt:
Datum: 28-03-2022

Het was geweldig. We wisten niet zo goed wat ons te wachten stond, maar het overtrof onze stoutste verwachtingen!


Gerard zegt:
Datum: 9-04-2022

Gisteravond zonder verwachtingen naar jullie optreden geweest in de Stoep in Spijkenisse, had gewoon zin in een lekker avondje rock muziek.
Maar wat een mooie avond hebben jullie me bezorgd, heerlijk oude muziek op een heerlijke wijze uitgevoerd.
Blijf zo doorgaan, ik ga zeker meer naar jullie optredens.
Super gedaan, top


Tjeerd van der Meulen zegt:
Datum: 9-04-2022

Top avond in Spijkenisse. Genoten van goeie nummers die top vertolkt werden. Definitief een aanrader.


Dik van Buren zegt:
Datum: 9-04-2022

Magische avond met de wederopstanding van de bands die vrijwel allemaal niet meer bestaan: Pink Floyd Genesis Marillion en de Nederlandse Symphonic rock van Earth and Fire, Solution, Kayak in een knap gemaakt format waarin ook Yes en Rush nog aan bod kwamen. Dit alles fortreffelijk uitgevoerd door een ontzettend sympathiek overkomend gezelschap met uitstekende vocalen en instrumentalisten die stuk-voor-stuk meer dan hun instrument beheersten…


Jeroen zegt:
Datum: 9-04-2022

Hier past maar 1 woord: VOORTREFFELIJK


Yvonne zegt:
Datum: 9-04-2022

Wowwwww pure klasse dit 9 man/vrouws-gezelschap – en wat een lol maken ze onderling tijdens het optreden! Werkte aanstekelijk op de bom-volle zaal, we hebben een wereldavond gehad en gingen na de fantastische toegift met een heerlijk gevoel huis-waarts. Volgend seizoen zijn we er weer bij, zeker nu we hoorde dat het geweldige Radar Love dan als toegift wordt gespeeld….


Celeste zegt:
Datum: 9-04-2022

WERELDS! Had paar keer kippenvel zelfs zo mooi en zo perfect nagespeeld. Hele goede artiesten zijn jullie, bizar goed alle negen! Zang ook fantastisch jullie waren ge-wel-dig! TOP TOP TOP, tip: Get Ready van Rare Earth……


Theo van der Lans zegt:
Datum: 9-04-2022

KIPPENVEL! Echt grandioos dit, mensen ga dit zien!!!!!Q


Kristina G zegt:
Datum: 8-04-2022

Meesterlijke muzikanten die zelfs het razend knap gemaakte La Villa Strangiato van Rush ‘naar huis brachten’. Deze mensen kunnen dus alles op rockgebied coveren en dat is goed nieuws voor de komende jaren, want ik begreep dat dit een vriendengroep is die nog minstens tien jaar door zal gaan op dit superhoge niveau. Deze 9 mannen en vrouwen kunnen de allermoeilijkste songs gewoon moeiteloos naspelen…..


Jos Jansen zegt:
Datum: 8-04-2022

Very nice deze voorstelling, Genesis was voor ons de top met de lange stukken In the Cage en One for the vine. De zang is erg sterk maar vlak de gitaristen en drummer ook niet uit! Keyboard-duo klonk goed. Samenvattend: SUPER GOED deze band


Freek Klassen zegt:
Datum: 8-04-2022

DE STOEP: HET WAS TOP!!! Hele lekkere Rock en na de pauze de Hogeschool van de symphonische rock met Roundabout en La Villa Strangiato


Ronald zegt:
Datum: 8-04-2022

Met een bomvolle zaal genoten met half Spijkenisse van deze sympathiek overkomende vriendengroep. Een dikke 10 voor deze voorstelling!! En toch wel erg gaaf die video’s op de achtergrond – dat was een hele fijne visuele toevoeging. Stairway to Heaven was voor ons de topper


Robbert zegt:
Datum: 31-03-2022

Ook wij zagen de symphonicrocknight in Kunslinie…. Wat een feest van herkenning en vele bekende nummers in een on- Nederlands spectakel ontzettend goed met een supergoede 9-man/vrouw koppige band en heerlijke songs, stuk voor stuk


Jacqueline Beek zegt:
Datum: 31-03-2022

Was een feestje gisteravond in Almere! Geweldige zang en muzikanten die ontzettend goed zijn. Mijn favorieten van Pink Floyd en Marillion kwamen voorbij dus ik zat goed. Het was van begin tot het eind genieten. Ook nog even gedanst want stilzitten dat gaat natuurlijk niet in deze mood 🙂


Herman Heijne zegt:
Datum: 31-03-2022

Gisteren in Almere voor het eerst sinds lange tijd weer naar het theater geweest. Symphonic Rock Night … doet zijn naam eer aan! Heerlijk “bandje” zoals de lead zanger het noemde. Échte muziek!! De muzikanten en het publiek hadden er zichtbaar lol in. Niet alle nummers waren mij bekend. Thuis gekomen heb ik de playlist op Spotify gedownload en heb ik nog enkele uurtjes op de koptelefoon nagenoten van de muziek… Maar wat een prachtige performance. Ieder bandlid had minstens één nummer waarin zij/hij zich helemaal kon uitleven. Afgewisseld met droge opmerkingen en grapjes. Kortom heerlijke avond (en nacht) gehad. Bedankt daarvoor.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 31-03-2022

Goed punt. We hebben overigens vorige week bij ons concert in het theater in Oss uitgebreid stilgestaan bij het overlijden van Bert Ruiter, in de week dat hij overleed…


Rob zegt:
Datum: 31-03-2022

Wat een mooie lange avond in Almere! Dank daarvoor.
Zeker de aandacht voor de Nederlandse band vond ik prima!
Earth & Fire met People come, people go was een van de highlights – en nu geen grappen over blauwe leren pakken. Maar: de bassist van Earth&Fire is vorige week overleden; daar had je bij de aankondiging wel even aandacht aan mogen besteden. Interactie met zaal had eerder op een hoger plan gebracht mogen worden. In elk geval: een hoog rapportcijfer 😉 !


Dick zegt:
Datum: 31-03-2022

Was echt goed. Mag van mij in het 2e deel wat gevarieerder. Doe er een paar sympho hitjes in. Mbt Rush zou ik kiezen voor Xanadu. Verder vond ik Merlin, Easter en Stairway to heaven echt goed. Zo n block miste ik na der pauze. Volgende keer kom ik zeker.


Reini de Letter zegt:
Datum: 31-03-2022

Een 10 met een griffel echt waar! Hoe deze erg geroeide band (zag ze al in Kunstlinie in 2018) met nu veel betere lead vocalen iconische bands als Genesis (one for the vine!) Floyd, Supertramp, Earth and Fire, Focus etc, neerzet met 9 muzikanten in meer dan geweldig. Ja, Rush is meer alleen voor de echte die-hard fans ja, misschien inderdaad weglaten of een korte songs ervoor indeplaats….. Maar WAT een band zeg!


Cor zegt:
Datum: 31-03-2022

Geweldig optreden in Almere, ik heb genoten. Mijn voorkeur is Supertramp en Pink Floyd, jullie hebben die nummers super goed gespeeld. Even terug in de jaren 70, geslaagde avond gehad. waarvoor dank. Was het wachten en uitstellen meer dan waard.


Hans zegt:
Datum: 31-03-2022

Gisterenavond wederom weer genoten van jullie in Almere.
Hoop dat de derde show snel komt. m.a.w. kom snel weer terug naar Almere.
Een aanrader voor iedereen.


Gerard zegt:
Datum: 31-03-2022

Wij hebben geweldig genoten van SRN. Mijn voorkeuren Pink Floyd, Supertramp, Yes en Led Zepplin zijn heel goed gespeeld. Een fijne avond gehad in Almere. Echt een aanrader!


Hanneke de Boer zegt:
Datum: 31-03-2022

Veel terechte lof voor deze superband. Mee eens ook. Alleen zou ik nooit Roundabout en het nog heftigere La Villa Strangiato achter elkaar zetten, of beter: een korter Rush-nummer spelen zoals Tom Sawyer…..
Vocaal lead was het trouwens ook buitencategorie met deze Jos en Mikki !


Manissa zegt:
Datum: 31-03-2022

Hele mooie variatie in de gekozen songs op een superavond die we hier niet vaak zien met deze kwaliteit – terugkomen graag!! We hebben zo ontzettend genoten van deze toppers en de gekozen songs !!!


Max zegt:
Datum: 31-03-2022

Muzikaal zat dit heel erg goed in elkaar. Samenspel was uitgekiend en zeer goed. Complimenten voor de samensteller van de gekozen songs: kon bijna niet beter


Simone Lelie zegt:
Datum: 31-03-2022

Super!! De goeie ouwe tijd herleefde in theater Kunstlinie Almere ! Alles was goed, drummertje was fantastisch – volgend jaar zijn we er zeker weer bij


René Peters zegt:
Datum: 30-03-2022

Fantastisch ! Goeie keuze van de gespeelde stukken – fijn dat deze muziek hiermee volledig doorleeft en dat jullie bijna 1 op 1 de grandioos gemaakte songs spelen


Pieter G. zegt:
Datum: 30-03-2022

Geweldig was dit! Hele goede show in Kunstlinie waarin de symphonische Rock voortleeft als zelden tevoren….


Simon zegt:
Datum: 30-03-2022

Ontzettend goede show in Kunstlinie Almere. Topband die zeer goede opleiding heeft gehad, keus van de nummers helemaal top. Wel jammer is dat bandleden steeds op en af het podium gaan, maar wat een kwaliteit zeg!!


Gustav zegt:
Datum: 30-03-2022

Geweldige avond gehad door prima voorstelling. Goed gezongen, de lead zangeres heeft een loepzuivere stem met groot bereik, de lead zanger stond ook zijn mannetje.
Een aanrader voor iedereen voor een rock avond.


Hans Zweedijk zegt:
Datum: 30-03-2022

In Oss geweest. Geweldig wat jullie presteren, goede gedreven muzikanten waar het plezier vanaf straalt wat de show ten goede komt.
Geweldig dat het Earth and Fire nummer People come, people go van deze geweldige band voorbij kwam. Houd Earth and Fire in de show want die hebben zoveel mooie nummers gemaakt!
Rush spreekt me minder aan (te lang, te heavy).
Tips: Fox on the hill van Camel, denk ook aan Joe Jackson en Alan Parson’s Project die ook veel moois gemaakt hebben.
Ga zo door, volgende keer ben ik zeker weer erbij !


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 27-03-2022

In onze nieuwe show The Third Line zullen we de algemene tips ter harte nemen: zeker die om de iets langere songs van 7, 8 minuten te laten afwisselen door korte…


Henri van Uden zegt:
Datum: 27-03-2022

Ik heb genoten van het grote vakman/vrouwschap van jullie allemaal! Stuk voor stuk uitstekende muzikanten.
Chapter 3 is om naar uit te kijken.
Toch wil ik een kanttekening plaatsen: de liedjes na de pauze zouden wat meer afwisseling kunnen gebruiken, bijvoorbeeld door lange nummers af te wisselen met korte nummers en ook wat te variëren in bekend en onbekend.
Ik ben zelf een liefhebber van symphonic rock, maar voor degenen die dat gevoel iets minder hebben kan het een lange zit worden.
Dan nog een tip: Song for America van Kansas.
Let wel het is geen kritiek wat ik schrijf, want ik snap dat je als muzikant graag wil tonen wat je in huis hebt.


Ron Entken zegt:
Datum: 26-03-2022

Gisteravond in Oss geweldige avond gehad, prachtige uitvoering van Rush’ la villa strangiato! Misschien je keer een wagen aan xanadu van Rush. Op de live cd maar ook op YouTube geweldige uitvoeringen!


Lieneke zegt:
Datum: 26-03-2022

De spreekwoordelijke 10 met een griffel is inderdaad op z’n plaatst voor deze voorstelling! Kijk al uit naar de ThirdLine show – wat een goeie en uitermate vrolijke, sympathieke band !!


Aswin O zegt:
Datum: 26-03-2022

Pure klasse deze SYMPONIC ROCK NIGHT gaat t zien mensen!!! Ontzettend goed was het in het uitverkochte Lievekamp Oss


Leon Peeters zegt:
Datum: 26-03-2022

Magistrale avond….zo goed en dat was nog boven onze verwachting hier in Oss want dit was qua vocalen zowel als instrumenten feilloos!! Twee topvrouwen en zeven kerels die duidelijk niet hebben zitten slapen tijdens hun muzikale vorming. Een groep kundige en vrolijke musici die lol maken met elkaar en vrijwel foutloos deze lastige muziek voor het voetlicht te brengen wat ontzettend goed is gelukt… een 10 met een griffel voor deze knap bedachte voorstelling 👏


Patricia van Velzen zegt:
Datum: 26-03-2022

Een van de allerbeste muziek shows die we ooit zagen in De Lievekamp inderdaad en dit smaakt naar meer…. Hoorde na afloop dat de nieuwe theatershow van deze kanjers alweer in de steigers staat onder de naam
third line. Met volledig nieuw repertoire vol topnummers van de topbands die deze stroming op de kaart hebben gezet; ik kijk er naar uit en met mij de hele zaal die gisteren aanwezig was bij deze epische avond !!!


Herman zegt:
Datum: 26-03-2022

Jullie hebben gisteren een goede muzikale show op de planken gezet! Het blijft natuurlijk een beetje ‘vreemd’ om hier zittend naar te luisteren (zonder een biertje in de hand). Leuke interactie met het Osse publiek.

De gekozen muziek en die van (on)bekende nummers: top!

Tip voor deel 3: Home by the sea van Genesis.


Marc zegt:
Datum: 26-03-2022

Oss 25 maart ’22


Wim zegt:
Datum: 26-03-2022

Lievekamp Oss 25maart

Genoten van de muzikale show van begin tot einde
Wat een goede replica’s van het origineel
Top muzikanten
Ik wacht op deel 3 👊

Tip voor in jullie repertoire
Mad man moon van Genisis
Another day van Dreamtheather

Groet Wim


Sylvia zegt:
Datum: 26-03-2022

FAN-TAS-TISCH WAT EEN AVOND! Kom maar gauw terug in Oss met de volgende show, wat een klasse zeg en inderdaad prachtige keuzes deze songs !


Estelle zegt:
Datum: 26-03-2022

Een dikke vette 8! Echt heel goed. Paar liedjes wat onbekender maar konden ons niks bedenken wat er nog beter kan aan deze fantastische show. Onderlinge chemie muzikanten werkte aanstekelijk – ze hebben er zoveel plezier in!! Compliment voor degene(n) die dit hebben opgezet en ga zo door, het was een geweldige show ❤️


Rint de Bruin zegt:
Datum: 26-03-2022

Geweldige avond, mooie keus van de nummers en van deze topmuzikanten! Sommige nummers waren iets te lang, maar wel mooi


Wim zegt:
Datum: 19-03-2022

Geweldige avond gehad met alleen maar toppers op het podium. Bij een volgende editie zijn we zeker weer aanwezig


Sonja zegt:
Datum: 19-03-2022

Vooral doorgaan en zeker hier terugkomen met de volgende show, grandioos was het de hele zaal ging compleet uit hun stekker…het had wel 4 uur mogen duren. Voor ons waren de sax en drums de toppers.


Peter van den Bogaert zegt:
Datum: 19-03-2022

GE-WEL-DIG !! Kon t beter? Nee! Of toch wel: volgende keer iets van Gilmour, Gdańsk??? Zou hemels zijn…


Rineke zegt:
Datum: 19-03-2022

Goede show, goede muzikanten. Echt heel erg goede voorstelling, dit zien we niet vaak hier zulke klasse


Pieter Koerts zegt:
Datum: 19-03-2022

Heerlijke avond, elke song – bekend of niet bekend – was raak. De hele zaal ging uit zijn plaat ! Echt geweldig


Sanne zegt:
Datum: 19-03-2022

Heerlijke avond in Veluvine Nunspeet, grote klasse band en de repertoire-keuze is echt briljant, bekende en minder bekende nummers die vervolgens zeer spectaculair waren. Heel goed bedacht dit!!!


Edwin Heesakkers zegt:
Datum: 18-03-2022

Wow. Wat.Was.Dat.Gaaf! Erg genoten van jullie in ‘ons’ theater het Speelhuis! Heel mooi gebalanceerde sound ook! Complimenten voor de line-up, geweldig, keuze van de nummers – super leuk om jou Joop Wolters ook weer eens te zien en te horen na ±20 (!) jaar! TOP!


Jos zegt:
Datum: 18-03-2022

Dat was genieten in het speelhuis in Helmond op 16 maart! Wat een topmuzikanten! Voor mij was de topper Divergence (solution), waar het thema halverwege uit de electrische gitaar kwam (knipoog naar “Tommy” van Focus) en het nummer afgesloten werd door een GEWELDIG duel tussen sax en gitaar! Topklasse!


Patrick le Clercq zegt:
Datum: 18-03-2022

Bedankt voor de geweldige performance die jullie gaven op 16 maart in het Speelhuis in Helmond. Ik heb ervan genoten. Hoop jullie gouw weer te zien


Monique van Hoof zegt:
Datum: 18-03-2022

16-03-2022 een geweldige avond muziek- sensatie gehad in Helmond. Wat een muzikaal talenten!


Rudolf zegt:
Datum: 17-03-2022

Fantastisch concert in Helmond! Geweldig hoe de band de diverse (complexe) nummers van verschillende (legendarische) bands goed zo heeft kunnen spelen. Naast de meer op de voorgrond tredende bandleden waren ook de drummer en bassist bijzonder sterk. Bijvoorbeeld in La Villa Strangiato van Rush; voor mij een van de hoogtepunten van de avond.


SRN zegt:
Datum: 17-03-2022

Bedankt Helmond voor alle complimenten!! Vanaf september/oktober draait onze fonkelnieuwe show The Third Line, met 18 ‘nieuwe’ songs uit de Symphonic Rock!


Leo zegt:
Datum: 17-03-2022

Schitterend was het!!! Saga zou ook leuk zijn voor jullie, of Kansas: Carry on my Wayward song ook. Verder pure klasse dit en erg knap samengesteld zowel qua Line-up als deze setlist.


Rianne en Pascal zegt:
Datum: 17-03-2022

HEEL GAAF! Wat een show zeg! Gaaf, gevarieerd. Enkele songs moest ik vanuit een diep Gaalen maar wat waren die nummers gaaf zeg! Tip: dwarsfluit naast de microfoon houden ; minder ruis en leuke om te zien…. We gaan jullie overal tippen – deel drie komen we met meer man – groet Rianne en Pascal


Fred zegt:
Datum: 17-03-2022

WAANZINNIG!
Wat hebben we gisterenavond genoten tijdens jullie optreden in Helmond. Voor de tweede keer en was het beter? ABSOLUUT. Vooral de oude nummers van Yes (Roundabout) en Genesis (In the cage) waren heerlijk om te horen en de afsluiter Focus (prima jodel ;)): super. Jullie enthousiasme is aanstekelijk en het repertoire bestaat uit technisch complexe nummers. We zien heel erg uit naar volgende keer en wat ons betreft de vele keren daarna.
Nogmaals dank en een beter begin van mijn vakantie kan ik me niet voorstellen.


John P. zegt:
Datum: 17-03-2022

Geweldig, echt waar! Kunnen jullie ook Deep Purple, Uriah Heep en Black Sabbath gaan spelen?


Peter zegt:
Datum: 17-03-2022

SCHITTEREND!


Ruud de Vries zegt:
Datum: 17-03-2022

Erg genoten. Goed dat niet alleen de bekende covers horen, heel verrassend en goed gecomponeerde opbouw van de show en voor ons waren de toppers de drummer en de beide gitaristen


Simone zegt:
Datum: 17-03-2022

Een 8 voor de nacht! Fantastische versies van voor ons al bekende songs! Ontzettend knap uitgevoerd door een band die zoveel lol maakt ook. Volle zaal die genoot van alles wat er langs kant, zo’n leuke avond gehad!!


Petra Boekesteijn zegt:
Datum: 17-03-2022

Voor ons waren de duidelijke nummer 1 en 2 het prachtige duel in het nummer van SOLUTION en natuurlijk dat mooie stuk van EARTH AND FIRE, grandioos gespeeld en leuk om naar te kijken


Carolo zegt:
Datum: 17-03-2022

Super Mooi – zang ook geweldig….. zo genoten van deze muziek en deze band – 2 gitaristen van top level maar eigenlijk was iedereen in deze band goed en maken ze duidelijk lol samen en dat is altijd een goede basis voor een voortreffelijke voorstelling zoals deze fantastische Symphonic Rock Show


Rien zegt:
Datum: 17-03-2022

Pink Floyd en Stairway to Heaven waren de toppers maar eigenlijk was alles grote klasse en wat een mooie, grote band die er erg veel lol in heeft. Zeker terugkomen jullie met je volgende show!

Rien


Renee zegt:
Datum: 17-03-2022

Het beste dat we hier in Het Speelhuis hebben gezien van alle muziek-shows. Uitgekiend samen gesteld, volledig in balans. Vriendschap van deze musici spat van het podium af en de interactie met ons als publiek door diverse muzikanten was geweldig. Een schitterende avond met songs van Pink Floyd, Genesis, Supertramp, Marillion en ook Nederlandse topnummers met Kayak, Solution als topper voor mij People come People Go. Hoorde dat deze Tour 14 mei klaar is en dat deze 9 mans-vrouw band al aan een fonkelnieuwe show werkt die er in najaar 2022 het licht zal doen schijnen voor nog eens een 2 jarige theatershow


Sandra zegt:
Datum: 17-03-2022

Te gek!!Fantastisch wat een band, had van ons nog veel langer mogen duren. Kwaliteit spat er van af


Anja zegt:
Datum: 17-03-2022

Geweldige show in Helmond gezien vanavond – supergoed en jullie mogen zeker vaker komen. Band was goed en de leadzang ook, iets meer praatjes me het publiek zou helemaal top zijn…

Volgend jaar zeker terugkomen !!


SRN zegt:
Datum: 17-03-2022

De foto staat op de Facebook-pagina van Symphonic Rock Night


Marianne Figaroa zegt:
Datum: 16-03-2022

Vanavond in Helmond geweest. Was erg gezellig en wat een goede artiesten zijn jullie. Waar kan ik de foto vinden?


Henk en Riet zegt:
Datum: 13-03-2022

Hele dag nagenoten en muziek gedraaid die gisteravond werd gespeeld! Een van de mooiste avonden in de Lawei, waar toch al heel wat “grote” namen ook hebben gestaan.

Hoe deze band met 9 muzikanten de symfonische rock laat voortleven is ongekend. Zoveel passie en zuiverheid!!! Foutloos optreden en zeker zullen wij de volgende show THE THIRD LINE ook gaan bezoeken


Tom zegt:
Datum: 13-03-2022

Concert op zaterdag 13 maart in de Lawei bezocht.
Wow wat een avond, wow wat een speelplezier straalde van de band af.
Ze hadden er echt zelf lol in.
Heerlijke muziek die jammer genoeg tegenwoordig niet meer wordt gemaakt. Jammer !!!!


Carla Kramer zegt:
Datum: 13-03-2022

GRANDIOOS dit stel erg leuke mensen die voortreffelijk de muziek van onze helden laat voortleven… Verschrikkeijk mooie avond vol topmuziek die je verder eigenlijk nergens meer hoort


Kees zegt:
Datum: 12-03-2022

Wat een geweldige avond in ons Lawei-theater zeg! Schitterend gewoon die songs van grootheden als Pink Floyd, Genesis, Yes, Rush en Supertramp en niet te vergeten de NL trots Kayak, Earth&Fire en Solution.


Lieve zegt:
Datum: 12-03-2022

Hoe deze band Supertramp en Marillion laat voortleven was briljant, maar wat wil je ook met zo’n grote band met maar liefst 9 topmuzikanten en een geweldige ritme-sectie als basis


Sjef Hanssen zegt:
Datum: 12-03-2022

De verrassing zat hem gisteravond in de song van Solution, waarbij gitaar en saxofoon een spannend duel met elkaar uitvochten. Schitterend nummer trouwens en het hardste applaus van de avond was zeker en vast dik en dik verdiend. Andere gitarist schitterde inderdaad ook in ‘zijn’ songs en de zang is prima de luxe bij deze band!!!!


Gert zegt:
Datum: 12-03-2022

Enorm genoten van deze show!


Pol zegt:
Datum: 12-03-2022

Supermooie muziek van een pleasant gezelschap ras-artiesten – zij brachten de bands die allemaal nergens meer optreden tot leven! Hoogtepunt was Monika’s saxofoon in duel met Anand’s gitaar. Joop was op gitaar ook meer dan geweldig en de drummer Tim eveneens fantastisch en fout loos – leadzang van Jos en Micky was vlekkeloos….


Sjef Raadgever zegt:
Datum: 12-03-2022

Pleasant en grandioos de voorstelling die we gisteravond mochten beleven in Rex…. Wat een mooie chemie tussen die ‘Olanders’ die perfecte voorstelling afleverenden – waar hoor je nog zulke vertolkingen van Pink Floyd, Genesis, Marillion en waar zie je zulk plezier afspatten van het podium met ook twee dames die hun ‘mannetje staan.


Marianne van Staveren zegt:
Datum: 6-03-2022

Fantastische band! Echt een aanrader!!! 2,5 uur knallen (wel half uur pauze in t midden), prima zanger en zangeres en alle muzikanten beheersten hun instrument ten volle. Fantastische beelden ook op de achtergrond – grote klasse allemaal!


Gerard Eenhoorn zegt:
Datum: 6-03-2022

Blij wakker geworden na een fantastische avond in ons Geert Teis Theater. Een van de beste voorstellingen die we ooit zagen, met 9 gepassioneerde muzikanten onder wie twee dames die de pannen van het dak speelden. Waarheidsgetrouwe uitvoeringen van het werk van Genesis, Pink Floyd, Marillion en de Nederlandse bands met de songs van Solution en Earth and Fire als hoogtepunt. Zeker voor herhaling vatbaar dit Sympathieke stel mensen met een hele bijzonder mooie videopresentatie ook!


Harry Schnieders zegt:
Datum: 6-03-2022

Geweldig genoten van de show in Stadskanaal. Super muzikanten met een passie voor de muziekstijl. Wat mij verbaast is dat de top 2000 vol staat met deze muziek maar dat het theater dan niet is uitverkocht. Maar wij hebben een geweldige avond gehad. Vooral de nummers van Rush en Ponk Floyd vond ik super. Tot de volgende keer.


Carin Waijer zegt:
Datum: 6-03-2022

Gisteren genoten van een heerlijke avond muziek. Mijn man en ik zijn enorme Marillion fans en we werden getrakteerd op maar liefst 3 nummers. ook waren we blij verrast dat er een nummer van Rush werd gespeeld. Voor herhaling vatbaar!!!


Shirley zegt:
Datum: 6-03-2022

Voortreffelijk opgezet – zowel het goden repertoire als de mensen die dit zelfs meer dan voortreffelijk uitvoerden


Jacob Mulder zegt:
Datum: 6-03-2022

Ja was geweldig – kan niet anders zeggen!


Rien de Bakker zegt:
Datum: 6-03-2022

Geweldige show in Geert Teis gezien van een band die aan elkaar klit van genegenheid en een dikke pluim voor de samensteller van dit geheel en het repertoire. We hebben een hele mooie avond gehad met louter topmuzikanten


Jorrit Bruggink zegt:
Datum: 27-02-2022

Onverwacht spectaculair deze act in ons Stadstheater en een waanzinnige avond! Zo gingen wij na 2,5 uur van deze supermooie avond huiswaarts. Dat deze muzikanten vrijwel alles kunnen binnen het genre van de symfonische rock werd al snel bewezen. Gitaristen Joop en Anand en drummer Tim sprongen eruit, maar de vocalen van Micky en Jos ook. Bassist foutloos en ook zeer steady en de sax van Monica scheurde heerlijk – en niet alleen in Money! De twee toetsenisten zorgden voor die karakteristieke sound die de symfonische rock de bodem geeft; en daarmee voor de benodigde jus op deze heerlijke maaltijd. Volgend seizoen vanaf september 2022 een volledig nieuwe show begrepen wij, met weer 18 nieuwe symfonische rock-krakers met daarnaast heel wat bekend werk uit de top2000 hoorden wij na afloop al…. nu al zin in!!


Mark zegt:
Datum: 27-02-2022

Top Avond. Bedankt.

Easter was echt prachtig. En gelukkig ontbrak mijn favoriet La Villa Strangiato niet (Neil Peart lives on!)


Marcel Schneiders zegt:
Datum: 27-02-2022

Gaaf concert in Stadstheater Zoetermeer 26-2-22! Gedurfd om ook het “langere” werk van Yes en Rush te spelen.


Frans Breukel zegt:
Datum: 27-02-2022

Mijn verjaardag is uitbundig door jullie en ons gevierd, 75 ben ik nu, mede dankzij jullie pracht uitvoering in Zoetermeer, 26-2-2022


Siska de Vreede zegt:
Datum: 27-02-2022

Erg goed! Super! Hele goede muzikanten, totale show was goed in elkaar gezet met geen enkel zwak nummer. De zangeres was voor ons de topper!


Rens zegt:
Datum: 27-02-2022

Beste coverband ooit gezien, een dikke vette 8. Er stond ook echt een band die er onderling lol in heeft. Perfecte avond gehad!!


Robert Harders zegt:
Datum: 27-02-2022

Jeetje wat was dit een geweldige avond in ons Stadstheater te Zoetermeer. IJzersterk collectief dat de ene na de andere fantastische legendarische compositie de zaal in slingerde. Sterke ritmesectie, prima zang en twee waanzinnige gitaristen. De beide dames haalden ook een dikke vette 8, Symphonic Rock Night jullie zijn een schitterende band!!


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 24-01-2022

The Second Chapter wordt hervat!
Vanaf 18 februari gaan we weer knallen…
Tickets uitsluitend verkrijgbaar bij je lokale theater
TOURSCHEMA:
18/02/22 VELUVINE – NUNSPEET –
26/02/22 STADSTHEATER – ZOETERMEER –
05/03/22 GEERT TEIS – STADSKANAAL –
11/03/22 ‘T GETOUW- MOL REX –
12/03/22 DE LAWEI – DRACHTEN –
16/03-22 SPEELHUIS – HELMOND –
25/03/22 DE LIEVEKAMP – OSS –
30/03/22 KUNSTLINIE – ALMERE –
08/04/22 DE STOEP – SPIJKENISSE –
16/04/22 LAMPEGIET – VEENENDAAL –
22/04/22 WILMINKTHEATER – ENSCHEDE –
23/04/22 STADSGEHOORZAAL – KAMPEN –
28/04/22 KUNSTWERK – ZEVENAAR –
29/04/22 DE MEERPAAL – DRONTEN –
07/05/22 DE STORM – WINTERSWIJK –
12/05/22 THEATER – SNEEK –
13/05/22 MUNTTHEATER – WEERT –
14/05/22 LUXOR THEATER – ROTTERDAM –


Jacob Schuurman zegt:
Datum: 23-11-2021

Heerlijk deze band! Zo genoten.!!Waar zie je deze fantastische muziek nog??? Nou in de theaters dus, bij the symphonicrocknight! Ze toeren nog door het hele land, dus ga dit zien mensen….


Valentijn van Dongen zegt:
Datum: 23-11-2021

Mooie avond zeg, en inderdaad een heel erg goede band en prima keus van de nummers. Bizar goede show! Het schitterende lange nummer van Earth and Fire was voor ons het hoogtepunt!


Rint Vlap zegt:
Datum: 21-11-2021

Fantastisch !!! Ga dit zien, echt de moeite dubbel en dwars waard. Van Genesis tot Rush en van Pink Floyd tot Earth&Fire – Muzikanten waanzinnig, vooral de beide gitaristen en de drummer zijn van erg hoog nivo!!!!


Milan zegt:
Datum: 21-11-2021

Wat een feest zeg. Ja. Symphonic Rock Night was voor ons (groepje van vijf echte liefhebbers) de beste show die ik hier ooit zag. Nu ben ik ook muziekliefhebber, maar dit hadden ze ECHT zo goed ingestudeerd en bedacht, een dikke 10 echt waar.


Rob van Vossen zegt:
Datum: 21-11-2021

Wat een gezellig avondje hebben we beleefd met deze goed opgeleide jongens en meiden (hoog conservatorium gehalte dachten wij) van de SymphonicRockNight ! Erg goed samengesteld dit gevarieerde programma langs het hele oeuvre van de binnen- en buitenlandse Symfo. Waar hoor je deze bands nog, die bijna allemaal niet meer bestaan. Genesis werd voortreffelijk gespeeld, maar dat gold ook voor Rush, Marillion en Pink Floyd. Korte technische maleur werd soepel opgelost door de sympathieke bandleden die met een lach deze echt hele goede show presenteerden en daar werden wij in de zaal dan ook weer heel erg blij van! Volgende show is met geheel nieuw repertoire hoorden we dus in seizoen 2022/2023 zijn we graag weer van de partij…..


Thea zegt:
Datum: 21-11-2021

Prachtige theatershow van de Symphonic Rock Night vanavond gezien in Markant! Enthousiaste band, die vreselijk goed hun instrument beheersen! Genesis spelen alsof het de band zelf was, hetzelfde gebeurde bij veel meer nummers – echte profs die plezier maken en dat uitstralen!


Rina zegt:
Datum: 7-11-2021

Het kon niet op zaterdagavond in De Voorveghter in een bomvol theater waar geen muis meer bij kon. De sfeer was geweldig en de interactie tussen publiek en band werkte geweldig. Super kwaliteit en 1 op 1 prachtig gespeeld en gezongen deze klassiekers uit de Symphoniche Rock-muziek die wij alleen nog herinneren als de beste muziek die ooit is gemaakt. Genesis, Yes, Pink Floyd en prachtige vertolkingen van de songs van Nederlandse bodem: Earth&Fire, Solution, Kayak en als toetje Focus. Een van de beste avonden hier voor ons!! Topband van professionals en supergoed zangwerk


Gerhard Borger zegt:
Datum: 7-11-2021

Berichtinhoud
Hallo SRN,

Bedankt voor een puike avond in Hardenberg. Het was een mooie mix van hard/zacht en bekend/minder bekend.
Nieuwe nummers voor mij waren die van ELP en Earth (zonder Wind) & Fire


Sabine de Goede zegt:
Datum: 7-11-2021

Eindelijk weer eens een voorstelling in Voorveghter met een rockband die de verwachtingen volledig waarmaakte. Samenvatting: de zanger en zangeres waren fantastisch, het samenspel aanstekelijk en de drummer fantastisch!


Pieter Blok zegt:
Datum: 7-11-2021

Ja zeer professioneel deze show, en voor mij was Merlin was echt een kadootje!


Kostas zegt:
Datum: 7-11-2021

Hele mooie voorstelling in onze uitverkochte Voorveghter. De show was van a tot z voortreffelijk. Veel variatie en prachtige lichtshow. Geluid was soms op t randje van iets te hard. Van mij mogen jullie wel vaker komen: muzikanten stuk voor stuk sterk en zang was ook erg zuiver. Jullie Stairway to Heaven was een voortreffelijke uitvoering!!


E Perdok zegt:
Datum: 16-10-2021

Gisteravond 15 October deze muziekanten gezien
en gehoord, in één woord fantastisch, we hebben genoten. Het was echt jeugdsentiment.


R. de Vries zegt:
Datum: 16-10-2021

Schitterende avond beleefd! Echt fantastisch 👏👏👏


Ronnie zegt:
Datum: 16-10-2021

Heb volop genoten van de uitgebalanceerde voorstelling van een geweldige, professionele rockband met louter toppers. De opbouw van de voorstelling en de balans in beide sets maakten er een van de beste theatervoorstellingen van die we ooit zagen. Vandaag ga ik wat oude vinylplaten uit de kast trekken en nog eens nagenieten van de originele versies, al waren deze 9 hier en daar zeker in staat dat niveau nog zelfs te verbeteren…


Johan zegt:
Datum: 16-10-2021

Heel erg leuke avond in Barendrecht in een lange voortreffelijke show. Saxofoniste was geweldig, maar de hele band draait op hoog niveau. Goed ook de uitleg waar deze muziek toen het werd gemaakt precies over ging.


Sanne zegt:
Datum: 16-10-2021

In tranen bij het fantastische Easter gisteravond. Zo mooi!! Heerlijk om weer live te genieten van jullie mooie muziek. Tot deel 3!!


Joke zegt:
Datum: 16-10-2021

Waanzinnig!! Een dikke 10. Heerlijke nummers van Genesis, Pink Floyd, Marillion. Gewoon geweldig. Super goede band.


John zegt:
Datum: 16-10-2021

Het was heel erg goed gisteravond in Het Kruispunt! WAT een band! Echt mooi! Fijn theater ook in ons eigen Barendrecht, vriendelijke mensen!


Vincent Spijkers zegt:
Datum: 5-10-2021

Nog even mijn reactie ook op afgelopen zaterdag. Jullie samenspel is uitgekiend en geweldig. Alles sluit goed op elkaar aan , geweldige musici is er bij elkaar gebracht en de zang was inderdaad pico bello. Steen en steengoed. Het was een mooie show van maar liefst 2 en een half uur plus pauze, maar het had van ons gerust nog wel een uurtje door mogen gaan. Razend knap hoe jullie deze toch ingewikkelde muziek volledig soldaat hebt gemaakt…. Kom 100% zeker de volgende tournee met jullie nieuwe repertoire weer!! Waar dan ook!!! Groetjes, Vincent


Kasper Verkerk zegt:
Datum: 4-10-2021

Na lange tijd weer naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en gelijk een voltreffer met Symphonic Rock. Voor ons was jullie show een 10+. Geweldig!!! Zeer goed, sfeervol, uitstekende musisci. Tip: Zet de bassist wat meer in t zonnetje. Dat verdient hij! Betoverende zangeres jullie Nikki ! Ook de Genesis en Pink Floyd-nummers waren grandioos uitgevoerd, maar dat gold eigenlijk wel voor elk nummer…


Peter zegt:
Datum: 4-10-2021

Een dikke 10+ De show was Onwijs goed. De eigen muzikaliteit van jullie in de bekende nummers was fantastisch. Zangeres stak er bovenuit, Lekker zo doorgaan!


Dirk van der Velden zegt:
Datum: 29-09-2021

Super avondje genieten was dit. En die volle zaal alleen al na een jaar nagelbijten. De hele zaal was vanaf de opener School van Supertramp onmiddellijk betoverd in onze Stadsgehoorzaal in Vlaardingen, blij dat Corona dit weer mogelijk maakte… Verrast ook. Want waar zie en hoor je deze muziek anders nog? En zoveel kwaliteit en met de originele geluiden? Pink Floyd, Genesis, Supertramp, Rush, Focus, Solution, Earth and Fire etc. bestaan niet meer toch? Deze Symphonic Rock-band bood ons een heerlijk alternatief. Top!!! Ja, mensen, gaat dit zien!


Frans van Kralingen zegt:
Datum: 29-09-2021

Prima avondje met heerlijke muziek gezien zaterdag. Een mooie originele setlist hadden jullie. Knap! Van A tot Z gebiologeerd gekeken en geluisterd. Er was inderdaad met die 9 man/vrouw heel veel te zien op het podium en het vakmanschap spatte van de snaren, stokken, toetsen en kelen af! Ga dit zeker zien mensen! Pure klasse 💪✌️🤟


Simone en Stephan zegt:
Datum: 29-09-2021

Deze Symphonic Rock Night is het pareltje van alle muziek-voorstellingen in de Nederlandse theaters. De band heeft zich vanaf 2018 met steeds weer betere musici ontwikkeld tot een ijzersterk collectief. Twee toetsenisten, twee gitaristen, twee leadzangers (m/v) en een heerlijke ritmesectie + saxofoniste: het kon niet op! Pure kwaliteit en een geweldige keuze van de nummers. De vreugde die ze onderling in deze band hebben, straalt af op het publiek en daarmee was de voorstelling in Vlaardingen op 25 september een geweldige belevenis! De huidige band is duidelijk verbonden met elkaar en daar plukt het publiek de vruchten van. Wij hebben zaterdag 2x een uur plus toegift ont-zet-tend genoten!!


Sonja de Letter zegt:
Datum: 28-09-2021

Ik heb zo’n leuke avond gehad in de Stadsgehoorzaal en met mij die hele volle zaal, zo te zien en horen. Na afloop nog lang nagepraat over dat dit eindelijk na Corona weer kon en over de leuke band die met twee meiden en zowel jonge als wat oudere mannelijke topmuzikanten ontzettend sympathiek overkwam. Allemaal enorm hoog niveau, de drummer was ook super! Genoten!!!! Dit smaakt zeer zeker naar meer en we begrepen dat er elke twee jaar een totaal nieuwe set-list komt dus dat komt helemaal goed


Henk Schenkel zegt:
Datum: 28-09-2021

Heel origineel qua setlist en een goed stel virtuoze musici op een heerlijk avond die voorbij vloog. Kwaliteit was hoog en de keuzes binnen deze setlist erg knap bedacht door een toffe band met leuke uitstraling. Hammond Orgel was wel te hard soms maar dat drukte de pret geenszins


Milou zegt:
Datum: 28-09-2021

Heerlijke belevenis – de solo’s, de duo’s, de hele band samen. Mooie chemie stralen jullie uit. Ontzettend genoten de hele 2,5 uur!!!!! Tip: Moody Blues mag er ook wel bij


Henk van der Velden zegt:
Datum: 28-09-2021

TOP!!!!


Riek zegt:
Datum: 28-09-2021

Toppers!! Sowieso een tweede keer van de partij, want dit was episch! Vrienden straalde van de band af en sloeg over op een bijna volle zaal. Keuze van de nummers was vast een hels karwei maar is driedubbel goed gelukt. Afwisselend en alle grote artiesten uit de Symfo kwamen aan bod!


Wesley zegt:
Datum: 28-09-2021

Beste band die ik ooit zag op het gebied van symfonische rock en dan nog zo veelzijdig!!! Dat je zoveel verschillende grootheden op deze voortreffelijke wijze kunt coveren heb ik niet eerder gezien. Grote band ook en iedereen stuk voor stuk van hoog niveau. Dubbele keys heerlijk en beide gitaristen grandioos. Leadzang was daarnaast ook vrijwel foutloos. Knappe opzet qua keuzes van de songs. Was in balans en heerlijk om dit weer eens live te mogen aanschouwen!! Tot in Barendrecht 15 oktober, dan neem ik nog wat vrienden mee!!!


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 28-09-2021

RESTERENDE SHOWS 2021/2022
oktober 2021 vr 15-10 BARENDRECHT Het Kruispunt
november 2021 za 06-11 HARDENBERG De Voorveghter
december 2021 vr 10-12 SNEEK Theater

januari 2022 vr 07-01 AMERSFOORT Flint
vr 14-01 HELMOND Het Speelhuis
februari 2012 do 10-02 RIJSWIJK Schouwburg
vr 18-02 NUNSPEET Veluvine
za 26-02 ZOETERMEER Stadstheater
maart 2022 za 05-03 STADSKANAAL Geert Teis
vr 11-03 MOL (BELGIË) ‘t Getouw
za 12-03 DRACHTEN De Lawei
vr 25-03 OSS De Lievekamp
wo 30-03 ALMERE Kunstlinie
april 2022 vr 08-04 SPIJKENISSE De Stoep
za 16-04 VEENENDAAL Lampegiet
vr 22-04 MUZIEKCENTRUM Enschede
za 23-04 KAMPEN Stadsgehoorzaal
do 28-04 ZEVENAAR Het Musiater
vr 29-04 DRONTEN De Meerpaal
mei 2022 za 07-05 WINTERSWIJK De Storm
vr 13-05 WEERT Munttheater


Gertjan Breevaart zegt:
Datum: 28-09-2021

Afgelopen zaterdag 25 september in Vlaardingen jullie optreden bezocht. Het was één groot feest, van Supertramp aan het begin tot en met de indrukwekkende afsluiting met Sylvia van Focus. Knap als je dat nummer durft te doen. En wat een enorm vocaal bereik heeft die Jos Harteveld. Dat geldt trouwens ook voor Micky Huijsmans in The Great Gig In The Sky van Pink Floyd. Een aanrader, dit concert.
Dames en heren van Symphonic Rock Night, mijn complimenten!


Elly Oskam zegt:
Datum: 26-09-2021

Jullie laatste show in Theater Kunstmin in Dordrecht in september 2020 meegemaakt en gisteravond de eerste show na de lockdown, in Vlaardingen. Geweldig dat er weer live muziek gespeeld kan worden. Jullie waren onwijs goed. Stuk voor stuk klasse muzikanten en vocalisten. Iedereen in de band had topmomenten. Vooral jullie vocals zijn van grote klasse. Ga Jullie vast snel weer zien optreden.


Jan van Meurs zegt:
Datum: 26-09-2021

Ik heb het concert gezien in Vlaardingen op 25 september 2021.
In een woord GEWELDIG !!. Het was boven verwachting !!!


van der Munnik zegt:
Datum: 26-09-2021

Genoten van jullie optreden in Vlaardingen, echt heerlijke avond, combinatie 1,5 meter eraf hielp de vreugde te verhogen.
Rush was onverwacht en zeker een van mijn hoogtepunten.
Wellicht een tip: King Crimson’s Epitaph zou jullie zangeres ook niet misstaan en wat de band ook niet zou misstaan is iets van Rainbow, catch the rainbow bijvoorbeeld.
In ieder geval bedankt voor een heerlijke avond


Erik van der Vlis zegt:
Datum: 25-09-2021

Ik heb genoten vanavond in De Stads in Vlaardingen van jullie! Top muzikanten, die ‘oor’ hebben voor de sound van de gekozen songs en die ze met veel passie, muzikaliteit én vakmanschap uitvoeren. Heerlijke vocalen! Mijn persoonlijke hoogtepunten waren de songs van Genesis, Yes, Rush en Focus. Dat doet niets af van de kwaliteit van de andere songs; puur persoonlijke voorkeur. Ga zo door! Volgende keer ben ik er weer bij.
Waar kan ik mijn lijstje voor de derde tour achterlaten? Keep up the good work!!


Greet zegt:
Datum: 25-09-2021

We hebben vanavond genoten maar volgens mij hebben jullie misschien nog wel meer genoten!


Rob Wauters zegt:
Datum: 24-09-2021

Geweldig dat jullie terug zijn in de theaters. Fantastische show gezien gisteravond met uitgebalanceerde band vol topmuzikanten !! Echt genoten. Repertoire-keus was voortreffelijk. Zeker bij de volgende show weer van de partij ?


Ramon zegt:
Datum: 1-09-2021

Wat een geweldige shows heb ik al van jullie gezien! En nu dan The Second Chapter met naast de grote drie Yes, Genesis, Floyd ook veel Nederlandse inbreng via Solution, Focus, Kayak en Earth and Fire. Dat wordt smullen met die 9 muzikanten en dubbele keyboards…


René zegt:
Datum: 12-09-2020

Geweldig dat jullie terug zijn in de theaters. Fantastische show gezien gisteravond met uitgebalanceerde band vol topmuzikanten !! Echt genoten. Repertoire-keus was voortreffelijk. Zeker bij de volgende show weer van de partij ?


Emmy zegt:
Datum: 12-09-2020

Bedankt voor het prachtige Easter van Marillion ❤️❤️❤️ Wat een geweldige band zijn jullie! Allemaal toppers ???


Vincent Buitelaar zegt:
Datum: 12-09-2020

Spetterend optreden zojuist in Dordt gezien waar we speciaal naar toe waren gekomen om deze alom gelauwerde band eens aan het werk te zien. Allemaal topmuzikanten en meer dan waard deze avond. Het eind was ook zo geweldig.


Linsey de Bruijn zegt:
Datum: 12-09-2020

Super gaaf, show begon met twee supernummers van Supertramp en Marillion die voortreffelijk werden gespeeld. Het was de voorbode voor een super-avond met een enthousiaste zaal. Bedankt, jullie zijn toppers! Linda x


Siebert zegt:
Datum: 12-09-2020

Wat een prachtige avond in onze Kunstmin!! Prachtige nummers en schitterende lichtshow. Avondje om niet snel te vergeten. De klasse droop er van af ♥️


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 13-07-2020

SYMPHONIC ROCK NIGHT
THE SECOND CHAPTER

Nieuwe data:
11/09/20 KUNSTMIN – DORDRECHT
24/10/20 THEATER – SNEEK
30/10/20 KUNSTLINIE – ALMERE
31/10/20 MARKANT – UDEN
21/11/20 DE VOORVEGHTER – HARDENBERG
04/12/20 DE STOEP – SPIJKENISSE
12/12/20 STADSGEHOORZAAL – VLAARDINGEN
15/01/21 FLINT – AMERSFOORT
16/01/21 SPEELHUIS – HELMOND
22/01/21 DE STORM – WINTERSWIJK
23/01/21 WILMINKTHEATER – ENSCHEDE
27/01/21 HET KRUISPUNT – BARENDRECHT
05/02/21 GEERT TEIS – STADSKANAAL
12/02/21 ODEON – ZWOLLE
19/02/21 VELUVINE – NUNSPEET
26/02/21 DE MELKWEG – AMSTERDAM
12/03/21 ‘T GETOUW- MOL REX (BELGIË)
16/04/21 LAMPEGIET – VEENENDAAL
17/04/21 DE LAWEI- DRACHTEN
22/04/21 KUNSTWERK – ZEVENAAR
23/04/21 STADSGEHOORZAAL – KAMPEN
30/04/21 DE MEERPAAL – DRONTEN
07/05/21 MUNTTHEATER – WEERT
08/05/21 SCHOUWBURG – RIJSWIJK
11/05/21 DE LIEVEKAMP – OSS


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 17-04-2020

Bedankt voor alle hartverwarmende reacties. Symphonic Rock Night hoopt op 11 september 2020 in theater Kunstmin in Dordrecht weer terug te zijn in de theaters. Zodra er groen licht is, publiceren we nog 23 andere theatervoorstellingen voor komend seizoen. Daarnaast spelen we op 26 februari 2021 in de gerenommeerde popzaal De Melkweg te Amsterdam. Kaartverkoop al gestart bij Ticketmaster. We spelen daar vijf splinternieuwe nummers. Van Toto, Yes, Emerson Lake & Palmer, Camel en King Crimson.


Ben zegt:
Datum: 11-03-2020

Vorig weekend jullie concert in Alphen ad Rijn bezocht. Topavond gehad!
Geweldige nummers gespeeld door geweldige muzikanten. De passie en het plezier spat van het podium af. Absolute hoogtepunten voor mij waren Stairway to Heaven (traantjes) en Hocus Pocus/Sylvia


Ronny Wattimena zegt:
Datum: 10-03-2020

Ook wij waren erbij in Sittard. De zeer goede Symphonic Rock Night-show heeft weinig te klagen, zo hoorden we na afloop van enkele bandleden: bijna overal in het land zitten ze vol. Ze zijn een van de best lopende voorstellingen in Nederland. Was kwalitatief ook t beste wat ik hier in jaren gezien heb. Met ‘onze’ Joop uit Weert met zijn andere gitaar-maatje in een van de hoofdrollen. Avondje om niet meer te vergeten. Heel heel goed. Qua repertoire en ook de uitvoering. Leadzanger was een prima boegbeeld, pianist die het publiek toesprak ook. Daarnaast twee leuke, erg goede dames en strakke ritme-sector.


Frank Beulen zegt:
Datum: 9-03-2020

Bedankt voor het top optreden afgelopen vrijdag in Sittard. Wat een geweldige show zetten jullie neer. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.

Misschien een paar tips:
Camel: Song within a song
UK: rendez vous 602
Rush: Xanadu
Genesis: Musical box


Bert Gerits zegt:
Datum: 8-03-2020

Optreden in Sittard was top. Volgende keer mag een nummer van Alquin niet ontbreken


Jim van der Zon zegt:
Datum: 8-03-2020

Ben het volledig eens met voorgaande spreker, Reinier van der Giessen. Zeer goede show gisterenavond. Heb werkelijk genoten.
Inderdaad Genesis, Earth & Fire en Solution waren toppers, een zeer goede interpretatie van In the Cage en vooral Solution, ELP en Rush waren een genot voor mijn zintuigen. Mijn complimenten voor de hele crew! .
Voor mij ontbreekt er maar ééntje, King Crimson, dé voorloper in prog sympho rock, maar besef dat ook toen, in mijn jeugd deze al onderbelicht waren, ze spelen echter nog steeds.


Reinier van der Giessen zegt:
Datum: 8-03-2020

Speciaal vanuit Delft na Zoetermeer nog een keer komen kijken naar deze waanzinnig goeie voorstelling. Hele volle zaal in een kolkend theater Castellum te Alphen aan de Rijn.

De band ook in 2017 gezien, maar wat zijn ze gegroeid. Keyboards met twee man goede zet en de nieuwe gitarist is vooral een duidelijk aanwinst. Dat geldt ook voor de leadzanger die goed contact maakte met het publiek en samen met de leadzangeres een sterke indruk maakte. Great Gig deed zij weergaloos. Saxofoniste/background-zangeres een pareltje om te zien en te horen♥️

Instrumentaal ook alles dik in orde, met solide ritmesectie en goede drummer. Beste nummers voor mij: die van Earth and Fire, Solution en Genesis.

Tips: blijf de Nederlandse Symfo erin houden en als nieuwe nummers graag iets van albums Snow Goose, Harbour of Tears of Dust and Dreams van Camel. Dit was ook een uitstekende setlist. Bekende nummers blijven ook nodig in een dergelijke lange rockshow…


Sanne zegt:
Datum: 8-03-2020

Heerlijk was het!! We kenden alle nummers en grandioos gespeeld door een klasseband. Solution was het hoogtepunt. Focus was ook tof!! Tip: Grand Hotel van Procal Harum. En Coming of Age van Camel……


Ronald zegt:
Datum: 8-03-2020

Fantastische avond in Castellum in Alphen. Klasse druipt van deze band af. Marillion met Easter was het hoogtepunt voor ons. Klasse gespeeld door jullie. Rest was ook dik in orde, met gave solo’s van de gitaristen. De nummers van Marillion en Supertramp waren voor ons de beste. Sax en drummer ook puik, tips; Jethro Tull, Camel. Rush vinden wij iets minder. Te heftig.


René zegt:
Datum: 8-03-2020

Super was het vanavond bij ons in Alphen: een dikke 10. Ik zie jullie graag op 23 april in de Melkweg bij jullie XL show! Tip voor nieuw nummer: Market square heroes van Marillion??‍♂️


Ronald Hoenen zegt:
Datum: 7-03-2020

Ik heb op 6 maart in Sittard genoten van jullie muziek. Goed gevarieerd. Super kwaliteit. Gave nummers van de beste bands. Heel gaaf. Dank je wel
Suggesties voor chapter 3:
Frequency van IQ
Of A Lieftime van Journey
Travel van The Gathering
Seconde life syndromen van Riverside


Fons Smeets zegt:
Datum: 7-03-2020

Fijn wakker geworden van…Joop!!!!!! Wat een held. Je was de uitblinker in je eigen Limburg gisteravond. Schitterende avond. Rest van de Symphonic Rock Night band ook erg professioneel. ???

Van begin tot eind genoten van met knap gekozen repertoire dat goed deed aan het hele Symphonic Rock oeuvre.


Ron zegt:
Datum: 7-03-2020

Gisterenavond een prima show gezien en vooral gehoord in Sittard, topmuzikanten zijn jullie ! Zonder iemand te kort te doen wil ik toch een extra compliment voor de gitarist (Joop) en de zangeres (Micky) maken, geweldig ! Ik heb ook jullie show van vorig jaar gezien en kijk uit naar Chapter 3…… Hoor het liefst nummers van Genesis, Pink Floyd en Supertramp


Sjeng zegt:
Datum: 7-03-2020

Sittard ging helemaal om vanavond en was ‘flabergasted’…WAT een geweldige show! Jullie zijn ook echt topmuzikanten maar komen heel vriendelijk en bescheiden over. Erg leuk om te zien. En erg hoog niveau!

Ik speel zelf gitaar en weet hoe moeilijk dat is, maar wat jullie lieten zien was helemaal fantastisch en boven verwachting. Wensen? Meer Earth and Fire; graag Maybe tomorrow of Memories.


Rien de Ruyter zegt:
Datum: 7-03-2020

Super goed! Kwaliteit vakmensen hebben jullie, stuk voor stuk van grote klasse. De Pink Floyd-nummers klonken Minimaal zo goed zo dan niet zelfs beter dan we eerder van de Pink Tribute bands Hier zagen. Volgend jaar graag terugkomen naar Sittard.


Jos Nollé zegt:
Datum: 6-03-2020

Net als vorig jaar heb ik genoten van een prachtig concert in Sittard.
Vol afwisseling met heel bekende maar ook minder bekende nummers. Ik was blijkbaar de enige ELP fan. Dus speel volgend jaar maar Peter Gunn of Pictures at an exhebition! Zonder de overige muzikanten tekort te doen maar de saxofoon en dwarsfluit zijn nu eenmaal favoriete instrumenten van mij, extra compliment voor de multimuzikante Monica, Ian Anderson, Kemink. Oftewel Jetro Tull kan ik ook zeer waarderen.
Heel verrassend vond ik Earth & Fire en samen met, Kayak, Solution en de geweldige afsluiter van Focus was de Nederlandse inbreng super. Ik verheug me al op de thirth chapter.


Piet Franssen zegt:
Datum: 6-03-2020

Mijn vrouw en ikzelf hebben een geweldige avond gehad.Misschien een beetje meer Nederlandse uitleg over de inhoud van de verschillende muziek nummers.Een letterlijke vertaling hoeft niet, alleen een samenvatting


Marcel zegt:
Datum: 6-03-2020

Net terug van jullie concert in Sittard. Wowowow ! Wat een fenomenale avond hebben jullie ons gegeven. Ben net als veel aanwezigen opgegroeid met al deze muziek en deze blijft nog steeds de beste ! Geweldige uitvoering, wat zijn jullie top, allemaal, ieder instrument en zang.
En Rush met “Villa ..” ook weer gehoord, was lang geleden maar zo goed weer. Ga platen op zolder weer opzoeken.
Van sommige bands deden jullie 3 nummers en sommige maar één (Yes bijv., was jammer). Beter om elke band van toen evenveel aan bod te laten komen. En ook mooi dat jullie aandacht aan NL bands gaven.
Kom svp snel weer terug met third chapter !!!
Bedankt voor een heerlijke avond.


Lies zegt:
Datum: 4-03-2020

Waanzinnig goed waren jullie in Zoetermeer!! De drummer en de bassist zijn echt een geweldige basis. En de drummer zelf is echt geweldig. Gitarist met haar heel indrukwekkend, maar die ander is ook echt goed. Piano stuk aan het begin van de show van toetsenist bijzonder goed, echt prachtig. Saxofoniste ook te gek. De zang was niet altijd even overtuigend. Leek voor de pauze ook wat weg te vallen. Maar later werden ze wel zekerder en goed. Zeer professioneel allemaal en een regelrechte aanrader voor breed publiek !!!


Simone zegt:
Datum: 2-03-2020

Hele weekend zitten na genieten van de fantastische theatershow. Elk nummer was raak! Jullie zijn geweldig ?

Begreep van mensen van Theater Zoetermeer dat SynphonicRockNight een van de meest succesvolle voorstellingen is in de theaters. Volkomen terecht!!!! ? ?

Er is een groot publiek voor deze muziek! Leuk dat jullie 23 april in De Melkweg staan met extra nummers


René Meershoek zegt:
Datum: 3-03-2020

Op 29 februari het concert in het Stadstheater Zoetermeer bezocht en wat een fantastische avond is dat geworden. 9 Puike muzikanten, goede nummers, muziek niet te hard (in de Boerderij altijd oordoppen nodig en daar wordt het geluid niet mooier van). Hoogtepunt voor mij de schitterende vertolking van One for the Vine van Genesis.
Wat me wel opviel was dat de tweede helft van het concert wat steviger leek dan de eerste. Ook zou 1 keer Rush voor mij genoeg zijn geweest, maar al met al kan ik niet wachten op “THE THIRD CHAPTER”.

Suggesties:
Genesis: First of Fifth – Blood on the rooftop – The battle of Epping Forest
Kayak: Lyrics – Ballet of the cripple – They get to know me – Forever is a lonely thought
Focus: Janis – Focus II
Solution: Empty faces
Supertramp: Fools overture
Alan Parsons: The turn of a friendly card
IQ: Nostalgia
Peter Gabriel: Waiting for the big one

Dank voor een hele fijne avond!


Peter Hurks zegt:
Datum: 2-03-2020

Was een mooi optreden in Zoetermeer. Verrassend het nummer van Earth and Fire People Come, People Go, heel goed gebracht. Geniet hier nu na van het origineel. Tip: Camel – Nimrodel, Earth and Fire – Atlantis. Niet te snel de titel en artiest in beeld. (Ik wil langer kunnen raden ) Het hele nummer voorzien van achtergrond film. Je wist bij elk nummer hoe over 1 minuut stopt het nummer om dat het SRN logo in beeld kwam. Bij het nummer van Rush zal het leuk zijn als de gitarist over het hele podium loopt meer binding met het publiek.
Bedankt voor de muziek.
Peter


James Lammerts van Bueren zegt:
Datum: 2-03-2020

Ik heb erg van jullie optreden genoten in Zoetermeer!
Mijn wishlist:
The Firm- Midnight Moonlight Lady
Stomu Yamashta- Air over/ Crossing the Line/Man of Leo
Rush- Subdivisions/Between the Wheels/Natural Science.
Saga- the Flyer/Wind him Up
Yes- Love will find a way/Changes/Cinema
Riverside-Loose heart/Conceiving You/Reality dream Iii
Bad Company- Runnin with the Pack
Mark King- the Esential
Narada Michael Walden- The dance of live 1979 version
Oceansize- Catalyst
The Sweet- love is like oxygen long version
Porcupine tree- Anesthesize/Way out of here
Sylvan-Posthumous Silene
Weinig he?… Groetjes James


Simone zegt:
Datum: 2-03-2020

Hele weekend zitten na genieten van de fantastische theatershow. Elk nummer was raak! Jullie zijn geweldig ?

Begreep van mensen van Theater Zoetermeer dat SynphonicRockNight een van de meest succesvolle voorstellingen is in de theaters. Volkomen terecht!!!! ? ?

Er is een groot publiek voor deze muziek! Leuk dat jullie 23 april in De Melkweg staan met extra nummers


Steven Mulder zegt:
Datum: 1-03-2020

Ja die discussie houdt je altijd Rob. Symfonische rock is vooral Pink Floyd Yes Genesis Supertramp en de bekende nummers van deze bands zul je altijd moeten blijven brengen naar mijn mening, ook al doordat de mannen in de zaal vaak hun vrouw meenemen in de schouwburg. En eerlijk is eerlijk, het is geen straf om School en Money te horen toch? En dit was een geweldige avond daarover was iedereen het wel eens aan het gejuich af te meten…..


Marcel zegt:
Datum: 1-03-2020

Fantastische show in het Stadstheater Zoetermeer. Heel gevarieerd en eindelijk ook eens Marillion uit het post-Fish tijdperk (en een van mijn favoriete nummers, en daar is nog heel veel ander moois beschikbaar ) !
Zoveel aanbod, maar misschien nog eens iets van Styx toevoegen.
Kijk uit naar deel 3.


Rob zegt:
Datum: 1-03-2020

Weer een leuke avond in Zoetermeer, maar als je de variatie wil laten horen in dit genre is het wel jammer dat diverse bands wel erg veel gespeeld worden. Over smaak ga ik hier niet twisten, die is persoonlijk, maar bands die in dit genre er volgens mij zeker ook tussen horen:

Boston, Saga (jammer dat ze uit de setlist zijn verdwenen), Styx, Pendragon en Manfred Mann’s Earth Band.


Sander de Graaf zegt:
Datum: 1-03-2020

Tweede keer dat ik jullie zag en Barendrecht 4 april zal de derde keer zijn. Goede accoustiek gisteren in Stadstheater en lekker enthousiaste zaal die helemaal vol zat. Geluid was prima en playlist was fantastisch. La Villa Strangiato!!! Waar hoor je dat nog. 1x Rush wel voldoende vonden wij. Maar WAT een avond. BEDANKT ! Tips: Comfortably Numb van Pink Floyd, Logical Song (Supertramp), Firth of Fifth (Genesis), Ruthless Queen (Kayak). Iets van ELO kan ook mooi erbij. Of Styx. Eloy. Maar bekende nummers moeten er ook genoeg in blijven voor het brede publiek en dat was nu perfect verzorgd door jullie met deze fantastische setlist…


Kiki van der Meulen zegt:
Datum: 1-03-2020

Anders dan de tributes van 1 band, zetten jullie de sfeer van de hele Symfo-periode uit de jaren 70 en 80 neer, met uitstapjes naar de jaren daarna.

Alles uit het hele spectrum van de symfonische rock kwam aan bod. Een pallet met een geweldige afwisseling van alles dat dit genre te bieden heeft. Drummer Tim was steengoed.

Begreep na afloop dat 23 april in De Melkweg ruim 3 uur wordt gespeeld met nog eens 5 extra nummers! We zullen erbij zijn!


Astrid zegt:
Datum: 1-03-2020

Topavond lieve mensen, wat zijn jullie goed!! Brick in the Wall mocht nog wel wat langer, sfeer zat er goed in. Focus was de perfecte afsluiter.

Suggesties; White Rabbit van Jefferson Airplane – Cream – Queen. Denk dat jullie een feest zouden maken van Bohemian Rhapsody !!!


Will MacGillavry zegt:
Datum: 1-03-2020

Een 10! Hele goede band! Iets minder geluidsvolume zou wel beter zijn. Achtergrondkoortje is dan beter hoorbaar. Ik miste ELO en het latere werk van Genesis. Maar alles was goed en magistraal gespeeld.


Nathalie zegt:
Datum: 1-03-2020

Waanzinnig goed vonden wij het ook gisteren. Een topavond met veel variatie. Crime of the Century en In the Cage waren de hoogtepunten voor ons. Perfecte uitvoering. Easter van Marillion leuk opgelost en grappig met blokfluit en accordeon en de gitaarsolo. Tips: Camel en Jethro Tull


R.Meulesteen zegt:
Datum: 1-03-2020

GRAN-DI-OOS !! Een dikke 10. Vandaag alle nummers die ik nog weet aan het terugluisteren van de originele bands. Smullen! En wat komen jullie dichtbij het origineel zeg!!! Plezier spat er vanaf bij jullie.


Ron Melet zegt:
Datum: 1-03-2020

Wat een klasse gisteravond in het Stadstheater. Deze band wordt schromelijk onderschat. Dit zou je zo op Paaspop of in Ahoy kunnen zetten. Of bij de wereld draait door.
Het zat in het grote theater in Zoetermeer ook weer helemaal vol, net als vorig jaar!!
Aanstekelijk is de duidelijke chemie en vriendschap die je tussen de regels door waarneemt bij dit gezelschap.
Dit, samen met het vakmanschap dat ervan afdruipt met ook een aantal hele jonge muzikanten, maakt SymphonicRockNight tot een van de toonaangevende theaterconcerten in ons land.
Bedankt voor 2,5 uur puur genieten!!!!

Ron


Dirk zegt:
Datum: 1-03-2020

Vorig jaar ook jullie optreden in Zoetermeer gezien en dit jaar minder. Aan enthousiasme en muzikale kunde geen gebrek, echter muziek veel te hard, daardoor teksten onverstaanbaar. Ook jammer dat er geen nummers van Alan Parsons Project inzaten.


Karin zegt:
Datum: 1-03-2020

Was helemaal geweldig we hebben genoten dankjewel en zeker tot de volgende keer !


Arnold Helders zegt:
Datum: 1-03-2020

Genoten gisteravond van jullie show!
Tip: Volgende keer een nieuwe progrock band introduceren zoals Pendragon, Mostly Autumn of Dream Theater?
Ach, volgend jaar zijn wij er sowieso weer bij!


Simone zegt:
Datum: 1-03-2020

Genoten in Zoetermeer van deze rockband van de eerste tot de laatste minuut! Dames deden niet onder voor de mannen, virtuoze muzikanten allemaal en prachtige repertoirekeuze….. Band straalde plezier uit en dat sloeg over op de zaal. Een win win situatie van bizonder hoog nivo.


Ina Janssen zegt:
Datum: 1-03-2020

Ongekende weelde voor wie er bij was vanavond in Stadstheater Zoetermeer. Symphonische rock gespeeld op t allerhoogste level.

De twee gitaristen zijn ronduit voortreffelijk, maar eigenlijk was er (om het in sporttermen te zeggen) niemand die buiten de boot viel.

Complimenten voor de drijvende krachten achter dit alles, laat diegene(N) de volgende theatervoorstelling ook maar bedenken. Dit was geniaal samengesteld zo. Afwisselend en hoog niveau. Sax was ook top.


James Lammerts van Bueren zegt:
Datum: 1-03-2020

Leuke band, fijne herkenbare tracks, de moeilijke stukken werden goed uitgevoerd!. Top dat jullie Rush en Marillion hebben uitgevoerd.Na afloop nog met de jonge zangeres Mickey gesproken. Enige suggestie, aub meer neoprogrock als Ali ferguson- out of the dark,Airbag-Colours,Dream Theatre-Metropolis pr2, Saga- the Flyer,Porcupine tree-Russian on Ice,Ozric Tentacles- Eternal Wheel,…thanx James


Martin van Dijk zegt:
Datum: 1-03-2020

Waanzinnig goed. Tips: Camel (Lady Fantasy + iets van Dust and Dreams), Supertramp (Logical Song), meer van Solution (was t beste nummer vanavond), Earth and Fire-nummer was ook fantastisch dus die twee Nederlandse bands graag weer in de nieuwe voorstelling opnemen. Kayak, Alquin, Supersister,


Danny de Vries zegt:
Datum: 1-03-2020

Topavond gehad in schouwburg Zoetermeer. Kan niet anders zeggen. Voortreffelijk, leuke band met twee leuke dames en de mannen ook allemaal erg goed en leuk. Zanger Jos en zangeres Mickey haalden het niveau dat hiervoor nodig is. De band met virtuozen gitaristen en de keyboard-jongens deden de rest. Achtergrond zang en sax fluit ook prima. Erg leuke avond gehad.


Edith zegt:
Datum: 1-03-2020

Variatie van verschillende symphonische stijlen briljant in deze show en de perfecte uitvoering zorgde voor een schitterende avond. Voor ons waren de nummers van Genesis en Supertramp t mooist. Rush wel wat heftig. maar erg knap gespeeld.


Pieter de Koning zegt:
Datum: 1-03-2020

Perfecte muziek-avond in Stadstheater Zoetermeer. Brick in the Wall mocht wel langer en Zou ik niet eindigen met helikopter maar met een knallend slot. Verder een bevlogen en enthousiast gezelschap gezien dat er onderling erg veel lol in heeft. Twee keer Rush misschien teveel, maar erg goed door Joop Tim en Frank (heb de namen even opgezocht) gespeeld – vooral La Villa Strangiato.


Leo van Vliet zegt:
Datum: 1-03-2020

Genoten van jullie vanavond in Zoetermeer! Fantastische playlist en goede accoustiek. De gitaristen, zangers, drummer waren vooral geweldig. Nog meer Marillion mag wel!!


Mark zegt:
Datum: 1-03-2020

Net terug van het optreden in Zoetermeer. Heel erg goed. Dank jullie wel.

Genoten. Easterr van Marillion was heel erg verrassend mooi. Met de topper was voor mij als Rush fan natuurlijk La Villa Strangiato. Verder heel erg te spreken over de playlist. Ik ga er gauw een paar terug luisteren. Echt een mooie avond.

Volgende keer. YYZ van Rush? Maar iets van Saga mag ook. Of iets nieuwers van Nederlandse bodem (Aeryon?). Maar het ultieme sax nummer mag ook – Dancing in the moon light van Thin Lizzy, misschien niet echt Symfo, maar wel Rock !


Theodoor en Anita zegt:
Datum: 28-02-2020

We gaan morgen voor de de dérde (!!!)keer naar deze waanzinnig mooie voorstelling. Zelden een Nederlandse band gezien die zo dichtbij het origineel komt van Pink Floyd, Genesis, Yes en Rush en het gekozen materiaal zo zorgvuldig heeft uitgestippeld. Gitaristen zijn fenomenaal.


Barbara In ‘t Veld zegt:
Datum: 18-02-2020

Mooi bericht Jan Sijtsma. Geweldig is nog zachtjes uitgedrukt voor deze band. We waren erbij in Almelo en Hengelo en dit was voor ons sinds 2017 de vierde keer. Heerlijk steeds vanuit de pluche luxe theater stoel met een pauzedrankje en na afloop napraten met de band. Leuke bandleden zijn het.

En met Symphonic Rock Night halen ze een steeds weer hoger nivo en degene die telkens deze lijsten samenstelt (belangrijk wat je wel en niet opneemt in een dergelijke voorstelling) verdient ook veel credits voor dit succes in al die uitverkochte zalen!!!!!!

Barbara en Lisette


Jan Sijtsma zegt:
Datum: 18-02-2020

Beste Progrockers,
Afgelopen vrijdag geweldig genoten van jullie concert in Hengelo, muzikaal echt top en tja als progger van het 1e uur, 44 jaar nu al ben ik ontzettend blij met deze optredens, op de radio wordt onze muziek zelden gedraaid daarom is het zo moeilijk deze kwaliteitsmuziek onder de aandacht te brengen van een breder publiek, ik zeg altijd: draai een prog album van minder bekende artiesten en je bent verkocht. Mijn favo’s zijn Marillion,Genesis, IQ, Pink Floyd, Anathema en vooral Pendragon want die mis ik een beetje maar ja relatief onbekend bij het grote publiek, mijn tip aan jullie: luister eens naar een aantal albums van Pendragon en IQ, gezien jullie instrumentarium kunnen jullie geweldige versies van Breaking the Spell, It’s over, Indigo, Faces of light, Mad Man Moon, Shallow Bay, Regret, The beginning and the End, Untouchable part.2, ha, ha, wat een reeks he, maar jullie vroegen erom ideeen aan te dragen, hier zijn ze en tot de volgende keer, het was geweldig!


Jos en Eveline Stadegaard zegt:
Datum: 15-02-2020

Bedankt voor een fantastische avond. Leuk stel muzikanten die inderdaad vreselijk goed speelden. Sax was gruwelijk goed. Tips: Camel, Camel en Camel!


Sylvia zegt:
Datum: 15-02-2020

Niet normaal zo goed is deze band. Hele dag nagenoten en originele versies gedraaid van de liedjes van gisteren. We komen volgend keer zeker en vast terug, wat een leuk stel ook deze groep!!!
Tips: Camel hoort er zeker bij!!! 1x Rush wel voldoende ja, maar erg goed gespeeld door de gitarist Bassist en drummer van Symphonic RockNight !!


Peter Hickendorff zegt:
Datum: 15-02-2020

Beste mensen, allereerst complimenten voor de virtuositeit van de muzikanten. Dat het optreden in Hengelo iets anders liep vanwege de grieperige lead zanger, was vrijwel niet te merken. Wel heb ik een opmerking over de keuze van de nummers. Rush heeft volgens mij niet zoveel te maken met symfonische rock, maar meer met hardrock zónder de symf inbreng. De 2 nummers van Rush hadden van mij eruit gemogen. Vervang die door Alquin, meer Earth & Fire, Salisbury van Uriah Heep, Moody Blues, Jethro Tull, Ekseption, ELO, Alan Parsons Project, Barclay James Harvest, King Crimson. Verder zou ik nog eens kijken naar Roundabout van Yes: ergens in het middenstuk zat iets muzikaal ‘niet helemaal lekker’. Ik kan niet precies zeggen wat. Verder wachten we vol spanning op Chapter 3….


Timo van Mastrigt zegt:
Datum: 15-02-2020

Ik ben 22 maar enorme fan van Symfo en wat een weelde dat deze band gewoon live tourt door NL met perfecte weergave van de songs uit de jaren dat deze fantastische muziek nog gemaakt door de bands die nu allemaal zijn gekapt. Gitaarsolo’s waren volledig identiek en drummer gruwelijk goed. Earth and Fire kende ik niet maar wat een briljant lang nummer was dat!! Ik kom zeker nog een keer (Barendrecht 4 april mijn verjaardag) en neem drie andere vrienden mee


Roy Ahanach zegt:
Datum: 15-02-2020

Grote klasse gisterenavond Inderdaad, wie er niet was heeft echt wat gemist. Ongekend goed deze band en het repertoire. Tips voor volgende shows: Kansas (Carry On), Eloy (Poseidons Creation). Iets van Camels beste album Harbour of tears, Bohemian Rhapsody (Queen), Lazy (Deep Purple),


Marco Teeuwen zegt:
Datum: 15-02-2020

Een trip down memory lane gisterenavond in Schouwburg Hengelo. Publiek pakte de klasse van de muzikanten snel goed op en nummers Pink Floyd, Rush, Supertramp, Marillion gingen er in als koek.
Mensen ga dit zien. Ontzettend genoten en aan het vette applaus was al snel duidelijk dat iedereen een super-avond doorleefde.
Erg sterk bedacht was het flinke aandeel van de NL bands uit een ver verleden zoals Solution, Earth & Fire, Kayak en die helaas niet meer actief zijn en gisteren volledig herleefden op bizar niveau: keuze voor de gekozen nummers ook sterk. Instrumentaal gisteren een top-prestatie van Symphonic Rock Night, waarbij gitaar, sax, drums er voor ons bovenuit staken.


Ted-Jan Schouten zegt:
Datum: 15-02-2020

GEWELDIG !!! Beste live band die ik ooit heb gezien, klasse droop er van af. Complimenten aan de muzieksamensteller zowel kwa nummers als keuze muzikanten. Leuk stel zo bij elkaar.


Karin Mulder zegt:
Datum: 15-02-2020

Een dikke 10 voor de fantastische avond in de Schouwburg Hengelo. Alles was goed. Nummers Focus Kayak Earth&Fire boven verwachting goed.


Sandra Leerdam zegt:
Datum: 15-02-2020

We hebben een heerlijke avond gehad vandaag in het theater van Hengelo. De drummer vinden wij de beste. Volgend jaar graag Follow you Follow me van Genesis in jullie volgende show.


iO Pages zegt:
Datum: 3-02-2020

Het enige Nederlandse tijdschrift over SYMPHONIC ROCK heet iO Pages en was aanwezig in Deventer.
Het fotoverslag: https://www.iopages.nl/recensie/id/128/symphonic-rock-night-deventer-1-februari-2020


henk wagenaar zegt:
Datum: 3-02-2020

afgelopen zaterdag hebben mijn vrouw en ik de voorstelling van Symphonic rock night bezocht in de Deventer Schowburg
we waren blij verrast en onder de indruk van de show en keuze van de nummers die gespeeld werden
het was een heerlijke ontspannen avond
een suggestie,het nummer van Camel Airborn past volgens mij heel mooi in jullie programma
en we komen zeker nog een keer in een andere plaats luisteren
veel succes


gerrit zegt:
Datum: 3-02-2020

Allen top muzikanten, chapeau.
Zorg er dan ook voor dat daar een top geluid bij hoort en dat schoot wel eens te kort.
Echt een aandachtspunt, dit genre verdient het.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 3-02-2020

Dank voor de mooie reacties! De derde theatershow komt er na deze ‘second chapter’ (tweede hoofdstuk) zeker en vast. De titel is al bekend: the third line. Ofwel ‘de derde regel’. In 2021. Met weer allemaal nieuwe songs uit het rijke oeuvre van de symfonische rock.


Rinus en Dini Vriezekolk zegt:
Datum: 3-02-2020

Beste allemaal,

Wat hebben we een geweldige avond gehad gisteren in Deventer. Dank jullie wel!
Supergoeie nummers, supergoeie muzikanten en zanges/zangeressen, jullie gedrevenheid en het plezier van jullie zelf, GENIETEN!!!
Hopen enorm dat er ook een chapter three komt.

Met vriendelijke groet


Bert Bokking zegt:
Datum: 2-02-2020

Beste allen,
Zaterdag 1 februari j.l mocht ik weer genieten van jullie optreden in Deventer. Heb bijzonder genoten en heel gaaf dat jullie de Dutch Sympho de nodige aandacht hebben gegeven. Ook de ode aan de ons helaas te vroeg ontvallen Neal Pearth vond ik heel goed en waardevol. Misschien nog een tip voor de thirth chapter. De iets andere sympho zou naar mijn menig heel goed passen. Neem bijvoorbeeld een nummer als Budapest van Jethro Tull of het oudere werk van Styx en Kansas en dan niet dat top 40 werk. Ook een band als Everon heeft goede en stevige sympho gemaakt. Wellicht is het een tip en doet niets af aan de 2 shows die ik van jullie heb mogen zien en horen. Klasse en hopelijk op naar de Third.

Met hartelijke groet,

Bert,

A


JH Leeftink zegt:
Datum: 2-02-2020

Heerlijke avond gehad gisteren in de Deventer schouwburg met nummers die ons al 30 tot 40 jaar imponeren,uitblinkers de gitaristen en de saxofoniste! Ook veel nummers die ik niet ken en nu via Spotify aan het luisteren ben. Geluid zuiver en goed. Meestal is het veelste hard,deze keer niet! Bedankt voor de fijne muziekavond! GR Ronald


Beatrice zegt:
Datum: 2-02-2020

Derde keer naar symphonic rock geweest en de band is duidelijk doorgegroeid. Zangeres Micky, de saxofoniste , de beide gitaristen van wie 1 nieuw in de band zijn en ook een topzanger/performer plus een bijna geheel nieuwe voorstelling maakt het tot een avond om niet te snel te vergeten! Complimenten voor de muziekkeuze en enthousiasme, hoogtepunt was Solutions “Divegergence’’, beide gitaristen golden voor ons als uitblinker. Zang ook goed.


Conny zegt:
Datum: 2-02-2020

Wat een geweldige band met superveel talent. Ik heb genoten en het was heerlijk om al die oude nummers weer langs te horen komen. Soms was het weer even graven in mij geheugen en soms een feest van herkenning maar supergoed gebracht. Dank jullie wel.


Henk zegt:
Datum: 2-02-2020

Gisteravond topavond gehad in Deventer. Stuk voor stuk geweldige muzikanten, gave nummers, m.n. de Rush uitvoeringen van Tom Sawyer en La Villa Strangiato met een speciaal momentje ter nagedachtenis aan “The professor on the drumkit”. Wel een minpuntje, Ik vond het geluid, m.n. in de eerste set matig, slecht in balans, miste de dynamiek die juist zo belangrijk is. Het geheel sprankelde niet, erg jammer. Na de pauze vond ik het wel wat beter klinken.
Als ik nog een suggestie mag doen, nummertje van Saga en Pendragon erbij!


Mario zegt:
Datum: 2-02-2020

Top! Een zeer goede show. Bijna net zo goed als de originele bands. Volgende keer graag weer Camel (City Life?) en Alquin ! ELO ook aanrader. Saga mag ook wel! Maar dit was super zo hoorde jullie ook aan ons gejuich na de nummers


John zegt:
Datum: 2-02-2020

Betoverende avond in een kolkende Deventer Schouwburg. Wie er bij was zal het beamen. Jammer inderdaad van de verdwaalde wat anonieme zure reactie. Ronduit belachelijk. Dit zijn vakmensen die ontzettend veel lol hebben me met elkaar. Geluid vond ik ook weinig mis me en me me velen zo was na afloop de stemming in de foyer, ook van alle mensen van de schouwburg!!! Muziek-keuze was voortreffelijk. We komen zeker weer! Graag wel veel meer kleur op het podium qua licht en vaker bewegend licht.


Nienke zegt:
Datum: 2-02-2020

Ik ben gisteren in Deventer naar jullie show geweest, mede omdat SRN1 super goed was. En het was opnieuw een topavond! Ik voelde me wel een beetje jong tussen de rest van het publiek (Ik ben 30), maar dat maakte de avond niet minder leuk. Nog een vraag: voor SRN1 heeft iemand alle nummers in een Spotify playlist gezet. Die heb ik helemaal grijsgedraaid. Het zou zo leuk zijn als er ook een lijst voor SRN2 komt, want ik heb helaas niet kunnen onthouden wat jullie allemaal gespeeld hebben gisteren. Voor mij zat er namelijk ook een flinke portie onbekende muziek bij. Maar wat fijn om zo veel goede muziek te ontdekken! Bedankt en tot SRN3?


Simon van Velzen zegt:
Datum: 2-02-2020

Geen idee waar de anonieme ‘Peter’ het in zijn hele rare reactie t over heeft, want werkelijk iedereen was het er in de Deventer Schouwburg volgens mij wel tijdens en na de prachtige voorstelling over eens: dit was bijzonder goed. En het telkens weer oorverdovende applaus was de getuige er van: een vrijwel perfecte show van bevlogen muzikanten die duidelijk lol hebben met elkaar. Hoog niveau werd constant aangetikt en publiek smulde van begin tot eind. Wat een klasse deze band, in Hengelo zijn wij weer van de partij !


bob zegt:
Datum: 2-02-2020

Mooi en goed optreden van Symphonic Rock Night. En geweldige sfeer.
Deel 1 en deel 2 waren erg goed. Misschien inderdaad iets mooiere lichtshow erbij . Dan is het helemaal top.


Peter zegt:
Datum: 2-02-2020

Ik was gisteren bij de show in Deventer. Voor mij de derde keer dat ik SRN zag. En eerlijk gezegd was ik nu in tegenstelling tot de vorige shows niet onder de indruk. De eerste set was zeer vlak en zonder beleving en bezieling gespeeld. Je hoort echt wel dat de muzikanten goed zijn maar bij de meesten ontbreekt de connectie met deze muziek. Het hoeft geen 1:1 kopie van het origineel te zijn maar het nummer moet wel de juiste sfeer uitademen. Dat deed het gisterenavond niet. Er staat ook geen band (meer) maar een groep huurlingen. en dat zie je. Het geluid was ook niet best en ik mistte de dynamiek en energie die zo kenmerkend is voor deze muziek. Niets positiefs dan? Zeker wel. Zangeres bij great gig in the sky fantastisch! Saxofoniste geweldig en wel met bezieling gespeeld. Gitaar en sax solo bij Money zeer fraai.


Loes Reuver zegt:
Datum: 2-02-2020

Gisteravond jullie zien spelen in Deventer, wauw !!
Ik kwam vooral voor Earth&fire en focus maar ook marillion was goed.
Kleine tip om iets minder Rush te doen maar dat is mijn persoonlijke mening, Ga vooral zo door!


Sacha zegt:
Datum: 2-02-2020

On-Nederlands goed gezelschap muzikanten. Het (bijna) net zo goed spelen als de originele versies. TOP! Licht was volstrekt onvoldoende. Ik miste een lichtshow. De muzikanten en nummer-keuze krijgt een dikke 10.


René Pletters zegt:
Datum: 2-02-2020

Weergaloze band met weergaloze show. Alleen was dit helaas geen goede lichtshow. Verder miste ik Camel.?


Luuk zegt:
Datum: 1-02-2020

Deventer;
Mooie nummers, zat aan de rand in de zaal. Het geluid kwam niet heel fijn binnen. Bij symphonische rock wil je dynamiek, techniek, vervoering, een ‘muur van geluid’ waarin je wordt meegesleept. Ik zag en hoorde techniek maar kreeg dat helaas door beperkte mix niet lekker mee. Ik denk vooral dat ik dynamiek heb gemist. De muziek is fantastisch! Het licht was echt niet goed, dat kan echt beter na les 1….
Muzikanten en repertoire helemaal goed, de blazer was super, de werken van rush sprongen er voor mij uit…


Rino Kalker zegt:
Datum: 1-02-2020

Ik heb jullie vanavond in Deventer voor het tweede jaar op rij gezien en vooral gehoord. Het was weer een fantastische beleving. Wat is dit genre muziek toch mooi en wat is jullie uitvoering goed! Complimenten!
Ik vond vanavond Rush top. Jullie komen vast (volgend jaar?) weer naar Deventer. Zouden jullie dan The Trees van hen kunnen uitvoeren?
Meer Genesis en Pink Floyd is ook altijd welkom.


Marien Langbroek zegt:
Datum: 1-02-2020

Voor het eerst jullie gezien vanavond in Deventer en ik ben erg onder de indruk van jullie vakmanschap en passie voor de muziek. Veel maar lang niet alle nummers kende ik goed tot zeer goed en niet alleen benaderen of evenaren jullie vaak de originelen, jullie weten er zelfs een eigen interpretatie aan te geven, met name door de meiden met hun zang en saxofoonspel. Visueel en qua sound een topconcert, dank jullie wel.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 27-01-2020

Op donderdag 23 april sluiten wij onze theatertour 2019/20 af in De Melkweg té Amsterdam. We spelen daar een drie uur durende XL-show met naast veel muziek van Genesis Yes Pink Floyd en Supertramp ook songs van Camel King Crimson ELP Kayak Earth and Fire Solution en Focus.


Harry van Dommelen zegt:
Datum: 11-01-2020

Na “Waalwijk” met mezelf afgesproken om nog een concert bij te wonen. Nu zeker om nog eens La Villa Strangiato te zien en horen. Veel succes bij het spelen van dit nummer . RIP Neil Peart. With great respect, Harry van Dommelen


Wiljen zegt:
Datum: 9-12-2019

We hebben een schitterend optreden gezien afgelopen vrijdag in het theaterhotel in Almelo. Stuk voor stuk erg goede muzikanten en zangers/zangeressen. En ze weten als band de nummers enorm strak neer te zetten. Je ziet ook dat ze zelf enorm genieten van de muziek. Echt een aanrader voor de muziekliefhebber, zelfs als symphonische rock niet perse je favoriete muziekstijl is.
Bonus was wel de afsluitende medley met het nummer “Sylvia” van Focus. Die had ik al een tijdje niet meer gehoord en was juist daardoor een leuke verrassing.


jean-louis zegt:
Datum: 8-12-2019

Wat een prachtig optreden afgelopen vrijdag in het theater hotel in Almelo. Super muzikanten. Joop is echt fenomenaal. Timing is op het perfecte af in nummers van o.m. pink floyd en genesis. Echt top.


Herman de Waard zegt:
Datum: 7-12-2019

Hele dag nagenoten van het stel rasmuzikanten met hun verrassende, mooie rockshow in het Theaterhotel in Almelo, waarin de kenners verrast werden met virtuositeit en nummers van bands die nooit meer optreden.

Echt. Ga dit zien mensen. Ze komen nog in Hengelo, Deventer, Zoetermeer etc.

De top 5 voor ons was:
Pink Floyd
Genesis
Yes
Solution (hoogtepunt 1)
Focus (hoogtepunt 2)


Victor zegt:
Datum: 7-12-2019

Bedankt voor het geweldige, lange Earth and fire-nummer. Minimaal gelijk aan het origineel. Hele goede zangeres en lead-gitarist.


Patrick zegt:
Datum: 7-12-2019

Bijna eens met Stephan. Vindt juist dat de balans goed was tussen bekend werk en fantastische, lastig te spelen Symfo maar zulke mooie nummers! 9-koppige band slaagde daar volledig in: een 10 met een griffel.

Het slotapplaus illustreerde inderdaad dat het kwartje echt wel was gevallen aan het eind bij het complete publiek. Wel eens dat de muzikanten in het theater nog meer naar – en met – het publiek mogen doen. De zanger en donkere gitarist gaven daarbij het juiste voorbeeld.

Wereld-avond gehad en alles vandaag via spotify gedraaid. Bands die niet meer optreden herleefden! En hoe!! Steengoede band!!!


Stephan Groothuis zegt:
Datum: 7-12-2019

Geweldige avond gehad in Almelo. Heb al kaarten voor 14-2-2020 in Hengelo 🙂
Setlist was opmerkelijk te noemen (hij staat inmiddels op setlist.fm), wat wel verklaarde dat een paar mensen na de pauze verdwenen waren, maar dat versterkte bij mij juist het gevoel dat ik bij het juiste gezelschap zat. Risico is wel dat je, als jullie nog een paar jaar met dit concept doorgaan, uiteindelijk voor een steeds kleiner publiek staat te spelen en dat zou jammer zijn. Dus misschien in Part 3 toch maar een paar “meezingers”.
Suggesties? Supertramp-Rudy, Muse-Knights of Cydonia, Meat Loaf-Bat out of Hell, UK-In the dead of night, Yes-Heart of the sunrise en alles van Pink Floyd en Genesis!


Petra en Rint zegt:
Datum: 7-12-2019

Bedankt jongens en meiden van de symphonic rocknight voor een betoverend mooie avond. jullie beheersing van stem en instrument was indrukwekkend.

We hebben van de hele show genoten!

Petra en Rint de Wijs


Gerard zegt:
Datum: 7-12-2019

Gisteravond op jullie concert geweest in Almelo. Dat jullie meesters zijn in het bespelen van jullie instrumenten staat buiten kijf. Ook de zang is perfect. Vond wel dat de interactie tussen de band en publiek wat beter had gekund( op het laatst was dat wel het geval). Mag nog wat meer beleving en plezier in jullie optreden komen ( bij sommige vond ik dat wat minder) En tenslotte: ik kom zeker een keer terug.


Saskia zegt:
Datum: 7-12-2019

Volledig eens met je John. Letterlijk een staande ovatie en oorverdovend applaus zegt hoe “de zaal” erover dacht.

Als je deze muziek niet kent of er geen verstand van hebt, dan moet je lekker naar een andere voorstelling gaan. Waren er hooguit 5 a 10 van de 500 trouwens

Saskia


Ton Wapperom zegt:
Datum: 7-12-2019

Erg goed concert met virtuoze muzikanten! Erg genoten van het optreden.
Met jullie instrumentale en vocale kwaliteiten is een nummer van de Zweedse band Moonsafari een optie


Peter van Velzen zegt:
Datum: 7-12-2019

Een 10! Onderlinge sfeer op het podium werkte aanstekelijk en heel goed geluid. Dit was een echte top-band en de ovatie aan het eind van de voorstelling was dan ook volkomen terecht!!

Na afloop nog in de foyer gepraat met verschillende van deze sympathieke muzikanten.


Amber zegt:
Datum: 7-12-2019

Micky wat kan jij de hoge noten raken! Great Gig In The Sky!!!


Ricardo Darlan zegt:
Datum: 7-12-2019

Helemaal eens met de lovende woorden. Band is erg professioneel en straalt plezier uit. Virtuositeit van gitaristen, toetsen, saxofoon en sterke vocalen. Iedereen speelde en zong grandioos, nummers King Crimson, Genesis, Supertramp echt fabuleus uitgevoerd.


Carola Sinoo zegt:
Datum: 7-12-2019

Fantastische avond in Almelo. Heel bijzonder dat er niet alleen bekende nummers werden gespeeld maar de meezingers van o.a. Pink Floyd waren natuurlijk ook geweldig. De zang, de muziek, het licht/geluid en het enthousiasme waren een genot om naar te luisteren en kijken!


Peter Bergakker zegt:
Datum: 7-12-2019

Briljant!!!! Fantastisch!!!! Helemaal geweldig!!!! Zo ontzettend genoten. Geluid was perfect! Focus en Genesis waren voor ons de topsongs. Tip voor volgende keer: Ekseption met “5th” en ‘’Air”


Klaas-Jan zegt:
Datum: 7-12-2019

Wat kan muziek mooi zijn. Uitmuntende voorstelling in ons mooie theater in Almelo beleefd. Meer dan geweldig en elk nummer was raak. Genesis en Pink Floyd volledig zoals t origineel gezongen en gespeeld. TOP!


Dewi Johansson zegt:
Datum: 7-12-2019

Super gaaf was jullie show. Sympathiek stel dat chemie uitstraalde. Leuk ook dat de Nederlandse bands langs kwamen. Het wisselende programma van bekende met voor ons onbekende nummers, werkte heel goed. Muziek-keuze was voortreffelijk……


Pedro zegt:
Datum: 7-12-2019

FOKKING GOED. Een 10.


Rudy zegt:
Datum: 7-12-2019

Helemaal eens met Jacqueline!!! TOP-avond in T VanderValk theaterhotel. Muziek gespeeld door een enthousiaste en virtuoze club jongens en meiden die een niveau haalden dat je zelden ziet. Muziek-keuze een 10! Zo gevarieerd en goed bedacht!


Jacqueline zegt:
Datum: 6-12-2019

Lieve mensen,
We zijn zojuist terug van jullie theatershow in Almelo en we zijn nog helemaal onder de indruk! In een woord fantastisch! Wat genieten!
Dank jullie wel voor een heerlijke avond muziek
We hopen jullie heel graag nog eens in een nieuwe show terug te zien.


Richard zegt:
Datum: 29-11-2019

Ben gisteravond in De Naald geweest. Ik geef de voorstelling het rapportcijfer 8,5.

Ik vond het muzikaal zeer goed. Goede zang, goed instrumentenwerk en een goede performance. Niks mis mee.

Veel bekende nummers gehoord, maar ook een aantal nummers die ik niet kende. En ik had de gedachte (stille wens) dat het om een soort ‘best of symphonic hits’ ging. Daar is dus mijn 8,5 rapportcijfer op gebaseerd. Mijn verwachtingspatroon lag dus te hoog.

Maar, al met al toch zeker genoten van de uitvoering. Bij ‘The third chapter’ ga ik op zeker gewoon weer in de herhaling. Succes verder met jullie tournee!


Renate Vollering zegt:
Datum: 29-11-2019

Wonderschone avond met z’n vieren ondergaan met de muziek van onze dromen, met naast het bekende werk (Pink Floyd, Supertramp, Led Zeppelin, Genesis) een openbaring om Solution, Kayak en Earth&Fire zo sterk gespeeld te zien worden. Ook mooi waren Rush en Roundabout met In de hoofdrol de magistrale kleine blonde gitaarspeler met hoed die met zijn maat de andere gitarist door ons unaniem tot de twee allerbeste werden gekozen. Zanger en mooie zangeres ook volledig foutloos!

Symphonick Rock Night bedankt voor het urenlang genieten van een hele sympathiek overkomende band die gigantisch veel talent en skills in zich herbergt.

Vandaag alle nummers die ik nog wist heerlijk ‘gedraaid’ via YouTube – fantastisch om het weekeinde mee te beginnen. Iedereen bedankt! Stuk of stuk toppers zijn jullie. Niemand viel uit de toon!!

We gaan deze voorstelling ook in Zoetermeer nog bekijken 29 februari. Bedankt en succes verder…..


Ruud Borst zegt:
Datum: 29-11-2019

Erg gevarieerd programma met prima muzikanten die erg goed waren. Tip: Cashmir van Led Zeppelin. Samenspel was van hoog gehalte en de lol spat ervan af. Saxofoniste is DE ster van de band. Wat een mooie meid die er ook heel leuk gekleed uit zag. Om verliefd op te worden…….


Saskia Bolten zegt:
Datum: 29-11-2019

Beter dan verwacht. Sterke band, de beide gitaristen en toetsenisten, de twee meiden, drummer, alles. Wat een kwaliteit. Hotel California en Comfortably Numb moeten jullie ook gaan spelen.


Rien Dijkhuizen zegt:
Datum: 29-11-2019

Wat zijn wij blij dat we kaartjes hadden voor deze show in de uitverkochte De Naald. Elk nummer was raak. Onverwacht Earth and Fire-nummer was verrassend en stak er voor ons bovenuit. De twee dames waren leuk om naar te kijken en erg goed. Zanger ook hele goede stem. Drummer ook topper en toetsen en gitaristen ook erg professioneel, Superband met erg goed repertoire.


Anita en Jack zegt:
Datum: 29-11-2019

Onwijs gave avond in Naaldwijk meegemaakt met muzikanten die zeer zeer goed waren allemaal; Hoofdrol voor de saxofoniste. Volgende tour graag iets van Alan Parsons. Maar wat zijn jullie goed zeg!


Robert van Marrewijk zegt:
Datum: 29-11-2019

Vanavond in Theater De Naald het beste van het beste gezien in Symphonic Rock ! Helemaal goud! Hoogtepunt voor mij was Rush-nummer La villa strangiato. Gitaar/drums/bas van hemels nivo. Bedankt voor een barre avond, kon voor ons niet beter!!!


David Korpershoek zegt:
Datum: 28-11-2019

Aanvulling. Mijn naamgenoot David was bij Symphonic Rock Night voor mij de held: piano spelen op Trilogy van EmersonLakePalmer kan alleen iemand die de 88 toetsen volledig beheerst. Reuze knap David!!!


David Korpershoek zegt:
Datum: 23-11-2019

1 woord: GRAN – DI – OOS !!


Nico van de Water (en Kim) zegt:
Datum: 23-11-2019

Bedankt voor een verschrikkelijk goede en bijna 2 en een half uur durende show. Alles kwam voorbij, sterke Pink Floyd-uitvoeringen en Yes en Genesis was ook werkelijk waar meer dan perfect.

Apart waren de twee nummers van Hollandse bodem die in 1 woord voortreffelijk waren. Wat een kwaliteit hadden deze bands, Solution en Earth and Fire en ‘schade’ dat zij niet meer actief zijn als band. Maar daar hebben we dus Symphonic Rock Night voortaan dus voor!!!!

Drummer, beide gitaristen en sax/fluit/zangeres Monica zijn de top 4 in deze band. Zanger en leadzangeres ook meer dan prima trouwens. Twee leuke verschijningen ook! Ga deze show zien mensen!

????‍♂️


Ron en Ineke Ladage zegt:
Datum: 23-11-2019

We hebben gisteren in de Meenthe een onvergetelijke avond gehad met jullie fantastische concert, van het begin tot aan het einde wat een geweldige voorstelling. Alle muzikanten zijn van heel hoog niveau, het zangdeel werd geweldig gedaan en ook even de drummer noemen, die keihard en zonder fouten gedrumd heeft, wat een vakman. Eigenlijk moet je gewoon iedereen noemen, het publiek was uit de jaren van deze muziek en ze hebben hun waardering laten blijken. De avond van ons muzikaal leven!!!!!


Pieter zegt:
Datum: 23-11-2019

Wat een enthousiasme en talent gister in Steenwijk. Was weer geweldig om de bekende nummers live te horen. Oude tijden herleven. Ook gehoord in Hoogeveen en met andere nummers dus concert van gister sloot mooi aan bij het eerdere bezoek.

Gelukkig mocht er ook een wensenlijst komen
Camel Lies
Riverside Conceiving you
Mandalaband
Marillion iets van het Brave album
Wolverine The Bedlam Overture


T. van den Berg zegt:
Datum: 23-11-2019

Fijne voorstelling van Symphonic Rock Night. De twee dames deden het fantastisch maar daarmee wil ik niet de rest van deze zeer goede band tekort doen.

Genesis en Yes werd net als bijna alle nummers gewoon 1 op 1 met perfectie nagespeeld, knap hoor! Heel erg genoten en voor ons bezorgde de mooie zangeres bij de uitvoering van Great Gig in the Sky ons kippevel! Het sneed door merg en been…….??


Saskia van Bemmelen zegt:
Datum: 23-11-2019

Bedankt symfonic rock night voor een prachtige avond, erg genoten van de virtuositeit en vrolijkheid vanaf het podium. Kende zowaar alle nummers op 1 na.


Rien Lolkema zegt:
Datum: 23-11-2019

Beste theateravond van mijn leven beleefd in De Meenthe met MIJN muziek, gespeeld door enthousiaste en zeer kundige musici die niet alleen de bekende en makkelijke paden hebben gekozen, maar een prachtige show hebben neergezet. Yes,Camel,Rush,Genesis,Earth&Fire waar hoor je dit nog??? Kreeg zowaar natte ogen tijdens de vertolking van Great Gig In The Sky gezongen door de jonge zangeres Micky Huismans. Alle musici verdienen een pluim!


J. de Nooijer zegt:
Datum: 18-11-2019

Afgelopen zaterdag heb ik een optreden van SRN in Terneuzen bijgewoond. Mooie avond was dat. Goed gemusiceerd! Ik heb wel een tip, die ik via mail wil doorgeven waarmee jullie mijn leeftijdgenoten (< 55) een groot plezier zouden doen. Wat ik namelijk een klein beetje jammer vond is dat er alleen progrock uit "de oude doos" werd gespeeld. En dan bedoel ik van voor het jaar 2000. Of eigenlijk was alles van voor 1990 ("Easter" van Marillion was de meest moderne, en die is uit 1989). Het is op die manier meer een "Classic Syphonic Rock Night". Natuurlijk moeten de grote namen van voor 1990 aan bod komen, maar er is ook zoveel fraaie progrock na 1990 gemaakt. Er wordt ook nu nog zoveel moois gemaakt, in buitenland maar ook in Nederland. Doe er eens een Porcupine Tree bij, een Riverside, Pineapple Thief, IQ, Airbag, Eloy, Knight Area, noem ze maar op, er zijn er velen te bedenken ….Wellicht is het zelfs een mooie uitdaging om er een (korte) Tangerine Dream tussen te gooien, bijvoorbeeld iets als White Eagle (kunnen de zangeressen een leuke rol bij hebben ;-)Misschien is het een goed idee om voor "The Third Chapter" het werk uit "de oude doos" wat af te wisselen met modernere progrock. Of bijvoorbeeld: voor de pauze progrock van voor 2000 en na de pauze progrock van na 2000.


Kurt en Erna van de Kerkhove zegt:
Datum: 18-11-2019

Dank voor het prachtige optreden zaterdag in Terneuzen. We hebben er allen enorm van genoten en kijken reeds uit naar jullie volgende concertreeks. Wij hebben en willen geen facebook. Hoe kunnen wij achterhalen indien de nieuwe concertreeks opstart. Hieronder enkele tips van liedjes welke niet zouden mis staan in jullie repertoire. Veel succes Kurt en Erna Van de Kerckhove (Lembeke, België)
1. Barclay James Harvest : Mocking bird
2. ELO : Strange magic
3. Hawkwind : Silver machine
4. Renaissance : Mother russia
5. Illuision : Everywhere you go
6. Klaatu : Calling occupants of interplanetary draft
7. Peter Gabriel : Here comes the flood
8. Machiavel : After the crop
9. Curved Air : Backstreel luv
10. Pavlov’s dog : Song dance


Willem van Wijk zegt:
Datum: 17-11-2019

Wat hebben jullie ons een top avond bezorgd in Terneuzen.

Enorme bewondering voor jullie allemaal maar speciaal voor de dame die alle blaasinstrumenten bespeelde. Wat n kanjer. Nogmaals hartelijk dank. Willem


Teun Kolenbrander zegt:
Datum: 17-11-2019

Fantastisch !! Wat een mooie muzikale avond hebben wij hier in Terneuzen beleefd! Vakmensen zijn jullie, een hechte band. We hebben van jullie genoten !

Teun


Remon zegt:
Datum: 17-11-2019

Meest onderschatte band die er in Nederland rondloopt in dit genre. Is Symfo Classics ruim voorbij en ook de Pink-tributebands simpelweg omdat die maar 1 band brengen en zich telkens herhalen.

Hoewel Symphonic Rock Night naast Floyd ook alle andere grootheden zoals Yes -King Crimson -Genesis -Camel -Supertramp op topniveau covert komen zij nu met een volledig nieuwe show, met niet 1 song van de vorige.

De veelzijdigheid en technische klasse van elk bandlid is daarnaast nog gekoppeld aan plezier maken – de band oogt als een vriendenclub en dat is wel eens anders op de diverse podia.

Ik heb alles in dit genre zo’n beetje gezien, maar als jij deze muziek kent mag je dit spektakel niet missen nee. Geweldige avond was het!


Ilse zegt:
Datum: 17-11-2019

Geweldig gespeeld met ook een beetje van jullie zelf er in. Zangeres die nummer van pink floyd zong op haar blote voeten, was goed gedaan, steeg gelijk in onze achting. Ze had even iets weg van Katy kissoen bij op treden van pink floyd zelf. Ook was ik blij vrrrasr dat jullie het nr Easter speelden van Marillionvolgens mij nog nooit door een andere band gesppeeld. Was echt prachtig. Alles van de show was geweldig. Jammer dat er geen staanplaatsen waren om mee te swingen.


Marjan zegt:
Datum: 17-11-2019

Super! Mooie show met de muziek die zo mooi is, jullie zijn de enige band die dit echt helemaal 1 op 1 weet te spelen met bevlogen mensen op de podium die er duidelijk lol in hebben. De chemie is onderling en ook met de zaal aanstekelijk!


Remi Lupker zegt:
Datum: 17-11-2019

Bedankt Symphonic Rock Night, we hebben van de eerste tot de laatste minuut van jullie genoten. ???
Het mystieke openingsnummer met mooie videobeelden was de start voor een van de beste avonden die we in ons Scheldetheater ooit hebben mogen beleven.

Maar wij zijn dan ook die hard-fans van deze supermuziek met Genesis – Pink Floyd – Supertramp – Yes – Camel als onze favorieten! Gedurfd en goed uitgepakt was King Crimson waar bij de drummer, gitaristen en Monica het sax/fluit/zang-talent een mega prestatie leverden. ❤️

Juist in dat nummer zie je hoe ontzettend virtuoos jullie zijn! Zang ook prima en leuk om naar te kijken. Zo’n heerlijke avond gehad met jullie, kom maar weer gauw terug naar Zeeland !!!!!?


Sara en Milan zegt:
Datum: 17-11-2019

Wat een goede artiesten!


Steven van Dongen zegt:
Datum: 17-11-2019

Met een mooie afsluiter als toegift van Focus kwam er een einde aan een betoverende avond met symphonische rockmuziek waar wij mee groot werden.

De Pink Floyd-songs waren voor ons de hoogtepunten maar het was inderdaad zoals de man met het hoedje zei: probeer ook de voor je nieuwe muziek tot je te nemen en dat hebben we met plezier gedaan!!


Teun Kolenbrander zegt:
Datum: 17-11-2019

Fantastisch !! Wat een mooie muzikale avond hebben wij hier in Terneuzen beleefd! Vakmensen zijn jullie, een hechte band. We hebben van jullie genoten !

Teun


Gerard + Sofie zegt:
Datum: 4-11-2019

Zojuist tickets aangeschaft om dit briljante en 2 en een half uur durende concert nog een keer langs ons netvlies te laten komen in 1 februari.

Zelden bij deze verdraaid lastige muziek zoveel kwaliteit op het podium zien staan. Er moet maanden geoefend zijn om dit onder de knie te krijgen en dat is gelukt!

Het was zoals de man met het hoedje zei: als je niet elk nummer kent is dit een mooie gelegenheid om dat wellicht soms onbekende in je op te nemen en ook daarna thuis nog eens te luisteren. In ons geval ook bij een nummer of drie, de rest kende ik wel.

Hoogtepunten volgden elkaar in rap tempo op. Pink Floyd, Supertramp, Genesis en het verrassende Earth en Fire en natuurlijk ook dat duel sax/gitaar bij Solution waren voor ons de toppers.

Tot in de Deventer Schouwburg!!

Gerard Vreeswijk


Ronald Perez zegt:
Datum: 4-11-2019

Beetje late reactie, maar woensdag in Doetinchem (de première) was ik er bij. Krijg het nog steeds niet uit m’n kop. ???? Pink Floyd Tribute-bands “” eat your heart out!!! “”

Fenomenaal. WAT een sterke band is deze nieuwe Symphonic Rock Night. Had ze in 2018 ook gezien in Zoetermeer maar dit is nog ff een graadje beter zeg, qua gitaar, zang en toetsen. ????

Met naast briljante uitvoeringen van de nummers van Floyd ook een stuk of 9 andere bands die gecoverd worden op top nivo. Sterk gegroeid na vorig jaar met uitstekende nieuwe muzikanten zoals de gitarist Anand Mahangoe, zanger `Jos Harteveld en de Twee toetsenisten. De uitvoering van Rush’ La villa strangiato was met Joop Wolters Frank Strokap en Tim de Jongh in de hoofdrol absoluut niet van het origineel te onderscheiden !! Emerson Lake and Palmers Trilogy op een echte vleugel gespeeld was ook episch…. ga deze show zien mensen?❤️


René de Ruiter zegt:
Datum: 3-11-2019

Onwijs genoten gisteravond in theater De Leest van een ‘masterclass’ muziek maken op het allerhoogste niveau. Virtuoos gitaar- drum- en saxwerk dat er niet om loog. Camel, Genesis, Yes, Floyd, Rush (meesterlijk dat La Villa Strangiato) en Earth & Fire vielen bij ons t meest in de smaak. Focus ook sterk. Complimenten ook voor de zuivere zang en performance van beide solisten. Hoogtepunt was de piano-partij van onze jonge vriend achter de Steinway piano bij Trilogy van Emerson Lake en Palmer.’ WAT een avond, wat een band!


Renate van Drimmelen zegt:
Datum: 3-11-2019

20x Easter (Marillion) gedraaid vandaag. Voor mij Het Hoogtepunt van gister in Waalwijk. Superband. Prachtig en weergaloos stel musici dat er duidelijk lol in heeft samen. Meiden ook super allebei!!!!!!!


R. en V. van Velzen zegt:
Datum: 3-11-2019

Erg leuk en enthousiast deze Symphonic Rock Night-band. Meneertje met je hoedje, wat ben je toch een grappig mannetje. Komisch met je mimiek. De lol straalt af van deze band – jullie genieten EN TERECHT, meisje de zangeres wat heb je een stem zeg!!


Harry en Margot zegt:
Datum: 3-11-2019

Prachtig concert voor ons met een ZEER verrassende setlist die ook nog eens goed gespeeld werd. Concert is een aanrader voor iedere liefhebber van dit genre en het spelen van Rush, ELP en King Crimson toont de klasse van de band. One for the Vine is overigens een track van de tweede plaat NA het Gabriel tijdperk en People come and people go is een bekend nummer van E&F , maar wel het laatste ( mijn mening ) wat de moeite waard is. Al met al een toffe avond en begin 2020 gaan we nog eens. Succes verder heren en dames. Groeten uit Tilburg van Harry en Margot


Simon van Deventer zegt:
Datum: 3-11-2019

Pink Floyd – Camel – Earth and Fire – Genesis etc. etc. Het kon niet op vanavond in De Leest en wat hebben we genoten, echt super. Focus was ook zalig, geluid was wel wat an de harde kant vinden wij.


Janine en Pieter zegt:
Datum: 3-11-2019

Zeer professionele rock-show in De Leest in ons Waalwijk gezien en met open mond genoten van zoveel klasse. Yes, Rush, Led Zeppelin het mooiste maar alles was gewoon heerlijk. Ook de toegift was schitterend.


Peter de Kivit zegt:
Datum: 3-11-2019

Geweldige avond gehad met jullie schitterende muziek. Heerlijk die lange nummers met een opbouw naar de climax. Rasmuzikanten die technisch zeer begaafd zijn. De saxofoon en kale gitarist staken er voor ons bovenuit !!! Maar de hele band is erg goed.


Bert zegt:
Datum: 1-11-2019

We hebben niets in de ideenbus gedeponeerd, vandaar dit bericht. Het was een prachtige muzikale-avond in Doetinchem.Muziek en zang …… perfect! COMPLIMENT. Muziek keuze blijft aktijd persoonlijk, maar was uitstekend. Belichting matig. De muzikanten/zangers waren slecht te zien, slecht uitgelicht. Stonden soms naast de schijnwerpers. Werk met een Super Trooper, of hoe dat ook mag heten. Komt dan helemaal goed. Ietsmeer aandacht tijdens een solo van bijvoorbeeld gitaristen. Laat zenaar het midden gaan bij solo’s. Het was hoe dan ook een prachtige muzikale avond!!


Barbara de Visser zegt:
Datum: 31-10-2019

Muzikaal perfecte voorstelling. Zo ontzettend genoten en dan meer dan 2 uur. Toegift was de slagroom op de taart en alle muzikanten verdienden een dikke vette 8!!!!!!


Peter Korporaal zegt:
Datum: 31-10-2019

Heerlijk nagenieten vandaag en de nummers van gisteren nog eens gedraaid. Wat een show!! Ook voor mij waren naast de solide en mooie vertolkingen van Pink Floyd, Rush, Yes en Supertramp ook vooral Earth and Fire en Solution de twee pareltjes van de slaagde avond in Amphion! Succes in Waalwijk mannen en vrouwen. Genoten van jullie!!!


Patricia zegt:
Datum: 31-10-2019

Harry en Gerrie zaten op de verkeerde plek denk ik. Deze muziek moet je wel een beetje (her)kennen ja. En volgens ons was het uitverkocht en bommetje vol hoor, ook aan t eind. Wereld avond beleefd !! Gitaristen erg goed beide !


René zegt:
Datum: 31-10-2019

Prima show gezien. Zeer overtuigend voor een eerste show. Werd verrast door een formidabele uitvoering van La villa Strangiato. Rush had het zelf niet beter kunnen doen. Monica speelde fantastisch. Zelden zo’n goede saxofoniste ed gezien. De andere muzikanten waren echt top.


Rini Korpershoek zegt:
Datum: 31-10-2019

???wat een heerlijke muziek spelen jullie !!!

Allemaal toppers op t podium van behoorlijk niveau en dit zijn hele lastige nummers die jullie gekozen hebben

GROOT COMPLIMENT voor de muziek


Ben Peters zegt:
Datum: 31-10-2019

Prima show geweldige muzikanten stuk voor stuk. De fluitist was uitzonderlijk.
Beetje storend dat je eerste show niet weet waar je speelt. En de chemie met de zaal was niet optimaal. Wat ook gezegd werd meer bekende nummers was voor vele misschien wel prettiger geweest.


Michel zegt:
Datum: 31-10-2019

Goed gespeeld en veel variatie, Yes, Genesis, Pinkfloyd, Camel, Kayak het kon niet op gisteravond in Amphion-theater. Smullen voor de echte liefhebber van deze mooiste muziek die ooit is gemaakt. Het lange nummer van Earth and Fire was voor ons DE verrassing en was geweldig. Nooit gedacht die song ooit nog eens te horen LIVE en hier was duidelijk goed op gestudeerd. Zanger en zangeres verdienen ook een pluim, de zangkoortjes klonken ook uitstekend,,,,


Pieter van Nieuwenhuijzen zegt:
Datum: 31-10-2019

Doetinchem was onder de indruk van jullie mooie show. HEFTIG! Echt zo ontzettend goed muzikaal. Licht kan wel stuk beter inderdaad, maar ik begreep dat dit pas de eerste voorstelling was van de nieuwe voorstelling…….


Donald Drenth zegt:
Datum: 31-10-2019

Prima voorstelling, enige dat minder was dat muzikanten soms in t donker stonden. Het gele licht in ons gezicht was ook hinderlijk. Muziek was echt van een griezelig hoog nivo


Maaike Bezemer zegt:
Datum: 31-10-2019

Dikke prima!!!! Enorm genoten – tweede nummer na de pauze was voor ons het hoogtepunt, perfecte versie die he origineel zeer zeker evenaart


Reini en Barbara zegt:
Datum: 31-10-2019

Helemaal goed mensen. Veel mooie nummers en de Muziek uit mijn tijd ! Nummer Solution was het hoogtepunt, groetjes Reini.


Margreet en Wouter zegt:
Datum: 31-10-2019

De lichtshow moet nog even aan de bak om iedereen goed in t licht te krijgen. Maar dat zal hopelijk wel goed komen, Muziek iig goed grandioos en wij kenden bijna elk nummer. Kwaliteit behoeft geen verpakking, een dikke 10. Niks meer Aan doen………


Ruud de Vries zegt:
Datum: 31-10-2019

We hebben een prachtige avond beleefd. Het samenspel en onderlinge chemie van deze muzikanten was leuk om te zien en de kwaliteit was bijzonder hoog. Mooi koor ook. Iets meer bekende nummers zou voor ons wel fijner zijn maar wat een hoog niveau met drummer, gitaristen en saxofoniste als uitblinkers.


René de Winter zegt:
Datum: 31-10-2019

Mooie avond Symphonic Rock Night in uitverkocht Amphion hier in Doetinchem. Camel en Emerson Lake en Palmer waren de start voor dik 2 en een half uur genieten van de Symfo uit de jaren 70. Ga dit zien mensen. Stuk voor stuk rasmuzikangen, de klasse druipt er van af.


Barbara de Visser zegt:
Datum: 31-10-2019

Muzikaal perfecte voorstelling. Zo ontzettend genoten en dan meer dan 2 uur. Toegift was de slagroom op de taart en alle muzikanten verdienden een dikke vette 8!!!!!!


Pieter en Manou zegt:
Datum: 31-10-2019

Heerlijk wakker geworden met jullie klanken nog in mijn oor. Wat een mooie avond! Bedankt Symphonic Rock Night! Nu onze helden bijna niet meer optreden, herleeft de muziek van Pink Floyd, Yes, Genesis en zelfs Emerson Lake en Palmer en King Crimson met jullie fantastische live-band alsnog. Hulde!!


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 5-05-2019

‘THE SECOND CHAPTER’ THEATERTOURNEE IN 14 THEATERS!
2019
WOE 30/10 Doetinchem
ZA 2/11 Waalwijk
ZA 16/11 Terneuzen
VR 22/11 Steenwijk
DO 28/11 Naaldwijk
VR 6/12 Almelo
2020:
ZA 1/2 Deventer
VR 14/02 Hengelo
ZA 29/2 Zoetermeer
VR 6/3 Sittard
ZA 7/3 Alphen
ZA 4/4 Barendrecht
ZA 11/4 Oss
VR 17/4 Dordrecht


Ronald Bloembergen zegt:
Datum: 9-04-2019

Ik was afgelopen zaterdagavond 6 april in Zoetermeer bij de laatste voorstelling van dit seizoen en heb genoten. Ben van 1959 en opgegroeid met Yes,Genesis,Pink Floyd etc.. en ik heb wel eens vaker bands nummers van bv Pink Floyd horen spelen wat totaal niet klonk maar deze band slaagt daar met vlag en wimpel in. Een heel afwisselend programma met muzikale hoogstandjes (prachtige gitaren met een saxofoon ,fluit of drums !)
Kortom : een bezoekje waard voor deze zeer sympathieke band.
Petje af 🙂 super


René Zoutgeest zegt:
Datum: 8-04-2019

Met open mond gekeken zaterdag in een uitverkocht Stadstheater hier in Zoetermeer. Werkelijk waar herleefden bands als Pink Floyd, Camel, Supertramp alsof ze het zelf waren. Hoogtepunt kwam al snel met een strakke perfecte uitvoering Camels Stationary Traveller en daarna de ene na de andere voltreffer in een smaakvol samengesteld programma. Alan Parsons Rush Alquin Solution Saga Genesis Gino Vannelli ALLES kwam voorbij in een 3 uur lange show. Bospop en Paaspop, BOEKEN deze band!


Hugo zegt:
Datum: 7-04-2019

Ik denk dat Jos de Vries heeft liggen slapen bij de Pink Floyd en Genesis nummers. Dankzij de man in het midden klonken deze als een klok en qua zang en gitaarspel akelig dicht bij het origineel. De gitaarsolo’s in “shine on” en “firth or fifth” waren qua sound en spel nagenoeg identiek. Dat kan je dus met dure modelling versterkers bereiken tegenwoordig. Zonder overigens de andere muzikanten tekort te doen want ik vond ze allemaal geweldig goed. Juist de combinatie van ieders verschillende kwaliteiten maakt het een goede band. Blijf vooral zo doorgaan en laat ons genieten van deze geweldige muziek!


jos de Vries zegt:
Datum: 7-04-2019

Vrijdag in de Schalm heb ik de Nederlandse Dave Weckl gezien! Die drummer op links is onwerelds goed!
De gitarist uiterst links en de fluit/sax-iste uiterst rechts waren ook fantastisch.
De keyboard man en Percussionist op rechts waren loeistrak en goed. Alsook de Bassist in het midden.

Mijn twijfel heb ik echter over die man vooraan in het midden. Die met die peperdure moddeling versterker.
Ik weet niet hoe het komt maar als deze man even weg was van het podium klonken de liedjes leuker en beter.
Mischien is het een idee als deze man het gitaarspel overlaat aan de gitarist op links. Ook de zang kan hij misschien beter overlaten aan dat leuke Goth meisje, die overigens ook geweldig was.

Wellicht ter overweging


Michael zegt:
Datum: 7-04-2019

Dank voor de mooie avond, op 7-4-19 in Zoetermeer. Goed verzorgde show. Zeer goede muzikanten. 2 tips: 1 drummer is zat ( met alle respect voor de andere drummers?), en wel Tim de Jong natuurlijk, wat een topper is dat!, daarnaast iets teveel onbekend materiaal wat de aandacht wat deed verslappen, ik hoor liever de bekendere stukken ( zo zie je maar…)) van al die topbands, zoals wel het geval was bij bv de Pink F. en Supertramp-songs.
Gitarist Joop Wolters… wát een gigant ook!
Veel succes, collegiale groeten?


Dirk van de Velde zegt:
Datum: 7-04-2019

Ga zo door mensen. Erg benieuwd naar de nieuwe show, volgens jaar 29 februari zijn we weer van de partij in het Stadstheater. Genesis en Camel staken er voor ons duidelijk bovenuit. Van Pink Floyd liever de onbekendere en langere nummers, dit was te bekend. Oude Camel ook graag en Pendragon, Arnena


Carola zegt:
Datum: 7-04-2019

Lekker genoten van jullie, vooral van Saga en Camel.
Graag iets van UK – Kansas – Emerson Lake and Palmer de volgende toer.


Pieter de Waard zegt:
Datum: 7-04-2019

Geweldige avond gehad in Zoetermeer voor een vol huis. Genieten van deze band die niet de platgetreden paden bewandelde. Complimenten aan de drummers die Pink Floyd Genesis wat extra’s gaven. Supertramp was ook 1 op 1 exact zoals t origineel, dat heb ik geen enkele ‘cover’band ooit zien en horen doen. Tips volgende show: King en Easter van Marillion, Suite Madam en Chrystal Ball van Styx, I Meyers at twilight van Saga en Fat old Sun van Pink Floyd.


Karin zegt:
Datum: 7-04-2019

Het was een leuke, strakke show met een leuke knappe man.


Jeanne Terpstra zegt:
Datum: 7-04-2019

Strakke muziek en een geweldige show die 2,5 uur boeiend was. Onwijs genoten van de uitstekende muzikanten en smaakvol gekozen nummers. Mijn buurvrouw zei ‘dit is net als de echte Camel, Rush, Genesis, Pink Floyd etc


Simon zegt:
Datum: 7-04-2019

Schitterende show en een echte aanrader ! Genesis Pink Floyd Camel Supertramp en de toegift waren voor ons de toppers, niet van het origineel te onderscheiden. Compliment aan bedenker Luc Braun die dit project vanaf 2016 steeds naar een hoger nivo heeft getilt.


Anneke zegt:
Datum: 7-04-2019

Gisteravond in het stadstheater van Zoetermeer genoten van een geweldig optreden van deze super muzikanten. Volgend jaar zij we er zeker bij. En ja erg blij met Camel ( mag meer van) en verrassend goed Saga. Nummers van UK, KingCrimson, Gentle Giant zijn zeer welkom.


John zegt:
Datum: 7-04-2019

Gisteren de show gezien in Zoetermeer voor de tweede keer. Het was precies een jaar geleden. Erg blij met YYZ van Rush. Dat was de verassing gisteren. De band speelde nog beter dan het jaar ervoor. Hopelijk zie ik deze samenstelling weer snel. Fijne groep musikanten. Voorstel nieuwe nummers. Uk/Asia Queen, Deep Purple.


Dirk van der Wijden zegt:
Datum: 7-04-2019

Topavond gehad in Zoetermeer! Het plezier straalde van de muzikanten af. Misschien de volgende tour ook een mooi nummer van Fleetwood Mac opnemen?


Maria van Bohemen zegt:
Datum: 7-04-2019

In een woord, een geweldige avond , dit dank zij een voortreffelijke band, mijn petje af. Wij komen graag weer terug ! Veel succes!


John van straalen zegt:
Datum: 6-04-2019

Oh what a night. Net thuis van een heerlijk avondje SRN in Zoetermeer. Sublieme toegiften van Pink Floyd en Genesis. Vooral de gitaren in Comfortably Numb waren echt heeeeeeel goed.
Bedankt voor 2x SRN voor mij en tot ziens in het nieuwe seizoen.


Marc Giesen zegt:
Datum: 6-04-2019

Wij waren op 5 april in De Schalm. Niet normaal zo goed als jullie zijn! Ook een goed geluid en niet oorverdovend hard (terwijl we toch vooraan zaten). Goede setlist. Voor mij hoeven er geen “hits” zoals Kayleigh gespeeld te worden, al snap ik die keuze wel. Tips? Iets van Kansas (Cheyenne anthem, of Song for America), Gino Vannelli (Where am I going), meer Saga. Allemaal geweldig als jullie het spelen. Volgende keer zijn we er weer bij. Bedankt voor een top avond!


Wiĺlie van deŕ Horst. zegt:
Datum: 6-04-2019

Gisterenavond was een topconcert in de Schelm in Veldhoven.


Jan Werkhoven zegt:
Datum: 6-04-2019

Ik heb 05-04-19 de SRN in de Schalm in Veldhoven bezocht.
Ben zeer onder de indruk van wat jeugdige muzikanten samen met 2 mentors op het podium kunnen vertolken. Hier laten de “jonkies” zien dat er nog toekomst is voor “onze” muziek uit de jaren 70/80.
CHAPEAU guys &girls.
Als fanatiek Jethro Tull fan heb ik op verzoek van Roland nog wat muzikale tips, en vrees niet ik verlang geen Jethro Tull maar b.v. van Yes zou Heart of the Sunrise op de set-list niet misstaan. Ook the Musical Box van Genesis is mogelijk een aanrader.
CHEERIO Jan Werkhoven


kees paridaans zegt:
Datum: 6-04-2019

genoten van de prima show gisteren in veldhoven ; geweldige muzikanten die er zelf veel plezier in hebben!!
volgende keer kom ik weer
paar opmerkingen : na de pauze teveel instrumentale nummers (notengeneuk bij solution , vanelli en nog een nr die ik niet ken )
mogelijke nieuwe nummers :
kansas miracles out of nowhere
kayak merlin
peter gabriel in your eyes
marillion heart of lothian ipv altijd kayleigh the last straw
uriah heep the easy road / the golden palace
toto st george and the dragon / home of the brave
genesis : ripples / entangled / blood of the rooftops
king crimson in the court of the crimson king
yes starship trooper
alan parsons games people play sirius/eye of the sky
jadis no sacrifice
moody blues new horizons
jethro tull thick as a brick
enz
Prima band!!!
Mvg Kees


Patrick de Vries zegt:
Datum: 6-04-2019

Gitaarsolo’s – dubbele drum – goede zang! Saga was een verrassend goede keus met een hoofdrol voor Joop de gitarist. Stuk voor stuk uitstekende muzikanten – helemaal niemand uitgezonderd. Please come to Belgium??? With love!


Reini van der Molen zegt:
Datum: 6-04-2019

Ook wij genoten in De Schalm met volle teugen. Verrassend goede band en erg goed gekozen repertoire van de beste en mooiste songs die er ooit zijn gemaakt in de popmuziek!

Als Genesis fan kwamen we aan ons trekken met vertolkingen die nagenoeg niet van het origineel waren te onderscheiden. Goede drum-partijen en ook Pink Floyd Genesis Alan Parsons Solution Alquin Camel was zo mooi vertolkt door deze enthousiaste band. Ontzettend bedankt !!!


René van der Velden zegt:
Datum: 6-04-2019

Dit was niet normaal goed. Volgend jaar misschien nog wat meer bekender werk, kan Led Zeppelin ELO Kayak Deep Purple ook?


Saskia van de Bogaerd zegt:
Datum: 6-04-2019

Geweldig genoten, ook de voor nog onbekendere nummers kwamen fantastisch binnen. Pink Floyd GENESIS en Marillion waren van hoog nivo. Genesis was niet van het origineel te onderscheiden. Steengoed wars ook de NL inbreng met Solution en Alquin. Graag volgend jaar weer met weer nieuwe nummers!!!


Gregory zegt:
Datum: 6-04-2019

Wat een waanzinnige avond en wat een band! Gitaarsolo’s en Dubbele drums waren fantastisch !


Hans van der Horst zegt:
Datum: 6-04-2019

Fantastisch optreden in Veldhoven. Echte aanrader voor liefhebbers van symphonische rock uit de jaren 70/80. De variatie in gespeelde nummers prima. Persoonlijk mis ik nog Emerson, Lake & Palmer. Als daar volgend jaar iets van in het programma komt, dan zou dat geweldig zijn. Iets van Pictures at an Exhibition? Dank voor de fijne avond.


Frank zegt:
Datum: 6-04-2019

Gisteravond (5 apr ’19) een gewéldige avond gehad in de Schalm. Heerlijk om al die fantastische nummers live te horen, gespeeld door muzikanten die zelf ook staan te genieten. Knap dat jullie muziek van zo veel bands zo dicht bij het origineel kunnen spelen – petje af!
Geluid was ook perfect. Volgende keer ben ik er zeker weer bij!


R zegt:
Datum: 5-04-2019

Topavond in de Schalm Veldhoven!


Lange uit Leiden zegt:
Datum: 4-04-2019

Show gezien op 30 maart in Beverwijk, en volop genoten. Het begin kwam wat moeizaam op gang, misschien omdat
[1] School m.i. niet de beste opener is (Fool’s Overture zou perfect geschikt zijn) en
[2] Stationary Traveller wel een topnummer is, maar er niet bij paste. Dat probleem was er eigenlijk ook met de Marillion-nummers.

De twee Rush-nummers waren geweldig. (Het hoort niet in de SR, maar goed dat jullie de grenzen lekker ruim hebben. :)) Dubbele drums, dan weet je eigenlijk al dat Los Endos gaat komen. Heerlijk. Kudoos zeker ook voor de saxofoniste!

Ideeën?
Lunar Sea. Nuff said.

Succes met de tour in het najaar.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 3-04-2019

Komende zaterdagavond 6 april 2019 sluit Symphonic Rock Night in het bijna uitverkochte Stadstheater in Zoetermeer een periode van twee jaar af, waarin we in de Nederlandse theaters de 2,5 uur durende show ‘a complete evening’ hebben gespeeld. De laatste kans dus om onze eerste theatershow nog te zien. Dit najaar zijn we terug met ‘The Second Chapter’ met 18 andere songs van bands zoals o.a. Supertramp, Emerson Lake and Palmer, Pink Floyd, Genesis, Camel, Yes, Rush, Marillion, Earth & Fire, King Crimson, Kayak, Focus en Solution.


Richard Hendriks zegt:
Datum: 3-04-2019

Hallo Symphonic Rocknighters,

Ruim een week geleden zag ik jullie show in Hoogeveen en net als de rest van het publiek heb ik uiteraard genoten. Na afloop zeiden jullie nog dat je eventuele ideeën voor de volgende show in de ideeënbus kon doen. Dat heb ik toen niet gedaan, maar later bedacht ik dat ik best wel wat nummers door zou kunnen geven waar ik van zou genieten als jullie ze zouden spelen bij de volgende show.

Saracen – Heroes, Saints and Fools of Ready to fly Van deze elpee was ik helemaal ondersteboven toen ik die begin jaren 80 kocht.
Landmarq – Ta’Jiang Geweldige epic met de fantastische zanger Damian Wilson.
Arena – Solomon Ook zo’n episch nummer.
Rubber Universe – Negative Spaces of het titelnummer van de cd Parliament of Fools. Jullie speelden The turn of a friendly card, deze groep is zwaar beïnvloed door The Alan Parsons Project. Niet voor niets doen Ian Bairnson en Eric Woolfson ook nog mee op deze cd.
Pendragon – The Black Knight
David Minasian – Masquerade Een nummer met prachtig gitaarwerk van Andrew Latimer.
Balloon – All yours Om er ook iets Nederlands bij te doen, van hun mooie cd “Motivation”.

Tot zover mijn ideeën, misschien zit er iets bij waar jullie wat mee kunnen.


Willem zegt:
Datum: 31-03-2019

Fantastische avond! Zonder de andere bandleden tekort te willen doen toch een extra compliment voor gitarist Joop! Kan moeiteloos mee met de besten in dit genre, wat overigens eigenlijk voor de hele band geldt!


Toine zegt:
Datum: 31-03-2019

Vandaag opgestaan met de klanken van gisteravond. Wat een GE-WEL-DI-GE show, met dank aan degene die dit uitgestippeld heeft. De juiste man//vrouw op de juiste plaats en de gespeelde nummers zorg vuldig gekozen…..

Als echte fans vielen we van de ene verrassing in de volgende, er moet lang op geoefend zijn. Rush natuurlijk geweldig, maar ook Saga en vooral ook Pink Floyd en Genesis. Erg leuk om Alquin weer eens te horen, dat was me een bandje vroeger!!! En de saxofoniste Monica grandioos daarna bij solution was ook erg mooi.

Bedankt voor deze fijne voorstelling, volgend jaar graag weer Beverwijk. Ik begreep na afloop dat er volledig nieuw repertoire komt??

Het eind van de show was trouwens perfect gekozen net als het begin trouwens, maar afsluiten met dé perfecte uitvoering van Comfortably numb was ook geniaal


Henk zegt:
Datum: 31-03-2019

Super!!! We konden het goed zien vanaf de eerste rij. Het was precies onze favoriete muziek. Emotioneel ook, Rush was het hoogtepunt, mijn broer was daar helemaal fan van – hij is pas overleden en we hadden Rush ook gedraaid bij zijn crematie.


Mario de Wolff zegt:
Datum: 31-03-2019

Voor ons ook een heerlijke, verrassende goede avond gehad, de zaal juichte al na het openings nummer. .. het was een doordachte show met veel afwisseling en interactie met publiek. Een topband. Wat een avond zeg.


Monique Verbeem zegt:
Datum: 31-03-2019

Geweldige avond gehad gisteren in Beverwijk! Wat een topband!!!! De tijd vloog voorbij en ik ging helemaal op in de geweldig gespeelde en gezongen muziek!! De vraag om suggesties voor de volgende tour wil ik wel beantwoorden want ik miste echt Kayak in jullie optreden. Wat zouden jullie dit ook geweldig kunnen spelen! Bv de nummers Ruthless Queen, Irene (zakdoeken mee) , Winning ways, Turn the tide, Where do we come from here, Want you to be mine, Golddust en May. Ik hoop dat jullie volgend jaar weer naar Beverwijk komen en dat ik dan 1 of meer van deze nummers voorbij hoor komen! Zou gaaf zijn! Veel succes met de rest van de tour. Jullie zijn een topband!!!


Henk Spoelstra zegt:
Datum: 31-03-2019

Wat een geweldig optreden heb ik meegemaakt op 30-3-19 in het Kennemer Theater te Beverwijk. Deze band geeft je werkelijk het gevoel dat je weer leeft in de jaren 70 a 80 met hun grote variëteit aan nummers van grote artiesten uit die tijd. Bij het volgende optreden zal ik zeker weer aanwezig zijn. Als ik een cijfer zou moeten geven is het een dikke 10.


Henri Kouwenhoven zegt:
Datum: 31-03-2019

Fantastische zaterdagavond in Beverwijk met Humble Stance van Saga als persoonlijk hoogtepunt.
Uitstekend op elkaar ingespeelde muzikanten. Meerstemmige zangpartijen waren kippenvel momenten. Drummers energiek en gitaristen waanzinnig. Ik ga zeker suggesties doen voor een volgende tour.
We hebben genoten, thanks.

Henri en Erika Kouwenhoven.


martien kater zegt:
Datum: 31-03-2019

het was super,grandioos
hoe heet het nummer van camel?????????
wil het graag weten
nog bedankt voor de fijne avond


Frank zegt:
Datum: 28-03-2019

STOP THE PRESS!!
Laat alles vallen en ren naar de kassa voor de nog te verkrijgen kaartjes, als liefhebber van symphonic rock, of prog rock zoals het nu genoemd wordt, GA DEZE SHOW ZIEN! Vergeet de originele uitvoeringen van de diverse bands maar ga volledig op in de nagenoeg perfecte covers uitgevoerd door dit ensemble. Niks geen 12 in een dozijn en gelukkig zelfs aandacht voor de Nederlandse bands in de sympho scene. Fantastische set list en erg divers en de vraag voor eventuele andere nummers ga ik niet invullen, want dan wordt het dus een top 40 list. Niet doen blijf de mooie songs zelf kiezen en dan laat ik mij erg graag verrassen tijdens een bezoek aan deze geweldige show. Het was in mijn ogen en oren veel te vroeg afgelopen en dan ook nog 2 toegiften, het kon niet op gisteravond
en was weer voor even ROCK-CITY RULES, en ik verlangde even naar de tijd om mijn elpees te gaan kopen bij de Joker, Dollhouse en Elpee.


Eddy Veltink zegt:
Datum: 25-03-2019

Ook erg genoten van jullie concert in Hoogeveen. De kwaliteit en het enthousiasme spatte ervan af. Persoonlijk vond ik de eerste nummers na de pauze wat minder. De afsluiting daarentegen was lekker ‘vet’.
Suggesties voor een volgende tour: Begin het concert (of na de pauze) met “Skins” van Pink Floyd. Staat op hun laatste album “Endless River”. Je hebt niet voor niets 2 drummers in de band. Muziek van Emerson Lake en Palmer. “Peter Gun” of “Lucky man”.
Muziek van Focus. “Hocus Pocus”, “House of the king” (voor Monica) of “Harem Scarem”. Muziek van ELO. En als laatste, misschien een vreemde eend in de bijt. “P-machinery” van Propaganda. Veel succes verder met de tour en zeker nog eens tot ziens (in Hoogeveen).


Gerhard Borger zegt:
Datum: 24-03-2019

Gisteren genoten van jullie show in Hoogeveen. Strak en met zichtbaar plezier gespeeld en de solo’s (Firth of Fifth) waren super.De tweede helft vond ik minder, maar dat is een kwestie van smaak. Vannelli, Alquin en Ekseption zitten wat mij betreft meer in de jazzrock/ fusion-hoek. Samen met pittige stukken van Rush en Yes was de tweede helft een taaie zit eerlijk gezegd. Maar jullie vakmanschap was een genot om naar te kijken en luisteren. De zugabes waren weer ge-wel-dig. Jullie vroegen om tips (ik duik o.a. even in de archieven van de Arrow Symfo Top 25). Qua Nederlandse prog uit de ’70’s:
* Starlight Dancer of Theme from Spetters 🙂 van Kayak
* Hokus Pocus of Tommy van Focus
En Internationaal:
Lucky Man of Fanfare for the Common Man of van Emerson, Lake and Palmer
Aqualung of Songs From The Wood van Jethro Tull
Forever Autumn of Thunder Child van Jeff Wayne’s War of the Worlds
Tsja… Er is zoooveel goeie prog 🙂
Tot de volgende keer! Gerhard Borger


Ed drop zegt:
Datum: 24-03-2019

Gisteravond in Hoogeveen genoten van fantastische muziek gespeeld door een stelletje fantastische muzikanten, die samen een op zeer hoog nivo band neerzetten. Jongens en meiden, ga alsjeblieft volgend jaar verder. En denk ook eens aan muziek van airbag!


Simon benjamins zegt:
Datum: 24-03-2019

Gisteravond genoten van jullie optreden in Hoogeveen. Volgend jaar kom ik zeker weer.

Het was een SUPER voorstelling. Een vette 10+.


Elly zegt:
Datum: 24-03-2019

Mooie berichten hier! Helemaal waar zijn ze, ook wij hebben in De Tamboer in Hoogeveen erg genoten in een top sfeertje. Een 10+. Helemaal geweldig en totale samenwerking van de muzikanten die je niet vaak ziet. Wat een plezier spatte er af.

Complimenten voor de samensteller en regie, voor een SUPER SHOW!!


Frank Evenaar zegt:
Datum: 24-03-2019

Bedankt voor een lekker potje muziek in ’t Hogevene. Het was een echte aha erlebnis.


Simon de Bakker zegt:
Datum: 24-03-2019

Erg leuk en voor ons vooral de tweede helft met al die prachtige vertolkingen van nummers zoals van Gino Vannelli , Rush, de Nederlandse bands en de afsluitende nummers en toegift.

Goed drumwerk en strak spel. Dit was zeker geen coverbandje nee, het origineel werd meer dan goed gebracht en met precisie… professioneel en de laatste drie nummers waren de climax voor ons….


Petra zegt:
Datum: 24-03-2019

In Hoogeveen een hele mooie avond beleefd met een volle zaal. Het was super! Humble Stance was een leuke verrassing – de muziek van Saga is zo mooi!!

Idee volgende tours; return to fantasy van uriah heep


Ferry zegt:
Datum: 24-03-2019

Fantastische show in de Tamboer in Hoogeveen. Genoten van deze topband!


Jeanet Smit zegt:
Datum: 24-03-2019

Vanavond in Hoogeveen geweest. Wat was dit geweldig!! Ruim 3 uur genoten van een geweldig optreden..wat een muzikanten! Ik had zo nog uren kunnen luisteren! Bedankt!


Wim en Frank zegt:
Datum: 24-03-2019

Een fantastische avond vol toppers uit het era met de meest fantastische bands en hun muziek. We hebben genoten, bedankt !


Peter Verweel zegt:
Datum: 19-03-2019

Peter Verweel zaterdag vrijdag 15 maart. De Stoep, Spijkenisse.

Genoten van een fantastische avond Symphonic rock. Stuk voor stuk geweldige muzikanten.

Helaas waren er te weinig pennen voor het reactie formulier, dus dan maar digitaal.

Rapportcijfer:. 9,5

Wat vond je ervan: geweldig, zie boven.

Was alles goed: soms waren de video beelden te dominant aanwezig. Het haalde aandacht weg van de muzikanten op het toneel.

Als toevoeging.
Miste wel het Symphonische geluid van ELP.

Tot een volgende show.


Peter Verploegen zegt:
Datum: 17-03-2019

Erg genoten van de muzikale avond. Veel bekend werk gehoord en de Alquin/Solution waren me ook welkom. Wat is heb gemist is een paar van de titels van nummers die gespeeld werden Is er misschien een setlist van die nummers, dan kan ik die bewaren Bij een eventuele volgende keer weet ik dan nog wat er de vorige keer .gespeeld was.


Wilfried zegt:
Datum: 17-03-2019

Theater De Stoep vrijdag met drie vrienden bezocht. Niet eens met de kritiek op Alquin en Solution. Gitaar/zang bij Alquin misschien niet zo geweldig maar ritme-sectie. keyboards en saxofoon-dame bij beide nummers uitstekend en deze pareltjes van Nederlandse bodem zijn gewoon ontzettende goede songs. Heb beide albums Nobody can wait forever en Cordon Bleu vroeger grijs gedraaid. Nummers Genesis en Pink Floyd en Rush ontzettend sterk en heerlijk drum-werk en ook de bassist verdient een pluim.


Simon zegt:
Datum: 17-03-2019

Volgens mij spelen jullie volgend jaar weer in Sittard met een hele nieuwe show met allemaal ‘’nieuwe’’ nummers. Kom zeker weer luisteren dan! Genoten gisteren van jullie enthousiasme en vakkundige spel op hoog niveau. Goed opgeleide en foutloze muzikanten stuk voor stuk.


John van Deventer zegt:
Datum: 17-03-2019

Geweldig. Muzikaliteit . Hoog nivo. Alles was goed, het totale beeld. Bedankt voor Camel! Verzoek: Yes met Don’t kill the wale, ook wat van Kayak, meer Alquin (The Dance) en Divergence van Solution.


Marleen de Jonge zegt:
Datum: 17-03-2019

Topavondje in De Domijnen. Héél erg leuk. Camel, Rush, Supertramp en natuurlijk Genesis en Pink Floyd. Wish you were here en Comfortably Numb werden door de band fantastisch gespeeld. Mooi bedacht dit concept en zo goed uitgevoerd. Uitstraling en plezier op het podium sloeg mooi over op de zaal. Variatie en keuzes voor deze nummers: een 10. En een sterke uitvoering. Verzoekjes? Nummer van The Gathering misschien, met jullie zangeres.


Thea zegt:
Datum: 17-03-2019

Super super super! Een dikke 10! Mooi geluid met de originele sounds, de muziek de interactie alles!!! Back to memory lane. Tot volgend jaar in Sittard !


Frans Verschuren zegt:
Datum: 17-03-2019

De opzet van het concert was als een toneelstuk, zo goed!! De gitaarsolo’s waren wreed! Nummer dat erbij past: Temple of the Cat van Ayreon!


Arie zegt:
Datum: 17-03-2019

Hallo,na het geweldige optreden van jullie gister in de Stoep in spijkenisse heb ik voor jullie een geweldige aanvulling qua muziekstuk.na stationarry traveller zou ik jullie willen voorstellen om de laatste 2 nummers van het album Dust and dreams van Camel te beluisteren,geheten Hopeless anger en Whispers in the rain.Vooral de live versie op het album Never let go is de moeite van beluisteten meer dan waard.Verder het nummer The hour candle van het album Harbour of tears van Camel is de moeite waard,Keep up the good music!!!


Paul van Stapele zegt:
Datum: 16-03-2019

Eerlijk gezegd vond ik het een teleurstellende avond.
De eerste helft ging nog wel. Het tweede bedrijf was door de songkeuze dramatisch. Misschien is het mijn onnozelheid maar ik wist niet dat binnen het genre van de symphonische rock zo’n prominente rol voor de saxofoon is weggelegd. De Hel!
Ik dacht echt dat ik gek werd.
Een half uur weggegooid. Alquin, solution. Niet meer doen.
Ik heb geen moment gehad dat ik dacht naar topmuzikanten te luisteren. Een goede coverband, meer niet.
Instrumentaal was het merendeel wel in orde maar vocaal is er, laat ik het netjes zeggen, ruimte voor verbetering. De zangeres moet vooral achtergrondzangeres blijven, dat doet ze uitstekend maar a.u.b geen solo. De zanger/gitarist moet gitarist zijn. Er zijn zulke goede zangers in nederland.
Balans in het geluid rammelt aan alle kanten. Fluit is veel te hard, vocalen veel te hard. Acoustische gitaar in tweede? nummer klinkt schel en droog tegelijk en ook veel te hard in de mix.
Bovendien stemt de fluit niet met de toetsen. Fluit is te laag. Tenenkrommend.
Als je dan persé nummers wil spelen doe dan iets van Focus.
Ik neem aan dat jullie eigen geluidsmensen hebben……meerdere keren te laat met sologitaar opdraaien (schuiven).
Ik denk deze band best bestaansrecht heeft gezien de belangstelling maar het kan zoveel beter.
Songkeuze is een keuze. Maar sommige dingen kunnen voor de volgende show opgelost worden.
Veel speelplezier tijdens de volgende concerten.


Dick zegt:
Datum: 16-03-2019

Voortreffelijk en goed op elkaar ingespeeld artiesten. Goed programma, bravo.


PIETER DERKS zegt:
Datum: 16-03-2019

Zitten nu nog na te genieten n de foyer in Sittard. Puik optreden van rasmuzikanten. Top!!


Raymond zegt:
Datum: 16-03-2019

Gisteravond in Spijkenisse een vol theater een magistrale avond gehad. Comfortably Numb was het hoogtepunt en de gitarist speelde de pannen van het dak. Normaal ben ik niet zo fan van Drummers, maar deze waren echt top. Pink Floydnummers werden prachtig gespeeld, beter dat wij van een tributeband gehoord hebben. YYZ ook fantastisch met de lichshow die erbij kwam. Nagenietend deze ochtend van een magistraal theaterconcert.


Fran Vleesenbeek zegt:
Datum: 16-03-2019

Waanzinnig wat een band…. genóten van elke minuut !!


Saskia zegt:
Datum: 16-03-2019

De zaal vond het duidelijk grandioos en de vele verschillende kanten waarop deze show heen schoot was voor ons groots, hier is duidelijk en goed over nagedacht. Van School van Supertramp tot het einde met Comfortably Numb/LosEndos – grandioos!!


Ronald Snijders zegt:
Datum: 16-03-2019

Stond als een huis deze voorstelling. Comfortably Numb was grandioos. Met erg goede muzikanten en prachtige vertolkingen van Camel, Genesis, Marillion. Tip van ons is Easter van Marillion.


Joke zegt:
Datum: 16-03-2019

Ik vond het vanavond eerlijk gezegd niet helemaal WOW, maar zorg voor een goede balans in de instrumentaria en de volgende show wordt echt WOW. Genoten van de nummers van Pink Floyd en Rush! Ook van de mooie samenzang bij het 2e Yes nummer.


Peter Exaltus zegt:
Datum: 16-03-2019

Vanavond, 15-03-2019, naar de tour geweest in Spijkenisse. En ik heb er maar 1 woord voor…. WOW !!!
Wat een feest. Zoveel mooie nummers en wat een echte artiesten zijn jullie. Perfect gespeeld. Echt klasse en de moeite waard. Hopelijk komen jullie volgend jaar weer naar Spijkenisse. Dan zit ik, net als vanavond, weer vooraan.


Mark Andela zegt:
Datum: 21-02-2019

Mooi optreden. Bij het intro van School van Supertramp had ik eerst niet in de gaten dat een man aan de zijkant van het balkon de mondharmonica speelde. Het klonk zo goed dat ik dacht dat ze het intro via tape afspeelden. De helft van de nummers kende ik niet, maar de meeste nummers vond ik mooi.
Ik heb heel veel suggesties voor nummers om te spelen, maar gezien de muziek die gespeeld werd, zal ik maar geen Prog. Metalnummers noemen. Wel een paar progrockertjes: Marillion-teveel om op te noemen- maar aangezien de band bij Genesis en ook de twee Marillion-nummers voor oudjes koos, dan: Chelsea Monday. Van Rush: Distant Early Warning, Emotion Detector. Inderdaad nummers uit de tijd met de keyboards op de voorgrond.
Van Opeth: In My Time Of Need, To Rid The Disease en A Fair Judgement. Hier laat ik het bij, anders houd ik nooit meer op,ha ha.


Jan. zegt:
Datum: 19-02-2019

Harmonie Leeuwarden. Had iets meer bekende nummers van meer bekende bands verwacht.
Sugestie: iets van Procal Harum (In Concert with the Danish National Concert Orchestra & Choir.)
Earth&Fire: In The Mountains, Ebbtide, Storm & Thunder.
Focus: Silvia, Dance of the kings.


Boukje Bantinga zegt:
Datum: 18-02-2019

Smullen was het zaterdag in volle zaal bij theater De Harmonie met een enthousiast en professioneel gezelschap en het sfeertje zat er goed in.

Pink Floyd was bijna 1 op 1 en beter uitgevoerd nog dan de 2 Pink Floyd bands die we eerder zagen. Maar de avond bestond uit ALLE bekende symfo bands zoals Supertramp, Genesis, Camel en Yes en ook dat kwam overeen met de originele uitvoeringen. Leuke videobeelden en mooie lichtshow maakten dese theatershow helemaal af. Compliment aan de hele band. Stuk voor stuk allemaal ras-muzikanten. Als kenners van bijna alle symfonische rock kwamen we bijna 3 uur aan ons trekken met het ene na het andere verrassende nummer zoals van Gino Vannelli, Alan Parsons, Saga, wij kenden wel alles. Fryslan boppe wat een avond. En erg bedankt ook voor Alquin en de saxofoniste, ze deed het ook zo goed.


J. Bezemer zegt:
Datum: 17-02-2019

Ook Leeuwarden toffe show gezien van een super band. Wij waren als die hard symfonische rock liefhebbers juist heeeeeel blij door de tweede set met het losgaan op Los Endos / Comfortably Numb / Alquin / Rush / Yes / Solution.

Heel fijn volgend jaar jullie nieuwe show met allemaal nieuw werk begreep ik- dat is tof!!

Joop Bezemer


Janneke Hellema zegt:
Datum: 18-02-2019

Bedankt voor de fantastische avond. We hebben genoten van zowel de bekende als de onbekende nummers! We vonden het mooi dat naarmate de avond vorderde de nummers heftiger en luider werden en ,alhoewel het al half twaalf was, hadden best nog wat meer nummers willen horen?. Voor de ideeenbus: een nummer van Chicago?


Anita zegt:
Datum: 17-02-2019

Leuke avond gehad in de harmonie. Ik sluit mij aan bij mijn voorgangers die gisteren ook naar de Harmonie zijn geweest. Tweede gedeelte vonden wij jammer dat er voor ons niet veel Bekende nummers waren. Geluids aandachtspuntje klonk inderdaad erg hard.

Goede muzikanten we hebben genoten
Veel succes en plezier met de volgende shows


N. Zuidema zegt:
Datum: 17-02-2019

Top muzikale avond gehad in Leeuwarden. De meegenomen oordopjes waren dit keer niet nodig. Complimenten voor het fantastisch gespeelde repertoire. Tip: er zijn nog vele mooie nummers van de oude Marillion.


Steven de Vries zegt:
Datum: 17-02-2019

Hele fijne muzikanten en heerlijk weerzien met Shine of ypu crazy diamond, Wish you were here, Firth of Fifth, cinema show , Fools Overture en de nummers van Solution en Alcuin.

Muzikaal goede voorstelling wel een kanttekening dat de muzikanten te vaak uit het licht lopen. Een theater is geen popzaal en nu stonden er soms mensen in de schaduw . Muziek was wel erg goed. Gelijk aan de originele versies inderdaad


Wouter de Leeuw zegt:
Datum: 17-02-2019

Een dijk van een show van Symphonic Rock Night gezien in Leeuwarden De lollige praatjes hoefden niet voor mij maar de muziek was sprankelend. Compliment voor de bedenker van dit alles, geniaal concept en gekozen songs mooi in balans !!!


Harrie van der Schuit zegt:
Datum: 17-02-2019

Heb jullie concert beleefd in Leeuwarden op 16 februari. Tip, doe het 20% zachter en het wordt 100% beter. Vonden veel van de aanwezigen na de voorstelling. Veel gemopper over het volume. Daarnaast had ik veel meer bekende nummers verwacht. Het gaat om het publiek te laten genieten.
Compliment, jullie zijn fantastische musici.
Groet, Harrie.


Henk Span zegt:
Datum: 17-02-2019

Net thuis van de avond in de Harmonie. Heel erg genoten, maar eerlijk gezegd vooral van de (voor mij) ‘echte’ symfonische rock (Yes, Pink Floyd), maar goed, ben ook wel een overjarige hippie. In ieder geval was het ongelofelijk knap! Zelf niet verder gekomen dan ‘moe er licht een kip in het water’ op de blokfluit.


Joop Anderson zegt:
Datum: 8-02-2019

Leuke avond gehad in Tiel.
Voorstel; Jethro Tull met aqualung of locomotive breath. Voor mij zeker symphonisch. Mooie uitdaging voor de jongedame met de dwarsfluit


Patrick Rus zegt:
Datum: 7-02-2019

Zoveel goede berichten van vrienden en familie uit Brabant gehoord al over ‘de beste symfonische rock show die ze ooit hebben gezien inclusief alle Nederlandse Floyd tributebands’ dat we niet kunnen wachten tot jullie hier in de Harmonie komen volgende week zaterdag 16 feb. Zet hem op!


Gert Oosterhuis zegt:
Datum: 5-02-2019

Te gek wat jullie doen. Bij de volgende toer ook graag Earth and Fire, “To the world of the future” bijvoorbeeld. Mooi zangwerk door de hele band en sublieme gitaarsolo’s van Chris Koerts blijven schitterende herinneringen…


Rens Postma zegt:
Datum: 5-02-2019

ik was er ook in tiel en miste ook na de mooie nl-symfonischerock vn jullie met alquin en solution ook iets van e and f. people come people go zou een nog veel beter nummer zijn voor jullie om te gaan spelen met wondermooie zang van jerney en de gitaarsolo van koerts,


Jan zegt:
Datum: 4-02-2019

erg goed concept. volgende tour graag muziek spelen van nederlands beste band… by far..natuurlijk earth and fire….hebben geweldige Lps geproduceerd o.a. song of the marching children zou niet mogen ontbreken in jullie repertoire


Kees zegt:
Datum: 4-02-2019

Enorm genoten bij jullie optreden in Tiel. Volgende toernee graag een mooi stuk van Earth & Fire.


Frans van Wijnen zegt:
Datum: 3-02-2019

Hallo SRN, gisteravond de eerste keer. Een woord, geweldig. Graag meer nummers van Pink Floyd. Wearing the Inside Out, Hey you, Sorrow en Where we Start. Ben een Top fan van Pink Floyd groet Frans van Wijnen


Max Heitkonig zegt:
Datum: 3-02-2019

Gisterenavond in Uden (theater Markant) naar jullie fantastische show geweest. Muzikaal zeer professioneel. Top muzikanten en wat een heerlijke variatie.

Op de vraag “wat wil je horen”bij een volgende tournee:
– Budapest van Jethro Tull. Zeker omdat jullie een prima dwarsfluitspeelster hebben.


Rien de Ruiter zegt:
Datum: 3-02-2019

Absoluut voor herhaling vatbaar deze show. Voor ons was Fools Ouverture met de nummers van Pink Floyd en Genesis het beste van de avond. De kleine blonde gitarist kwam kwa spel en enthousiasme het sterkste over samen met de drummer die het meeste mee deed wel leuk die twee drumkits. Nummers die we nooit verwacht hadden van Alquin en Solution fantastisch en verrassend inderdaad. Innuendo van Queen Zou hier ook in passen!!


Rick zegt:
Datum: 3-02-2019

Avondje nostalgie voor een groepje mensen zoals ik die weinig bediend worden op de “pink Floyd”- bandjes na. Dat net als Genesis bijzonder goed werd nagespeeld.
Bedankt vooral ook voor Alquin en Solution!!! Waar hoor je dat nog!


Jos Wubben zegt:
Datum: 3-02-2019

Fantastische avond gehad gisteravond in Uden. Geweldige show met heerlijke klassiekers uitgevoerd door topmuzikanten. Ongelofelijk goed gecovered en life uitgevoerd. Erg mooi ook met 2 drummers. Top!


Jan van Leeuwen zegt:
Datum: 1-02-2019

Veenendaal, 31jan19. Het was even wennen, want ik had een iets andere avond verwacht. Maar gedurende de show werd ik steeds enthousiaster. Na de 2 krakers van Rush was ik om, dat was griezelig goed! Dankjewel voor de Nederlandse inbreng ook, die heeft me echt verrast. Muziekliefhebbers, topavond!


Gijs Schoeman zegt:
Datum: 1-02-2019

Ook ik was 31 januari in de Lampegiet in Veenendaal, een topavond gehad ,wat een muzikaal talent. Volgende keer ben ik zeker weer van de partij
Had geen tijd om suggesties in de daarvoor bestemde doos te gooien, daarom maar op deze manier. Jetro Tull, en vanNederlandse bodem She flies on strange wings van de Golden Earring


Job Borg zegt:
Datum: 1-02-2019

Op donderdagavond 31 januari met mijn vrouw een prachtige muziekavond beleefd in De Lampegiet met de Symphonic Rock Night. Goede muziek en enthousiaste bandleden. Ik ben verbaasd over zoveel kwaliteit. Het is top. Niveau van o.a. Steve Lukather en Candy Dulfer gezien en gehoord. Zonder afbreuk te doen aan de overige leden van de band vond ik Tim (!!), Joop (!), Monica (!) en Rob (!) echt super (ik kende de bandleden niet. Heb de namen even opgezocht op de website). O ja, bandleden even voorstellen in de tweede helft, zou wel aardig zijn. Volgende keer gaan wij zeker weer en dan verwachtingsvol gestemd.


Dirk zegt:
Datum: 1-02-2019

Gisteravond genoten in Tiel! Jammer van de opening: Bij het prachtige School van Supertramp was de piano op het cruciale moment nog niet opengedraaid door de geluidsmensen, waardoor het voor mij een klein dompertje dreigde te worden. Gelukkig werd het goed gemaakt door de uitvoering van Saga’s Humble Stance. Voor mij de kers op de taart van de hele avond!
TIPS: Bij een volgende editie nummers van Earth&Fire, Focus, Ekseption en natuurlijk alle oudere nummers van Pink Floyd, in het bijzonder Sheep van het album Animals.


Anton Rommelse zegt:
Datum: 1-02-2019

Geweldige avond gehad gisteren!
Goeie muziek. Ik vond het opvallend dat de techniek echt goed was. De geluidniveaus van vocaal t.o.v. instrumentaal en ook de instrumenten onderling. Ook het geluidsniveau was zodanig dat je zonder suizende oren uit het theater kwam.
Topklasse!


Harrie Meijers zegt:
Datum: 1-02-2019

Gisteren avond in Veenendaal geweldig genoten van jullie muziek. Vakwerk met terecht een grote letter V. Ik heb echt de muzikale jaren 70 en 80 herbeleefd door jullie muziek. Op dit moment komt niets anders in mijn gedachten dan de muziek die jullie gisteren speelde. Ik ben weer door mijn collectie muziek aan het bladeren en heb al weer enkele albums gespeeld. De beleving van gisteren ging toch ver boven de muziek van de CD’s uit. Wat jullie spelen is bedoeld om life mee te maken. Respect!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Thanks.


Erik van Oosten zegt:
Datum: 1-02-2019

Ook in heel positieve zin Verrast door een zeer enthousiaste band die er duidelijk erg veel lol in heeft. Hoog nivo. Pink Floyd-nummers leuk met twee drummers en beter dan bij de 3 Nederlandse Floyd-tributes die ik gezien had,opening was ook erg goed de toon voor een wereldavond werd direct gezet met School. Benieuwd naar de nieuwe show dan komen we zeker weer, begreep dat er dan weer volledig nieuw repertoire is hopelijk ook weer met symfonische rock van eigen bodem, zoals Focus, Earth and Fire, maar Solution en Alquin mag ook wel weer. Schitterend dat deze bands herleven bij Symphonic Rock Night.


Simon zegt:
Datum: 1-02-2019

Niet normaal wat een hoog niveau mensen, griezelig goed! Erg leuk en erg goed gespeeld die Nederlandse bands Alquin en Solution! Tips: Eloy-Poseidsons Creation.


Tjako Wolters zegt:
Datum: 1-02-2019

Optreden van gisteravond was top! Was echt genieten om deze muziek live mee te maken. Als suggestie: Ook muziek van minder bekende bands uit hetzelfe genre op de playlist zetten. B.v. Mystery – Another day; Pendragon – The Voyager; IQ – The Seventh House; RPWL – 3 – Lights; etc. Wellicht worden bezoekers daardoor geinspireerd ook minder bekende bands te ontdekken. Nog een suggestie: Beyondrock uitnodigen om met een stand in de hal te komen staan. Die zijn gespecialiseerd in Symphonische rock.


Peter Blokland zegt:
Datum: 1-02-2019

De drie Pink Floyd nummers waren het mooiste,het hoogtepunt!!!! De keuze van de muziek en het samenspel was geweldig. Mooie afwisseling en hoewel 2,5 uur bepaald geen eentonigheid jullie bleven ons telkens verrassend. Comfortably Numb was natuurlijk geniaal gedaan, groet Peter


Bert Brons zegt:
Datum: 1-02-2019

Voor mij staken Solution Los Endos en Alquin eruit. Tips voor een volgende show:
-ice van camel
-porcupine tree
– ELP (trilogy)
– Earth and Fire


Henk zegt:
Datum: 1-02-2019

Super tof, een dikke 10! Samenspel tussen de band was aanstekelijk en fantastisch. Heb veel gezien op dit gebied, van symfo Classics ((echt een stuk minder goed dan dit)) tot pink Floyd project maar de gevarieerdheid in repertoire en de chemie tussen van de mensen op het podium ((hele goede muzikanten)) maken dit tot de beste coverband die ik ooit zag!!


Rini de Roo zegt:
Datum: 1-02-2019

Voortreffelijk mensen!!!! Volgende keer graag ook de top 2000-classics van Queen, Eagles en Led Zeppelin!!! Bohemian Rhapsody, Hotel California en Stairway to Heaven 😉


T. de Bakker zegt:
Datum: 1-02-2019

Nog nooit zoiets meegemaakt. Afijn jullie hoorde de reactie uit de zaal na elk nummer en aanhoudend applaus aan het einde. De mensen die hier niet bij waren hebben iets gemist!! Mooie show waar bij alles klopte.


Peter zegt:
Datum: 1-02-2019

In Veenendaal waren wij donderdag aan de beurt. In de bomvolle Lampegiet. We hadden al veel gehoord vooraf maar dat het zooooo goed was, hadden we niet durven dromen. Een dikke 10 voor deze rasmuzikanten de keuze voor de muziek en het samenspel. Hartstikke goed!!


Harry Robberse zegt:
Datum: 1-02-2019

Na vorig jaar in Nieuwerkerk aan de IJssel geweldige noten te hebben (gehoord), nu met vrouw en zus in Veenendaal deze fantastische show bezocht. Ze waren net zo enthousiast als ik.


Hans zegt:
Datum: 31-01-2019

Goede show gisteren in Tiel, prima muzikanten, grotendeels uitstekende setlist, alleen nummers van vanelli en rush hoeven van mij niet. Er is nog zoveel betere symforock van focus, kayak, Marillion .
Helaas was het volume na de pauze te hoog. Meerdere mensen in het publiek om mij heen met oordoppen. Jammer dit zou niet nodig moeten zijn.


Theo zegt:
Datum: 31-01-2019

Hallo, gisteravond in Tiel geweldig genoten. Dank hiervoor en veel plezier tijdens de rest van se tour! Groeten Theo en José


Peter van Bavel zegt:
Datum: 31-01-2019

Gisteravond in Tiel op de eerste rij genoten van de muziek en de klasse van ieder afzonderlijk bandlid. Speciale complimenten aan de vijfsnarenbassist die gruwelijk strak speelde. De gitaarsolo van Pink Floyd’s Shine on… was de beste versie op die van David G. na.
Nu nog vinyl uitbrengen dan ben ik helemaal tevreden.
En voor de komende setlist: Geef de ‘nieuwe’ zangeres haar Evanescence-song, Telegraph Road van Dire Straits en een track van Eloy of Hawkwind zou ook leuk zijn. Veel speelplezier!


Dolf zegt:
Datum: 31-01-2019

Voor de 2e keer deze waanzinnige show bezocht. Kwalitatief zeer hoogstaande uitvoering van erg complexe nummers, werkelijk magistraal vertolkt!
Suggesties voor volgende show: Us and Them van PF, She flies on strange wings van de Golden Earring, What love Suite van de Collectors (best saxsolo ever!), Manfred Mann’s Davy’s on the road again. Ben er sowieso bij!


Ronald zegt:
Datum: 31-01-2019

Gister in Tiel, 1e set prima met alleen maar hoogtepunten, 2e set vond ik minder met heavy nummers van Rush die mij inziens eruit mogen. Band was prima maar geluid veel te hard, oordoppen werk, mijn inziens niet de bedoeling bij deze mooie luistermuziek.
Tips: 2 drums selectiever inzetten, nu te vaak en teveel van het goede.
Setlist: Kayak met Starlight Dancer, Irene of Merlin. I.p.v..het overbekende Shine on, Echoes van Pink Floyd, van Yes: And you and I en Heart of the Sunrise, Neverland van Marillion.
Succes met vervolg tournee.


John Eveleens zegt:
Datum: 31-01-2019

Gisterenavond jullie show in Tiel gezien. Fantastisch heb er samen met mij vrouw van genoten. Mooi afwisselend repertoire met verrassingen als Brother to Brother van Gino Vanelli, Stationairy Traveller van Camel en het nummer van Alquin. Geluid was perfect, mijn complimenten. Als idee zou ik willen noemen op te nemen in de show wat nummers van Amerikaanse bands, bijvoorbeeld Kansas, Carey on dat werd son, Styx, Castle Wells en Queensryche, Silent Lucidity.
Groet, John


Ashwin zegt:
Datum: 31-01-2019

Zelfs voor de 22-jarige onder ons was het genieten geblazen. Uitmuntende muzikanten, mooie lichtshow en goed geluid. Volume van vocal channel kon soms een tikkie harder. Tip voor de volgende SRN: (Don’t Fear) The Reaper van Blue Oyster Cult.


Klaas zegt:
Datum: 31-01-2019

Ontzettend mooie avond met sterke muzikanten inderdaad en een mooie lichtshow. Tipje voor een nieuwe show is Ekseption met Peace Planet en meer Alquin, dat nummer sprong er uit samen met de nummers van Genesis. Supertramp en Pink Floyd.


Rint de Bakker zegt:
Datum: 31-01-2019

Uitstekend! Heel professioneel vooral Genesis en Pink Floyd werd op bizar hoog niveau gespeeld dichtbij het origineel. Razend knap en heel veel uurtjes oefenen moeten dat zijn geweest


Suzanna zegt:
Datum: 31-01-2019

Kwalificatief zagen wij vanavond in Tiel stuk voor stuk goede muzikanten en het enthousiasme onderling spatte ervan af! Indrukwekkend hoe de hele band zijn instrument beheerst….. zang ook prima. Erg goed was het en een avond vol jeugdherinneringen


L.eo van Doorn zegt:
Datum: 31-01-2019

Heel mooi vonden we het vanavond in de Agnietenhof. Rush met mooie lichtshow vonden wij het spectaculairst. Tip voor volgende show: Yes met Roundtbout!!


Ferdinand Wittenberg zegt:
Datum: 14-01-2019

In tijden niet zulk een schitterende avond beleefd als zaterdagavond in t Munttheater bij symfonic rock night. Een zeer zeer goede band die de nummers precies speelde zoals ze bedoeld zijn.


Rens van der Rhee zegt:
Datum: 14-01-2019

Videos pasten er wel mooi bij juist en dat nummer ging volgens mij over de oorlog….

Mooie en lange avond waar ik 2 en een half uur topmuzikanten een mooie show heb zien opvoeren, vooral Joop was in zijn eigen Weert geweldig, het was nog veel beter dan we vooraf hadden gedacht, alles klopte!!


Tom Medema zegt:
Datum: 14-01-2019

Geweldige show, memory lane it was indeed, soms ontroerend.
Zanger blijf aub dansen op jouw manier, en Joop geweldig zoals jij een nummer afsluit YES !
Volgende show, over 6 maand please, iets van Sweet ‘d Buster, Genesis The carpet Crawlers ?
Welke 50 er of 60er ( of ouder ) nog twijfelt, ga kijken en horen.
Enig minpuntje was de achtergrond video van bombardementen in WO2, geen goede associatie . Verder top


Cor Smeets zegt:
Datum: 13-01-2019

Leuke avond… goede muzikanten…. en vooral zeer goede muziek. Voor de pauze vooral bekende nummers van de grote symfonische bands, een beetje op zeker spelen dus. Na de pauze vond ik het beter: experimenteler en voor de muzikanten meer kansen om te excelleren, vooral bij het oudere werk van Solution, Yes en Gino Vannelli


Freddie zegt:
Datum: 13-01-2019

Supertramp Genesis en Pink Floyd staken er bovenuit en met licht en geluid was het een prachtige show. Goede mix van nummers, ook fijn dat de Nederlandse symfonische rock werd gespeeld vooral Alquin. Technisch en qua samenstelling van het programma een hele goede avond neergezet.


Ron zegt:
Datum: 13-01-2019

Ik geef de voorstelling een 9!!! Fantastische muzikanten stuk voor stuk. Wel wat opbouwende kritiek: de Zanger mag niet meer dansen, de toetsenist mag wat netter spelen en toch nog meer bekendere nummers spelen zou ik.


Fan van Joop zegt:
Datum: 13-01-2019

Ongekende sound brengen jullie en gelijkend aan het origineel. Of zoals wij zeggen KEISJIEK. Joop, je was fantastisch.


Steven zegt:
Datum: 13-01-2019

Geweldig, alles klopte in de show gisteren in het Munttheater. Wat een avond! Jullie blijven dicht bij het origineel en dat is knap. De variatie was goed bedacht en eigenlijk kwam alles aan bod. Supertramp, Genesis en Pink Floyd waren de uitschieters en Solution/Alquin. De Gitarist Joop blonk uit voor zijn eigen publiek. Heel leuke avond gehad, bedankt.


Maarten Hoogendijk zegt:
Datum: 12-01-2019

Concert Weer 12-01-19
Fantastische 1e helft.
2e helft wat minder (muziekkeuze)

Muzikanten perfect


Henk van Ingen zegt:
Datum: 3-11-2018

2x de show gezien en genoten van de 1e tot de laatste minuut. Symfo van grote klasse. Ga vast nog een keer van jullie muziek genieten.


Ruud Zahradnik zegt:
Datum: 15-10-2018

Goededag dames & heren van de symphonicrocknight,
Zaterdagavond heb ik ontzettend genoten van jullie optreden in Den Helder. Nu ken ik ongeveer 80% van jullie materiaal waarvan ik het meeste nog op LP heb maar sommige nummer komen mij bekend voor maar kan ze dan net niet thuisbrengen. Is het misschien mogelijk de setlist met de originelen artiesten doorsturen? Alvast onze dank en tot ziens. Muzikale groeten Ruud Zahradnik


Rinske zegt:
Datum: 14-10-2018

Wat een toffe avond in De Kampanje met de Symfonic Rock Night meegemaakt. Mooi stel rasmuzikanten!!!


Rob en Lily Venema zegt:
Datum: 6-05-2018

we vonden het een geweldige bak ‘herrie’ gisterenavond in Rijswijk en hebben een hele toffe avond gehad. Bedankt. We komen zeker nog eens. mvrg
Lily en Rob Venema


Frank Lieffering zegt:
Datum: 6-05-2018

Gisteravond in de Rijswijkse Schouwburg geweest. Schitterende band, goede muzikanten, de nummers werden vrijwel identiek aan het origineel gespeeld. Ik heb genoten. Veel mooie herinneringen uit mijn jeugd kwamen weer boven. Van de bands die werden gecoverd heb ik de meesten in hun glorieperiode ook zien optreden. De uitvoeringen klopten aan alle kanten. Bij de Genesis nummers merkte ik zelfs dat als diehard fan van de periode tot 1977 mij het emotioneel raakte. Vooral Cinema Show vond ik erg goed. Een extra pluim voor de weergaloze saxofoniste van de band, die hiermee ook een extra dimensie aan de Genesis nummers toevoegde, maar ook haar bijdrage in het nummer van Solution was klasse. Nou ja, superlatieven schieten tekort. Ik heb een wereld avond gehad.


Ron de Bruijn zegt:
Datum: 6-05-2018

Gisteren geweest in Rijswijk. Het was een goed concert. Wellicht een idee voor de volgende serie: Song of the maching children van Earth and Fire.


Roger zegt:
Datum: 6-05-2018

Zang mag wat harder, vooral Mickey heeft een prachtige stem. Het enthousiasme van de bandleden naar elkaar en naar t publiek toe sloeg duidelijk over op de zaal.

Al in de pauze en ook na afloop schiep dat een band onderling met die honderden mensen allemaal gelijkgestemd en gek op deze muziek! Ik vond het meer dan geweldig en mijn vriendin ook, ondanks dat het haar muziek niet is. Heel erg vermaakt!


Marjan zegt:
Datum: 6-05-2018

Voor het merendeel van de nummers neem ik mijn hoed diep af. heel goed gespeeld en vrijwel gelijk aan het origineel. Geen Gino Vannelli zou ik doen en minder Yes, die nummers zijn zooooo lang.


Margreet van den Bergh zegt:
Datum: 6-05-2018

Goede muzikanten en heerlijk repertoire, mooi bij elkaar gezocht. Meer bekende nummers zouden wij fijn vinden, Supertramp en Pink Floyd waren de toppers gisteren


Simone Zijlmans zegt:
Datum: 6-05-2018

GE-WEL-DIG! Iedereen was erg goed, geen enkele zwakke plek. De saxofoniste was TOP! Wat een muzikaliteit en diversiteit zeg, NIET NORMAAL ZO GOED. Tip: UK met Rendez Vous 602


Tony zegt:
Datum: 6-05-2018

Eerste helft wat voorspelbaar maar zeker oke, tweede helft SUPER. Het swingende vooral met Gino Vannelli Alquin en Solution en de verrassingen.

Volde concertreeks Eloy, Kayak, Earth and Fire??


Herman zegt:
Datum: 6-05-2018

Mooie show van zeer professionele muzikanten. Lange show die nog wel een uur had mogen duren. Drums erg goed vooral die jonge drummer. Sax ook uitblinkster en de gitaristen! Zangeres prachtige stem bij Yes en Supertramp. Gefeliciteerd met dit succes !


Aletha zegt:
Datum: 6-05-2018

Met zn vieren genoten in een vrijwel uitverkocht theater in Rijswijk.

Wat zijn jullie goed! Niemand uitgezonderd was dit een collectief dat staat als een huis en onderling veel plezier maakt.

Pink Floyd was het mooiste vinden wij.


Suzan zegt:
Datum: 6-05-2018

Mooi concert! Genesis en Pink Floyd werd perfect gespeeld. Goede keyboards sax en gitaar.

Twee drumstellen ook leuk en zanger had gezellige praatjes . Heel erg naar ons zin gehad en publiek reageerde inderdaad fantastisch


Peter zegt:
Datum: 6-05-2018

Prachtige avond was het mooi bedacht Luuk Braun!! We weten hoe lang en intensief jij hieraan gewerkt hebt en het resultaat moet je heel erg goed hebben gedaan. Voortreffelijk ingespeelde band met een paar uitblinkers. Mooie lijst nummers inderdaad en weergaloze solo’s!!!!


Linda zegt:
Datum: 6-05-2018

Grandioos concert in Rijswijk gisteren. Zeiden zulke muzikanten zo vol passie deze moeilijke muziek vlekkeloos zien uitvoeren. Complimenten voor de variatie van de lijst met nummers. Briljant samengesteld en wij kenden alles nummers!!!


jjam barendse zegt:
Datum: 6-05-2018

gisteravond een geweldig concert in rijswijk. tot de volgende keer .
groeten koos en bernadette.


John van Straalen zegt:
Datum: 6-05-2018

Wat een geweldige show in Rijswijk. Yes, Genesis, Pink Floyd en vele andere. The Cinema Show, And You and I en Chapaqua waren voor mij de hoogtepunten. Ga zo door!


Peter Kraay zegt:
Datum: 6-05-2018

Gisteren genoten in de Rijswijkse Schouwburg. Het was Fenomenaal. Beste prog tribute die in Nederland zag en ik heb de allemaal gezien!!


Marion zegt:
Datum: 6-05-2018

Net thuis na een prachtige avond in de Rijswijkse Schouwburg. Wat een mooi stel enthousiaste en erg goede muzikanten ! Genoten van begin tot eind. Schitterende nummers van vooral Genesis, Solution, Yes, Pink Floyd, Camel, Alquin en opening Supertramp ook sterk. Erg goed was t.


Jeroen zegt:
Datum: 2-05-2018

Na een schitterende avond 14 dagen terug met wat ‘’helemaal mijn muziek’’ is in de uitverkochte zaal in Naaldwijk, hebben we ook de stoute schoenen aangetrokken en zijn we er zaterdag ook in Rijswijk op Bevrijdingsdag voor de tweede keer bij. Dit is zo’n mooi live-optreden dat je er gewoon nogmaals live bij wilt zijn. Zet hem op zaterdag super goede band, jullie zijn fantastisch. Groeten van Jeroen en Sandra.


Peter zegt:
Datum: 30-04-2018

Genoten van jullie optreden in Nieuwegein, vooral Genesis, Yes en Rush, ook van Saga, bij het grote publiek onbekend.
Ga proberen nog een kaartje te krijgen voor Rijswijk.
Jammer dat dit al het laatste concert is.
Hoop dat jullie volgend jaar weer een tour gaan plannen.
Tip: Saga – Don’t be late, Rush – The Weapon


Ans zegt:
Datum: 28-04-2018

Genoten in Nieuwegein. Wat een talenten!
Tip: Empty rooms van Gary Moore.


Irene Schrauwen zegt:
Datum: 27-04-2018

Idee: Saucalito summernights – Diesel


Ria zegt:
Datum: 27-04-2018

Gossiepietje….. wat heb ik -weer- genoten. Omdat ik jullie in ook in Amersfoort had gezien/gehoord kon ik mooi een vergelijking maken. De nummers staan als een huis en worden vol passie gespeeld en gezongen. Wat een prachtige energie zit er in jullie. En ja hoor, twee keer Rush. Speciaal voor mij ? ? (en nog een andere vrouwelijke Rush-fan!) Wat een super stel zijn Joop en Edwin bij het spelen van YYZ! Uiteraard mag de superdrummer niet onvermeld blijven.
Monica blies de sterren van de hemel met de nummers van Supertramp en Solution. Petje af!
Zal ik iedereen gaan noemen? Nee, ga het zelf maar ervaren. In Rijswijk nog of misschien bij een volgend theatertournee? Alhoewel een regulier podiumtour mij ook wel aanspreekt…. dan kun je wat makkelijker meeswingen. Succes allemaal!


Fleur zegt:
Datum: 27-04-2018

Genoten van een spectaculaire symfonische rock band in de KOM gisteravond, alles was geweldig. Goede band, die de moeilijkste nummers van Genesis, Yes enzo niet uit de weg ging en de gitaarheld die Rush speelde, stak er bovenuit.


Balder de Vreede zegt:
Datum: 27-04-2018

Voor ons vanavond in het mooie theater De Kom hier in Nieuwegein ook een wereldavond met de beste muziek die er uitgebracht is, bands als Pink Floyd, Camel, Genesis waren voor ons hoogtepunten en inderdaad de nummers die we vroeger zovaak live hebben gezien en ons ontzettend blij verrasten: Revolutions Eve van Alquin (strak gespeeld!!!) en Chappa Qua van Solution met jullie dame in de hoofdrol. De praatjes tussendoor kunnen wel minder oubollig. Maar geweldig hoor wat jullie bedacht hebben en neergezet. Degene die dit zo allemaal heeft bedacht en gerealiseerd met dit stel muzikanten verdient een standbeeld!!


Rienk Besuijen zegt:
Datum: 27-04-2018

Net thuis van een prachtige avond. Weergaloze show van jullie gezien in Nieuwegein met de songs van Camel en Alquin als de grootste verrassingen en ook beste nummers. We wisten niet wat we moesten verwachten maarwerden blij verrast en het was weergaloos genieten.


Rob zegt:
Datum: 26-04-2018

Mooie show in Stadskanaal op 20-04-2018! Zoals gevraagd nog een paar tips:
– King Crimson – ‘Starless’ (1974)
– Van der Graaf Generator – ‘Scorched Earth’ (1975) of ‘A Place to Survive’ (1976)
– Camel – ‘Lady Fantasy’ (1974)

Ik heb de platenkast vol staan met deze zooi dus ik hoor het wel als er meer tips nodig zijn.


m van den berg zegt:
Datum: 23-04-2018

Datum: 23-04-Wat een supersymphonicrocknight was het zaterdag in de Naald.
Geweldige muzikanten en de mysterieuze zangeres erbij, volop genieten. En nog bedankt voor al die mooie Pinknummers en natuurlijk ook Rush! Kleine aanrader voor een volgende tour:
Alan parsons met Sirius(instr.) / Eye in the sky, da’s ook helemaal kippevel. En natuurlijk mag Ruthless queen van kayak niet ontbreken, helemaal gave nedersymphonicrock. Graag tot een volgende keer !


R. ren Brink zegt:
Datum: 23-04-2018

Geweldige avond gehad met prachtige nummers.
Heerlijk om een avond échte muziek te horen.
Tip voor een volgende serie: naast Pink Floyd , Alan Parssons en Genesis ook werk van Caravan, Camel, en van Nederlandse bodem nog meer werk van Alquin ( bijv. Mountain Queen), Solution maar ook Supersister, Focus, Kayak.


Anne Marie De Wilde zegt:
Datum: 23-04-2018

Het was afgelopen zaterdag echt een feestje in my hometown Naaldwijk. Genoten van jullie samenspel, alsof jullie al jaren bij elkaar zijn. Feest der herkenning en zeker voor herhaling vatbaar!


Carlo zegt:
Datum: 23-04-2018

Briljante show gezien zaterdag in een uitpuilende De Naald, ben nog steeds aan het bijkomen. Wie dit allemaal bedacht heeft is briljant. Ik kende elk nummer en had geen betere lijst met nummers kunnen bedenken en genoot van de leuke enthousiaste band en wat die allemaal konden met hun stem of instrument. Drums en bas waren als basis de hele avond heerlijk, gitaren fantastisch en sax en toetsen ook prima. Als fan van Camel natuurlijk meer van die band willen horen maar het was al zo perfect. Ik neem aan dat dot gezelschap nog jaren op podia en in theaters te zien zal zijn????


Paul Grootscholten zegt:
Datum: 22-04-2018

Geweldig was het ja. De gekozen nummers, de solo’s, de zang, de drummers, de sax ALLES. Iedereen grote klasse, we hebben genoten.


Hans zegt:
Datum: 22-04-2018

Prima voorstelling, Pink Floyd-nummers werden op een erg hoog nivo gespeeld. Comfortably Numb met de twee gitaristen en ijzersterke ritme-sectie nog nooit zo goed horen spelen. Het was top.
Gekuid mag wel ietsje zachter voor deze oude man, ik hoorde daar meer mensen over na afloop.
.
Ik zou jullie graag ook Led Zeppelin Deep Purple en Focus zien spelen.


Suzan zegt:
Datum: 22-04-2018

Bedankt Symfonische Rock Night voor een historische avond. Naaldwijk zat bomvol en genoot met volle teugen. De drummer was voor ons de uitblinker van de avond. In-a-Gadda-davida is misschien voor een volgende keer ook leuk om te doen voor jullie.


Shirley zegt:
Datum: 22-04-2018

Echt heel gaaf!!!! Terug naar mijn jeugd!! Hele goede muzikanten. Rush was schitterend, Xanadu volgende keer?


Rien Dijkhuizen zegt:
Datum: 22-04-2018

Alles was goed. Genoten van de eerste tot de laatste noot, alles geweldig uitgevoerd. Voor herhaling vatbaar. Zang kan nog iets meer tot zijn recht komen. Instrumentale gedeeltes waren schitterend, zelden zo’n goed concert hier in t Westland gezien. Ontzettend bedankt!


Victor zegt:
Datum: 22-04-2018

Helemaal eens met alle lovende berichten. Ontzettend goed zijn jullie. Hoogtepunten voor mij Pink Floyd, Rush, Alquin, Solution, Supertramp. Voor de volgende tour heb ik als suggestie: Trilogy van ELP, Jethro Tull en Money van Pink Floyd!!!!


Raymond de Vries zegt:
Datum: 21-04-2018

Gisteravond een Naaldwijk een magisch mooie avond beleefd. WAT een band. We hebben hier inhet Westland veel tributebands gezien, maar jullie spannen de kroon.

Ik begrijp er niks van dat ik tot twee weke geleden nog niet over jullie gehoord had. Jullie zijn veeeeel beter dan pink project en sowieso een klasse beter dan symfoclassics.


Wim zegt:
Datum: 21-04-2018

Vanavond in De Naald geweest. Was erg goed, uitstekende muzikanten! Bedankt voor de fantastische avond! Voor velen was het nummer van Solution waarschijnlijk onbekend, duurde wat te lang, wel dikke pluim voor saxofoniste!! Tips volgende keer: Rush – Xanadu, Yes – I’ve seen all good people, Kayak – Merlin, Camel – Snowgoose, ELP – Peter gunn, Mangrove – Beyond reality 🙂


Marja zegt:
Datum: 21-04-2018

Ik heb genoten van de avond in De Naald. Echt mijn muziek. Ik heb wel een tip. Misschien omdat het een klein theater betreft, maar het gevolg van dit avondje genieten is een constante suis in mijn oren. Misschien dat er oordopjes uitgedeeld hadden kunnen worden


Berty zegt:
Datum: 21-04-2018

Wat een geweldige avond hadden we gisteren! Maar dat hebben we jullie na afloop al doorgegeven.
Tips: van Gino Vanelli: Powerful People, nog meer Camel, verder Soft Machine, King Crimson en Caravan.
Bedankt allemaal en tot een volgende keer.


Leon zegt:
Datum: 21-04-2018

XXL genoten van jullie in theater Geert Teis in Stadskanaal. Puntje van kritiek: het optreden was natuurlijk véél te kort. Jullie hadden wat mij betreft nog uren mogen doorspelen! Volgend jaar zelfde tijd, zelfde plaats?


Peter zegt:
Datum: 21-04-2018

Joop je was geweldig!!!!


Ronnie zegt:
Datum: 21-04-2018

Stadskanaal ging helemaal uit zijn dak gisteren en IK was erbij!!! Wat een onverwacht goede show hebben jullie op de ‘mat’ gelegd!

Sfeervol en vol overgave gespeeld. Een stuk of 12(!)Muzikanten van professioneel niveau allemaal dat was wel duidelijk. Goed op elkaar ingespeeld en veel verschillende instrumenten. Marillion zou ik “Script for a jesters tear” of “Easter” van doen, maar we begrepen de keus voor Kayleigh wel omdat er ook bekende nummers gespeeld moeten worden. Bohemian Rhapsody kunnen jullie muzikaal ook wel aan ik denk dat de zaal daar ook wel van ontploft.


Sander zegt:
Datum: 21-04-2018

Weergaloos!!!! De muziek, de sfeer, de presentatie, veel nostalgie op een voortreffelijke manier weergegeven. Geluid soms iets te hard. Pink Floyd werd beter gespeeld dan de Nederlandse tributebands die alleen Pink Floyd spelen. Supertramp en Camel waren ook weergaloos, tips: Soft Machine en meer Camel.


Reini zegt:
Datum: 21-04-2018

Vanuit Friesland met z’n zessen naar Stadskanaal waar we vaker komen bij tribute bands. Na de laatste wat tegenvallende keer Pink Project waren we nog wat sceptisch maar direct vanaf de opening ‘’ verkocht ‘’. Een zeer professionele band waarin het collectief een meer dan indrukwekkende prestatie leverde. Fantastisch gespeeld en gezongen. Tips voor de nieuwe show Focus, meer Alquin, Deep Purple en Led Zeppelin.


Jan Venema zegt:
Datum: 21-04-2018

Ik kan nog niet slapen na de overdosis adrenaline die mij vanavond in Stadskanaal is toegediend. Wat een prachtig concert met topmuzikanten. Als ik zo’n beetje door het gastenboek kijk dan is alles en iedereen al wel eens genoemd en dat ga ik niet herhalen ondanks dat ik het met alle positieve opmerkingen helemaal eens ben. Ik ben zelf muzikant (gitarist) en ik wil toch nog iets positiefs toevoegen dat ik nog niet heb gelezen en de gemiddelde bezoeker misschien niet opvalt. God heeft bij het uitdelen van talent sommige mensen overbedeeld. De gitarist die Cinemashow tokkelt, wat op zich al best lastig is, zingt daar tegelijkertijd met enorm gemak met een stem die de stem van Gabriel zeer dicht benadert overheen. Qua timing is dat enorm lastig en je moet dan bijna de onafhankelijkheid van een drummer hebben. Gabriel en Hackett in één persoon dus. Zoals gezegd valt dit de gemiddelde bezoeker misschien niet gelijk op maar ik vind het razendknap. Dit geld ook voor firth or fifth. Het tokkelwerk in cinemashow is ook erg goed gedaan en de kleine blonde gitarist heeft toen God het talent uitdeelde vooraan gezeten want mij God wat kan die man spelen! Ik wil de andere muzikanten niets te kort want iedereen is erg goed en het klinkt ook als een zeer hecht collectief. Zullen wel heel wat uurtjes voorbereiding in zijn gaan zitten. Ook leuk dat jullie na afloop in de foyer rondlopen zonder kapsones of sterallures. Bedankt allemaal. Tips voor de nieuwe show. Gentle Giant en King Crimson bijvoorbeeld Starless. Eens kijken of het slapen nu wel lukt.


Gerjan Hoijtingh zegt:
Datum: 20-04-2018

Vanavond genoten in Stadskanaal, geweldig optreden. Bewondering voor de sax in het nummer van Solution. En ondanks alle geweldige lead-gitaristen, drummers, zanger(s)(es) en keybordspeler wil ik toch vooral de bassist complimenteren met zijn spel.

Ik kom zeker terug!!!!


Alle zegt:
Datum: 20-04-2018

Hey. Genoten van jullie optreden vanavond/gisteravond in Stadskanaal. Tip: Finch. Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Finch_(band)


K Hertsenberg zegt:
Datum: 20-04-2018

Het speciale aan deze avond vond ik dat je lekker in je stoel kon genieten van mooie luistermuziek.
Het geluid was goed, zanger Eric te Bos sprong er wat mij betreft bovenuit, wat een performence en uitstraling.Hij was de man die contact maakte met de zaal en zich inleefde in zijn teksten .De dames waren ook super.
Jammer vond ik dat jullie afsloten met een instrumentaal werk, op een avond als deze is het juist mooi om een programma op te bouwen.
Dat gebeurde helaas niet.Wat is er niet mooier om samen af te sluiten en veel saamhorigheid te tonen met alle muzikanten en zangers(essen)
Stilte tussen de nummers kan ook opgevuld worden met mooie tunes….je zit er helemaal in, en dan is het weer stil.
sommige waren geweldig, maar ook enkele veel te lang.Verder een mooie avond beleefd , maar wel te weinig Symphonic.


Jack Pellikaan zegt:
Datum: 20-04-2018

Geweldige avond in Deventer er kwam geen eind aan en van mij had het nog wel even door mogen gaan. Complimenten voor Comfortably numb bij dit nummer gaan er een heleboel nat, maar jullie uitvoering was top.
Nog een suggestie” zoals gevraagd” ook van Nederlandse bodem. It Takes a Lot of Time
van Sweet d’Buster of een ander nummer van deze topband. Fantastische bas, sax en drums.
Groetjes Jack


Ton zegt:
Datum: 20-04-2018

Concert Deventer 19 apr 2018:
Te weinig SYMPHONIC en te veel ROCK.


Beau van der Laan zegt:
Datum: 20-04-2018

Grandioze avond gehad in Deventer gisteren in een volle zaal. Rasmuzikamten die weten hoe ze een instrumenten bespelen moeten en beheersen, de lijst met nummers was uitstekend samengesteld en gevarieerd. Ook ik kende alles nummers . De 2 Nederlandse bands werden inderdaad voortreffelijk gespeeld en waren zeker hoogtepunten, maar de hele show was van a tot z doordacht en schitterend, erg blij naar huis gegaan. Genesis nummers werden ook erg vakkundig gespeeld.


Luuk zegt:
Datum: 20-04-2018

WOW…. Dat was een avondje met zo veel energie! Gave nummers, fantastische muzikanten. Supertramp, Pink Floyd, Rush, Genesis echt super. Twee drumstellen zien er mssn mooi uit op een podium maar die jonge gast drumt voor drie… Echt een van de uitblinkers! Er worden al zoveel prachtige bands genoemd voor een volgende keer, want die moet komen!!! Klaatu – hope/prelude, Dream theater – octavarium/ dance of eternity. Rush -Jacobs ladder? Nou ja, zoveel moois! Ik als ‘blazer’ vond het geweldig dat er een superartiest op sax/fluit speelde.
Echt genoten, dank!!
En Roland, bedankt voor het “opdragen…”


Hein Kers zegt:
Datum: 20-04-2018

Ik heb gisteravond weer erg genoten van de Symphonic Rock Night in Deventer. Ze speelden veel nummer van mijn favoriete bands. Roland van der Horst blijft toch een spring in het veld. Tijdens zijn beginperiode bij Mangrove gleed hij uit bij een Open Podium Concert in Vaassen. Hij lag op zijn rug in de zaal en speelde gewoon door. Verder heb ik erg genoten van het sax spel van Monica Kemink. Jullie concert is echt een aanrader.


Hans Rietberg zegt:
Datum: 20-04-2018

Jullie gisteren in Deventer gezien. ’t Was fantastisch. Alles klopte en heel goed vertolkt. Blijkt maar weer dat ook op Nederlandse bodem er goede muziek gemaakt werd (Solution en ook Alquin). Ben benieuwd wanneer jullie nog meer optreden na de zomer, want ik zie jullie graag nog een keer.


Berend Stertjan zegt:
Datum: 20-04-2018

Dat was “de avond van herkenning”, gisteren in Deventer. Wat maken jullie geweldige muziek. Het was regelmatig zo indrukwekkend dat we letterlijk met stomheid waren geslagen. Sorry.

De meeste van ons (publiek), kennen het repetoire bijna noot voor noot. Als de nummers dan met zoveel respect voor het “origineel” worden gespeeld….petje af.

Uiteraard konden de solisten excelleren, maar niet zonder een waanzinnige ritmesectie. Twee drummers en een ongelofelijk goede bassist. Edwin, je hebt een groot fan erbij.

Ik kom volgend jaar weer. Zouden jullie dan Hocus Pocus van Focus willen spelen. Of een extra nummer van Marrilion, het liefst van voor Misplaced Childhood.

publiek werd adem benemend meegenomen in een ruim 2 uur durende show.


Jolanda de Hoog zegt:
Datum: 19-04-2018

Net weer thuis na jullie optreden in Deventer.
Wat een gedrevenheid en passie, het spat van het toneel af!
Mijn favoriet: The Alan Parsons Project, wat ‘n geniale muziek!! Had van mij wat meer van in gemogen. En Roland…….topper??


Gert Littooij zegt:
Datum: 17-04-2018

Samen met mijn broer naar jullie optreden in het Kruispunt in Barendrecht geweest voor een avond melodieuze symphonische rock. Voor het eerst hoorden we de klassiekers niet uitgevoerd door de originele artiesten, maar door een groep Nederlandse top muzikanten! Een aantal nummers had ik nooit live mogen bijwonen. Ik vind het goed dat jullie aan de nummers ook jullie eigen signatuur hebben gegeven en niet geprobeerd hebben de nummers tot in het kleinste detail te kopieren! De afwisseling van de nummers en uitvoeringen maakte het concert niet alleen boeiend, maar ook verrassend. In plaats van Kayleigh had ik liever een nummer van Script gehoord. Voor de volgende toer zouden jullie ook kunnen denken aan IQ, Pendragon en Moon Safari… maar er is zo ontzettend veel moois! Na het concert hebben we nog nagepraat met Roland (Mangrove) – King Crimson hoort zeker tot de groten, Erik (Silhouette) – de eerste cd van Martin Orford heet “Classical Music And Popular Songs”, Mickey (End Of The Dream) en Monica (onder andere De Marathon). Stuk voor stuk bevlogen mensen. Dat maakte deze avond tot een waar we met veel plezier aan zullen terugdenken. Tot de volgende keer!


Ferry Speelman zegt:
Datum: 17-04-2018

Mooie reacties allemaal in dit gastenboek!! Logisch na dit enorme spektakel.
Ook ik was erbij, in mijn geval zaterdag in het Scheldetheater.
WAT een mooi concert!!!!

Hoogtepunten zijn voor iedereen persoonlijk maar bij ons staken Genesis, Alquin en Solution erbovenuit met erg goed toetsen en drumwerk en vooral de sax


Henk Littooij zegt:
Datum: 16-04-2018

Het was fantastisch om jullie voor de eerste keer live te zien. En dat in Barendrecht! Naast de te verwachten klassiekers waren de grootste verrassingen van de avond Stationary Traveller, Fool’s Overture en… Solution! Echt super!!! Hoewel heel goed uitgevoerd, had Gino Vannelli niet gehoeven. Er zijn zoveel meer invloedrijke groepen, zoals bijvoorbeeld ELP, King Crimson en UK. Jammer dat het voorstellen van de band ons bijna volledig ontging. Het was dan wel weer heel leuk om een aantal van jullie achteraf te kunnen spreken. Bedankt, veel succes met de tour en jullie andere projecten, en tot ziens!

Oh ja, ook nog wat ideeën voor de volgende keer: Sheep, The Fountain of Salmacis en Pipeline (volgens Google heeft Parsons die maar 1x live gedaan, terwijl het met Floydiaans gitaar bombasme ipv het orkest een super live nummer wordt, zeker met die prachtige sax).


Suzanne zegt:
Datum: 16-04-2018

G E W E L D I G, wat een avond in Terneuzen en het plezier dat jullie samen hebben, heerlijk om dat te mogen ervaren van een band.
Bedankt voor Comfortably numb ………our ultimate favourite 🙂
Tip: probeer eens iets van Triumvirat……album Spartacus, song: Sweetest Sound of Liberty .


Teun en Carla van der Lee zegt:
Datum: 16-04-2018

Wat een verrassende avond voor ons als liefhebber van de symphonische rock.Van Camel krijgen wij nooit genoeg en ook niet van Pink Floyd.Het enige wat er van ons niet in hoefde was de muziek van Gino Vanelli, niet echt het genre van de avond, maar verder Genoten!


Margreet Westerveld zegt:
Datum: 15-04-2018

Ontzettend goed zijn jullie niemand uitgezonderd. Hechte band die er erg veel plezier in heeft en daardoor het publiek aan steekt.

La Villa Strangiato is een goede tip en iets van Emerson Lake and Palmer wat ik hier lees, moeten jullie inderdaad ook zeker overwegen. Poseidons Creation van Eloy is niet heel bekend maar ook een fantastisch nummer.


Olaf zegt:
Datum: 15-04-2018

Geweldige avond gehad in Terneuzen. Erg genoten. Een suggestie: La Villa Strangiato van Rush zou wel gaaf zijn een volgende keer.


Frans Voet zegt:
Datum: 15-04-2018

Fantastisch mooie avond in Terneuzen gehad, genoten van jullie prachtige muziek. Gino Vanelli zou van mij weggelaten mogen worden en meer nummers van Camel en Marillion zou ik erg op prijs stellen. De Pink Floyd nummers waren erg goed. Als Nederlandse groep zouden een aantal nummers van Kayak en Earh and Fire ook aan te bevelen zijn. Verder prachtig gitaarspel en zang,. Hulde aan de band.


Ronald Bouman zegt:
Datum: 15-04-2018

Fantastische avond gisteren in Terneuzen. Geweldig hoe deze muziek, covers, zo waarheidsgetrouw, met gevoel/passie gebracht is. TOP!! Bedankt voor deze belevenis.
Tip voor een volgend concert: Renaissance, een band met misschien wat minder rock, maar wel heel veel symfonie!!
Verder zoals al eerder hieronder genoemd ELP en E&F, storm and thunder


Annet Hagenbeek zegt:
Datum: 15-04-2018

Wat heb ik genoten gisterenavond in Terneuzen. Ik wens jullie heel veel succes en zie uit naar jullie nieuwe tour.


Albert Landa zegt:
Datum: 15-04-2018

Mooi concert in Terneuzen. Geweldige muzikanten en samenspel. Wat mij betreft kan Candy Dulfer met pensioen. Geweldig gedaan.
Wat nummers betreft : Gino Vanelli vervangen door Rush, Spirit of the radio , trees, closer to the heart.


Hugo Verschraegen zegt:
Datum: 15-04-2018

14 april in Terneuzen was een superavond.
Prachtig gedaan, alle lof. Herkende alles voor de pauze meteen. Na de pauze vooral Alquin en Solution indrukwekkend. Zelf als Pink Floyd fan goed bedeeld. Thx voor een fijne avond.


Hans Keijmel zegt:
Datum: 15-04-2018

Nog een aanvulling (nu ben ik hier toch): ik lees dat iemand ELP aanbeveelt. Daar kan ik in meegaan. Absoluut TOP.
Fanfare for the Common Man of Pirates zou niet misstaan in deze show.


Hans Keijmel zegt:
Datum: 15-04-2018

Het was zeker een leuke avond met muziek van “mijn” bands Genesis, Yes en Pink Floyd. Ik vond echter niet alle instrumenten er steeds goed uitkomen. Zoals de bas bij de Yes nummers en soms ook de keyboards niet zo. Gitaren meestal super. De saxofoon echter ERG goed. Bij de Genesis-nummers vond ik de zang niet zo mooi, niet zo passen. Peter Gabriël heeft natuurlijk ook een unieke stem De andere zang OK.
Tip: andere zanger voor de Genesis-nummers.
Tips voor nummers: Learning to fly en misschien Arnold Layne (uit de begintijd) van PF, The Knife en Selling England by the Pound van Genesis (grijs gedraaid!).


Robert Boskamp zegt:
Datum: 15-04-2018

Erg genoten in Terneuzen ook. Briljant gespeelde nummers uit mijn jeugd. Knap hoe een tribute niet 1 band maar 6 of 7 grote artiesten zo perfect kan naspelen.
Vond het gepraat tussendoor soms popi jopi en wat “leraar-achtig”,maar de muziek en zang was zo perfect dat ik bijna nog nooit ZO genoten heb van een concert als gisteren.
Begin met de eerste twee nummers Supertramp en Camel was prachtig. Suggestie voor de nieuwe show: ELP!


Jan Alkemade zegt:
Datum: 15-04-2018

Memorabele avond in Terneuzen ja! Goede zitplaatsen, goed muzikanten, goede accoustiek en geweldige muziek. Perfecte uitvoeringen van mooie nummers.

De afwisseling in de nummers en de hele samenstelling van deze voorstelling petje af! Afhalen van consumpties kan beter. Het plezier dat deze band uitstraalt zie je weinig, de skills van alle muzikanten waren van top niveau.


Cornelia zegt:
Datum: 15-04-2018

Geweldig concert gisteren in Terneuzen! Bedankt.
Tip voor nieuw nummer:
Earth and Fire – Storm and Thunder


Wilma Berkhout zegt:
Datum: 14-04-2018

Wij hebben genoten, jullie zijn fantastisch goed! De volgende keer dat jullie naar Barendrecht komen, hopen wij er wéér bij te zijn.


Olaf Post zegt:
Datum: 14-04-2018

Gisteravond erg genoten van jullie concert in Barendrecht. Heel leuk om Rush eens door een zangeres te laten zingen en zeker voor herhaling vatbaar. Tips voor de volgende keer: Ook iets modernere symfo: Porcupine Tree, Spock’s Beard, Dreaml Theater?
Hopelijk tot ziens,
Olaf


Charlotte Janssen zegt:
Datum: 14-04-2018

Nog even getwijfeld maar vrijdagmiddag met manlief toch voor de show in Barendrecht kaartjes gekocht voor wat mijn vroeger helemaal mijn man’s muziek was en WAT hebben we genoten!!!! Ik kende lang niet elk nummer maar de passie van de erg professionele band sloeg direct bij het eerste nummer over op mij en duidelijk ook op de hele zaal. Het was een hele mooie avond vooral voor mijn man. Hij heeft het er nu nog over!!! Band band wat hebben jullie een mooie strakke show neergezet en mooie nummers gespeeld.


Ephraim Groeneveld zegt:
Datum: 14-04-2018

Wat een te gekke avond was het hier in Barendrecht. En wat een mooie setlist niet altijd de standaard nummers en bands er zaten vanavond echt mooie juweeltjes tussen. Ik hoop dat jullie hier lang mee doorgaan. Bij deze jullie hebben een vaste fan erbij?. En jullie vroegen om tips voor de volgende show. Mostly Autumn, Eloy, Karnataka en nog veel meer bands. Hopelijk tot de nieuwe show en hier in de buurt weer. Bedankt Symphonic Rock Night ?


Klaas-Jan de Jongh zegt:
Datum: 14-04-2018

Enorm van genoten, een must voor de liefhebbers van dit genre. Stuk-voor-stuk geweldige muzikanten ! De setlijst nummers was met andere pareltjes ( minder bekend ) zoals cinema show en Alan Parsons goed in balans met monumenten zoals Comfortably Numb. Suggestie: meer van Nederlandse bands zoals vooral Sunrise van Alquin en Mammoth van Kayak, Echoes van pink Floyd, Earth and Fire met only time wil tell en High Hopes van Pink Floyd. Dancing with the Moonlight Knight van Genesis ook mooi en Crime of the `century van Supertramp en O ja Queen met Show must go on.


Ronald de Ligt zegt:
Datum: 14-04-2018

Topavond hebben we gehad in Barendrecht met jullie show, zo leuk Alquin en Solution dat was voor ons het beste. Veel kwaliteit, klasse gespeeld echt geweldig. Voor ons alledrie een 10 plus.


J.Liedtke zegt:
Datum: 13-04-2018

Wij hebben heel erg genoten van een fijne avond!
Ik zal graag jullie songlijst willen hebben.
Alvast bedankt voor de moeite.

Grt Jörg en Caro


Loek Bartelings zegt:
Datum: 12-04-2018

Ha geweldige band! Twee keer geweest en beide keren een feest!
K zou nog wat suggesties delen: Niet helemaal 70’s maar wel fijn: Blackest eyes van PorcupineTree. Verder Darling Superstar van Alquin, en In the cage (of de medly?) van Genesis.
K verheug me al op de volgende show!


Bas Vroegindeweij zegt:
Datum: 10-04-2018

Een geweldige show in Winterswijk. Ik vond persoonlijk Gino Vanelli wat uit de toon vallen, gaat wat mij betreft meer naar de jazzrock. Verder alleen maar lofzang over dit optreden. Mijn tip : Gino mag eruit en daarvoor in de plaats het enigszins ondergewaardeerde Gentle Giant , en dan vooral nummers uit de vroege 70’s. Ik hoop jullie weer terug te zien in de Storm.


Elbert Brethouwer zegt:
Datum: 9-04-2018

Elbert Brethouwer Heb dit gisteren in theater “De Storm” in Winterswijk gezien. Heb me zeer goed vermaakt. O.a. prima versies gehoord van “Stationary Traveller” van Camel en “Cinema Show” van Genesis, maar het hoogtepunt zat voor mij net na de pauze. Eerst Gino Vanelli’s “Brother to Brother” gevolgd door een Nederlands kwartiertje “Revolution’s Eve” van Alquin en “Chapaqua” van Solution. Geweldige saxofoon (Monica Kemink). Gevolg: vandaag zowel Alquin als Solution zitten luisteren. Prima muzikanten, zang is anders maar je kunt met enkele vocalisten ook niet precies het stemgeluid van Jon Anderson, Geddy Lee, Peter Gabriel , Chris Rainbow en Rodger Hodgson en al die anderen benaderen. Ik vond de harmoniën in bv. “Yours in no disgrace” zelfs boven verwachting. Geen moment spijt van het besluit om dit mee te maken.


Rocky ( Willem Hess ) zegt:
Datum: 9-04-2018

Super afgelopen vrijdagavond in het Isala Capelle. ik heb er erg van genoten. En hoe het begon Supertramp school ik kreeg gelijk kippenvel. Nou ga wel vaker naar Concerten maar wat ik hier zo goed van vind het gemak om steeds weer een andere band te spelen. Hier door gingen we door heel wat herinneringen heen. Oja Jethro Tull had er zeker bij gekend. Toppie tot volgend jaar ?


wolfgang Kemper zegt:
Datum: 9-04-2018

Als Besucher aus dem Nachbarland war ich auch begeistert von diesem tollen Konzertabend.


eric wamelink zegt:
Datum: 8-04-2018

Fantastisch optreden gisteren in Winterswijk. Het klopte van A tot Z. Een feest van herkenning voor de progrockliefhebbers die de jaren 70 en 80 muzikaal gevolgd hebben. Omdat we mochten aangeven wat er nog ontbrak: Persoonlijk was ik toentertijd ook helemaal gek van Jethro Tull.En jullie hebben een uitstekende dwarsfluitiste in jullie midden, dus…….Succes verder!


Marjan zegt:
Datum: 8-04-2018

Wat een leuke berichtjes allemaal!! Volkomen terecht deze lof. Ook wij waren gisteren in Winterswijk. Onverwacht heel goed, want wij kenden de muziek niet goed. Eigenlijk is dit mijn mans ding, maar hij kon niet mee. Met mijn dochter erg genoten. Als ‘’leken’’ willen we het gewoon nog een keer zien en beleven. De zangeres zouden we voor de pauze wat vaker willen zien. Iets meer lichtspektakel mag ook.


Kees Robbemond zegt:
Datum: 8-04-2018

Super band en super Samenspel. Mooi die grote band en die twee drumstellen en goede lichtshow en mooi geluid. Iets van the Doors erbij misschien volgende keer? Gitaar, zang en sax waren de uitblinkers. Ripples zou een mooie aanvulling zijn bij de volgende toernee. Succes de komende weken op 5 mei willen we naar Rijswijk komen voor jullie laatste show in dit theater-seizoen, we hoorden na afloop gisteren dat er daar twee nieuwe nummers worden gespeeld


André Hoek zegt:
Datum: 8-04-2018

Dit was helemaal compleet! Kon niet beter. In tegenstelling tot anderen kende ik alle nummers, ik kon het bijna niet geloven. Mooie mix van de bands/nummers uit de symfonische rock. Pink Floyd werd erg goed gespeeld. Yes, Supertramp, Genesis liet zien dat deze muzikanten hier lang op gestudeerd hebben. Alles was super. Tips: Kayak en meer Marillion, bijvoorbeeld Script for a Jesters Tear.


Hans zegt:
Datum: 8-04-2018

Super! Alles wat goed!!!! Een dikke 10.


Daniël Harmse zegt:
Datum: 8-04-2018

Wauw wat een show in Winterswijk gisteren!!! De diversiteit en repertoire-keuze was briljant en DE basis voor deze muzikale avond van erg hoog nivo met stuk voor stuk ras-muzikanten!!! Prima zangeres, aanrader: Jethro Tull, Focus, ELP en van Pink Floyd the Great Gig In The Sky.


Hans Weeink zegt:
Datum: 7-04-2018

Genoten vanavond in Winterswijk, is er ook een playlist beschikbaar.
Nummers waren wel bekend, maar naam artiest ontbreekt er bij mij.


Willem zegt:
Datum: 7-04-2018

Samen met wat bandleden jullie show bezocht. Heerlijk om eens uitgebreid te genieten van ouderwets goede muziek. Op de momenten dat jullie elkaar wat meer opzoeken (bij de toegift bijvoorbeeld) wordt het nog leuker om naar te kijken. Perfect gedaan en een aanrader voor de volgende keer.
Muzieksuggestie: UK Rendezvous 6.02 / Rush La Villa STrangiato


Lydia zegt:
Datum: 7-04-2018

Beste muzikanten, in het begin even zoekend naar de juiste sound, maar jullie werden steeds beter!! Al die mooie nummers; een feest van herkenning! Het gevoelige you and I van Yes; klasse! En het gitaarwerk van Joop Scholten (ja, die heb ik even gegoogeld…) bij “Yours is no disgrace”; kippevel!!! Dus ja: ik had een superavond! Eigelijk moeten jullie nog een mooie band-naam verzinnen, jullie zijn veel meer dan een Symphonic rock night ….
Verder een goeie nummerkeuze, misschien “Grendel” van Marillion erbij?
Ik hoop jullie de volgende tour weer te zien!


Reini zegt:
Datum: 7-04-2018

TOP !!!! Alles was goed, alle nummers en de muzikanten. Volgende show tip: iets van Kayak…..


Eric de Bruijn zegt:
Datum: 7-04-2018

Twee weken geleden poster zien hangen in Capelle en gisteren pas besloten maar te gaan. Helemaal overdonderd, je wist niet hoe goed dit zou zijn of wat je kon verwachten. Maar dit sloeg alles in positieve zin. Briljant concept en een nummerkeuze die erg aansloeg bij het publiek. Niet voor niks een staande ovatie. Ik ga dit zeker promoten en aanraden bij iedereen die van goeie muziek houdt!


Astrid zegt:
Datum: 7-04-2018

Super avond gehad in Capelle gisteren. Leuk dat (jonge) bandeleden er zo voor gaan!! Afwisseling in de nummers zangpartijen en geweldige musici ieder op zijn of haar gebied…. soms wel iets te stil bij de overgang tussen twee nummers. Van mij mag er ook een nummer van the Doors in: when the Music’s over. Misschien niet heel symfonisch maar met zo’n prachtig orgeltje!!!


Gerard Klein zegt:
Datum: 7-04-2018

Gisterenavond Symphomic Rock Night bezocht in het theater in Capelle a/d IJssel. Ik had hoge verwachtingen van het optreden, maar deze zijn overtroffen. Naast pareltjes als Firth of fifth en The Musical Box van Genesis en Shine on you crazy diamond en Wish you were Here van Pimk Floyd speelden deze rasmuzikanten op hoog niveau nummers van Supertramp, Camel, Yes en zelfs van Nederlandse sympfonic rockbands Alquin en Solition. Een magnifieke kijk- en luisterervaring !!


Henry van der Plicht zegt:
Datum: 7-04-2018

Zag enkele weken geleden de aankondiging staan van deze show, op 6 april in Capelle aan den IJssel
Na enig twijfelen, toch besloten om een kaartje te kopen. Bleek de beste beslissing sinds tijden te zijn geweest! Vanaf de mondharmonica aan het begin van de show tot aan het wegebben van de laatste cymbaal klanken was dit top muziek op top niveau!
Een dubbele drum bezetting die perfect synchroon waren, behalve als dat niet moest. Een bassist die de basis legt en dan ook nog kan soleren. Gitaristen die de sterren naar beneden speelden en een een vrouws blazers sectie die de muziek helemaal af maakt. En dan nog twee hele goede zangers en een absolute top zangeres. Genieten en een absolute aanrader!


Herman + Agnes zegt:
Datum: 4-04-2018

Zaterdag 24 maart in Doetinchem genoten van een heerlijk avondje muziek. De ruim 3 uur met Symphonische knallers vloog voorbij.
Genieten en nog eens genieten.
Heerlijke muziek, geweldige muzikanten.
Met deel 2 zijn we weer present! ???


Jan Jansen zegt:
Datum: 4-04-2018

Als ouwe symfonische rockfan zat ik donderdag 15 maart in Cuijk midden op de eerste rij te genieten van al die schitterende nostalgische nummers, vertolkt door een klasse band!! Heerlijk terug zwijmelend naar “the good old times”, tot tranen geroerd door prachtige gitaarsolo’s van met name Joop Wolters. Groot respect voor hem om zo los te gaan, ondanks het trieste feit dat zijn vader enkele dagen eerder overleden was !!!! Dan ga je na weer zo’n solo uit eerbetoon staan om dan nog te klappen. Gelukkig heb ik hem later in de foyer nog kunnen complimenteren.
Ook de schitterende saxpartijen van Monica bezorgde mij kippenvel: wat kun jij spelen meid!! En ook de nummers, vertolkt door Eric ten Bos hebben mij geroerd; prachtig. Na het laatste slotapplaus hebben we nog even enkele woorden gewisseld, waarin onze liefde voor deze muziek bleek.
Dank voor deze onvergetelijke avond.
Een verzoekje voor een volgende keer: nog meer (oude) Genesisnummers mag! (als zeer fervente Genesisliefhebber)


Erwin Bos zegt:
Datum: 4-04-2018

Erg genoten van de kwaliteit van de muzikanten en de leadzanger Eric ten Bos alsmede de zangeres (naam mij onbekend). Jammer dat zij minder aan bod kwamen. Het presenteren (spreker) vond ik niet passen bij het publiek. Gewoon lekker spelen en niet zoveel praten. Kwaliteit genoeg!


Ger Renting zegt:
Datum: 4-04-2018

Waar krijg je voor € 23,50 zoveel Genesis, Yes, Camel, Alquin etc. van zo’n grote kwaliteit? Helemaal geweldig dat de nummers niet 100% gecoverd worden vanaf de albums, maar dat er een ‘personal touch’ aan zit, die je doet geloven dat de musici het leuk vinden en waardoor de beleving ook intenser wordt! En de blazer (v),erbij vind ik ook een verrijking!
TOP! TOP! TOP!


Trudes Oude Voshaar zegt:
Datum: 3-04-2018

Wat een geweldige reis door de muziek afgelopen zaterdag in Hengelo! Super genoten van de muziek en ook van zang Eric ten Bos zanger bij Marathon / ENorm. Geweldig mooie stem die je meeneemt in het verhaal van de muziek Marillion, Pink floyd, Saga, Alan Parsons…..en a.s zaterdag gaan we weer. een muziekverhaal wat je echt vaker wilt horen.


Clemens zegt:
Datum: 3-04-2018

Zaterdag in Hengelo ook ontzettend genoten van dit fraaie concert en concept. Meningen verschillen nogal zie ik in dit gastenboek, maar waar iedereen het overeens is is de kwaliteit van de muzikanten. Die is hoger dan je doorgaans hoort/ziet in popmuziek theatershows.

Bij de keuze voor repertoire staan wij aan de kant van de mensen die juist blij zijn met de nummers van blijkbaar onbekendere bands, juist dit was gedurfd en voor de liefhebbers die al die nummers dus wel allemaal herkennen prachtig; waar hoor je live een perfecte uitvoering qua drums gitaar sax en toetsen van Solution nog zoals zaterdag?? Of nummers van Saga, Camel, Alquin. Complimenten voor iedereen van de band; heel erg hoog niveau. Groeten Clemens.


Paul zegt:
Datum: 3-04-2018

Zijn zaterdagavond geweest in Hengelo.
Veel onbekende nummers. Weet dat jullie een moeilijk repertoire spelen, maar toch vonden we het jammer. En het geluid werd ook steeds harder.


Ingrid zegt:
Datum: 3-04-2018

Wij vonden het een geweldige avond, wat een bijzondere muziek. En gedreven muzikanten. Wat wij misten (al door meer mensen gemeld):
we vonden dat er teveel onbekende nummers bij waren. En misten daardoor bekendere nummers. Met name tegen het eind van de show zou het leuk zijn om met bekende nummers swingend te kunnen afsluiten….. En een nummer van Kayak zou ook gaaf zijn (en meer nummers van Alan Parsons mag altijd). Maar muzikale voorkeuren blijven persoonlijk natuurlijk. Veel succes en hopenlijk tot volgend jaar!


Marja Waanders zegt:
Datum: 2-04-2018

Enorm genoten van jullie show in Hengelo, even terug in de tijd, heerlijk!

Jullie vroegen suggesties voor een volgende tour:
Jethro Tull
King Crimson
Emerson Lake & Palmer
Procol Harum
Kayak
Porcupine Tree / Steve Wilson


Rene Jongsma zegt:
Datum: 2-04-2018

Complimenten voor de Mooie show van jongstleden zaterdag mannen en vrouwen !! Erg leuk die dubbele drums en de hele groep muzikanten haalde een dikke 8 zo niet hoger !! Genoten van vooral Pink Floyd, maar ook zeker van Genesis en Yes wat erg moeilijk is om te spelen weet ik uit ervaring, heb dat jaren geleden al opgegeven want dat moet je echt wat kunnen.


Peter van Stek zegt:
Datum: 2-04-2018

Als muzikant (gitaar) met vrienden nieuwsgierig naar de show, genoten in Hengelo. Mooie set met voldoende afwisseling, complimenten. Muzikanten weten hoe lastig dit materiaal is. Extra lof voor de saxofoniste, zeer goed. Groeten van Tukkers. Top geluid!


Jacqueline zegt:
Datum: 2-04-2018

Waren ook in Hengelo en het is maandagmiddag nu en we zijn er nog steeds erg vol van. Dit is het mooiste wat ik in het theater ooit heb gezien.

Precies de muziek uit onze tijd en ook Camel etc erbij dat hadden we nooit verwacht en die nummers werden ook erg goed gespeeld. En dit alles bijna 3 uur lang het was ongelofelijk mooi allemaal.

Ben het totaal niet eens dat het na de pauze minder was integendeel we vonden het toen nog overduidelijk veel beter dan voor de pauze en in het hele laatste gedeelte en de toegift was het beste van de avond tot het laatst bewaard juist……. we hebben besloten in Stadskanaal nogmaals te komen kijken en hebben drie andere liefhebbers net ook overtuigd en die gaan mee !!!


Robbert zegt:
Datum: 2-04-2018

Mooie avond afgelopen zaterdag. Eerste helft beter dan de 2e helft. Ligt vooral aan de line up. Niet naar een climax toegewerkt van bekende nummers, dat verwacht je dan. Succes verder nog!


Stephan zegt:
Datum: 2-04-2018

Zaterdag 31-3-2018 geweldige show in Hengelo gezien en gehoord. Jullie doen hier een heleboel fans een heel groot plezier mee. Voor mij staat symfonische muziek voor muziek die je ook heel goed kunt uitvoeren met een symfonie-orkest erbij (idee?).
Moeilijk te zeggen wie of wat ik nou het beste vond maar ik was aangenaam verrast door “Yours is no disgrace” en de albumversie van “The turn of a friendly card”. Natuurlijk heeft iedereen zijn favoriete bands en nummers en er kwamen voor mij ook nog 4 onbekende nummers voorbij, maar wat een beleving op het podium en dus ook in de zaal. Als jullie weer eens in de buurt zijn kom ik zeker nog een keer.
Jullie wilden nog suggesties?
Meat Loaf – Bat out of Hell
Alan Parsons – Silence and I
Yes (alles t/m Yessongs uit 1973)
Pink Floyd – Sheep
En in Nederland hadden we natuurlijk Kayak, maar Song of the Marching Children van Earth & Fire zou ook niet misstaan.


Edwin zegt:
Datum: 1-04-2018

Erg genoten van de show in Hengelo. Een echte aanrader voor iedereen die van deze muziek houdt.


Herbert zegt:
Datum: 1-04-2018

Het nummer van Solution was niet Divergence, maar Chappaqua.


Nanne Hein zegt:
Datum: 1-04-2018

Geweldige avond gehad in Hengelo.
Wat een top avond, geweldige muzikanten die geweldige nummers spelen.
Kan niet wachten op de volgende Symphonic Rock Night en dan mag de setlist nog best iets langer:-)


Leo van Bommel zegt:
Datum: 1-04-2018

Bijzonder goed was het in het theater Hengelo. Hele leuke band met vrolijke enthousiaste en vooral goede muzikanten. De opening met Supertramp, Camel en Pink Floyd(met 2 drummers als muzikaal/visuele spectakel) pakt heel goed uit.

Sfeer zat er daarmee voor de hele avond bij ons in en het hele publiek ging er vollebak voor, door de erg vrolijke en goede band aangestoken. Mooi stel muzikanten bij elkaar dat nog mooie dingen kan gaan doen in de toekomst.

We vonden deze show met het goede licht en geluid ook in totaal beter dan alle andera tributes die we ook hebben gezien hier. Zat meer pubkiek ook gisteren dan bij die andere…..

Groetjes
Leo + 4 vrienden (symfo kenners)


Jos Rumathe zegt:
Datum: 1-04-2018

Leuke show voor de pauze beter dan erna.
Best of betekend voor mij de bekendste nummers van..
Wat Pink Floyd Marrion Yes en Supertramp betreft was dat nog enigzins het geval. Maar Bij Genesis miste ik Follow you follow me.
Wat ik het het meest miste was dat er van Alquin en Solution geen meer bekender songs werden gespeelt. Wheelchar gruopie en Its only just begun. En KAYAK ?? De band is er naar.


Ronald zegt:
Datum: 1-04-2018

Hartstikke goed concert gisteren in Hengelo! Al hadden jullie alleen het nummer van Solution (ben ff de titel kwijt) 5 keer achter elkaar gespeeld, dan was de avond voor ij al super geslaagd geweest! Super saxofoniste ook! De rest ook trouwens!


Peter Boers zegt:
Datum: 1-04-2018

Gisteren een topavond gehad in Hengelo. Al mijn persoonlijke favoriete nummers uit de 70-jaren in een perfecte uitvoering gehoord.
Verschillende malen met kippenvel zitten te genieten.
Ga zo door.
Peter Boers


Marcel Diepenmaat zegt:
Datum: 1-04-2018

Afgelopen zaterdag in Hengelo jullie optreden gezien. Zag er prima uit, ook muzikaal was het uitstekend. De keuze van de nummers is uiteraard persoonlijk maar ik heb heel weinig met Alquin, Solution, Gino Vanelli en deels ook Yes. Ben zelf een enorm liefhebber van de muziek van Genesis (vooral periode met Peter Gabriel ) en ook Pink Floyd.
Als ik mijn voorkeur mag geven zou ik voor een volgende keer kiezen voor songs als Suppers ready, ripples, carpet crawlers of entangled. Ook een song van Peter Gabriel zou niet verkeerd zijn, bijv. Mercy street. De keuze voor de songs van Pink Floyd was prima. Tot slot mag wat mij betreft de bijdrage van Marillion ( een erg onderschatte band ) groter zijn. Desalniettemin is jullie optreden een aanrader. Veel succes en ik blijf jullie volgen.
Groet, Marcel Diepenmaat


Sandra zegt:
Datum: 1-04-2018

T was een Erg goed optreden in Hengelo. We hebben met een volle zaal heel erg genoten, super! ! ! Supertramp en de `Nederlandse symfonische rock was het hoogtepunt. Wij zouden jullie adviseren nog iets meer bekende nummers doen, stuk of 5, 6 nummers herkenden wij niet. Iets vak Kayak zou ook fijn zijn.


Pieter Schermer zegt:
Datum: 1-04-2018

We waren gisteren in Hengelo en wisten niet wat we meemaakten. Een ontzettend goede band, tien keer beter nog qua toetsen, drums gitaar en zang dan in in 2017 in Zoetermeer waar deze geweldige show volgens mij ooit begon en wij ook van de partij waten en er met minder goed muzikanten werd gespeeld. Die team was erg goed ingespeeld met nummers Alquin, Solution, Genesis, Marillion voor ons als hoogtepunten. Solo van het meisje op de sax bij Solution (was dit Divergence?) mega goed.


Dick Lievestro zegt:
Datum: 1-04-2018

Thnx! Heren en dames

Weer genoten van jullie show
Het geluid vond ik nog beter dan in het alom geprezen Amphion te Doetinchem. Nog enkele gevraagde tips voor jullie setlist tenminste als de groepen bij het repetpire passen.
Jethro tull, dreamtheater, porcupine ttree
Heb volste vertrouwen dat jullie volgend jaar weer een mooie lijst hebben. Hoop trouwens dat iedereen weer van de partij is.

Dic


Gjw zegt:
Datum: 1-04-2018

Ein echtes Erlebnis und eine tolle Show. Allerdings wurde die Atmosphäre des Theaters der Musik und der Band leider nicht gerecht.


Herbert zegt:
Datum: 31-03-2018

Geweldige show in Hengelo! Wat een top muzikanten zijn jullie.
Voor mij was het absolute hoogtepunt het nummer van Solution, als ik het goed heb Divergence. De rest was natuurlijk ook super en verrassend . De nummers van Alan Parsons en Gino Vanelli waren een leuke afwisseling, ook het vergeten Saga met het nummer Humble Stance was zeer goed. Top show, ik hoop volgend jaar weer een tournee, vergeet dan ook Porcupine Tree en Steven Wilson niet…..


Marcel Roesink zegt:
Datum: 31-03-2018

Vanavond genoten van jullie fantastische optreden in Hengelo. Wat zijn jullie ongelooflijk goed zeg. Tot volgend jaar.


Frans van Rheden zegt:
Datum: 31-03-2018

Geweldige show. Mis iets van journey ?. Verder geweldig genoten.


Frans Kroon zegt:
Datum: 31-03-2018

Fantastische avond met uitstekende en zeer bevlogen muzikanten.
Feest der herkenning. Een echte aanrader.


Marcel zegt:
Datum: 25-03-2018

Beste bandleden,
Gisteravond in Amphion / Doetinchem genoten van prachtige muziek gecombineerd met leuke videobeelden. Jullie zijn stuk voor stuk topmuzikanten resp. – zangers/ zangeressen. Echt SUPER vond ik Shine on you cray diamond. Mede dankzij prachtig gitaarwerk. Aftrap met School ook geweldig. Het was een prachtige avond. Paar tips: Doe Wish you were here met 2 acoustische gitaren. En soms zit er geel gekleurde tekst in de video’s , terwijl de achtergrond licht ( blauw) of wit is. Zwarte of donkerblauwe tekst is dan beter leesbaar. Succes verder. Groet, Marcel


Teun Breen (63) zegt:
Datum: 25-03-2018

Genoten van jullie show in Zwolle.

Misschien nog paar ideeën voor een nieuwe show:
The Who – Tommy – See me, feel me
John Miles – Music of the future
ELO – Livin Thing
Jeff Wayne – The war of the worlds
Procal Harum, Alan Parson

Ga lekker door; ik kom volgende keer weer!

Teun Breen


Donald Geers zegt:
Datum: 25-03-2018

Ook wij waren in Amphion en heel blij verbaasd/verrast over het hoge nivo van deze muzikanten. Goed ingespeeld, niemand uitgezonderd en duidelijk happy onderling en gepassioneerd bij het spelen van die pareltjes van de symfonische rock. Pink Floyds wish you wou were was voor mij het hoogtepunt van voor de pauze en daarna de nummers van Genesis Yes en natuurlijk die fantastische en lange toegift. We zijn heel blij dat we zijn komen kijken en nu al benieuwd naar de volgende tour waar weer nieuwe nummers gespeeld gaan worden begrepen we na afloop in de foyer. Leuk!


Margreet zegt:
Datum: 25-03-2018

Super goed. Ga zo door. Doetinchem heeft genoten van de eerste tot de laatste minuut !!!


Olav van Wijngaarde zegt:
Datum: 25-03-2018

Bedankt Symphonic Rock Night mensen en wie dit bedacht heeft. Ontzettend fijne muzikale avond gehad in Amphion gisteren. Het enthousiasma en plezier dat jullie beleven op het podium straalde af op de zaal. De tekst op het scherm is soms slecht te lezen omdat de achtergrond te licht is. Je moet daar een donkerdere kleur voor nemen


Ester de Visser zegt:
Datum: 25-03-2018

Heerlijke avond in Doetinchem gisteren. Super gedaan. Was een musici!! Podium-presentatie van de dames kan wel beter, de saxofoniste/fluitiste en Micky de zangeres mogen meer stil staan om applaus in ontvangst te nemen dat verdien je maar ook het publiek wil je dat geven


Dik van Schagen zegt:
Datum: 25-03-2018

Kundigheid en enthousiasme!!!! Was super. Goede muzikanten en zangers. Pink Floyd nummers het hoogtepunt. Bedankt ook voor Rush!!!


Simon zegt:
Datum: 25-03-2018

Was erbij in het volle theater in Doetinchem gisteren. De muziek was prachtig en de lichtshow het het geluid ook. Gitaristen waren erg goed. Zelfs het moeilijke Genesis repertoire werd net als alle andere nummers precies zo gespeeld als op het origineel. Dat is erg knap. We hebben een heerlijke avond gehad.


Jan Willem zegt:
Datum: 25-03-2018

Super concert super muziekanten super jaren 70….weer helemaal in love met de muziek van genesis solution yes marillion enz. En dat alles vanavond in het mooiste theater van Nederland. Van 20 tot 2320 uur gespeeld met korte pauze met zoveel passie en plezier. Mooie show en voldaan in bed nog ff nagenieten met spotify en alle nummers nog even toevoegen aan mijn afspeellijst. Bedankt voor deze mooie hernieuwde ontdekkingstocht toen muziek nog muziek was en een nummer gewoon minimaal 10 minuten duurde! Thanxs


Gea Paassen zegt:
Datum: 25-03-2018

Vanavond een fantastisch gave avond gehad in de Amphion!! Jullie hebben gigantisch mooie muziek laten zien en vooral horen. Persoonlijk kende ik niet alle nummers maar daarom ook verrassend!

Nogmaals de complimenten!!

Gea Paassen


Jan zegt:
Datum: 18-03-2018

Wat een ontzettend gaaf optreden gisteren in Odeon! Vanaf de eerste tonen van “School” van “Supertramp” stond het kippenvel al op mijn armen, en het werd alleen maar beter en mooier: Pink Floyd, Alan Parsons, Camel, en meer. En wat vormen jullie een goed op elkaar ingespeeld 🙂 team op het podium! Echt super, als jullie weer in de buurt zijn, ben ik er ook weer bij!


Ronald, Hans en Ed zegt:
Datum: 18-03-2018

Ha Jongens en dames natuurlijk niet te vergeten. Wij, verwende muziekliefhebbers uit de 50er jaren, waren ook in Zwolle om te genieten van jullie muziek.
We vonden het meeste erg goed, vooral op details.
Goed op elkaar ingespeeld en lekker enthousiast.
Je vroeg om reacties of tips; misschien heb je hier wat aan.
Vooral rustige nummers zijn favoriet denken we, wij vonden die het best.
Jullie gaan vast volgend jaar weer een tour doen, we hopen het!
Denk ook eens aan Brainbox, Earth and Fire en Kayak, ook iets wat jullie kunnen.
Succes verder en graag tot ziens!
Groeten, Ronald, Hans en Ed.
Dedemsvaart.


Roland zegt:
Datum: 18-03-2018

In Zwolle een heerlijk avondje gewandeld langs Memory Lane. Een complete show met zowel fantastische muziek, prachtige lichtshow als een perfect geluid. Je kunt hier wel allerlei kleine plus- en minpunten gaan benoemen, maar het belangrijkste is dat het publiek een geweldige symfonische show heeft gezien met nummers van de top aan symfobands als Pink Floyd, Yes, Genesis en Supertramp. Gedurfd om daar ook Solution en Alquin aan toe te voegen, maar dat is een uitstekende keuze want deze NL-bands horen zeker in dit rijtje thuis. Tot slot een groot compliment voor de jonkies Micky, Monika en Tim die zich op het podium met gemak staande weten te houden naast alle “Krasse Knarren”. Ik ga zeker nog een keer kijken!


Pieter zegt:
Datum: 18-03-2018

Ik was net als Martien voor de tweede keer bij deze geweldige show. Naast alle positieve berichten die ik niet ga herhalen wil ik het volgende over de zang zeggen. Je bent geboren met een bepaalde klankkleur in je stem en dat kan je niet veranderen. Wat deze zangers erg goed doen is de sfeer en de wijze van zingen met veel respect voor het origineel doen en kan ik er enorme van genieten. Vooral bij de Pink Floyd Yes en Genesis nummers is dat het geval. Heb je wel eens blootlegs van live opnamen van deze bands gehoord? Daar is de zang soms tenenkrommend vals! Dat kan je van deze artiesten absoluut niet zeggen en met name het inleveingsvermogen en de zuiverheid van de bebrilde zanger is fenomenaal. Er is al eens eerder gezegd dat zijn stem dicht bij Collings en Gabriel ligt en dat klopt als een bus. En dat alles 2,5 uur geconcentreerd volhouden met deze complexe muziek en dan ook nog eens zoveel plezier uitstralen? Unieke topklasse en dan ga ik niet zeuren over een klein foutje of slippertje. Dit is zo goed dat ik er nog een keer naar toe ga. Ik ga weer van jullie genieten in Deventer!


Thomas zegt:
Datum: 18-03-2018

Gaaf concert Rush was voor mij het hoogtepunt, daarnaast zeker ook Yes Genesis en Pink Floyd. Pak alsjeblieft betere nummers van Marillion.


Frans zegt:
Datum: 18-03-2018

Fantastische avond gehad. Mooi ook dat “vergeten” bands als Alquin en Solution onder de aandacht werden gebracht.
De informatie die over de bands wordt geprojecteerd mag nog wel wat worden uitgebreidt.

Muzikaal allemaal erg goed! Ik ga het nog wel een keer zien.


Adri zegt:
Datum: 18-03-2018

Zelf niet zó van symfonische rock, kwam ik op het concert af vanwege de ‘bebrilde zanger/gitarist’ Roland van der Horst. Had hem al eens vaker in symfonisch werk bezig gezien met zware-kost-nummers van Genesis. Ik had mij daar nu ook op voorbereid: een lange taaie avond….
Maar wat een verademing. Symfonische muziek dat ik voor 3/4 deel helemaal niet kende, maar waar voor mij de pauze te vroeg kwam en het einde nog wel een eindje uitgesteld mocht worden.
Wel een paar nummers ’taaie kost’ maar gezien de afwisseling met andere soorten symfo heel goed te doen. Heb mij elke minuut vermaakt. En verwonderd over hoe muzikanten die ingewikkelde nummer überhaupt kunnen instuderen en dan ook nog als een eenheid vertolken.
Niet te vergeten: complimenten aan het geluid. Prima sound.
En wat een geweldige lichtshow! Prachtig ook de bijbehorende videopresentatie.
Super onder in indruk van de twee jongste muzikanten: drummer en saxofoniste. Wat een talenten! Andere muzikanten zijn met recht ‘doorgewinterd’ te noemen. Jongens en meisjes: dank voor deze fijne avond!
Ga jullie show nog een keer bijwonen. Fantastisch!


Hans Jansma zegt:
Datum: 18-03-2018

Zwolle was heel blij met jullie, maar dat merkten jullie wel. Staande ovatie na bijna 3 uur letterlijk en figuurlijk. Ik vond die jongen die zong erg goed en de gitarist. Gewoon doorgaan en mag ook van mij wel iets meer bekendere nummers.


Reinier Berghuis zegt:
Datum: 18-03-2018

Mooie show. Gino wel mee eens, maar als je bijna 3 uur speelt is een iets minder geslaagd nummer nig een hoge score. Het hele publiek niemand uitgezonderd stond op de banken in Zwolle. Mooie show met erg goede muzikanten.

Die 2 drumstellen er in houden erg leuk om te zien en sterke drummers, de tekstuele toelichting op het scherm was ook leuk ook graag bij Solution.


Dick zegt:
Datum: 18-03-2018

Ook wij waren in Odeon en maakten echt iets heel bijzonders mee. Het werd inderdaad een trip naar de jaren 70 maar dan zonder joint. Vraag om meer bekende nummers deel ik niet.

Afwisseling in nummers was juist de kracht van deze show en goed bedacht. Vond persoonlijk alleen het nummer van Gino Vannelli uit de toon vallen.

Goed om dwarsfluit en sax erbij te hebben. Leuk voor het plaatje ook die twee dames. Zangeres was heel erg goed.


Steef zegt:
Datum: 18-03-2018

Zwolle heeft genoten van jullie. Een echte ‘trip down memory lane’. Keuze van de nummers bepaalde dit succes. Prachtig was het.


Henk zegt:
Datum: 18-03-2018

Héééérlijk! Dynamiek en mooi geluid en licht. Eindsolo Comfortably Numb was lang, maar mag van mij nog langer en als laatste…….


Renate zegt:
Datum: 18-03-2018

Was erbij in Zwolle gisteren. Was erg goed, muzikaal en bevlogen gespeeld. Best tribute band die ik ooit in Nederland zag, zeker in dit Genre. Chemie en enthousiasme was inderdaad opvallend. Diversiteit en repertoirekeuze was goed doordacht.


Peter van Drimmelen zegt:
Datum: 18-03-2018

Sfeervolle avond van enthousiast gezelschap dat duidelijk zelf ook lol heeft onderling. Persoonlikk vooral genoten van nummers Supertramp, Pink Floyd en de Nederlandse bands . Genesis en Yes ook virtuoos gespeeld, zo hoor je dit in Nederland nergens. Niveau muzikanten is hoog. Lichtshow bij de drumstellen was knallend.


Famke zegt:
Datum: 18-03-2018

Wat hebben jullie gisteravond in het karakteristieke theater Odeon in Zwolle een fantastisch optreden neergezet. Een verrassende en goed doordachte playlist die perfect werd uitgevoerd! En het nummer van Alquin… Wauw! Vele kippenvelmomenten ervaren…
Het totale plaatje van muziek, licht, geluid en de beelden op het unieke ovale scherm maakten de avond tot een memorabele ervaring…
Zonder uitzondering zwaar getalenteerde muzikanten en wat een strakke organisatie. Respect ook daarvoor!
Er werd gezegd dat dit slechts jullie zesde show in deze formatie was. Dat was niet te merken! De band die ik op het podium zag staan kwam over alsof ze al jaren met elkaar spelen.
Jullie hebben er een fan bij. Ik hoop nog na vele shows te kunnen komen.


Martien Berends zegt:
Datum: 17-03-2018

Ik heb jullie optreden afgelopen donderdagavond in de Schouwburg van Cuijk gezien. Ik ben een enorme liefhebber van Symfonische Rock en kende alle nummers die jullie hebben gespeeld. Jullie leggen de lat voor jezelf wel erg hoog, omdat je niet bepaald voor de simpelste nummers kiest. Ik heb er erg van genoten, maar betrapte jullie ook op enkele slippertjes. het probleem met het coveren van symfonische rockgroepen zit vaak in het zangwerk. Zoals het vocale gedeelte van Yes en Pink Floyd blijft altijd moeilijk en dat moet jullie zangeres voor een groot gedeelte compenseren. Trouwens niet vergeten om dit te vermelden, wat hebben jullie een uitstekende saxofoniste en de rest waar ze op blaast. Een tien plus voor haar, absoluut, wat is zij goed. Als ik een punt voor jullie optreden moet geven, kom ik terecht op een 8,7. Ik wens jullie nog heel veel succes met de tour en wie weet, zit er wel een vervolg aan vast??


Gerard Middelkoop zegt:
Datum: 16-03-2018

ik ben best wel naar veel concerten geweest maar dit theaterconcert sloeg echt alles.

Als je van Yes, Genesis PinkFloyd etcetera houdt moet je deze voorstelling zien.

Lekker vanuit je stoel met verzorgd licht en erg mooi geluid zonder dat iemand er doorheen babbelt ga je werkelijk iets beleven.

Zeker als je deze muziekstroming al goed kent een aanrader


Desiree Baars zegt:
Datum: 16-03-2018

KEI GOED!!!!!


tonnie thelosen zegt:
Datum: 16-03-2018

ik had dinsdag pas een kaartje gekocht, het was geniaal het beste concert wat ik ooit in cuijk gezien heb rasmuzikanten geweldig het is moeilijk om nummers van vele bands tespelen dan van een bepaalde groep hopelijk volgend jaar weer mvg ahj thelosen


Sonja zegt:
Datum: 16-03-2018

Het was een super-avond gisteren muzikaal natuurlijk top ik ben met een glimlach wakker geworden. Voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk goede band met een duidelijk saamhorigheid dat spatte er van af. Voor ons waren de gitaarsolos het hoogtepunt. Marillion en Pink Floyd klonken precies als de versies die we kennen met gitaarsolo s die door je ziel snijden. Als symfonische rock fan moet je deze show gezien hebben, meer bekende nummers is inderdaad wel fijn maar als liefhebbers geniet je zeker van Alcuin Solution Camel etc. als je zulke goede muzikanten hebt, die hele band is ontzettend goed ook de 3 zangers/zangeres.


Jurre zegt:
Datum: 16-03-2018

Kei gaaf! Vooral Pink Floyd sterke uitvoering van gitaar toetsen en ritme-sectie. Twee drumstellen zorgde voor spektakel.


Marieke zegt:
Datum: 16-03-2018

Heel goed was het gisteren. Echt heel professioneel. Nooit eerder gezien dat het met de sound en uitvoering zo het origineel benaderde en zelfs overtrof, 1 tip: zorg dat jullie met het finale nummer allemaal op het podium staan


Peter zegt:
Datum: 16-03-2018

De show in Cuijk gezien. Wat een prachtige avond. Een goede mix tussen hits en minder bekende nummers. Alle nummers werden opgerekt door w a a n z i n n i g goede solo’s. De voorstelling duurde wel 3,5 uur. Echt genoten.


Twan zegt:
Datum: 16-03-2018

Waren ook in Cuijk gisteren, wát een avond. Gaaf bedacht en neergezet! Hulde aan de kleine gitarist, wiens vader was overleden. Hij was de uitblinker In de show. Wat een power van de hele band ook bij de toegifts aan het eind. Samenstelling was vakwerk. Hoorde wel mensen zeggen dat ze wat meer bekende nummers wilde horen. Maar als je het repertoire kent is dit een avond om je vingers bij af te likken. De 3 Pink Floyd nummers werden beter gespeeld dat ik van andere tribute bands heb gezien. Voor velen waren die het hoogtepunt.


Maria de Valk zegt:
Datum: 16-03-2018

Geweldig genoten! Feest der herkenning!! Wat een mooie chemie tussen de bandleden. Kei gaaf om te zien. Dubbele drummers heel leuk. TOP


Herman zegt:
Datum: 16-03-2018

We waren gisteren in Cuijk in een nagenoeg uitverkochte zaal. Jullie speelde super goed speelde en hadden vooral veel schik!! Het enthousiasme spatte ervan af. Wel wat onbekende nummers hier en daar voor ons die wel prachtig klonken, maar ik zou iets meer bekende nummers doen. Verder een 10 voor de show en de uitvoering!


Mart Broers zegt:
Datum: 13-03-2018

Hele leuke avond gehad bij Het Speelhuis in Helmond.
Tip voor een nummer om te spelen

Pendragon Breaking the spell.
Het album heeft zelfs nummer 1 gestaan in UK.


Geert Lenssen zegt:
Datum: 12-03-2018

Hallo allemaal,

Ik heb erg genoten kan ik zeggen en jullie zijn echte muzikanten. Nog nooit had ik nummers van YES zien en horen coveren. Was erg goed.
Er waren zelfs 2 nummers die ik niet kende maar 1 ervan wel herkende (CAMEL) het nummer van Gino Vanelli was me onbekend.

Ik heb geleerd dat Solution een niet te vergeten band is, dank daarvoor.

Om het publiek volledig te informeren zou ik bij elk nummer aankondigen wat je nu gaat spelen. De aanvullende teksten op het ‘filmscherm’ is ook prima verzorgd.

Toch heb ik nog een vraag: welk nummer was het 3e nummer van de playlist van afgelopen zaterdag?

Succes met jullie tour. Een aanrader.


Jur Wijsman zegt:
Datum: 12-03-2018

Inderdaad genieten geblazen. Uitstekende afwisseling tussen bekend en minder bekend. Mooi, een Nederlands tintje. Ik denk, dat jullie ook heerlijk uit het symfonische dak kunnen gaan met People come and people go van Earth&Fire. En met Lady Fantasy van Camel zullen jullie ook wel raad weten. Oor en oog verwend, mede door de goed aangeklede meisjes.
En als verrassing van Mangrove: Beyond Reality en Day Six: Grace in words


Carmen zegt:
Datum: 12-03-2018

Echt genoten! De solo’s van de gitarist en saxofonist waren fantastisch, ook zang was heel krachtig. Het lijkt of deze band al jaren samenspeelt, erg professioneel. Hopelijk komt er een vervolg!


Pieter zegt:
Datum: 12-03-2018

Wat een fantastische show zaterdag in Helmond. Ik ben zelf muzikant en luister daarom misschien wat anders dan een gemiddelde bezoeker. Knap hoe jullie deze ingewikkelde muziek vertolken en soms zeer dicht bij het origineel. Gitaarsolo’s in Shine on you crazy diamond waren 1:1 als op de studieplaat inclusief de losse G snaar die Gilmore onbedoeld raakt! Dat heb ik nog niet eerder een gitarist zo horen doen en ook de sound was spot on. Er zijn veel pink floyd covers bands in Nederland en daar buiten maar die kunnen hier niet aan tippen. De andere gitaristen ook erg goed en vooral de kleine blonde is technisch zeer begaafd hetgeen tijdens o.a. Saga en Yes goed naar voren komt. Gitarist links op podium ook goed maar speelt nogal een verkeerde noten en timing niet altijd sterk. Je merkt nu waarschijnlijk wel dat ik zelf gitarist ben.:) Zang ook erg goed vooral de metal look zangeres! Zanger die Genesis nummers deed heeft stem die zweeft tussen Gabriel en Collings vooral bij Cinema show. Zeer hechte ritmesectie op technisch hoog niveau. Bassist speelt af en toe verkeerde noten. Alle muzikanten op zeer hoog niveau en vertolkingen van de nummers die het origineel recht doen en soms zeer dicht benaderen vooral Pink Floyd. Als jullie de foutjes er nog uit weten te krijgen dan is een betere show bijna niet denkbaar. Ik las dat het een project is maar het geheel komt op het podium als een solide band over. Ik heb een topavond gehad. Ga zo door!


Sam zegt:
Datum: 12-03-2018

Complimenten aan de muzikanten. Jullie spelen dit nog beter bijna dat de originele artiesten denk ik? Ik kende niet alles. Persoonlijk sprongen de pink floyd nummers met 2 drummers en de 2 supertramp nummers er uit . Daarnaast alquin en solution. Die Nederlandse bands zijn voor mij niet bekend maar beide nummers kwamen wel heel goed over.. Genesis en Yes klonken mooi, maar nummers kende ik zelf niet, die moet je vaker horen eigenlijk. De keuze van nummers zullen jullie zelf hebben gemaakt, ik snap dat je dan soms voor minder bekend gaat, puur omdat jullie t zelf graag willen spelen. Mijn voorkeur : iets bekender repertoire, met iets meer ruimte/rol voor de vocalen.


Linda Dijkstra zegt:
Datum: 11-03-2018

We hebben genoten van jullie optreden in Amersfoort afgelopen vrijdag! Heel muzikaal met geweldige zang. Ook leuk om naar te kijken met de filmbeelden met info over de artiesten en de mooie lichtshow. Wij genoten vooral van de muziek van Supertramp, Pink Floyd en Camel. We hebben al een paar keer een optreden van Roger Hodgson gezien in Carré en ook concerten van Camel bijgewoond. In juni zien we ze weer. Ook gaan wij graag naar concerten van the Moody Blues. Voor die groep zouden jullie ook kunnen kiezen in jullie repertoire. Kayak, ELO en Boston zou ook mooi zijn. Veel succes met jullie optredens en misschien tot ziens!


Cees v. Someren en Hetty v.d.Ham-Floor zegt:
Datum: 11-03-2018

In één woord: FANTASTISCH!


Saskia zegt:
Datum: 11-03-2018

In Helmond 3 uur lang een zalige avond gehad. Jongens waar waren jullie al die tijd????? Wat moet dit een enorme voorbereiding zijn geweest. Wees trots op het resultaat mannen en vrouwen!! Verzoeknummer volgende tour: July Morning van Uriah Heep.


Jarno de Vries zegt:
Datum: 11-03-2018

Super onderhoudend , mooi, professioneel, heel goed. Echt genieten! Zo doorgaan. Solo’s van gitaar en sax sneden door je lijf. Vooral Pink Floyd en Supertramp werden goed gespeeld. Keyboards precies de sound van toen en met de 3 goede drummers heel veel te zien en Spectakel. goed geluid ook, bij een aantal nummers ook erg mooi en spectaculair licht. Had wel meer gemogen!!!


Fred Leeflang zegt:
Datum: 11-03-2018

In 2016 helemaal naar Zoetermeer afgereisd en ooit de allereerste schreden gezien van de band die toen Symphonic Rock Night was. Prima bandje, maar wat een groei heeft dit project doorgemaakt. Ik begreep gisteren na floop in Helmond dat ze een vol jaar met deze muzikamten hebben gerepeteerd. Dat was te zien. De show was kei strak en deze nog veel betere muzikanten waren griezelig dichtbij de versies die we allemaal kennen.


Suzanne zegt:
Datum: 11-03-2018

Gister in Helmond geweest. Super goed die show. Wat een goede muzikanten. Een 10+ Saxofiniste en de gitarist die nummers Yes speelde waren de uitblinker. Mooie afwisseling bekende en minder bekende nummers. Uitvoeringen Wish you were here en Comfortably Numb waren magistraal.


John zegt:
Datum: 11-03-2018

Virtuoze muzikanten gisteravond gezien in ruim 2,5 uur muziek uit onze jeugd. In de pauze konden we al ons bijna niet voorstellen dat ze met de exacte sounds in gitaar, keyboards en sax en leadzangers het origineel zo goed bleven benaderen, maar het werd na de pauze nog beter. Ik zou wel afsluiten met een ‘hit’.


Ans van Rooij zegt:
Datum: 11-03-2018

Gisteren in Helmond erbij geweest, wat een mooie verrassing!
Van harte gefeliciteerd met wat jullie met elkaar laten zien en horen, compliment voor de muzikale prestaties en de geweldige podiumuitstraling, vooral van Joop, Monica en Erik. Het was 3 uur lang verwonderen en genieten!


Petra zegt:
Datum: 11-03-2018

Ontzettend bedankt voor jullie geweldige optreden vanavond in Helmond! Wij hebben genoten van de heerlijke rocknummers die jullie speelden; bijna nog beter dan de ‘echte’ muzikanten.
Jullie enthousiasme straalde van het podium.


frank zegt:
Datum: 10-03-2018

STOP THE PRESS!!
Laat alles vallen en ren naar de kassa voor de nog te verkrijgen kaartjes, als liefhebber van symphonic rock, of prog rock zoals het nu genoemd wordt, GA DEZE SHOW ZIEN! Vergeet de originele uitvoeringen van de diverse bands maar ga volledig op in de nagenoeg perfecte covers uitgevoerd door dit ensemble. Niks geen 12 in een dozijn en gelukkig zelfs aandacht voor de Nederlandse bands in de sympho scene. Fantastische set list en erg divers en de vraag voor eventuele andere nummers ga ik niet invullen, want dan wordt het dus een top 40 list. Niet doen blijf de mooie songs zelf kiezen en dan laat ik mij erg graag verrassen tijdens een bezoek aan deze geweldige show. Het was in mijn ogen en oren veel te vroeg afgelopen en dan ook nog 2 toegiften, het kon niet op gisteravond
Amersfoort was weer voor even ROCK-CITY RULES, en ik verlangde even naar de tijd om mijn elpees te gaan kopen bij de Joker, Dollhouse en Elpee.


Sandra zegt:
Datum: 10-03-2018

GE-WEL-DIG. Mooie avond gehad. Bedankt! Leuke mix van bekende en minder bekende songs. Geweldige muzikanten, stuk voor stuk echte professionals, fantastisch. Allemaal. Perfect die opening met mondharmonica. Voor mij viel Gino Vannelli een beetje uit de toon. Keus genoeg om daar een andere voor te kiezen. Maar bijna 3 uur echt genoten van een mooie avond. 9++


Ria vd Haar zegt:
Datum: 10-03-2018

Goede muziek, super muzikanten. Ik merkte wel dat mijn kennis op het progrock gebied wat mist want niet alle nummers waren herkenbaar voor mij. En net als Bea in haar bericht schrijft miste ik de aankondigingen van de nummers. Omdat ik niet alles kende was het voor mij gissen van welke band er muziek gespeeld werd. Ik was trouwens erg blij met Rush – Tom Sawyer (goed gezongen door Micky) en merkte dat dit nummer steviger was dan het gemiddelde repertoire dat gespeeld werd (lol). Het publiek kon dit trouwens ook wel waarderen!
Mijn echtgenoot vond het 2e gedeelte wat minder, hij had het meer op prijs gesteld bij de (radio) 5 minuten versies van de nummers….. (hij is geen fan van progrock maar sprak geeft wel zijn complimenten aan alle muzikanten!)


Paul Stevens zegt:
Datum: 10-03-2018

Fantastische avond in Flint Amersfoort! Ik geef het een 9. Fantastische gitaristen, vooral die kleine blonde is geniaal. Nummers Yes waren geweldig. Drummers ook erg goed. Saxofoniste ook, alleen likt ze wel de hele tijd aan haar instrument en lippen. Wat meer bekende nummers zou mooi zijn, maar hoeft niet. Heb echt een heerlijke avond gehad. Ga zo door!


John Blauwendraat zegt:
Datum: 10-03-2018

Ik heb zo genoten in Amersfoort.Wat een feest der herkenning.Waaaaauw ze speelde Saga!


Ronald zegt:
Datum: 9-03-2018

Ik ben nu in Amersfoort en dit is echt een vreselijk goede band. Het was Try Out in Emmeloord toch? Dan kan t geluid nooit perfect zijn. Nu in pauze en erge goede set al gezien van topmusici


Arend zegt:
Datum: 9-03-2018

Het optreden in Emmeloord was niet best. Geluid was slecht. Na de pauze was het beter. Ik vond het erg tegenvallen.


Henri Wuytens zegt:
Datum: 5-03-2018

Erg goede band zijn jullie. Mooie mix van de hele periode Symphonic rock en erg sterke muzikanten. Bezetting met geen enkel zwak punt en goede gitaristen, drummers, keyboards, zang en sax. Haarzuiver allemaal en dicht bij de versies die we kenden. Paar voor mij onbekende nummers maar die klonken ook lekker. We gaan deze show zeker en vast nog een keer bekijken.


Bea Wieringa-Schilder zegt:
Datum: 3-03-2018

Ik ben gisteravond in Emmeloord naar jullie optreden geweest. De muzikanten en zang zijn geweldig. Pink Floyd en Alquin met name werden erg goed gespeeld en gezongen. Ik had op iets meer bekende nummers gehoopt. Een start met Supertramp beloofde me veel,maar de line-up die verder volgde kon ik niet zo goed begrijpen. Omdat dit een try-out was heb ik misschien wat tips om het geheel nog mooier te maken. Kan iemand de titel en de band aankondigen (vooraf gaand aan iedere song)of in ieder geval het een en ander met elkaar verbinden?Het gebeurde af en toe,maar dat mocht van mij meer. Leuk die achtergronden,maar aan het eind had ik een vrolijker filmpje en nummer heel fijn gevonden.Dat loopt wat makkelijker naar huis. Toen we weer in de auto zaten ,werd toevallig The Wall gespeeld en konden we lekker meelallen. Dat had ik ook enigszins gehoopt bij dit concert. Ik wens jullie veel succes,want talent hebben jullie en ik wens de volgende bezoekers meer herkenning dan ik had.


Herman zegt:
Datum: 3-03-2018

Geweldige avond met 4 oude maten beleeft in schouwburg Emmeloord. Schitterende muziek die heel heel dicht bij t origineel zat en dat ais razend knap. Mooie sound, klonk precies als Yes, Genesis etcetera. Zelfs Alquin en Solution kwam langs, schitterend De drummers waren heel goed en zorgden voor een sterke basis. De rest ook muzikanten met ervaring en klasse.


Jan Visser zegt:
Datum: 3-03-2018

Wij hebben ontzettend genoten van jullie geweldige show gisteravond in Emmeloord. Goed geluid en licht. Super strak gespeeld! Gewéldige uitvoering van Comfortably Numb. Mooie beelden op de achtergrond. Verrassende nummers. Echt een aanrader!


Peter zegt:
Datum: 28-02-2018

Zaterdag bij premiere in Almere, vooral benieuwd naar Solution, Yes en Camel !!


Pieter van Baarle zegt:
Datum: 14-09-2017

Wat een fantastische muzikanten staan er op de lijst bij Symphonic Rock Night 2! Deze band is nog veel beter dan die in 2016. Wij gaan kijken in Zwolle. Kunnen niet wachten, zin in!!


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 12-06-2017

Voorverkoop voorpremiere vrijdag 2 maart 2018 in Emmeloord en première zaterdag 3 maart in Almere is gestart. Als je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang. Alle eerdere concerten waren in korte tijd stijf uitverkocht.


Symphonic Rock Night zegt:
Datum: 22-01-2017

Dat klopt. In februari, maart en april 2018 zijn de eerste concerten in de Nederlandse theaters. Vrijwilliger worden bij dit spektakel? Meld je aan via info@symphonicrocknight.nl. Het wordt een belevenis!


Rob zegt:
Datum: 6-01-2017

Kan niet wachten tot deze show de theaters in gaat. Schijnt in seizoen 2017/2018 te gaan gebeuren hoorde ik?


Eddy Baard zegt:
Datum: 10-04-2016

Gisteravond ONTZETTEND genoten van het unieke concert tesamen met 3 plaatsgenoten en symphonische rock liefhebbers uit Zeewolde.
Onvoorstelbaar dat zo’n selecte Nederlandse muzikantengroep deze schitterende muziek uit de jaren 70 doet herbeleven met internationale allure: chapeau!
Ook de historische informatie en beelden van de toonaangevende bands uit deze tijd was heel waardevol.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar.


Rolf Rook zegt:
Datum: 10-04-2016

Gisterenavond in De Boerderij werkelijk genoten van een geweldig goed concert. Al vele decennias lang liefhebber van Symphonische Rock en dan op één avond daarvan veel moois live gespeeld te krijgen, super. Alle muzikanten, ondersteuning en organisatie heel hartelijk dank en ik kijk nu al uit naar Symphonic Rock Night 2.


Aart Hemker zegt:
Datum: 2-04-2016

Wat heb ik gisteren genoten van jullie waanzinnig gave concert. Grote klasse. Echt top!!!!!!


Bram zegt:
Datum: 31-03-2016

Geweldig initiatief dat een blijvertje moet zijn voor de komende jaren. Muziek verbroedert! Suc6 en veel plezier!


Stephan van Rijt zegt:
Datum: 30-10-2015

Ik wens alle medewerkers veel succes toe met de organisatie van deze bijzondere Symphonic Rock Night.


Sponsor
Stichting Symphonic Rock Night
T: 06 23643220
E: info@symphonicrocknight.nl
W: www.symphonicrocknight.nl

KvK: 64612821